2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12867232 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Mühendislikte risk faktörü vardır. Maliyet-Risk faktörü. Eğer Risk faktörü maliyeti zor sokacak büyüklükteyse yapılmaz.

Bu risk alınmaya değmez. Hatta biz de . Deli olmak lazım denir.  :evillol:
Ben hala valdesin 50 metre kosarak gelen adama cikacak, ceza sahasi disinda topu eline almayacak ya da 1.77 lik falcaoya ellerinin arasinda kafa vurdurmayacak bir kaleci oldugunu dusunuyorum :)

Eldeki mahsul cok yetersiz bu nedenle valdes bekledigimizden fazla is gorebilir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

iyidir kötüdür ama eldiven yakışıyo adama beee  :D :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Baskan valdesi twitterdan ff versin diye almis :D

4 milyon takipcisi var is yapar :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Ben hala valdesin 50 metre kosarak gelen adama cikacak, ceza sahasi disinda topu eline almayacak ya da 1.77 lik falcaoya ellerinin arasinda kafa vurdurmayacak bir kaleci oldugunu dusunuyorum :)

Eldeki mahsul cok yetersiz bu nedenle valdes bekledigimizden fazla is gorebilir..

2 sene önce öyleydi ama adam 1.5 senedir maç yapmıyor. Hazırlık maçı bile yapmıyor. Sadece antreman maçları yapıyor.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

Valdes utandıracak. bence
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Töre menajerini değiştirmiş dedi A.Bulut  :bandit:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi 38life

2 sene önce öyleydi ama adam 1.5 senedir maç yapmıyor. Hazırlık maçı bile yapmıyor. Sadece antreman maçları yapıyor.

3 Ay 5 gün önce çıktığı PL maçı:

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2015, 03:04:08 38life ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Valdes utandıracak. bence
Sonuçta Valdes için farklı görüşte olan 2 grup var. İllaki bir tanesini utandıracak. Az hata yapıp , az pozisyon veren . orta sahaya daha yakın bir Barcelona defansı olmayacak önünde . Böyle bir defansın arkasında bile acemice hareketler yapıyordu. Olan Beşiktaş'a olacak.

Mühendislikte risk faktörü vardır. Maliyet-Risk faktörü. Eğer Risk faktörü maliyeti zor sokacak büyüklükteyse yapılmaz.

Bu risk alınmaya değmez. Hatta biz de . Deli olmak lazım denir.  :evillol:
Daha kolaylaştırmak gerekirse "attığın taş urkuttugun kurbağa' hesabı derlerdi bizde :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sonuçta Valdes için farklı görüşte olan 2 grup var. İllaki bir tanesini utandıracak. Az hata yapıp , az pozisyon veren . orta sahaya daha yakın bir Barcelona defansı olmayacak önünde . Böyle bir defansın arkasında bile acemice hareketler yapıyordu. Olan Beşiktaş'a olacak.
Abi burada bir yanlis analiz var , Valdesi begenen bir adam degilim yillarcada bu adam nasil Barcanin kalesinde oynuyor dedim hep..
Tamam Barca pozisyon vermiyor eyv
Ama Seni duyan her mac Bizim 10 tane pozisyon verdigimizi sanir !!
Ispanya liginde atiyorum Rayo vallecano kac tane poziyin bulabiloyirsa Barcaya karsi , Antepte bize karsi o kadar pozisyon buluyor..
Yano ozetle orada buyik takimda oynuyordu biradada buuuk takimda oynayacak..
Zaten mac basi 3 tane pozisyon veriyiruz onlari yakalsin yeterli..
Valdes bu lig icin fazlasiyla yeterli bi kalecidir , Hele Tolganin oldugu takimda falzasiyla yeterli..
Onurun yildiz dendigi cok iyi dendigi bir ligde Valdes galaksidir yani Cok Net !
Biraz fazla avarttigimzii dusunuyorum tamam Cok buyuk takimlarda banko oynayabilecek kadar iyi bir kaleci degil evet bunu bende soyledim kac kez ama Okadarda degil
Valdes bu lig icin cok yeterli ve iyi kaleci..
Temel.olarakta oyle Vasat cok kotu de degil
Temelde iyi kaleci.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2015, 02:51:06 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi 38life

Valdes'in 3 buçuk ay önce 74.cü dakikada oyuna girdiği Arsenal maçını buradan seyredebilirsiniz:

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2015, 03:03:29 38life ]

Çevrimdışı talha

Abi burada bir yanlis analiz var , Valdesi begenen bir adam degilim yillarcada bu adam nasil Barcanin kalesinde oynuyor dedim hep..
Ispanya liginde atiyorum Rayo vallecano kac tane poziyin bulabiloyirsa Barcaya karsi , Antepte bize karsi o kadar pozisyon buluyor..
Valdes bu lig icin fazlasiyla yeterli bi kalecidir , Hele Tolganin oldugu takimda falzasiyla yeterli..
Onurun yildiz dendigi cok iyi dendigi bir ligde Valdes galaksidir yani Cok Net !
Biraz fazla avarttigimzii dusunuyorum tamam Cok buyuk takimlarda oynayamayacak kadar iyi bir kaleci degil evet bunu bende soyledim kac kez ama Okadarda degil

Yanlız yunus. Tamam Andolu'da senin maç yapacağın 4 tane derbi var. Ve onlarda baya baya vereceksin. Derbi kazanmadan bu yolun sonunda şampiyonluk yok. Çok net gördük.

Yanlız yunus. Tamam Andolu'da senin maç yapacağın 4 tane derbi var. Ve onlarda baya baya vereceksin. Derbi kazanmadan bu yolun sonunda şampiyonluk yok. Çok net gördük.
Talha burada da yapacak bisey yok ona bakarsan o adamda orada yillarca Real madrid , Atletico madird , Bilbao , Sevilla forvetlerine karsi oynadi okadarda gommeyelim
Barca bu takimalrda oynadihi maclarda pozisyon vermedimi?? Okadarda degil yani..
En azindan tolga dan 2 Tik daha ustun ve cok cok daha tecrubeli bir kaleci oyizden bana gore yeterlidir..
Tolgayla bu sezon bitmezdi daha cok bu acidan bakiyirum ben olaya..

Çevrimdışı talha

Talha burada da yapacak bisey yok ona bakarsan o adamda orada yillarca Barca , Atletico madird , Bilbao , Sevilla forvetlerine karsi oynadi okadarda gommeyelim
Barca bu takimalrda oynadihi maclarda pozisyon vermedimi?? Okadarda degil yani..
En azindan tolga dan 2 Tik daha ustun ve cok cok daha tecrubeli bir kaleci oyizden bana gore yeterlidir..
Tolgayla bu sezon bitmezdi daha cok bu acidan bakiyirum ben olaya..

Ya bu adamın önünde Puyol-Pique oynadı yıllarca. Yapmayın.  :evillol:

Çevrimdışı can1903

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Biraz fazla avarttigimzii dusunuyorum tamam Cok buyuk takimlarda oynayamayacak kadar iyi bir kaleci degil evet bunu bende soyledim kac kez ama Okadarda degil
Yunus Emre , Valdes bir yıldan fazla yeterli maç oynamadı . Yetenekleri eskisine göre biraz daha köreldi . Ayrıca Valdes'in yaptığı hataların golle sonuçlanma ihtimali de daha yüksek. Galatasaray'ın Muslera'ya verdiği bir hata yapma kredisi var .Beşiktaş taraftarının ise artık böyle bir kredisi yok kalecilere. Ayağımızı yorganına göre uzatacağız, transfer yaparken daha dikkatli olacağız dendi. Bu politikanın sonucunda çıka çıka 'Valdes' çıktı. Bir yıllık gelecekse gelsin , en azından gelecek seneye kadar zaman kazandırır ama konuşulan süre de 3 yıl.

Ya bu adamın önünde Puyol-Pique oynadı yıllarca. Yapmayın.  :evillol:
Tamam buna itirazim yok ama diyorum ki az once yazdigim takimlarin forvetleri cok cok fazla pozisyona girdi Bu ikilye karsi cok fazlada gommeyelim demek istiyrum
Cok basarili maclar cikardigi el klasikolar da var athletico maclari vs de var..
Dedogim gibi bende cok begenmem Valdesi ama asiri gomuyoruz....
Bana kalsa ben bu maliyete hic girmem zaten 5/1 maliyetine karcemarskasi alir koyarim kaleye hic dusunmem..

Çevrimdışı talha

Tamam buna itirazim yok ama diyorum ki az once yazdigim takimlarin forvetleri cok cok fazla pozisyona girdi Bu ikilye karsi cok fazlada gommeyelim demek istiyrum
Cok basarili maclar cikardigi el klasikolar da var athletico maclari vs de var..
Dedogim gibi bende cok begenmem Valdesi ama asiri gomuyoruz....
Bana kalsa ben bu maliyete hic girmem zaten 5/1 maliyetine karcemarskasi alir koyarim kaleye hic dusunmem..

Ben gömmüyorum bak herkes yanlış şeyde takılıyor benim derdim 1.5 yıldır adam akıllı maç yapmayan adamı alıyoruz.

Çevrimdışı TALAT

4-4-2 yi ilerde cenk ve kerim ile deneyelim bir de.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi 38life

Valdes geçtiğimiz sezon Premier Ligde 21.ci haftadan sonra sezon sonuna kadar ilk 18'de bulunmuştur.
Sondan bir önceki maç olan Arsenal maçında De Gea sakatlanınca oyuna girmiş ve son maç olan Hull City maçında da 90 dakika oynamıştır.

Çevrimdışı Çağrı

4-4-2 yi ilerde cenk ve kerim ile deneyelim bir de.

4-4-2'yi Tosic, Atiba ve Oğuzhan ile oynamak zor :D

Yoksa kalanı her türlü denenir :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

4-4-2'yi Tosic, Atiba ve Oğuzhan ile oynamak zor :D

Yoksa kalanı her türlü denenir :D

çare mikel  :kop:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Mehmet57

Aston Villa'dan Carlos Sanchez onerilmis diyorlar. Dogruysa hemen alinmali.

Çevrimdışı talha

Aston Villa'dan Carlos Sanchez onerilmis diyorlar. Dogruysa hemen alinmali.

Kim diyor bunu?  :lol: Kaçıranın veto edeni başlarına ateş düşsün. Doğru değildir be. Doğru mudur? Yok canım.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Beyler lutfen biraz mantikli olun. Barcelona surekli kaleci degistiren bir takimdi. Onunde oynayanlar cok iyi diye kaleciyi onemsememek gibi sacma ve acemice bir strateji izler mi Barcelona biraz dusunun. Tamam Valdes bir Buffon, bir Neuer olmayabilir ama yok Karcemarskas yok Volkan nedir yav? Rustu ayni Barcelona'da kac maca cikti, Rustu'yu kim kulubeye hapsetti haberiniz yok mu? Valdes gelir ve ligin en iyi kalecisi olur bu kadar basit. Surekli milletin tavugunu kaz gormekten vazgecin artik. Cok iyi adam olsa Karcemarskas, Onur vs. Antep'te Trabzon'da olmazlardi. Senin yedegin Atinc'i goren Avrupali futbol adamlari her mac oynayan Ozan Tufan'i, Onur'u, Karcemarskas'i mi gormuyor? Ligimizin en iyi takimi Premier ligde ilk ona giremez, anlayin artik sunu transferleri yorumlarken bunu goz onunde bulundurarak konusun.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2015, 04:00:41 BesiktasTaraftari ]