2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12936476 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Easthanbool

Eğer Valdes olayı doğru ise gerçekten büyük ayıp edilmiştir kimsede bunu örtbas etmeye çalışmasın
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2015, 15:16:57 atalay ]

Çevrimdışı Deniz

There has been a breakdown in negotiations between Victor Valdes and Besiktas.

The former Barcelona goalkeeper was close to signing for the Turkish side but now it looks like he may stay Manchester United, two days before the transfer window shuts.

Valdes was going to travel to Istanbul on Sunday to sign the deal, aeroplane ticket in hand, which was a three-year contract, but at the last moment the Turkish club changed the terms.

Valdes will not sign for them or give them a second chance after they decided to offer him less money than both sides had agreed on.

He may now remain at Old Trafford, with David de Gea set to leave, which might give him a greater opportunity to play.

Valla skandal olmuş..

kaynak:
http://www.sport-english.com/en/news/premier-league/victor-valdes-will-not-sign-for-besiktas-after-deal-breakdown-4467106
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı f_madida

Çok ah aldık sıkıntı büyük

https://twitter.com/Toramanibrahim/status/612606961062944768

https://twitter.com/Ayhylc02/status/492016422353375234

https://twitter.com/firatgunayer/status/638275273021071360

Bu ah alma olayini da abartiyor millet. Sanirsin Yalcin bize gelse Sampiyonlar Ligi finali oynayacakti da gelmedigi icin Amator kumeye gitti, kenarda kosede kaldi..Adam gitti rahat rahat superligde ilk 11 oynuyor, parasini aliyor. Bizde yedek bekleyecek, buyuk ihtimal oynadigi her mac bir araba kufur yiyecekti.

Toraman ayni sekilde, parasini aldi oturdu. Her kamp donemi kavga eden vasat bir adam, insan profesyonellik bekliyor akillansin diye umuyor ama adam hic orali degil.

Valdes olayini hic saymiyorum bile imza atmadan neyin muhabbeti bu, hem eminim formunda olsa Besiktas'a burun kivirip ortalama bir Ingiliz takimini tercih edecek WestHam / QPR ayari bir yerde takilacak adam gelmis laf ediyor. Besiktas'i kullanip fiyat yukselten, piyasa yapan adamlara kimse tek kelime laf etmezken gorusme olumsuz olunca vay efendim ciddiyetsizmis de ne. Peki gelirim dedikten sonra fikir degistiren, Turkiye'ye Katar muamelesi yapip Italya'da Ingiltere'de aldigi maasin 2-3 katini istiyenler ne olacak.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

There has been a breakdown in negotiations between Victor Valdes and Besiktas.

The former Barcelona goalkeeper was close to signing for the Turkish side but now it looks like he may stay Manchester United, two days before the transfer window shuts.

Valdes was going to travel to Istanbul on Sunday to sign the deal, aeroplane ticket in hand, which was a three-year contract, but at the last moment the Turkish club changed the terms.

Valdes will not sign for them or give them a second chance after they decided to offer him less money than both sides had agreed on.

He may now remain at Old Trafford, with David de Gea set to leave, which might give him a greater opportunity to play.

Valla skandal olmuş..

Yalnız böyle de saçmalık olmaz. 3 yıllığı 2 yıllık yaparsın bu olabilir. Seni almıyoruz vazgeçtik de bu da olabilir. Ama anlaştığın paradan aşağı çekmek nedir.

O zaman hiç önermeyeceksin. Resmen sineğin yağını çıkarmaya kalkıyorsun. Şimdi bütün Avrupa basınında bu haber. Resmen rezalet.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu valdes olayının Beşiktaş'lılık duruşu ile ne ilgisi var anlayamadım. Biz bile kap gelmeden sevinemiyoruz. Profesyonel futbolcu isen sözleşme imzalamadığın sürece sana talip olanlarla görüşürsün. İngiltere'den bir takım teklif etse sanki bizi seçecekti. Bu toraman da iyice saçmalamış sanki vodafone arenada sırtında yük taşımış maaşını alamamış ta hakkını helal etmiyormuş. Sorarlar adama aldığın paranın hakkını verdin mi diye. Biz aslında en büyük yanlışı hem de iki kez Ertuğrul Sağlam'a yaptık ama sonuçta Denizli ile şampiyon olduk. Sanırım şu anda Lawal'a da haksızlık yapıyoruz, alalım da hak yerini bulsun  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Bu ah alma olayini da abartiyor millet. Sanirsin Yalcin bize gelse Sampiyonlar Ligi finali oynayacakti da gelmedigi icin Amator kumeye gitti, kenarda kosede kaldi..Adam gitti rahat rahat superligde ilk 11 oynuyor, parasini aliyor. Bizde yedek bekleyecek, buyuk ihtimal oynadigi her mac bir araba kufur yiyecekti.

Toraman ayni sekilde, parasini aldi oturdu. Her kamp donemi kavga eden vasat bir adam, insan profesyonellik bekliyor akillansin diye umuyor ama adam hic orali degil.

Valdes olayini hic saymiyorum bile imza atmadan neyin muhabbeti bu, hem eminim formunda olsa Besiktas'a burun kivirip ortalama bir Ingiliz takimini tercih edecek WestHam / QPR ayari bir yerde takilacak adam gelmis laf ediyor. Besiktas'i kullanip fiyat yukselten, piyasa yapan adamlara kimse tek kelime laf etmezken gorusme olumsuz olunca vay efendim ciddiyetsizmis de ne. Peki gelirim dedikten sonra fikir degistiren, Turkiye'ye Katar muamelesi yapip Italya'da Ingiltere'de aldigi maasin 2-3 katini istiyenler ne olacak.
mesele oynayıp oynamama meselesi değil sorun verilen sözlerin tutlmaması beşiktaşlı duruşu beşiktaşlılık diyorsak her seferinde sözle değil icraatle yapmak lazım
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı atalay

Ticaret ahlakında anlaştığın paradan sonra yeniden fiyat pazarlığı olmaz.

Kimse bilmez aynısını Glen Johnson'da da yaptılar.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Valdes olayı imajımızı yerle bir eder. Bu yönetim sayesinde ölücülüğün dibine vurduk belli bir fiyatta anlaştığın adamla tekrar pazarlık yapmak nedir ?

Çevrimdışı Deniz

Dış basına da düştük..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ozan E.

Bu Valdes olayı imajımızı yerle bir eder. Bu yönetim sayesinde ölücülüğün dibine vurduk belli bir fiyatta anlaştığın adamla tekrar pazarlık yapmak nedir ?
İmajimiz mukemmeldi sanki de yerle bir olacak

Çevrimdışı Deniz

Yemin ediyorum çok üzüldüm.Bu olamaz,olmamalı.

Beşiktaş içerde dışarda her yerde ahlakıyla bilinir.Ticarette anlaştığın ve el sıkıştığın fiyatın üzerine pazarlığa oturulmaz.

Valdes yeterliydi,yetersizdi-alınmalıydı,alınmamalıydı değil yapılan yanlış.

Gelmemesi hayırlı olmuş ama bu şekilde olmamalıydı.

Çevrimiçi Samet Ç

İmajimiz mukemmeldi sanki de yerle bir olacak
Abi mükemmel değil diye de iyicene batırmak mı lazım ? Bu rezilliktir başka bir açıklaması yok ileride de yaptığımız bu rezillik durmadan karşımıza çıkacak.

