2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12890698 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı aa1903

Çevrimdışı Necmi

Olimpiyatta derbi kazanacağımızı zannetmiyorum. O statta ne kadar oynarsak o kadar puan kaybederiz. Ki 1 yıl daha stat yok.
katılmıyorum hangi gerekçeyle bu şekilde konuştukça oyuncularında eline bahane veriyoruz
seyirci baskısı yokmuş deplasmanda varmı ama kazanıyoruz daha önce saha kötüydü şimdi düzeldi
hava şartları diyorsan tam tersi rakibi senden fazla etkilemesi gerekiyor sen olimpiyatta oynarken
rakibin şamda oynamıyor olimpiyat takım için değil taraftar için zor emin ol olimpiyat kadar
Başakşehirde zor Başakşehirede olimpiyata giden kadar kitle gidiyor sadece büyük maçlarda 35000
civarı oluyoruz diğer maçlarda 5000 civarı kemik kitle var hep onlar geliyor başakşehirdede o 5000
kişi geliyor şu anda ne bahanesi var hava güzel ama kimse gelmiyor 17 iç saha maçımızın en fazla 7 - 8
tanesini zor şartlarda oynuyoruz bu tamamen bahane ve bu bahane basın tarafındanda o kadar çok kullanılıyorki
otomatik olarak takımıda etkiliyor biz ilk sene olimpiyatta gayet iyiydik.
orası bizim evimiz bunu kabul edeceğiz ve çıkıp oynayacağız olimpiyat şartlarını rakip için daha zor hale getireceğiz
nasıl oluyor anlamıyorum olimpiyat şartlarına alışmış bir takım içinmi yoksa senede bir kere gelip oynayan bir takım içinmi daha zor
olur neden insanların eline bahane veriyoruzki Olimpiyata giden taraftar emin olun gitmeyen kadar şikayet etmiyor.
Ben olimpiyatı özleyeceğim çünkü hiç bir maça oflayarak puflayarak gitmedim yağmurundanda zevk aldım
trafiğindende ben oraya takımımı yanlız bırakmamak için gidiyorum neden şikayet edeyimki
Ben bu olimpiyat lafını kullanan herkesi sırf kendi gitmemelerine bahane olarak kullanıp hesapta vicdanlarını
rahatlattıklarını düşünüyorum lafa gelince Beşiktaş için ölürler ama orda iki saat soğukta duramazlar.
oda sanki her maç soğuk ve yağmur oluyor geçen sene yağmur yediğimiz 3 veya 4 maç vardı.

Çevrimdışı 38life

hiç bir şey olmazdı Töre geldiğinden beri bana tek bir tane bekle paslaştığı veya verkaça girdiği pozisyon söylesene
serdar her zaman çıkıyordu ama törenin yaptığı topu almak sola yaya doğru gitmek şut atma imkanı bulursa atar bulamazsa ya pas verir
yada kaptırır çoğunlukla kaptırır kontra yeriz ama kesinlikle serdarla oynamazdı kaç defa boşa çıktı serdar pas istedi.
tosiç konusundada katılmıyorum özellikle @Deniz mottoyu tosiçin önüne koydun ya helal olsun senin futbol bilgine
tamam hücumda bu hafta iyi performans vermedi ama bekin ana görevi hücum yapmak değildir savunmayıda iyi yapıyor yer tutuşu
iyi mevkisini kaybetmiyor ben trabzon maçında mottoyu solda görmedim adam maç sonuna kadar stoperlik yaptı
onuda yapsa neyse birde orda ersanı bozdu o siyahi oyuncu kimdi trabzonun maç boyunca solda tek başına durdu
top bekledi

O maçta Kuzey tribünündeydim ve ikinci yarı bizim kale kuzey tarafındaydı. Motta'ya kaç yüz kere bela okuduğumu hatırlamıyorum. O Siyahi futbolcu Cavandaydı sahaya inip Cavandaya markaj yapmayı düşündüm bi ara. Adam gözümün önünde çayırda koşar gibi koştu son 30 dakika. Ha şimdi Cavanda bek oyüzden Motta'nın adamı değil falan demesinler bana. Adam adama mı markaj yapılıyor bu oyunda? iç tarafta duran kanat oyuncusunu bek kontrol etmez liberolar kontrol eder bek kanatlığa soyunduğunda bek beki kontrol eder.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 03:26:44 38life ]

Çevrimdışı atalay

katılmıyorum hangi gerekçeyle bu şekilde konuştukça oyuncularında eline bahane veriyoruz
seyirci baskısı yokmuş deplasmanda varmı ama kazanıyoruz daha önce saha kötüydü şimdi düzeldi
hava şartları diyorsan tam tersi rakibi senden fazla etkilemesi gerekiyor sen olimpiyatta oynarken
rakibin şamda oynamıyor olimpiyat takım için değil taraftar için zor emin ol olimpiyat kadar
Başakşehirde zor Başakşehirede olimpiyata giden kadar kitle gidiyor sadece büyük maçlarda 35000
civarı oluyoruz diğer maçlarda 5000 civarı kemik kitle var hep onlar geliyor başakşehirdede o 5000
kişi geliyor şu anda ne bahanesi var hava güzel ama kimse gelmiyor 17 iç saha maçımızın en fazla 7 - 8
tanesini zor şartlarda oynuyoruz bu tamamen bahane ve bu bahane basın tarafındanda o kadar çok kullanılıyorki
otomatik olarak takımıda etkiliyor biz ilk sene olimpiyatta gayet iyiydik.
orası bizim evimiz bunu kabul edeceğiz ve çıkıp oynayacağız olimpiyat şartlarını rakip için daha zor hale getireceğiz
nasıl oluyor anlamıyorum olimpiyat şartlarına alışmış bir takım içinmi yoksa senede bir kere gelip oynayan bir takım içinmi daha zor
olur neden insanların eline bahane veriyoruzki Olimpiyata giden taraftar emin olun gitmeyen kadar şikayet etmiyor.
Ben olimpiyatı özleyeceğim çünkü hiç bir maça oflayarak puflayarak gitmedim yağmurundanda zevk aldım
trafiğindende ben oraya takımımı yanlız bırakmamak için gidiyorum neden şikayet edeyimki
Ben bu olimpiyat lafını kullanan herkesi sırf kendi gitmemelerine bahane olarak kullanıp hesapta vicdanlarını
rahatlattıklarını düşünüyorum lafa gelince Beşiktaş için ölürler ama orda iki saat soğukta duramazlar.
oda sanki her maç soğuk ve yağmur oluyor geçen sene yağmur yediğimiz 3 veya 4 maç vardı.
Ağabey yanlış anlamışsın. Taraftar ile zerre alakası yok. Oyun yapısı ile alakalı. Kazanmak zorunda olduğumuz maçlar bunlar. Oyunun hangi bölümü olursa olsun. Bunu bilen rakipler sahaya müthiş bir alan parselizasyonu ile çıkıyor. Ve özellikle FB ve GS'ın oyuncu grubu pozisyon oyununu oynamayı çok iyi biliyor. Her nedense biz bu maçlarda baskıyı kaldıramayıp anlamsız hatalar yapıyoruz; rakiplerde cezayı kesip gidiyor. Bazı statlar enine ve boyuna ortalamanın üzerindedir. Olimpiyatta öyle. Üstelik psikolojik açıdan da bitmeyen bir stat, sonu yok gibi.

Velhasıl kelam biz özellikle hücumlarda birbirlerine yakın oynayarak sonuca gidiyoruz. Mesela Emenike, Burak gibi 50 metre top atıp rakip ile boğuşacak yada sprinter koşular ile savunma arkasına sarkacak bir planımız yok. Yada orta alanda sekenleri toplayacak, bekleri oyuna çıkarıp orta sahayı kalabalık tutabileceğimiz beklerimiz ve orta saha oyuncularımız. Şota, bizi geçen maçta sol kanattan oynamaya mahkum etti ve hiçbir şey üretemedik. Zemin bir kere çok kötü. Olay kabaca bu; daha detayı da var elbet.

O statta sürekli puan kaybedip; Osmanlı ve Başakşehir'de daha az puan kaybetmemiz tesadüf değil.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 03:29:57 atalay ]

Çevrimdışı Necmi

Tek önlibero'dan tek önliberoya fark var. 4-1-2-3 sistemini oynayabiliriz. Bu durumda kanatlarımız forvet kanat oynayacak. Bu durumda beklerin desteği mutlaka şart. Aksi taktirde sistem error verir.
senin elinde forvet kanat oynayacak tek oyuncu Olcay
oda bu sene göründüğü kadarıyla kanat oynamayacak sıkıştığımız anlarda
yardımcı forvet gibi yada forvet arkası oynar iki kanatın Töre ve Quaresma
tipik kanat oyuncusu ikiside değişken oynamayı seven Törenin beklere destek verdiği ama Quaresmanın hiç vermediği
tipte kanat oyuncuları böyle durumda beklerin sabit oynaması daha evla birde
beklerin ileri çıkmasına ihtiyaç olan bir oyun sistemiyle oynamıyoruz biz
ilerde zaten çoğalabiliyoruz bizim öyle bir sıkıntımız hiç olmadı ilerde top tutmak pas alışverişinde bulunmak için yeterince hücumcu bir kadro varken beklerin ileri çıkması bence hiçte gerekli değil biz golcü bir takımız bence böyle düşünmeden oyuncu kadronu incelemen lazım
fenere bakıyorsunuz hep ama onlarda kanat olmadığı için açığı beklerin kapatması gerekiyordu Gomez geldi havadan belki etkili olabiliriz artık ama bu güne kadar bekler getirip yüz orta yapsa ne olur bunu değerlendirecek oyuncun olmadıktan sonra Gomezi besleyecek ortalarda zaten kanatlardan gelecek
bizim geriyi sağlam tutmamız lazım ortalarıda Quaresma Töre sosa ve oğuzhandan bekleyelim bekler gol yedirmesin bize yeter
ilerdeki oyuncular nasılsa atacaktır

Çevrimdışı aa1903

Ağabey yanlış anlamışsın. Taraftar ile zerre alakası yok. Oyun yapısı ile alakalı. Kazanmak zorunda olduğumuz maçlar bunlar. Oyunun hangi bölümü olursa olsun. Bunu bilen rakipler sahaya müthiş bir alan parselizasyonu ile çıkıyor. Ve özellikle FB ve GS'ın oyuncu grubu pozisyon oyununu oynamayı çok iyi biliyor. Her nedense biz bu maçlarda baskıyı kaldıramayıp anlamsız hatalar yapıyoruz; rakiplerde cezayı kesip gidiyor. Bazı statlar enine ve boyuna ortalamanın üzerindedir. Olimpiyatta öyle. Üstelik psikolojik açıdan da bitmeyen bir stat, sonu yok gibi.

Velhasıl kelam biz özellikle hücumlarda birbirlerine yakın oynayarak sonuca gidiyoruz. Mesela Emenike, Burak gibi 50 metre top atıp rakip ile boğuşacak yada sprinter koşular ile savunma arkasına sarkacak bir planımız yok. Yada orta alanda sekenleri toplayacak, bekleri oyuna çıkarıp orta sahayı kalabalık tutabileceğimiz beklerimiz ve orta saha oyuncularımız. Şota, bizi geçen maçta sol kanattan oynamaya mahkum etti ve hiçbir şey üretemedik. Zemin bir kere çok kötü. Olay kabaca bu; daha detayı da var elbet.

O statta sürekli puan kaybedip; Osmanlı ve Başakşehir'de daha az puan kaybetmemiz tesadüf değil.

olimpiyat stadında beşiktaş'ın neden başarılı olamadığı ile ilgili okuduğum en aydınlatıcı yorum. evet, olimpiyat stadının sahası ortalamadan büyük. bizim takımımız için tam bir felaket.

Çevrimdışı talha

daha yeni sağlıklı olmaz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

valla gerisini bilmem de tffnin sitesinde olmpiyat basaksehir gs ve fb statlarinin olculeri ayni  osmanli da ayni hatta
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı 38life

senin elinde forvet kanat oynayacak tek oyuncu Olcay
oda bu sene göründüğü kadarıyla kanat oynamayacak sıkıştığımız anlarda
yardımcı forvet gibi yada forvet arkası oynar iki kanatın Töre ve Quaresma
tipik kanat oyuncusu ikiside değişken oynamayı seven Törenin beklere destek verdiği ama Quaresmanın hiç vermediği
tipte kanat oyuncuları böyle durumda beklerin sabit oynaması daha evla birde
beklerin ileri çıkmasına ihtiyaç olan bir oyun sistemiyle oynamıyoruz biz
ilerde zaten çoğalabiliyoruz bizim öyle bir sıkıntımız hiç olmadı ilerde top tutmak pas alışverişinde bulunmak için yeterince hücumcu bir kadro varken beklerin ileri çıkması bence hiçte gerekli değil biz golcü bir takımız bence böyle düşünmeden oyuncu kadronu incelemen lazım
fenere bakıyorsunuz hep ama onlarda kanat olmadığı için açığı beklerin kapatması gerekiyordu Gomez geldi havadan belki etkili olabiliriz artık ama bu güne kadar bekler getirip yüz orta yapsa ne olur bunu değerlendirecek oyuncun olmadıktan sonra Gomezi besleyecek ortalarda zaten kanatlardan gelecek
bizim geriyi sağlam tutmamız lazım ortalarıda Quaresma Töre sosa ve oğuzhandan bekleyelim bekler gol yedirmesin bize yeter
ilerdeki oyuncular nasılsa atacaktır

Ben zaten bütün ortaları bekler yapacak demiyorum. Şimdi 4-1-2-3 oynandığında bu 2'li normalde sosa-oğuzhan bölgesinin bir tık gerisinde oynamak zorunda olacak. O halde forvet ile ortasahanın bağlantısını kuvvetlendirmek için kanatlar forvete yakın oynayacak. Bu durumda kanatlarda çizgi şeridinde veya orta bölgelerinde beklerin desteğine ihtiyaç olacak. Bu destek topsuz oyun olarak da olacak duvar pası vs. olarak da olacak. Aksi taktirde bu forvete yakın oynayan kanatlar alan bulamaz.

Çevrimdışı Necmi

bu senin dediklerinin hiç birinin stadla ilgisi yok oyun planının sahayla nasıl bir ilgisi olabilir
osmanlıdamı daha az puan kaybettik biz şampiyonluğu osmanlıda bıraktık. Başak şehiri örnek gösterme bence kaç maç oynadık orda
zemin kötü diyorsun ama o zemin bu sene yeni yapıldı yani çok güzel bir zemin var ısıtmada kondu
olimpiyattaki tek zorluk seyircilerin gelmekte zorlanması bak seyirci diyorum taraftar olsa koşa koşa
gelir. Passoda demeyin bursa maçındada passo varken 45000 geliyorsa diğer maçlardada pek ala gelir
takım performansı seyirciyi çeker demeyin geçen sene bütün seneyi lider götürürkende boş tribünlere oynadık
bu işin mazareti yok kardeşim sen o stadı her maç 70000 kişi doldur sonra oyuncu oynamazsa mazeret sun
ama ben şunu biliyorum sen doldur o sahayı takımın performansı iki katına çıkacaktır biz takıma geçen sene o ateşlemeyi yapamadık
tamam bu senede suçlu bulacağız yok transfer yapılmadı yok olimpiyatta oynuyoruz yok passo vardı ama bundan sadece kendimizi kandırırız
tabi taraftar hep haklı özellikle sıcak evinde oturup maçları seyrederken sen gel o havayı takımla paylaş
soğukta zıplayarak maçı izle sonra burda gel olimpiyatta oynayamayız de ben sana söyleyeyim maçlar başakşehire alınsın biz gene 5000
kişiye oynayacağız baskı falanda olmayacak sadece birilerine ağız bükmüş olacağız Beşiktaş taraftarı bu değil
bizki direnen bir taraftarız gerektiğinde olimpiyatıda doldurup direneceğiz sıcak evinde oturarak ben büyük taraftarım diyemezsin

Çevrimdışı can1903

Babam Tosic'e şarapçı diyor  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

valla gerisini bilmem de tffnin sitesinde olmpiyat basaksehir gs ve fb statlarinin olculeri ayni  osmanli da ayni hatta

Hepsine standart uzunluk 68*105 yazmışlar. Mümkün değil.

edit: Kaldı ki psikolojik açıdan bitmez o stat dediğim gibi.

Bu arada zemin iyi denmiş; ben zemine çıktım felaket. Yeni yapılan zeminden bahsediyorum.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 03:59:22 atalay ]

Çevrimdışı TALAT

kasimpasa farkli  bana da olimoiyat buyuk gibi geliyo ama oyle yazmislar
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Necmi

:alala:
olimpiyat stadında beşiktaş'ın neden başarılı olamadığı ile ilgili okuduğum en aydınlatıcı yorum. evet, olimpiyat stadının sahası ortalamadan büyük. bizim takımımız için tam bir felaket.
:alala: diğer tüm stadlarda olduğu gibi 68x105
stadın büyük olması sahayı büyütmüyor :D
sadece kenar boşlukların fazla olması oyuncuda algı yanılması yaratır
buda bize değil rakibe dezavantaj oluşturur sen o stadda 3. senene giriyorsun
kardeşim şartlar ne olursa olsun rakip başka bir yerde oynamıyor.
aslında o stadın dez avantajlarını sen avantaja dönüştüreceksin sonuçta senin
sürekli oynadığın bir yer. biz o stadda liverpoolü tohtnamı partizanı yenerken
o dezavantajlar yokmuydu sanki stadmı değişti yok orda değişen taraftardı
stadı doldurdu maçları istedi ve oyuncularında istemesini sağladı.

Çevrimdışı atalay

bu senin dediklerinin hiç birinin stadla ilgisi yok oyun planının sahayla nasıl bir ilgisi olabilir
osmanlıdamı daha az puan kaybettik biz şampiyonluğu osmanlıda bıraktık. Başak şehiri örnek gösterme bence kaç maç oynadık orda
zemin kötü diyorsun ama o zemin bu sene yeni yapıldı yani çok güzel bir zemin var ısıtmada kondu
olimpiyattaki tek zorluk seyircilerin gelmekte zorlanması bak seyirci diyorum taraftar olsa koşa koşa
gelir. Passoda demeyin bursa maçındada passo varken 45000 geliyorsa diğer maçlardada pek ala gelir
takım performansı seyirciyi çeker demeyin geçen sene bütün seneyi lider götürürkende boş tribünlere oynadık
bu işin mazareti yok kardeşim sen o stadı her maç 70000 kişi doldur sonra oyuncu oynamazsa mazeret sun
ama ben şunu biliyorum sen doldur o sahayı takımın performansı iki katına çıkacaktır biz takıma geçen sene o ateşlemeyi yapamadık
tamam bu senede suçlu bulacağız yok transfer yapılmadı yok olimpiyatta oynuyoruz yok passo vardı ama bundan sadece kendimizi kandırırız
tabi taraftar hep haklı özellikle sıcak evinde oturup maçları seyrederken sen gel o havayı takımla paylaş
soğukta zıplayarak maçı izle sonra burda gel olimpiyatta oynayamayız de ben sana söyleyeyim maçlar başakşehire alınsın biz gene 5000
kişiye oynayacağız baskı falanda olmayacak sadece birilerine ağız bükmüş olacağız Beşiktaş taraftarı bu değil
bizki direnen bir taraftarız gerektiğinde olimpiyatıda doldurup direneceğiz sıcak evinde oturarak ben büyük taraftarım diyemezsin

Ben bir şey demiyorum ki zaten. Taraftar konusunda kendin söyleyip; cevaplıyorsun ağabey.

Taraftar hiçbir stada gelmeyecek bu salt bizim sorunumuz değil. Hiçbir takımın taraftarı gitmiyor. Geçen sezon rakamlar açıklandı GS, FB, BJK sıralama bu. Normal. Geçen hafta en çok seyirci çeken maç yine bizim. Limiti bu insanlar artık statlara gitmiyor. Benim işim futbol statlarda maç izlemeyi severim lakin büyük çoğunluk artık sevmiyor. Sadece Passolig meselesi değil bu.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 04:07:52 atalay ]

Çevrimdışı Necmi

edit: Kaldı ki psikolojik açıdan bitmez o stat dediğim gibi.

Bu arada zemin iyi denmiş; ben zemine çıktım felaket. Yeni yapılan zeminden bahsediyorum.
zemin şu anda halı gibi zaten topu takip ettiğinde zeminin çok iyi olduğunu görürsün
hiç ıkınma zeminde güzel şimdilik stadın boyuda standartlara uygun

Çevrimdışı Necmi

Ben bir şey demiyorum ki zaten. Taraftar konusunda kendin söyleyip; cevaplıyorsun ağabey.

Taraftar hiçbir stada gelmeyecek bu salt bizim sorunumuz değil. Hiçbir takımın taraftarı gitmiyor. Geçen sezon rakamlar açıklandı FB, GS, BJK sıralama bu. Normal. Geçen hafta en çok seyirci çeken maç yine bizim. Limiti bu insanlar artık statlara gitmiyor. Benim işim futbol statlarda maç izlemeyi severim lakin büyük çoğunluk artık sevmiyor. Sadece Passolig meselesi değil bu.
katılıyorum passo sadece işin bahanesi oldu
soğuttu bu iki renkli insanları futboldan
futbol artık oyun olmaktan çıktı iki renklinin her türlü çirkefliği yaptığı
federasyonun ve hakemlerin buna çanak tuttuğu pis bir senaryo haline
dönüştü

Çevrimdışı Mehmet57

Kerim'den iyi kanat forveti olur. Kaleyi dusunen futbolcu. Hatta cift santroforlu bir sistemde Cenk veya Gomez'in etrafinda oynar.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Mikel'i ikna etmeye ugrasiyoruz, oyuncu ayrilmak icin cok hevesli degil. AC Milan'dan bir orta saha oyuncusu icin de nabiz yoklaniyor, fakat oncelikli hedef Mikel. Milanli oyuncu muhtemelen ligimiz icin daha uygun yapida, son dakika golu olabilir Mikel isi yatmazsa.

Çevrimdışı aa1903

:alala: :alala: diğer tüm stadlarda olduğu gibi 68x105
stadın büyük olması sahayı büyütmüyor :D
sadece kenar boşlukların fazla olması oyuncuda algı yanılması yaratır
buda bize değil rakibe dezavantaj oluşturur sen o stadda 3. senene giriyorsun
kardeşim şartlar ne olursa olsun rakip başka bir yerde oynamıyor.
aslında o stadın dez avantajlarını sen avantaja dönüştüreceksin sonuçta senin
sürekli oynadığın bir yer. biz o stadda liverpoolü tohtnamı partizanı yenerken
o dezavantajlar yokmuydu sanki stadmı değişti yok orda değişen taraftardı
stadı doldurdu maçları istedi ve oyuncularında istemesini sağladı.

o sahayı ben kendi ellerimle ölçmeden osmanlı ile başakşehir ile aynı ölçüde olduğuna inanmam. bilgilerde bir yanlışlık vardır. tottenham maçı çok yanıltıcı maç, ilk yarıda tottenham o maçı 3-0 yapabilirdi. deplasmanda 4-0 yendiğin partizan'ı o statta mucizevi bir şekilde yendik. bir tek liverpool maçımız var o statta.

olimpiyat stadında futbol oynamış futbolcuların veya maça çıkmış teknik direktörlerin hepsi beşiktaş o stattan kurtulsun diyorlarsa bir bildikleri vardır herhalde. ayrıca taraftarın doldurup da beşiktaş'ın yenildiği maçlarda çok. her olumsuzlukta suçu taraftara atmamak lazım.

bir de futbolcular konsantre olsun demekle olmuyor işte, adamlar konsantre olamıyorlar o statta.

Çevrimdışı aa1903

Mikel'i ikna etmeye ugrasiyoruz, oyuncu ayrilmak icin cok hevesli degil. AC Milan'dan bir orta saha oyuncusu icin de nabiz yoklaniyor, fakat oncelikli hedef Mikel. Milanli oyuncu muhtemelen ligimiz icin daha uygun yapida, son dakika golu olabilir Mikel isi yatmazsa.

mikel ile hiçbir benzerliği yok ama montolivo olsun o futbolcu lütfen.

Çevrimdışı Mehmet57

Çevrimdışı Necmi

Kerim'den iyi kanat forveti olur. Kaleyi dusunen futbolcu. Hatta cift santroforlu bir sistemde Cenk veya Gomez'in etrafinda oynar.

kerimden ne kanat olur nede forvet :D
forvet arkasıda olmaz on numara sekiz numara hiç olmaz
ben ona takımda yer bulamıyorum aynı yapıda çok daha iyisi olcay var
zamanla oynadıkça tecrübe kazandıkca mevkisini bulabilir ama şu anda
onbir oyuncusu değil