@Necmi kardeşim bu genç arkadaşımızı ,kardeşimizi demogoji yapmakla itham ediyorsun . demogojinin anlamını bilerek , insanları bunu yapmakla itham edebilirsin bilmeden yapamazsın . demogoji =halkın, akılcı ve mantıklı çıkarımlarından farklı ve alakası olmayarak ,halkın ön yargılarına ve korkularına dayalı yapılan ,hamasi veya başka türlü siyaset gütmedir bunun içinde töre olur ırkçılık olur ,her ne ise olur da olur. bu kardeşimizin kendi durumunu anlatması nasıl oluyor da demogoji oluyor . bu kardeşimizin ne durumda olduğunu nereden biliyorsun . he arkadaşındır ,tanıdığındır onu bilemem . buradaki çoğunluğun kulübün kongreye üye olabileceğini nasıl ölçdün . bu forumun kurucusu olarak sürekli insanları hizaya getirmeye çalışman da çok dikkat çekiyor . kimin mi dikkatini çekiyor, bu foruma sürekli olarak yüksek bilimleri okumuş , binlerce insanların çalıştığı şirketleri yönetme durumuna ve kabiliyetine gelmiş insanları .fakat burada yazdığın dikta gibi (dikta demiyorum buraya dikkat.) yazıların ile sen engel oluyorsun buraya katılın da beşiktaşın taraftarı ile bir diyalog kurun diyorum , ama bunun önün de malesef sen duruyorsun ,yazılarını ön izleme ile okuyan değerli evlatlarım (bazıları biyolojik evladım değil)buraya katılmıyorlar . dost acı söyler , beni yanlış anlayıp yanlış değerlendirmemeni diliyorum ,yazdığın yazılarında biraz relax ,sonuçta yine de sen bilirsin .
valla Ahmet abi bir şey anlamadım orda konunun bütününü okuman lazım bir mesajı değil
demogaji yapmak olayı gerçeğinden çıkartıp farklı bir boyutta göstermektir. orda konu arkadaşın şampiyon olamasak yönetim
gidermi lafından çıktı bende yönetimin gitmesi kongrenin işidir neden sahada başarı veya başarısızlık yönetimin gitmesine neden olsun dedim
oda kongrelerin durumunu görüyoruz dedi bende beğenmiyorsan üye olursun ve kongrelerin yapısının değişmesinde adım atarsın dedim
temennimde burdaki bir çok üyenin kongre üyesi olması dedim oda parasının olmadığını öğrenci olduğunu okulu bitirince olacağını söyledi
bunlarda bir şey yok bende herkes için değil imkanı olanın üye olması gerektiğini burda söylemenin bir anlam ifade etmediğini
kongre üyelerini itham etmeninde yanlış olduğunu belirttim döndü paramız yok diye eleştiri yapmayacakmıyız dedi burda demogaji olayı
ortaya çıkıyor benim ilk müdahalem konu dışı girip yönetim aleyhinde bir tartışma çıkarmak istediği ve benimde önünü kesmek
onunda bunu parası yok üye olamıyor o parası olanın konuşmaya hakkı var moduna getirmesi evet benim nezdimde bu demogajidir
çünkü sürekli burda yönetim tartışması çıkartmak isteyen biri yolunu kapatınca işi fakirlik edebiyatına döküyorsa farklı bir boyuta getirince
demogaji yapmış olur sen bana demogajinin sözlük tanımını anlatıyorsun bende sana başka bir tanımını söyleyeyim Toplumun ön yargılarını ve
korkularını kullanarak gerçekleri farklı şekilde gösterip kendine destek arayışıdır Burda kongrenin Demiröreni seçtiğini söyleyip aslında kongre budur
doğru karar veremiyor algısı yaratıp burdaki Beşiktaş toplumunun korkusunu kullanarak kendi düşüncesini haklı kılacak desteği almaya çalışmak
tam anlamıyla Demogaji yapmaktır.sen işin politik yönüne bakıyorsun ama hayatın kendisi siyasettir senin söylediğin halkın korkularını kullanarak
kendi lehlerinde politika üretmektir. sen orda siyaset tanımını siyasi Politika olarak anlayıp sözlük tanımını bambaşka bir yere çekiyorsun yoksa siyaset ve
politika ayrı ayrı bir çok alanda kullanılır bir şirketin yükselme politikası vardır Beşiktaş kongreside bir siyaset alanıdır Beşiktaşın bir transfer politikası vardır
vs ben burda kimseye baskı uygulamıyorum Beşiktaş taraftarı gibi durmaları gerektiğini söylüyorum evet müdahale edeceğiz bir insan buraya neden gelir
Beşiktaşı konuşmak için ama Beşiktaşla ilgili herşeyi konuşmak için şimdi biri çıkıp yazdığı yüz tane mesajın yüzüde yönetim aleyhineyse bu adam
Beşiktaş için konuşmuyor burdaki tek amacı yönetime karşı propaganda yapmaktır. Evet ona müdahale ederiz. yada doğru şeyler söylese bile
sürekli attığı her mesaj konu dışı olursa evet onada müdahale ederiz birde senin bilmediğin bir şey var genelde müdahale ettiğimiz mesajlarda
şikayet edilmiş mesajlar oluyor. Bakıyoruz şikayette haklılık payı varsa müdahale ediyoruz. Her zaman dediğim gibi bunu en iyide sen bilirsin
özgürlük başkalarının özgürlük alanlarına girmediği sürece özgürlüktür. Herkes her istediğini söyleyemez. hem etik olarak söyleyemez hemde adli olarak
söyleyemez burası evinde insanların arkadaşlarıyla sohbet yeri değil burda kullanılan bir yazının yaptırımı olur o nedenle dikkat etmek
zorundayız.
@ahmet türker