2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913000 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı indie

Valla ben ortasahamda her maç Necip oyuna girerken, Necip'in de olmadığı durumda Serdar girecekken, Hatta ve hatta ilerleyen haftalarda Necip-Serdar'ın birlikte oynama ihtimali varken "Lawal geleceğine kimseyi almasınlar" diyemiyorum.

Hiçkimseyi alamıyorlarsa ve çok para vermeyeceklerse Lawal'ı alsınlar bari. (Ölüm-Sıtma mevzusu)
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 19:11:50 indie ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Katılmakla beraber açarsak arz talep ilişkisine de girmek durumunda kalırız.

Beklenti vardı, yapıldı. Taraftarın sevgilisi geri geldi ve sesler kesildi. Amaç da zaten buydu. Şuan herkesin sesi en yüksek çıkması gerekiyorken adamı getirirken sosyal medyaya saldıranların%20'sini bir araya toplayamazsın.

Atatürk çok güzel söylemiş zamanında hakedenler hakedildiği gibi yönetilmeye mahkumlardır diye.

O yüzden konu Türkiye'yse doğru bir yönetim yapısı gelirse, taraftarın beklentisini de karşılamamalı. Çünkü o beklentide mantık filan yok. Temel beklenti şampiyonluk ise ona yönelik mantıklı hamleleri yapmalı sadece.

Özetle transferde,

Popülizm : 3 Orman : 0 Maç bitti.
Çağrı , bir liderin liderliği zor şartlarda aldığı doğru kararlarla ortaya çıkar. İnsanlar Atatürk'ü tartışabilir ama kimse liderliğine bir laf edemez örneğin.

Çevrimdışı Çağrı

Lawal bu kadar öldürüldüğü kadar da kötü değil bu arada bunu şerbet vermek için söylemiyorum.

Eldeki tüm oyunculardan teknik ve fizik olarak üstün bir oyuncu. Ama zihinsel olarak hepsinden kötü durumda.

Bu takım bu hatayı bir kez yaptı. 3 tane mental anlamda sıfır olan oyuncuyu ( Quaresma - Almeida - Fernandes ) bir arada oynattı sonuçları felaket oldu.

Bu aynı hata olacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

4 yorumunuzu da okudum ben size sorayım.

45 gündür alternatif üretemeyip adı herkesçe bilinen menajer önerisi oyuncular ile anlaşamayıp son gün Romaolara Lawallara kalmak mı doğru ve desteklenmesi gereken yönetim biçimidir?
Çağrı bey.Ben alamadığımız oyuncuların nedenlerini kısaca özelemeye çalıştım yukarıda.Alternatifsiz diyorsunuz da bu kadar isim geçti hepsiyle görüşüldü her birinde değişik aksaklıklar çıktı.Lawal'a kalmak dogru ifade olmaz ben iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum.Romao alınmadı zaten.Yönetimin içinde bulunduğu zor şartları da biliyoruz yani hunharca eleştirmek bana çok ilginç geliyor.

Çevrimdışı Çağatay

Birilerine bir şey olsa da risk alıp Miguel Veloso'yu görseler en azından sezonu kurtarsak orta alanda.

10 ay kaldı sözleşme sonuna. 5-6 milyona olmayacak iş değil 4 sene adam bakmayız Tolgay ile oynadığında.

satacak olan klüp kiev olunca 5-6 M diyemiyorum Çağrı :D

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Katılmakla beraber açarsak arz talep ilişkisine de girmek durumunda kalırız.

Beklenti vardı, yapıldı. Taraftarın sevgilisi geri geldi ve sesler kesildi. Amaç da zaten buydu. Şuan herkesin sesi en yüksek çıkması gerekiyorken adamı getirirken sosyal medyaya saldıranların%20'sini bir araya toplayamazsın.

Atatürk çok güzel söylemiş zamanında hakedenler hakedildiği gibi yönetilmeye mahkumlardır diye.

O yüzden konu Türkiye'yse doğru bir yönetim yapısı gelirse, taraftarın beklentisini de karşılamamalı. Çünkü o beklentide mantık filan yok. Temel beklenti şampiyonluk ise ona yönelik mantıklı hamleleri yapmalı sadece.

Özetle transferde,

Popülizm : 3 Orman : 0 Maç bitti.

yönetim hakkında konu başlığımız vardır orda konuşun diyorsun aynı şeyi sen yapıyorsun  burda sıkıldım yönetim yorumları okumaktan
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Türkay

Lawal bu kadar öldürüldüğü kadar da kötü değil bu arada bunu şerbet vermek için söylemiyorum.

Eldeki tüm oyunculardan teknik ve fizik olarak üstün bir oyuncu. Ama zihinsel olarak hepsinden kötü durumda.

Bu takım bu hatayı bir kez yaptı. 3 tane mental anlamda sıfır olan oyuncuyu ( Quaresma - Almeida - Fernandes ) bir arada oynattı sonuçları felaket oldu.

Bu aynı hata olacak.

Töre'nin de zihinsel olarak uçup gitmesinden korkuyorum bu sezon
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı , bir liderin liderliği zor şartlarda aldığı doğru kararlarla ortaya çıkar. İnsanlar Atatürk'ü tartışabilir ama kimse liderliğine bir laf edemez örneğin.

Abi cesaret ve kararlılık güzel şeyler. Nadide özellikler ve kolay kolay sahip olunamayan özellikler.

Ama cesaret - delilik, kararlılık - cehalet birbirine çok ince çizgilerle bağlanmış kavramlar.

Biz ağır hastayız sadece çoğunluk stattan dolayı göremiyor. Stat bitince daha rahat olacağız zannedenler var. Halbuki bu transfere yansımayacak ki.

Aynı zihniyet aynı şekilde yönetecek bu 3 yıl daha FFP Var en başta. Yani şuan ne yaşıyorsak 3 sene daha onu yaşayacağız sadece borçlar şişmeyecek stad gelir getirdiği için. İnsanlar henüz kavrayamadı büyük hayalkırıklığı olacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

4 yorumunuzu da okudum ben size sorayım.

45 gündür alternatif üretemeyip adı herkesçe bilinen menajer önerisi oyuncular ile anlaşamayıp son gün Romaolara Lawallara kalmak mı doğru ve desteklenmesi gereken yönetim biçimidir?

Bu alternatif uretememekten degil, transferleri ekonomik yapmak zorunda oldugumuzdan. Su ana kadar kac para harcadigimizi ve aldigimiz adamlari dusunun. Ustelik Ozan'la da cok vakit kaybedildi. Yani su an Besiktas'ta mali bir disiplin var, kulubun finansal yapisi guclenene kadar bonservise 20-25 milyon oyunculara Demiroren maaslari beklemeyin. Maalesef Demiroren'in verdigi zarar hala onarilmis degil. Bu kadar zor ekonomik sartlarda bence 4/4'luk transferler yapildi. Demba'yla Atinc'tan neredeyse 20 milyon euro geldi deniyor ama transferlerden elde edilen ucret de kulubun borclarini azaltmanin bir yolu.

Çevrimdışı 38life

Töre'nin de zihinsel olarak uçup gitmesinden korkuyorum bu sezon
Şenol hoca bunu engelleyecektir. Engelleyemez ise kendi kaybeder.

Çevrimdışı fatih e.

transferi kapattık gibi görünse de yarın bir sürpriz olabilir bence.

avrupa takımlarında kadroda düşünülmeyen isimler, bizim için son gün avantajı olabilir.

olursa da pandev - dzemaili gibi çöp çıkmasından da korkmuyor değilim.

ya da g.amerika alternatifi var.

walace nasıl olur @Çağrı. iyi ilişkilerimiz var sonuçta.

Çevrimdışı Çağrı

yönetim hakkında konu başlığımız vardır orda konuşun diyorsun aynı şeyi sen yapıyorsun  burda sıkıldım yönetim yorumları okumaktan

Transfer üzerinden yönetimi burada konuşabilirsiniz de tartışabilirsiniz de 30 kez söyledik aradaki farkı anlamak çok zor olmamalı.

Burada genel durumu konuşamazsınız. Stat-finans-kongre-adaylar gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

"Transfer döneminin kapanmasına saatler kala Beşiktaş, transfer bombasını patlattı. Geçen sene hem La Liga şampiyonluğu yaşayan hem de UEFA Şampiyonlar Ligi finali oynayan Atletico Madrid'in en önemli parçalarından olan Arjantinli Jose Sosa artık Beşiktaş'ta." --- 31 Agustos 2014

http://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2014/08/31/jose-sosa-bu-aksam-geliyor

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Ya da soyle diyeyim sirf Ferrari ve Del Bosque'den kulube ettirilen zarar 15 milyon euronun uzerinde. Su ana kadar transfere harcadigimiz para 7 milyonun altinda. Simdi buna bakip yonetime basarisiz demek mumkun degil.

Çevrimdışı Mehmet57

Spurs transfer sezonunun son gunlerinde Moussa Dembele ile yollari ayirmayi dusunuyor.

Napoli kiralamak icin girisimlerde bulunacakmis.

Ben Besiktas'da hep 3 oyuncu gormek istedim: Kouyate, Dembele, Bony.

Ama cok zor su geri kalan 1 gunde.

Çevrimdışı brkntcnr

Öncelikle hepinize iyi akşamlar diyerek yönetim ve transferle ilgili bir konudaki rahatsızlığımı belirtmek isterim. Sayın başkanımızı burada neredeyse her konuda savundum. Çünkü kendilerinin sonuna kadar arkasındaydım hala da öyleyim. Kendilerinden tek bir konu hariç hiçbir şikayetim yok. O konu da profesyonelleşme. Şimdi o twitter dan başkan adaylığı koyan Rüzgar Sağnak gibi olacak ama Sevgili başkan ilk geldiğinde ben pek anlamam ama işi bilenini getiririm dedi. Şuan transferlerimizle kim ilgileniyor? Başarılı iki iş adamı Erdal Torunoğulları ve Ahmet Nur Çebi. Şimdi sorarım size bu adamlar futbolun neresinde yer almış? Futbolculuk mu antrenörlük mü gözlemcilik mi? Benim bildiğim avrupa tipi kulüplerde yöneticiler finansmandan sorumludur. Transferi falan profesyoneller yapar. Teknik direktör hangi mevkiye hangi tip bir adama ihtiyacı olduğunu söyler. Sportif direktör emri verir scout larına, menajerlerine vs  oyuncuları buldurur scoutlarına o oyuncuları izletir raporları hocaya verir hoca da oyuncuları izler liste yapar onay verirse bana bunu alın der bu olaydan sonra yöneticinin görevi başlar. Gerekli finansmanı bulup pazarlık vs yaparsa yapar parayı kulübün kasasından veya başka kaynaklardan bulabilirse verir transferi yapar. He bi oyuncu olmuyorsa onun  alternatifleri de hazırdır. Ne oyuncuyla görüşür ne oyuncunun babasını gezdirir çerez tabağı hazırlar vs. Sadece parayı bulur. Sponsorlukları bulur. Ben bunu böyle bilirim. Fakat bizde transfer komitesi diye bir şey olmadığı için Ozan Tufan la 20 gün inler le 15 gün vs. kaybettik. Şimdi renkli yüceltme diyeceksiniz ama fenerbahçede transferi kim yapıyor? Terraneo. Sportif direktör. Bu olay budur yani. Sayın başkan veya herhangi bir yönetici bunu okuyorsa sizden ricam şu oyuncuyu alın vs değil. Transfer komitesine eli kolu uzun her bölgede scoutları olan her oyuncudan haberi olan sağlam birisini getirip Sportif direktör yapın. Allah rızası için. İsterseniz bu olayı yapın yıldız falan almayın takımı Arsenal e çevirin. Ama biz de diyebilelim ki yahu bu adamın var demekki bir bildiği. Lütfen. En büyük başarınız bu olur staddan bile.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 19:45:31 brkntcnr ]

Çevrimdışı Çağrı

Bu alternatif uretememekten degil, transferleri ekonomik yapmak zorunda oldugumuzdan. Su ana kadar kac para harcadigimizi ve aldigimiz adamlari dusunun. Ustelik Ozan'la da cok vakit kaybedildi. Yani su an Besiktas'ta mali bir disiplin var, kulubun finansal yapisi guclenene kadar bonservise 20-25 milyon oyunculara Demiroren maaslari beklemeyin. Maalesef Demiroren'in verdigi zarar hala onarilmis degil. Bu kadar zor ekonomik sartlarda bence 4/4'luk transferler yapildi. Demba'yla Atinc'tan neredeyse 20 milyon euro geldi deniyor ama transferlerden elde edilen ucret de kulubun borclarini azaltmanin bir yolu.

Şuan ödediğimiz maaşların Demirören döneminden  yüksek olduğunu biliyor musun?

Transfer yapılamamasının sebebi ekonomik değil. Ekonomik olsa İnler, Ozan hiçbiri ilegilenemezsin. Ozan'a 7 milyon hiç veremezsin.

Kaldı ki burada konuştuğumuz adamlar da 20 milyonluk adamlar değil. 5 milyonun üstünde adam konuşmuyoruz neredeyse genel olarak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Zafer55

Konsantrasyon,Zeka, Çalışkanlık,Uyum ve Hırs doğuştan gelen kalıcı özelliklerdir. Bunlar hayatta değişmez.

Aynı yanlışı adı malum ile yaptık yine yapmamalıyız. Konsantrasyonu çok düşün oyun içi kayboluyor.

"Kalıcı özellik"  diye birşey yoktur arkadaşım.Kastettiğin kalıtsallık ise yazdığın özelliklerden sadece zekayı o kategoriye koyabilirsin ki o da tatışmalıdır.

Çevrimdışı Ersoy

Şenol Hocanın transfer istemediğine inanmıyorum. Adam istemese başından beri istemez. Baktı kötü isimler sunuyorlar istemiyorum transfer felan demiştir en kotu ihtimal.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı aspireless

Valla ben ortasahamda her maç Necip oyuna girerken, Necip'in de olmadığı durumda Serdar girecekken, Hatta ve hatta ilerleyen haftalarda Necip-Serdar'ın birlikte oynama ihtimali varken "Lawal geleceğine kimseyi almasınlar" diyemiyorum.

Hiçkimseyi alamıyorlarsa ve çok para vermeyeceklerse Lawal'ı alsınlar bari. (Ölüm-Sıtma mevzusu)

Ben diyorum almasinlar eger tolgay veli döndüğünde onlarida zorlayacak bir adam almayacaklarsa. Devre arasi ikiside geliyor iki tane de necip atiba var. Iddaliyim eğer laval gelirse gelecek sezon takasa gider. Bir kac ay necip le idare etmek oda sakatlanirsa devsirme serdar la oguzhanla devam etmek ki suan oguzhan oynuyor bence daha iyi.

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı bey.Ben alamadığımız oyuncuların nedenlerini kısaca özelemeye çalıştım yukarıda.Alternatifsiz diyorsunuz da bu kadar isim geçti hepsiyle görüşüldü her birinde değişik aksaklıklar çıktı.Lawal'a kalmak dogru ifade olmaz ben iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum.Romao alınmadı zaten.Yönetimin içinde bulunduğu zor şartları da biliyoruz yani hunharca eleştirmek bana çok ilginç geliyor.

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum almaya çalıştığımız her oyuncu nerdeyse bir kulübe transfer oldu. Bunun ne demek olduğunu biliyor musunuz?

Bu oyuncular menajerler tarafından satışa çıkarılmış oyuncular. Biz bır takımın oyuncusunu almaya çalışmadık Lucas dışında.

Biz kendimiz alternatif üretemiyoruz çünkü öyle bir mekanizma yok. Şartlar zor ama yapılabilecek şeyler var fazlasıyla. Şartlar daha da zorlaşacak saha içi başarısızlıklar gelirse.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Spurs transfer sezonunun son gunlerinde Moussa Dembele ile yollari ayirmayi dusunuyor.

Napoli kiralamak icin girisimlerde bulunacakmis.

Ben Besiktas'da hep 3 oyuncu gormek istedim: Kouyate, Dembele, Bony.

Ama cok zor su geri kalan 1 gunde.
Yönetim kendini affettirmek için makul fiyatın üstüne cebinden tamamlayıp almalı dembeleyi. Kendileri için de iyi olur Beşiktaş için de...

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Her sey yavas yavas olacak.Bu sene ileriye yaptıgımız takviyelerle iyi bir takımın temelleri atıldı.Seneye de iyi transferler yapılarak bu yolda ilerleniyor.Takımı her sene geri götüren YD yönetimi yerine sürekli öne götüren bu yönetime transferde laf etmem şahsen.

Çevrimdışı Çağrı

Ben diyorum almasinlar eger tolgay veli döndüğünde onlarida zorlayacak bir adam almayacaklarsa. Devre arasi ikiside geliyor iki tane de necip atiba var. Iddaliyim eğer laval gelirse gelecek sezon takasa gider. Bir kac ay necip le idare etmek oda sakatlanirsa devsirme serdar la oguzhanla devam etmek ki suan oguzhan oynuyor bence daha iyi.

Dostum devre arası Tolgay'ın gelme ihtimali çok düşük. Veli döner hatta devre arasından önce döner. Tolgay mart ortasına doğru anca hazır olacak.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Transfer üzerinden yönetimi burada konuşabilirsiniz de tartışabilirsiniz de 30 kez söyledik aradaki farkı anlamak çok zor olmamalı.

Burada genel durumu konuşamazsınız. Stat-finans-kongre-adaylar gibi.
Silinen çoğu mesajda transfer üzerinden yönetim konuşuluyordu  ama silindi silinmesin demiyorum  ama aynı şeyi yaptını hala düşünüyorum .farkı anlamak zor olmamalı demişsin merak etme bende ortalama bir beyne sahibim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez