2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12938914 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Necip Lawaldan iyi de necip saktlanirsa ne halt yicez?
3 milyon€ + pedro diyorlar, kalp dayanmaz bu paraya
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ozan E.

Boyle olacagina Pedro oynasin gerekirse on liberoda :)

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı 38life

Zaten yedek oyuncusu ona gelene kadar biri sakatlanmazsa idare ederiz. Yanı lawal gibi çöp adam alıp paranı çöpe atacağına...

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Idare ederiz diye bir mevzu yok. Işini sağlama alacaksın. 3 kulvarda gidiyorsun. Lizbon deplasmanında ortasahada serdar oynasın ister misin?

Çevrimdışı Ersoy

Idare ederiz diye bir mevzu yok. Işini sağlama alacaksın. 3 kulvarda gidiyorsun. Lizbon deplasmanında ortasahada serdar oynasın ister misin?
lawal oynayacaksa isterim.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 38life

fiyat-performans olarak değerlendirirsek , franco serdar günay pektemek ismail motta hepsi lawal'dan daha iyi oynar o bölge de , hiç kimse bana lawal için ödenecek bonservisi anlatamaz kısaca
:D :D

Çevrimdışı 38life

Gerekirse kendi ceplerinden versinler. Ben Lizbon deplasmanında ortasahada Serdari seyretmek istemiyorum. Gerisi beni ilgilendirmez!

Çevrimdışı 38life

Umarım isteğin gerçekleşmez :)

Çevrimdışı Ersoy

Vay be şu takım lawallere kalıyorsa ciddi şekilde kafalarından şampiyonlugu çıkarmışlardır.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ensar

+sonsuz :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Deniz

Boyle olacagina Pedro oynasin gerekirse on liberoda :)
Daha once oynamisti zaten :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Gerekirse kendi ceplerinden versinler. Ben Lizbon deplasmanında ortasahada Serdari seyretmek istemiyorum. Gerisi beni ilgilendirmez!
Ben de lawal i seyretmek istemiyorum napacaz :D

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Ensar

transfer sezonu saat 17 de kapanıyor diyorlar aspor da

Çevrimdışı Çağrı

Acelesi yok arkadaşlar saat 12'ye kadar vaktimiz var ve sokağa atacak paramız yok  :super:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

transfer sezonu saat 17 de kapanıyor diyorlar aspor da , nasıl ya o 7 saat lazım bize arkadaş olmaz öyle
Gece biter ya kaç dönem yaşadık 12 den önce bir sürü transfer oldu

Çevrimdışı 38life

3 kulvarda sakatlanmaya meyilli futbolcularla sezona 2 önlibero ile giriyoruz. Benim aklım hayalim bunu almıyor. Kim ne derse desin.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

transfer sezonu saat 17 de kapanıyor diyorlar aspor da , nasıl ya o 7 saat lazım bize arkadaş olmaz öyle
Avrupa'nın büyük liglerinde transfer için son saatler yaşanıyor. İşte transferin bitiş saatleri...

Avrupa'da transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kaldı. Ancak her ülkede transfer aynı saatte kapanmayacak.

Türkiye'de bu gece yarısı bitecek olan transfer heyecanı, İngiltere'de ise yarın akşama kadar devam edecek.

İşte Avrupa'nın büyük liglerinde transferin bitiş saatleri:

Türkiye - 31 Ağustos 24:00

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Abdullah

Acelesi yok arkadaşlar saat 12'ye kadar vaktimiz var ve sokağa atacak paramız yok  :super:
Beşiktaş'ın hakkını kimseye yedirmem. :bandit:

Çevrimdışı Ensar

Avrupa'nın büyük liglerinde transfer için son saatler yaşanıyor. İşte transferin bitiş saatleri...

Avrupa'da transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kaldı. Ancak her ülkede transfer aynı saatte kapanmayacak.

Türkiye'de bu gece yarısı bitecek olan transfer heyecanı, İngiltere'de ise yarın akşama kadar devam edecek.

İşte Avrupa'nın büyük liglerinde transferin bitiş saatleri:

Türkiye - 31 Ağustos 24:00
sağolun ,ne hallere düştük iki uç saatin hesabını yapıyoruz

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

konuşmak isteyeni kimse engellemiyorki bununla ilgili bölümlerimiz var
ama burası adı üzerinde transfer başlığı burda konuşulmasına izin vermememiz normal değilmi şimdi gidip
fulya başlığında transfer konuşursan ordada ona izin vermeyiz burda konuşulduğunda silinince Fikret ormancı oluyoruz
hiç kimse demiyor burası bir forum ve kuralları var müdahale edincede bir şeyleri yapıştırıyorlar.
şimdi yönetim bölümü var sen kalkıp burda yönetimi konuşursan sileriz eleştirmeyeceksin yeri burası değil
ha transfer politikasını eleştirbilirsin yeri burası ama burda mali konuları stadı fulyayı konuşmanın mantığı ne insanlar buraya transfer yapıldımı bir duyum varmı diye bakmak için giriyor ama transfer başlığında sayfalarca quaresma kırmızı kartı fulya davasımı okusun
burası yönetime karşı olan kişilerin propaganda yapma yeride değildir eleştirinin niteliği
karşı propagandaya dönüşürse sileriz. Eleştirinin niteliğinin Beşiktaşı bir adım daha ileriye götürmek
yönetimin o koltuklarda fazla yayılmayın kalkın iş yapın demek için olanı kabul ama birilerini o koltuğa oturturmak için
yapılan yönetim eleştirisi değil propagandadır. Propaganda yapmak isteyen açsın kendi bloğunu istediği gibi yapsın
ben burda seçim döneminde Fikret Orman için de propaganda yapılmasına göz yummamki. Bizim burdaki ortak menfaatimiz
Beşiktaştır kimin koltuğa oturacağı değil herkesin gönlünde farklı biri vardır ama burda dillendiremez burasını hiç bir zaman seçim propagandalarına alet
etmem kim için olursa olsun burası kimsenin yolunda gitmez Tek yolumuz Beşiktaştır. Seçimlerde kongrenin işidir.
son mali kongrede bir tek kişi çıksın mesela benim burda kongre ile ilgili veya sonuçlarıyla ilgili bir yorum yaptığımı söylesin yada
burdaki herhangi bir kongre üyesinin oyunu etkileme yoluna gittiğimi söylesin ben olayın sonucuna bakarım Kongre bir başkan seçer
bizim görevimiz onların arkasında durmaktır. Yanlışlarında eleştirmek doğrularında alkışlamak ama eninde sonunda taraftar gücünü Beşiktaşımızın arkasında tutmak
bizim ana görevimiz. Yoksa her olayda yönetimi itibarsızlaştırmak sürekli oyunculara sallamak sürekli yerin dibine sokmak Beşiktaşa fayda sağlamaz
sadece toplum üzerindeki prestijini kaybettirir. @Tuncay Heliya Sîa bir insanı bir görevle yetkilendiriyorsan rahat bırakacaksınki görevini
yerine getirsin yoksa milyonca farklı kişiden çıkmış farklı görüşle o insanlarda sağlıklı kararlar alamazki.

Yanlış anlaşılma olmuş @Necmi abi.
Yorumu yazdığımda bir arkadaş fulya davası ile ilgili yönetime laf atmıştı hatta sana cevap olarak yazmıştı. Onu görünce burda fulya başlığında neler var diye baktım doğru dürüst katkı yapılmamış. Beşiktaşı bu hale soktular, davayı arka plana attılar diye sitem ediyorlar ama Fulya için doğru dürüst bir şey yazmamışız ondan öncelikle o arkadaşa sonra kendi kendimize laf attım yani yanlış anlaşılma olmasın biz kılımızı kıpırdatmıyoruz ama sıra yönetime gelince sonsuz eleştiriler yapıyoruz. Yani taraftar biraz daha önem verse o konuya, biraz daha bilinçlense iyi olurdu. Yönetime laf atayım ya da burdaki site yöneticilerine laf atayım dememiştim abi :)

Çevrimdışı Deniz

Transferin son gununde noposttan kacinma tavsiyeleri:

1)konu disina kesinlikle cikmayin.mesajlarinizi ve cevaplarinizi transfer konusu icerisinde yazin elestirileriniz transfer politikasi uzerine olsun.

2)gönder butonuna basmadan once mesajinizi tekrar okuyun ofke ile yazdiginiz kisimlari duzeltin ,yumusak bir dil kullanin.

3)olasi hir lawal transferinde kap (sozlesme) aciklamasi geldikten sonra oyuncu ile ilgili uslubunuza dikkat edin.sozlesmesi imzalandiktan sonra bizim oyuncumuz oluyor "çöp vb" kelimeleri kullanmaktan kaçının.

4)eger sizi gordugu zaman ates ediyorsa bilinki o Çağrı dir saklanin caninizi kurtarin,eğer sizi gordugu zaman etraf sessizse bilin ki o Necmi abidir.merak etmeyin o sizi bulur.. :D

Çevrimdışı Çağatay

hayır yani yarın ne diyecek çok merak ediyorum
soruların etrafından nasıl dönecek de net cevap vermeyecek
ne gibi bahaneleri var

sabırsızlıkla bekliyorum.. :bandit:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sokağa atılan paraları yazsam buradan Dolmabahçe'ye yol olur  :D :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gokhan_1903

Pedro Eskişehir'de Lawal bizde olup bizimkiler Pedro'yu almaya kalksalardı yine Lawal'ı verip 3 milyon€ öderdik transferde bu kadar başarılıyız.