Çevrimdışı 38life

Bu valdes olayının Beşiktaş'lılık duruşu ile ne ilgisi var anlayamadım. Biz bile kap gelmeden sevinemiyoruz. Profesyonel futbolcu isen sözleşme imzalamadığın sürece sana talip olanlarla görüşürsün. İngiltere'den bir takım teklif etse sanki bizi seçecekti. Bu toraman da iyice saçmalamış sanki vodafone arenada sırtında yük taşımış maaşını alamamış ta hakkını helal etmiyormuş. Sorarlar adama aldığın paranın hakkını verdin mi diye. Biz aslında en büyük yanlışı hem de iki kez Ertuğrul Sağlam'a yaptık ama sonuçta Denizli ile şampiyon olduk. Sanırım şu anda Lawal'a da haksızlık yapıyoruz, alalım da hak yerini bulsun  :evillol:
Olay sadece görüşme değil. Adamla anlaşılıyor. Iş sadece resmi imzaya kalıyor. Adam yarın uçakla istanbula gelecek bavulunu hazırlıyor. Sen gidip adama dur gelme eğer anlaştığımız fiyatta indirim yaparsan gel diyorsun. Bu skandaldir. Kocaman bir ayıptır. Lekedir.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Olay sadece görüşme değil. Adamla anlaşılıyor. Iş sadece resmi imzaya kalıyor. Adam yarın uçakla istanbula gelecek bavulunu hazırlıyor. Sen gidip adama dur gelme eğer anlaştığımız fiyatta indirim yaparsan gel diyorsun. Bu skandaldir. Kocaman bir ayıptır. Lekedir.
+1
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı 38life

Ticaret ahlakında anlaştığın paradan sonra yeniden fiyat pazarlığı olmaz.

Kimse bilmez aynısını Glen Johnson'da da yaptılar.
Feda adı altında Quaresmaya da yapıldı.

Çevrimdışı Sedat_BJK

O dis basin liverpoolla rodgersi haber yapsin.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Yönetim uygun gördüğü bir fiyat teklif etmiş valdes kabul edince "lan bu niye hemen kabul etti acaba çok mu verdik" diye işkillenmiş teklifi düşürmüş...
Sallıyorum ama böyle düşünmüş olabilirler :D

Çevrimdışı serdart

valla gram üzülmedim. birileri valdes ile para indiriecekti cebe. valdesin nesi kaldı ki? başarılı mı? niye bizden başka talibi yok. bizden başka talibi olsa son haftaya beklemez başka kulübe giderdi sanki besiktas real madrid ayarında da bulunmaz hint kumaşı. valdes son dakika acıtasyonuyla bi yere kapak atacak. kaldı ki adam sakat. siz de yok ayıp oldu yok bilmem ne. son zamanlarda yapılan tek ayıp yalçın ın olayında oldu. ona kabul ama diğerlerinde öyle bi şey olmadı. o zaman liverpool da desin beşiktaşa ayıp ettik her konuda anlaşmıştık leviayı veremedik pardon desinler. ya da bi sürü olay var beşiktaşın talip olup aylarca peşinden koştuğu ama son anda bi işle tersine döndüğü olaylar.

al sana bursa! bizle pazarlık yapıp piyasa yükseltip fenere sattığı onca oyuncu. bunları konuşan eden yok. bugün beşiktaş karalama kampanyası başladı. siz de buna alet oluyorsunuz. gomez haberleri de kasıtlı çıktı bugün. daha neler çıkacak yarın.

Çevrimdışı Deniz

Olayın detaylarını yönetimden de dinlemek lazım.

Belki de Valdes Sağlık Testinin geçemediği için vazgeçildi.

Eğer anlatılanlar doğruysa büyük ayıp olmuş ama öteki tarafı da dinlemek lazım..

Çevrimdışı Çağrı

Birbirine karıştırmayın yalnız.

Liverpool'unki de yanlıştı ama adam daha fazla para verin yoksa vermem demedi. Vermiyorum dedi.

Sen almıyorum de kimse bir şey demez. Sen bu fazla oldu sen şuna geleceksen gel diyorsun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Şenol Güneş yabancı kaleciyle çalışmaz..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

Yönetim uygun gördüğü bir fiyat teklif etmiş valdes kabul edince "lan bu niye hemen kabul etti acaba çok mu verdik" diye işkillenmiş teklifi düşürmüş...
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı laoban

Zaten transfer yapacaklarindan değilde, şu haberi okuyan başka bir oyuncuyu getirmeye kalksan adam onunde banka teminatı ile sunulmuş sözleşmeyi imzalamadan gelmez. Son dönemde alamadığımız oyuncuları düşününce acaba buna benzer sebeplerdenmi gelmediler bize diye dusunmeden edemiyor insan. Tam bir fiyasko

Çevrimdışı Çağrı

:kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli