2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12871483 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bi diyorlar Baskan Italyada , Bir diyorlar İngilterede :alala:
Millet aklina hangi Ülke gelirse orayi yaziyor galiba :ebebe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı legendmaster

fikret orman alacak oyuncu bulamayınca kendini transfer etmiş

Çevrimdışı cursedofdragon

kalede
tolga,günay,veysel sapan 3'lüsü düşünsenize fazla düşünmeyin çıldırırsınız  :)

Çevrimdışı can1903

Fikret Orman Türkiye'dedir büyük ihtimal  :kop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı legendmaster

cenk instagramdaki bütün bjk fotoğraflarını silmiş diyolla ben de onun geçmişte bıraktığı her şeyi silmek isterdim oynadığı sürece yararından çok zararı dokundu

Çevrimdışı canU

@firatgunayer: Transferde sorun var ve ne yazık ki sıkıntı sadece yönetimden kaynaklanmıyor..

Sorın benden kaynaklanıyor beyler üzgünüm yönetimin hiç suçu yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Mandanda'dan cidden vazgeçilmiş mi ?

Çevrimdışı legendmaster

@firatgunayer: Transferde sorun var ve ne yazık ki sıkıntı sadece yönetimden kaynaklanmıyor..

baştan söylesene kardeşim biz de boşu boşuna yönetime kızıyoruz 2 aydır 1 orta saha alamadınız diye   :evillol:
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2015, 23:58:28 legendmaster ]

Çevrimdışı cursedofdragon

baştan söylesene kardeşim biz de boşu boşuna yönetime kızıyoruz 2 aydır 1 orta saha alamadınız diye   :evillol:

şenol hoca istemiyor demek ki.

Çevrimdışı worns

cenk instagramdaki bütün bjk fotoğraflarını silmiş diyolla ben de onun geçmişte bıraktığı her şeyi silmek isterdim oynadığı sürece yararından çok zararı dokundu

Şu şartlarda dahi Günay'ın Cenk'ten daha fazla süre almasını isterim bende. Hiç bir yönden gelişemediğini yeterince gösterdi. Günay'ın en azından ilgi çekici özellikleri var ve henüz potansiyelini görmüş değiliz.

Çevrimdışı legendmaster

Mandanda'dan cidden vazgeçilmiş mi ?
mandanda kimdir yahu tolga ona kalecilik dersi verir vazgeçmeleri doğal  :)

:o_o:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Real betisli sag kanat oyuncusu iyi futbolcu
Koordinasyondan , 3 adim attiktan sonra hizlanmasindan vs vs ince detaylardan anlamam ama topçuyu 3 mac izleyince anlarım geçen haftada maçına denk geldim çok dikkat çekici performansi vardi.

Piccini
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 00:00:21 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı legendmaster

Şu şartlarda dahi Günay'ın Cenk'ten daha fazla süre almasını isterim bende. Hiç bir yönden gelişemediğini yeterince gösterdi. Günay'ın en azından ilgi çekici özellikleri var ve henüz potansiyelini görmüş değiliz.
hem de fazlasıyla yetersiz olduğunu gösterdi gs istemese halen şu an takımdaydı gereksiz oyunculara çok fazla şans veriyoruz normalde yıllar önce gönderilmeliydi

Çevrimdışı Savaş

Bi Marsilya'da ki 3 futbolcu için 4 4.5 rakamı doğruysa ve başkan geri dönün dediyse yazık olmuş.

Ne planlıyorlar anlamadım. Mandanda gibi bi kaleci sadece o fiyat eder. Garip.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

mandanda kimdir yahu tolga ona kalecilik dersi verir vazgeçmeleri doğal  :)
Mandanda şu şartlarda hele de transfer döneminin bitmesine 2 gün kala alabileceğimiz en iyi kaleci anlaşıp da vazgeçildiyse yazıklar olsun bu kadarını yapmazlar herhalde. Neyse transfer dönemi bitsin söyleyecek çok şey var.

Çevrimdışı Giray Burak

ts  djiboldjy yi  alıyor haberleri var.birde  Louis Schaub diye bi orta saha rapid wienden.

bu djiboldjy i alaydık iyiydi.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

4.cu Golumuzde Necip topu kapip Gokhana attığında Bakin Kerim nerede ! Ne depar atmis be Helal olsun Kerime :claps: :claps:

Çevrimdışı TØLGA

yarında transfer olmazsa bu forumdan biri kesilecek adak olarak o şanslı kim bilin bakalım  :naughty: :naughty:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Mehmet57

Su N'diaye zamaninda niye Bursaya gitti anlamis degilim. Cok yetenekli oyuncuydu, Bursa'da begenirdim. Fransanin yetenekli umit millilerinden, o donem Juve da istiyordu.

Çevrimdışı legendmaster

ts  djiboldjy yi  alıyor haberleri var.birde  Louis Schaub diye bi orta saha rapid wienden.

bu djiboldjy i alaydık iyiydi.

ts ciddi güçlendi şampiyonluğu zorlayabilirler şota mani olmazsa

Çevrimdışı Tolga

yarında transfer olmazsa bu forumdan biri kesilecek adak olarak o şanslı kim bilin bakalım  :naughty: :naughty:
@Anıl :friendship:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı legendmaster

fırat günayer sorun yönetimde değil diyor sıraladığı maddelere bakın bu sistemi getiren de yönetim zaten  :lol: :lol:

Çevrimdışı Çağrı

Sorun yönetimde değil arkadaşlar sorun zamanda. Sadece 2 gün kaldı yönetim Zaman'ın duracağını düşündü çünkü uzun bir süre. Acelesi yok sokağa atacak paramız yok diyenler de.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli