2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12938898 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Neden ?
1.o kadar para verilecek bir oyuncu degil.
2.bencil oyun nyapisi var.bizim ihtiyacimiz olan sacma sapan gereksiz calima girecek degil,tolgay gibi 1-2 ara pasiyla takimin yarisini dusurecek oyuncu tipidir.
3.disiplin konusunda sikintilari var istanbulda harcanir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Pedro Eskişehir'de Lawal bizde olup bizimkiler Pedro'yu almaya kalksalardı yine Lawal'ı verip 3 milyon€ öderdik transferde bu kadar başarılıyız.
Aynen oyle
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Deniz

Şirketimiz profesyonel futbolcusu Ömer Şişmanoğlu, 2015-2016 sezonu sonuna kadar Konyaspor Kulübü'ne bedelsiz olarak kiralanmıştır.   

Çevrimdışı 38life

1.o kadar para verilecek bir oyuncu degil.
2.bencil oyun nyapisi var.bizim ihtiyacimiz olan sacma sapan gereksiz calima girecek degil,tolgay gibi 1-2 ara pasiyla takimin yarisini dusurecek oyuncu tipidir.
3.disiplin konusunda sikintilari var istanbulda harcanir.
Bunları ben de biliyorum. Günlerdir zaten Lawal ile dalga geçiyorum. Mesele bu değil mesele lawal ya da x kişi değil. Sezona 2 onliberoyla giremeyiz. Ya Eslem A takıma alınacak ya da transfer yapılacak bunun başka yolu yok. Bu saate kadar transfer yapmayıp lawal gibi seviyesiz bir oyuncuya yüksek bonservis ödemek zorunda kaldilarsa da bunun bedelini kendileri ödemeleri gerek. Taraftar değil...
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2015, 11:08:24 38life ]

Çevrimdışı Serdar

:nerd:
lawal rüyanamı girdi

@Necmi abi ,  bazen senin Android falan olduğundan şüpheleniyorum. Uyuma gibi bir adetin yok , herşeye pat diye cevap veriyorsun ,    yalnız kodunu biraz sert yazmışlar fırça falan hikayeleri var ya o açıdan  :D

Bugüne kadar ne uyarı ne fırça falan almadım , aman diyelim şaka yapıyorum tabii.

Çevrimdışı Easthanbool

Şirketimiz profesyonel futbolcusu Ömer Şişmanoğlu, 2015-2016 sezonu sonuna kadar Konyaspor Kulübü'ne bedelsiz olarak kiralanmıştır.   

Olayın bütün heyecanını aldın götürdün Deniz  :lol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Deniz

Bunları ben de biliyorum. Günlerdir zaten Lawal ile dalga geçiyorum. Mesele bu değil mesele lawal ya da x kişi değil. Sezona 2 onliberoyla giremeyiz. Ya eylem A takıma alınacak ya da transfer yapılacak bunun başka yolu yok. Bu saate kadar transfer yapmayıp lawal gibi seviyesiz bir oyuncuya yüksek bonservis ödemek zorunda kaldilarsa da bunun bedelini kendileri ödemeleri gerek. Taraftar değil...
Oyle birsey olmayacak ki hocam bunu sen de biliyorsun.

Bu adam gelirse en az 3 sene kontratla gelecek.1.3 milyon € verseler 3 senede 4 milyon € da kendisine odeyecez.eneramo transferinde basimiza geldi bunu tekrar yasamamamiz lazim.

On libero konusunda yerden goge kadar haklisin ben de o bolgede olasi sakatlikta serdari gormek istemem ama su lawalin bize maliyeti 7 milyon € +pedro franco olacak.verecegi katki da cok ciddi endise yaratiyor.bence degmez,ilginc olacak ama olcayi koyarim o bolgeye yine de 3 senede 25 milyon tl vermem bu oyuncuya..

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Gerekli bölgelere yeni transfer gelmeyecek gibi görünüyor. Allah sakatlık vermesin diyelim arkadaşlar. Herhangi bir sakatlık veya cezalı durumunda -buradaki arkadaşlar da yazmış zaten- savunmanın önünde Pedro da oynatılabilir. Biliç dönemi hazırlık maçlarında oynamışlığı var. Ligimizde sırıtmaz gibime geliyor. Bir de Şenol hocamıza çok güvenen biri olarak Miloseviç'i ısrarla niye değerlendirmediğini hatta yokmuş gibi davrandığını anlamış değilim.  :alala: Altyapısı, CV'si bence şans verilmeyi hakediyor. Ayrıca Ersan'ın olduğu yerde diğer alternatifler şansı her türlü hakeder.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2015, 11:16:16 İsmail Özyurt ]
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Deniz

Olayın bütün heyecanını aldın götürdün Deniz 
Millet gergin zaten bir de burada zayiat vermeyelim :)

Çevrimdışı Ensar

4)eger sizi gordugu zaman ates ediyorsa bilinki o Çağrı dir saklanin caninizi kurtarin,eğer sizi gordugu zaman etraf sessizse bilin ki o Necmi abidir.merak etmeyin o sizi bulur.. :D
hahahahaha :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı serdart

valla saçma sapan lawali alacağımıza necibi koyarım veli ya da tolgay iyileşene kadar. napalım yapacak bişey yok. yine başkan 3ün 5in hesabını yapıp akşam pazarını beklerse elde kimse kalmaz. her mevki için 50 adamı takibe alırsın hepsiyle görüşürsün sanki bizimkiler 3 kişi koymuşlar kafaya onlar olmazsa adam kalmıyor dünyada.

necibi beğenmiyoruz ama necip ile ortasaha toparlanıyor.tek başına atibayla olmuyor. serdar da olmaz ortada. olcay hiç olmaz.

ayrıca kaleci için bu kadar mesai harcamasınlar. devre arasına kadar idare ederiz.

Çevrimdışı 38life

Oyle birsey olmayacak ki hocam bunu sen de biliyorsun.

Bu adam gelirse en az 3 sene kontratla gelecek.1.3 milyon € verseler 3 senede 4 milyon € da kendisine odeyecez.eneramo transferinde basimiza geldi bunu tekrar yasamamamiz lazim.

On libero konusunda yerden goge kadar haklisin ben de o bolgede olasi sakatlikta serdari gormek istemem ama su lawalin bize maliyeti 7 milyon € +pedro franco olacak.verecegi katki da cok ciddi endise yaratiyor.bence degmez,ilginc olacak ama olcayi koyarim o bolgeye yine de 3 senede 25 milyon tl vermem bu oyuncuya..
Ilginç değil ben bundan 3 hafta önce Olcayı önliberoda düşünmüştüm. :)

Pedronun kiralık olarak gitmesi söz konusu. Bilmiyoruz bunlar dedikodu. Sezer ve süzeni  bonservis ile pedroyu kiralık versinler. + 2.5 m euro 2+1 yıllık sozlesme ben buna tamamim. Sezer ve suzenin maaslarindan kurtulmuş oluruz.

Çevrimdışı Kadir G.

Topluca moderasyona alma gibi bir seçenek varsa ilerleyen saatlerde kullanmayı düşünün derim.

Çevrimdışı fani madida

saçmasapan bi transfer yapılacağına hiç yapılmasın. bu konuda sadece şenol hocaya güveniyorum yoksa yönetim gider lawal'ı getirir.
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Deniz

Ilginç değil ben bundan 3 hafta önce Olcayı önliberoda düşünmüştüm. :)

Pedronun kiralık olarak gitmesi söz konusu. Bilmiyoruz bunlar dedikodu. Sezer ve süzeni  bonservis ile pedroyu kiralık versinler. + 2.5 m euro 2+1 yıllık sozlesme ben buna tamamim. Sezer ve suzenin maaslarindan kurtulmuş oluruz.
Bana o bile cazip gelmiyor..ama pektemekle kafa kafaya takas olacaksa direk okeyim :D

Çevrimdışı ahmetx

Son günün en güzel transfer haberi  Lawalın gelmemesi ve Pedronun gitmemesi olur.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sedat_BJK

Transferin kapanmasina son 12 saat 35 dakika....

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı 38life

Bana o bile cazip gelmiyor..ama pektemekle kafa kafaya takas olacaksa direk okeyim :D
:) bilemiyorum artık ne yapıp edip bu önlibero işini halletmeleri gerekiyor. Bu iş ilerde başımıza bela açacak benden söylemesi...

Çevrimdışı ahmetx

Transferin kapanmasina son 12 saat 35 dakika....

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

baya uzun süre 3 oyuncu alınabilir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı f_madida

yalniz bir gariplikte surada var...ya transfer calismasindan once hocaya sorup gorus almali yonetim (valdes mesela olur mu olmaz mi, istemiyorsa hic calismaya gerek yok) ya da transferi yapip hocaya vermeli al bunu aldik biz diye...ama 3 hafta bir adamla anlasmak icin calisip sonra hocaya bak bunu ayarladik olabilir diyorsa, hoca da o adam olmasa da olur diye cevap veriyorsa bu biraz sacma.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı fatih e.

Son günün en güzel transfer haberi  Lawalın gelmemesi ve Pedronun gitmemesi olur.

öyle bir şey düşünüyorlarsa tam bir fiyasko olur.

aslında hepimiz kaliteli, aklı başında, zeki, çevik, bilgili vs futbolcu arıyoruz da

daha önemlisi,

bu kriterlere uygun yöneticiler.  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

hiç olmadı ABDULLAH DURAK ' ı kiralasınlar ön liberoya.

Çevrimdışı ahmetx

öyle bir şey düşünüyorlarsa tam bir fiyasko olur.

aslında hepimiz kaliteli, aklı başında, zeki, çevik, bilgili vs futbolcu arıyoruz da

daha önemlisi,

bu kriterlere uygun yöneticiler.  :evillol:
bana düşünüyorlar gibi geliyor.  :D

Çevrimdışı canU

hayır yani yarın ne diyecek çok merak ediyorum
soruların etrafından nasıl dönecek de net cevap vermeyecek
ne gibi bahaneleri var

sabırsızlıkla bekliyorum.. :bandit:

Yanan eve girdik. Transfer çok kolayiş parayı basıp alırsın, biz bir kuruşu yedirmemeye çalışıyoruz. Ferrarilerin quaresmaların bonservisini ben ödedim. Ne olacak ben de yaparım benden sonrakiler öder.

Beşiktaşta transfer bitmez gelecek 10 sene için de transferleri yapıyoruz mükemmel bir izleme ekibimiz var onun başında da fikret hocamız var.

Veli 5 güne dönecek zaten orta sahaya neden para yatıralım dedik.

Bu ve bunun gibi birçok bahane gelir hiçbiri biz plansızdık, programsızdık beceremiyoruz 4 sene oldu halen çözemedik olmaz bu sebeplerin. Geçen sene de bu hatayı yaptılar ama hata olarak görmeyip bu sene övündüler onunla dırum böyle olunca da çekirge bir daha sıçrayamadı.