2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940388 defa] 2015/16 Transfer Sezonu
Bugüne özel bir şiir yazdım :)

"SON GÜN ARTIK : D"

Saniyeleri bile sayıyorduk
O gün gelecek şu gün gelecek diyorduk
Nice ümitler besliyorduk
Gelecekler diye umuyorduk

Üzülüyorduk hepimiz
Ne saçlar döktük biz
Aşkımızla sevgimizle
Renklerimiz hep kalbimizde
Takımımızla birlikteyiz

İşte bitiyor bugün artık
Kap'ları toparlattık

:stemeden de olsa
Diğer transfer dönemine artık
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2015, 11:36:54 Ömer ]

Çevrimdışı Ensar

Kulüp personeli 3 aydır maaş almıyor diye haber yapmış haber1903 , (eğer doğruysa) bazı arkadaşlar 12 m var nerde bu para niye kullanmiyoruz diyorken para yok zor durumdayız dedik dinletemedik
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Kulüp personeli 3 aydır maaş almıyor diye haber yapmış haber1903 , (eğer doğruysa) bazı arkadaşlar 12 m var nerde bu para niye kullanmiyoruz diyorken para yok zor durumdayız dedik dinletemedik
Bunu diyorum ben de klüpte para yok.Transfer beklemek çok insafsızca.Şu kadroya transfer istemek lüks

Çevrimdışı fatih e.

Bugüne özel bir şiir yazdım :)

"SON GÜN ARTIK : D"

Saniyeleri bile sayıyorduk
O gün gelecek şu gün gelecek diyorduk
Nice ümitler besliyorduk
Gelecekler diye umuyorduk

Üzülüyorduk hepimiz
Ne saçlar döktük biz
Aşkımızla sevgimizle
Takımımızla birlikteyiz

İşte bitiyor bugün artık
Kap'ları toparlattık

:stemeden de olsa
Diğer transfer dönemine artık

çok anlamlı bir şiir olmuş, tebrik ederim.

kafamı karıştırdın şimdi,

tamam ikisinden biri de

ama hangisiiiiii  :icool:

Çevrimdışı canU

Artık çıldırıcam. Paran yoksa çıkar dersin ki para yok alamıyoruz. Ama sen gidip 5 milyon isteyen obi mikelle uğraşırsan, senelik 2 milyona valdesle uğraşırsan, ozana 7 milyon teklif edersen vs vs ozaman para yok da alamadım diyemezsin, iş bitiremiyoruz yapacak birşey yok dersen olur ama bak.

Çevrimdışı Hasan Akten

Bunu diyorum ben de klüpte para yok.Transfer beklemek çok insafsızca.Şu kadroya transfer istemek lüks

Şu kadro derken orta sahasında tek alternatifi Necip olan kadro mu? :lol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arkadaşım çok değil bir iki hafta önce 7 milyon euro veriyorduk Ozan'a. Son anda olmadı iş. 2 günde bu paralar buharlaştı mı?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Ben hiç kaleci ve stoper transferi yapılsın diye tutturmadım ama önlibero transferi şart. Beşiktaş "devre arasına kadar idare edelim" denebilecek bir kulüp değil.

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Şu kadro derken orta sahasında tek alternatifi Necip olan kadro mu? :lol:
Necip-Serdar 1-2 ay sonra Veli.

Çevrimiçi Mehmet57

Gelsin, dertler bitsin

Çevrimdışı Ensar

Artık çıldırıcam. Paran yoksa çıkar dersin ki para yok alamıyoruz. Ama sen gidip 5 milyon isteyen obi mikelle uğraşırsan, senelik 2 milyona valdesle uğraşırsan, ozana 7 milyon teklif edersen vs vs ozaman para yok da alamadım diyemezsin, iş bitiremiyoruz yapacak birşey yok dersen olur ama bak.
Niye para yok alamadık diyip cekilsinler , senin kafana göre davransalardi dünyanın en büyük forvetlerinden mari gomezi de alamazdık , niye uğraşıp 9m'luk gomezi bedava getirdiler di mi

çok anlamlı bir şiir olmuş, tebrik ederim.

kafamı karıştırdın şimdi,

tamam ikisinden biri de

ama hangisiiiiii  :icool:
Valla abi ne demek istedin anlayamadım  :)

Çevrimdışı canU

Necip-Serdar 1-2 ay sonra Veli.
Sivasspor mu sandımız burayı anlamadım ki? Şu ikili hangi maçta çıkarsa çıksın orta sahayı direk kaybederiz. Allah korusun bir avrupa maçına böyle çıkarsak delik deşik ederler.

Çevrimdışı Abdullah

:o_o: Şu kadro hangi kadro acaba  :bandit:

Çevrimdışı canU

Niye para yok alamadık diyip cekilsinler , senin kafana göre davransalardi dünyanın en büyük forvetlerinden mari gomezi de alamazdık , niye uğraşıp 9m'luk gomezi bedava getirdiler di mi
Bu yazıdan bunu çıkarttıysan sana ben laf anlatmaya çalışmam.

Çevrimdışı Ensar

Arkadaşım çok değil bir iki hafta önce 7 milyon euro veriyorduk Ozan'a. Son anda olmadı iş. 2 günde bu paralar buharlaştı mı?
Başkan son açıklamasında söyledi abi , orda bir proje vardı gerçekleşmedi o yüzden olmadı dedi , bu valencia lafları felan boşuna değildi yani vardı yine orda başkanın cin bi fikri

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Kulüp çalışanlarına ödeme yapılmadığını ben de duydum, ama şu kadroya transfer istemek lüks değil.

Çevrimdışı fatih e.

Valla abi ne demek istedin anlayamadım  :)

fatih atik mi dedim ama değilmiş demek ki  :lol:
 :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

:o_o: Şu kadro hangi kadro acaba  :bandit:
Atiba Eslem ve Necip'ten oluşan muhteşem ön libero kadrosuna
Tolgay ve Günay'dan oluşan Türkiye'nin en iyi kaleci ikilisine
Ersan ve kadroya bile alınmayan Milosevic ve Franco ikilisine

sahipken bencede transfere gerek yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

@atakan kurt: Beşiktaş iç saha maçlarını 27.000 kapasiteli Gebze stadında yapabilir. Şenol hoca ve yöneticiler şu anda Gebze'de inceleme halinde.
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Ersoy

Abiler,arkadaşlar lawala içinizde ne varsa yazın. (Çöp vs.)

Geldikten sonra yazarsanız bir şey diyemeden nopost yersiniz.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ensar

Bu yazıdan bunu çıkarttıysan sana ben laf anlatmaya çalışmam.
Burda da saygı hiç kalmadı , ne demek laf anlatmaya çalışmam , forum burası karşılıklı konuşuyoruz bir yanlış varsa açıklarsın bu tavırlar hoş değil.

Çevrimdışı enemy1903

@atakan kurt: Beşiktaş iç saha maçlarını 27.000 kapasiteli Gebze stadında yapabilir. Şenol hoca ve yöneticiler şu anda Gebze'de inceleme halinde.

çok çok iyi olur.karşıda oturanlar için ballı kaymak  :halay:

Çevrimdışı kartal43

Aynen bu kadroya transfer lüks. Zaten her sene 3.oluyoruz. bu sene veli gelene kadar zorlanırız ama ikinci yarı toparlar yine 3.lugu kimseye kaptırmayız.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Olursa çok çok iyi olur.