abi öncelikle demagoji yapmak ağır bir ithamdır ve benim söylediklerimle bir ilgisi yoktur. ben şimdi burada birisine küfredip, ben sana onun farklı bir anlamını biliyorum diye bir iddiada bulunabilir miyim?
yönetime kara propaganda yapıyormuşum! yahu burada ben yönetime kara propangandası yapsam ne yapmasam ne? kim takar beni?
evet yönetime karşıyım ne var bunda? milletin bütün yorumlarına koşturup, yönetimi övsem beşiktaş'ın önünü mü açmış oluyorum? kongre doğru karar vermiyor dedim ne olmuş? hakaret mi var bunda? her gün şuraya 100 tane konu dışı mesaj atılıyor, yönetimle ilgili olunca mı sıkıntı çıkıyor bir tek?
admin olmanız, insanlara böyle kolay ithamlarda bulunabileceğiniz anlamına gelmez. bana başta kongreye aday ol demediniz, olmuyorsan konuşma dediniz resmen. bu adam seçmektir. foruma kural koyun bari, kongre üyesi olmayanlar yönetimi eleştiremez diye biz de bilelim.
beni de atacaksanız atın forumdan, o kadar ithamda bulundunuz bir de onu yapın rahat edin.
demogoji yapıyorsun demek ağırı bırak hafif hakaret bile değil kardeşim hukuk okuyordun değilmi
biraz incele kitaplarını sadece senin forumda yazış şeklinin yanlış olduğunu söyleyen bir eleştiridir. Ama bunu ister
eleştiri olarak al ister alma zaten sözünün bir yaptırımı olsa oturup seninle konuşmamki direk yaptırım uygularım
yani işin özeti yazdığım yazıyı admin olarak yazmıyorum daha öncede yazdım Demiröreni seçen yönetim dediğinde
insanların korkularını kullanmış olursun bunun adı demogajidir değilse neden Sebayı seçen kongre demiyorsunda Demirören diyorsun
aynı kongre değil diyeceksen peşin söyleyeyim şu anki kongrede demiröreni seçen kongre değil üstüne bir sürü yeni üye geldi
yani işin özeti demogaji yapan birine demogaji yapıyorsun demek hakaret değildir bir eleştiridir. Eleştirini yapacaksın elbette
bu doğal bir hak kimsede bunu elinden alamaz. mesela banyo yapmakta hakkın ama bunu gidip kadınlar hamamında yapamazsın
bizim burda eleştiriye karşı bir tutumumuz yok ama senin mesajlar geriye doğru tarayalımmı eleştiri dediğin alaycı üslup burda tartışma çıkaracak türde mesajlar
vs uzar gider burası transfer başlığı şimdi burda stad konuşsanda aynı tepkiyi alacağını biliyormusun yani sadece Fikret Orman
eleştirisine tepki göstermiyoruzki Basketbol konuşsanda gene tepki görürsün renklilerden bahsetsen gene görürsün ama sen sürekli
Fikret ormandan bahsettiğin için sadece ona tepki verildiğini sanıyorsun insanlar sadece ilgilendiklerini görür gidin başlığında konuşun
diyoruz bunda anlaşılmayacak ne var sen başlığına yazdında biz sana püskürdükmüne zaman başlığına yazarsın ve biz gene müdahale ederiz o
zaman haklı olursun öbür türlü bu forumun kurallarını çiğneyeceğim diyorsun biz olmaz diyoruz bu seni haklı yapmıyor
@aa1903merak etme bende her konuda yönetimi haklı bulmuyorum sizden farklı olarak olaylara tek perspektiften bakmıyorum vede
bilmediğim konularda hüküm vermiyorum siz her duyduğunuz şey için burda yönetime sallamayı görev bellediniz böyle muhalefet
olmazki bir kere hata yapsan bütün inandırıcılığını kayberdersin ciddiyede alınmazsın şimdi ben yönetimi eleştirsem etkili olurmu
bence olur çünkü sizin gibi çünkü olur olmaz eleştirmem internette adı bile gerçek olmama ihtimali olan birinin söylediği bir
laftan kalkıpta yönetimi yerden yere vurmam. birini eleştirirken somut gerçekler üzerinden gitmek gerekir aksi halde iftira olur