2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12867693 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Yanlız forum bazı şeylerde hiç samimi değil. Lafta öyle değiliz diyorsunuz ama bazı konularda çok büyük eylem sınırlaması var. Doğru bir yaklaşım değil.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Olcayı hiç begenmiyordum fakat bu aksamki yorumu bir harika. Evet biz gs den daha zorlu bir gruba düştük. Renklilerde şok etkisi yaratsin, hatta renklileri ezik gibi göstersin. Einstein bir laf etmiş 'önce oyunu öğrendim sonra en iyi şekilde oynamayı' bravo olcay aynen böyle devam. Önemli olan kafa karastirmak. Bu arada Lucas Leiva alınmalı. 3 gün kala Waldes ve Lucas can simidi olur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı ahmet türker

Teknik direktör Fikret Orman hangi mevkilerde eksik bulunup bulunmadığı hakkında görüş bildirecek. Sportif direktör Fikret Orman oyuncuların form durumlarını , özel sorunlarını takip edecek , Cenk Gönen örneğinde oduğu gibi kimin gidip kimin kalacağına karar verecek . Daha sonra sportif direktör Fikret Orman , menajer Fikret Orman'a , teknik direktör Fikret Orman'ın talepleri doğrultusunda , oyuncu havuzunda bulunan isimleri sunarak bu isimlerin transferi için kendisine yetki verecek.Üç buçuk yılda varılan nokta orta sahaya Lawal'ın , kaleye Valdes'in her yıl olduğu gibi  transferin son günlerinde  takıma katılıp katılmayacakları şeklinde.  İşte bu herşeyin merkezinde olma isteği daha çok hataya neden olarak hem Fikret Orman'a hem de takıma zarar veriyor. Fikret Orman'ın yaptığı önemli işleri inkar edemeyiz ama bazı yanlışlardan artık dönmek zorunda.

Ek: Herşeyi yapmak isterken hiçbirşeyi düzgün yapamayan Mustafa Pektemek gibi bir örnek çıkıyor bu durumda. Sportif olarak yaşanan da budur.
malesef artık, sayın başkanın aleyhine yazılara karşı duramamak durumuna geçmek durumunda kalıyorum , bunun sebebi tabi ki de kendisi . bir insanı beğenirsin belli bir yere kadar da savunursun ,artık savunamayacak duruma geldiğinde ,geçmişte savunduğundan dolayı bunu kişisel mesele ya da sabit fikir haline getirmemek lazım geldiğini en iyi bilenlerdenim, siz gençlere artık  katılmak zorunda hissetmeye başladım ,keşke bu durumda kalmasaydım .ancak bunun sebebi de ben değilim tabi ..

Yanlız forum bazı şeylerde hiç samimi değil. Lafta öyle değiliz diyorsunuz ama bazı konularda çok büyük eylem sınırlaması var. Doğru bir yaklaşım değil.
Sorsan yanlış başlık ama 2 yorum öncesinde aferin dediğine 2 yorum sonra tu ka ka diyenler var.

Çevrimdışı talha

malesef artık, sayın başkanın aleyhine yazılara karşı duramamak durumuna geçmek durumunda kalıyorum , bunun sebebi tabi ki de kendisi . bir insanı beğenirsin belli bir yere kadar da savunursun ,artık savunamayacak duruma geldiğinde ,geçmişte savunduğundan dolayı bunu kişisel mesele ya da sabit fikir haline getirmemek lazım geldiğini en iyi bilenlerdenim, siz gençlere artık  katılmak zorunda hissetmeye başladım ,keşke bu durumda kalmasaydım .ancak bunun sebebi de ben değilim tabi ..

Gel abi karanlık taraafa gel. Daha çok adam toplayacaz. :evillol:

Çevrimdışı talha

Sorsan yanlış başlık ama 2 yorum öncesinde aferin dediğine 2 yorum sonra tu ka ka diyenler var.

Buranın kapanması forum için en sağlıklısı.

Çevrimiçi Necmi

bizim bu forum açıldığından beri kuralımız vardır imzanda hiç bir mesaj veremezsin imzanın anlamı bu değil
bu güne kadar her tür imzayı kaldırttık söylediğim gibi burası propaganda yeri değil sadece bu değil Türkiye gündemiyle
ilgili atılan imzalarıda kaldırıyoruz.

Çevrimdışı talha

bizim bu forum açıldığından beri kuralımız vardır imzanda hiç bir mesaj veremezsin imzanın anlamı bu değil
bu güne kadar her tür imzayı kaldırttık söylediğim gibi burası propaganda yeri değil sadece bu değil Türkiye gündemiyle
ilgili atılan imzalarıda kaldırıyoruz.

Öyle diyorsanız öyle olsun.

Çevrimdışı talha

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Olcayı hiç begenmiyordum fakat bu aksamki yorumu bir harika. Evet biz gs den daha zorlu bir gruba düştük. Renklilerde şok etkisi yaratsin, hatta renklileri ezik gibi göstersin. Einstein bir laf etmiş 'önce oyunu öğrendim sonra en iyi şekilde oynamayı' bravo olcay aynen böyle devam. Önemli olan kafa karastirmak. Bu arada Lucas Leiva alınmalı. 3 gün kala Waldes ve Lucas can simidi olur diye düşünüyorum.
Olcay zeki biri geçen senede böyle çıkışları vardı.
Leiva bu takımda fark yaratır. Eminim bir kademe daha yükseltir.
kiralıyamıyorsan satın alacaksın. Bugün bir haber gelmediğine göre büyük ölçüde yattı.
bu sene tek üzüleceğim olmayan transfer bu olacak. Tek oyuncu bir takım için çok büyük
fark yaratmaz ama Leiva yaratırdı.

Çevrimdışı aa1903

cansel tweete kaldırmış. duyumlar olumlu falan yazmış. hiçbir şey anlamadım.

Çevrimiçi Necmi

Cansel derse inanırım. Yani patladık gibi. Hayırlısı.
sözleşmesi olan bir oyuncuyla konuşamazsın hiç bir oyuncu çıkıpta görüştüm demez
menejerin bile konuşması yasaktır. Ancak kulübünden yazılı bir izin alarak oyuncuyla bağlantı kurabilirsin.
Kulüpte onunla olan pazarlığı bitirmeden oyuncuyla konuşmana izin vermez.
oyuncuyu kandırdığın an kulübün pazarlık şansı azalıyor.

Çevrimdışı aa1903

sözleşmesi olan bir oyuncuyla konuşamazsın hiç bir oyuncu çıkıpta görüştüm demez
menejerin bile konuşması yasaktır. Ancak kulübünden yazılı bir izin alarak oyuncuyla bağlantı kurabilirsin.

iyi de abi bu kadın rhodolfo ile sabah akşam mesajlaşmıyor muydu transfer sürecinde?

Çevrimdışı TØLGA

cansel tweete kaldırmış. duyumlar olumlu falan yazmış. hiçbir şey anlamadım.
harbiden laaa kaldırmış  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Abi 3 gün bile yok artık 2 gün var hangi ara oturacak bizimkiler masaya? Her yerden doria ile de anlaşıldı haberi gelirken Cansel Doria'nın olaydan haberi yok diyor. Cansel'e güvenirim. Bİlmiyorum hayırlısı.

Çevrimdışı talha

iyi de abi bu kadın rhodolfo ile sabah akşam mesajlaşmıyor muydu transfer sürecinde?

Rhodo olayında biz adamla anlaşalı yıl olmuştu sadece trasnfer süreci uzadı.

Çevrimdışı TØLGA

rhodolfoyla mesajlaşmayan kalmadı rhodolfoda öyle pek bişey söylemiyodu aslında menajerim ilgileniyo diyodu ama isteği belli ediyodu  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı aa1903

Rhodo olayında biz adamla anlaşalı yıl olmuştu sadece trasnfer süreci uzadı.

neyse, tweetleri kaldırmış zaten. duyumlar olumlu demiş 180 derece dönüp.

Çevrimdışı talha

rhodolfoyla mesajlaşmayan kalmadı rhodolfoda öyle pek bişey söylemiyodu aslında menajerim ilgileniyo diyodu ama isteği belli ediyodu  :)

Gelmesini en çok istediğim ve gelmesine en çok sevindiğim adam Rhodo. Keşke biraz daha genç olsaydı böyle bir 10 yıl bizde kalsaydı.  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

yok yaaa o duyumlar olumlu twitini kaldırdıklarından önce atmıştı sonradan yazmadı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı aa1903

bu arada cansel 1-2 ay önce lawal da birkaç güne açıklanır demişti. :D

Çevrimdışı talha

Yanlız şöyleydi.

Duyumlar olumlu doria ile de konuştum. Doria diyor ki olaydan haberim yok bende senin gibi duyumlardan takip ediyorum. Kısacası Marsilya ile iletişim var ama halen daha işten uzağız.

Çevrimdışı TØLGA

bu arada cansel 1-2 ay önce lawal da birkaç güne açıklanır demişti. :D

evet menajerinden aldım bilgiyi diyodu :D :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK