2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12933794 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Benim de çıkmam gerekiyor. Lütfen ikili atışmalardan  ve hakaretten uzak duralım.

Ters bir mesaj olursa rapor edin. Son gün toplu zaiyat olmasın.  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Hayır dün Şenol Güneş kaleciyi veto etti diye haberler saldılar piyasaya yönetimi savunanlar da sağlam bir gider yapmadı mı hocaya?

Tabiri caizse günah keçisi ilan etmeye çalışılmadı mı?

Şimdi adam fiyat indirdiler diyor. Hangisi doğru bunların? Sanırım Türk basını yerine Valdes'in söylediği daha güvenilirdir.

Kaldı ki Valdes'i veto ettiyse yine doğru karar olacak olmasına rağmen dün hocaya yüklenildi. Niyet bu kadar belli edilmez.
Aynen öyle

Geleceği zaman Şenol hoca taraftarı değildim bilen bilir

Ama böyle yürütecekse işler hocanın yüzde yüz arkasındayım artık

Hoca reva görülenler ayıptır günahtır

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı 38life

arkadaşlar bu adamların en vasatı senelik 1 milyon euro yani 3 trilyon kazanıyor ki valdes dedıgımız adam cok cok fazlasını kazanıyor. sanki 8 cocuk babası askeri ücrete calısan işçimizi bir anda işten cıkarıp ortada bırakmışız gibi ahlaktan falan bahsetmeyin artık... beşiktaşın imajınada birşey olmaz beşiktaş beşiktaştır hep büyüktür..
Olaya mağdur edilen kişinin vasiflari üzerinden bakmak bizim işimiz değil. Kimin ne kadar kazandığının bu konuyla alakası yok.

Çevrimdışı Kemal

Hayır dün Şenol Güneş kaleciyi veto etti diye haberler saldılar piyasaya yönetimi savunanlar da sağlam bir gider yapmadı mı hocaya?

Şimdi adam fiyat indirdiler diyor. Hangisi doğru bunların? Sanırım Türk basını yerine Valdes'in söylediği daha güvenilirdir.

Kaldı ki Valdes'i veto ettiyse yine doğru karar olacak olmasına rağmen dün hocaya yüklenildi. Niyet bu kadar belli edilmez.

Ne valdesi ne stoper beyler geçen yılki kadroya nazaran 2 ortasaha sezon kapayali 2 ay oldu ve an itibariyle kimse alinmadi

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

yok ahmet abi haklı çıkmadın apple nedir dendiğinde sen elma dersin ben bilgisayar markası derim
ingilizce sözlüğe baktığında elma çıkar ama bu senin haklı benim haksız olduğumu göstermez.
şimdi burda apple desek forumun % doksanı bilgisayar firması der elma kimsenin aklına gelmez
bazen sözlükte ne yazdığının önemi yoktur.geçmiş tarihde bir çok kelime kullanılmıştır ama günümüzde bunların güncel şartlara göre tanımları yapılmıştır.
yani sözlük tanmını yazmakla haklı olunmuyor.
şimdi TDK ya göre demagoji pek söylediğiniz gibi değil laf cambazlığı demek ve yunanca değil fransızca kökenli
yani dediğim gibi bir kelimeyi alırken bir tarihi anlamını birde günümüzdeki anlamına bakmak gerekir. @ahmet türker

Gecikmis bir duzeltem yapayim  sonra kaciyorum :)  TDK nin sozlugunde bircok kelime  yanlis  kokenli  gosterilir abi.. Ozellikel de  Franszica gosterilir koken olarak  ama yanlistir .. Sen TDK ya guvenme... Sonunda  agoji  olan her kelimenin kokeni Yunancaya dayanir..  Kelimenin asil cikis sebebi  ile  zaman icinde  ve ulkeden ulkeye kullanim amacinda  ufak  sapmalar  oluyor zaten ..   
Yorgo

Çevrimdışı Sedat_BJK

Sanki valdesin sozlesmesi bitmisti de.. adamin sozlesmesi devam ediyor sonuc itibariyle. Ac susuz mu kalmis. Gelecek yil gitsin gidecegi yere.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı sametbagan

Kimse kusura bakmasın harcanan para Beşiktaşın parası artı biz tek taraflı konuşuyoruz bakalım klüp ne açıklama yapacak bi yerde bi sorun varsa bu asla tek taraflı olmaz onun için yargısız infaz yapmayalım ki bu gömdüğümüz yöneticiler Beşiktaş yöneticileri adamı ondan çok savundunuz şurda bence mantıklı bi açıklaması vardır kesin yoksa neden vazgeçilsin.

Çevrimiçi Mehmet57

Serero muthis olabilirdi ama iyi on libero eksikligi varken yanlis transfer olur.

Ortada cok top kaptigi oluyor oyun zekasi ve aktifligi sayesinde, ama Hollanda yumusak lig ve Serero cok zayif bir futbolcu.

Ama dar alanda etkili oyunu, baski altinda asla top kapmamasi, muazzam kontrolu, topu aldiginda bos alana hizli donmeleri, dar alanda etkili paslari ile Besiktas orta sahasina yakisacak isimdi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ahlak çok geniş bir kavramdır. Ufak bir Yalan söylemek de bir ahalksiztir şike yapmak da. Ben Beşiktaş yönetimine ahlaksız demiyorum zaten kimse de diyemez böyle Birsey.

Vades olayı öyle değil işte sen hala anlamadın sanırım.

Ben bu valdes olayı keşke hiç yaşanmasaydı diyorum ve elbetteki rahatsızım. Yukarıda  basından alıntı gönderdim. İspanyol basını bile Beşiktaş'a hak veriyorken biz daha bir şey bilmeden , Yönetimin açıklamasını beklemeden kendi kendimizi üzüyoruz. Ben burada sadece valdes e yüklenirim. Sen kimsin ki Beşiktaş'ımızın ciddiyetini ağzına alabiliyorsun.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Türkay

Esteban Granero'ya Senol Hoca veto etmis arka direk'e göre.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Bertug

Bu yönetimi seçenler Uzaydan gelip mi kongre üyesi oluyor? Önümüze ne sunulursa ona oy veriyoruz. Sapla samanı karıştırmayalım. Kongre üyesi olunca herşeyin daha iyi olacağını düşünen kardeşlerim abilerim var ama öyle kolay olmuyor o işler.

Bir yerde devranın dönmesi gerektiğini düşünüyorum. Umarım kongredeki büyüklerimiz de önümüzdeki seçimlerde 13'te 0 yapan bir yönetimi desteklemeyeceklerdir. Stadı bahane göstererek desteklemeyi düşünenleri de İnşaat Mühendisleri Odası seçimlerine yönlendirmek lazım.

Çevrimdışı Çağrı

Serero muthis olabilirdi ama iyi on libero eksikligi varken yanlis transfer olur.

Ortada cok top kaptigi oluyor oyun zekasi ve aktifligi sayesinde, ama Hollanda yumusak lig ve Serero cok zayif bir futbolcu.

Ama dar alanda etkili oyunu, baski altinda asla top kapmamasi, muazzam kontrolu, topu aldiginda bos alana hizli donmeleri, dar alanda etkili paslari ile Besiktas orta sahasina yakisacak isimdi

Serero iyi oyuncu ama Alanzinho gibi üstüne basarlar burada onun olmaz o iş  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Hayır adamın marca ya açıklamaları var direk fiyat düşürmüşüz o da kabul etmemiş haliyle

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Cuando el portero estaba a punto de volar hacia Estambul para ratificar su contrato de tres años con el Besiktas, el club turco cambiaba las condiciones del acuerdo preestablecido, rebajando la oferta que se le presentó en un principio al jugador y también el año de contrato, pasando de tres a dos años.

Leer más: Premier League: Víctor Valdés rompe con el Besiktas y éste tiene 24 horas para busca equipo - MARCA.com"

3 senelik anlasilmis once, Besiktas 2'ye cekmek istemis ve sozlesme sartlarini degistirmis, verdigi miktari da azaltmis. Adam istedigi garantileri alamayinca vazgecmis.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı atalay

Herkes veto yazdığında veto filan yok yazdım. İletiler orada duruyor; kimse kıvırmasın Valdes'in söyledikleri doğru.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

http://www.futbolcubilgi.com/raheem-adowele-lawal-kac-yasinda-boyu-kac-kilo-ozellikleri-forma-numarasi-istatistikleri-17291
Arkadaslar  boyle  bir  site var,  bu  sitenin  guvenilirligi ne akdar  taniyan bileniniz var  midir  ?
Yorgo

Çevrimdışı Dr.Zeck

Esteban Granero'ya Senol Hoca veto etmis arka direk'e göre.

Senol Hocanında veto etmediği adam kalmadı anasını satim .. butun yuku Senol Hocaya atıyorlar gibi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben bu valdes olayı keşke hiç yaşanmasaydı diyorum ve elbetteki rahatsızım. Yukarıda  basından alıntı gönderdim. İspanyol basını bile Beşiktaş'a hak veriyorken biz daha bir şey bilmeden , Yönetimin açıklamasını beklemeden kendi kendimizi üzüyoruz. Ben burada sadece valdes e yüklenirim. Sen kimsin ki Beşiktaş'ımızın ciddiyetini ağzına alabiliyorsun.
Bu da İspanyol basını..

With just one day to go to the end of the summer transfer window, Victor Valdés is once again in in limbo, and might well not have a club to play for this season.
Just when we was about to set off on a plane for Istanbul to finalise his three-year contract with Besiktas, the Turkish club changed some conditions in the agreement which had already been set up, reducing the initial offer, and dropping the number of years from three to two.

Read more: Victor Valdés breaks off Besiktas deal - MARCA.com (English version)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Ben de açıklamayı bekliyorum şuan. Mutlaka bir açıklama gelecektir. Inşallah olaylar farklıdır. Inşallah böyle bir ayıp yapmamisizdir.

Çevrimdışı serdart

Serero iyi oyuncu ama Alanzinho gibi üstüne basarlar burada onun olmaz o iş  :evillol:

:kop:

adam hızlı baya. ama çok küçük duruyor ki küçük ve zayıf 1.64 civarında boyu var. fernandao'nun bacaklarının arasından geçer  :photo:

Çevrimdışı Ersoy

Hala transfer yok.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ensar

yatıp kalkıp necip sakatlanmasın diye dua edelim artık
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı canU

Transfer yapılmayacak belli ki haydi geçmiş olsun. Kongreden de umudum yok. Gene kafamızı kaldıramadık gene düzelemedik nedir bu çilemiz anlamıyorum ki.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Transfer doneminin kapanmasina son  10 saat 33 dk.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!