2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12868763 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

"İyi idi" Mehmet 1.5 yıldır adam maç yapmıyor. Reserve takımda bile.

Şuan bildiğin tamam mı devam mı kutusu. 1 TL'de olabilir içinde 500.000TL'de.

Riske değer miydi? asla!

Tolga'dan daha kotu olacak kadar geriledigini dusunmuyorum.

Su sekilde bak;

Su an ya Valdes, ya da kimse gelmeyecek gibi.

500.000tl alma ihtimalin varken; 1tl'ye kalirmisin?

Sende o sekilde bak.

Çevrimdışı Giray Burak

Yağız Çelikyüz ün LL dediği lucas leiva mı  :alala:

Eğer oysa ,yok artık .bulduk bunuyoz derim ki ,hiç inandırıcı değil bu adamın bizi beklemesi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Niye dalga geçeyim benim ilk tecihim Karce idi. Ben Anadolu'yu küçümsemem ama oyuncu var oyuncu var. Tosic Lawal olmaz. Karce ve Şesu olurdu.
Evet ben bunu defalarca soyledim
O adam G.Antepe fazla , Adam her mac 4-5 net pozisyon cikariyor , 2 Gol yedigi macta bile Macin adami seciliyor cunku takimi okadar kotuki Her mac 4-5 golu onluyor..
2 yildir ligin en vasat takimini ligde tutuyor adam
Uzaktan sutlarda iyi ,Refleksi iyi , Cizgi uzerinde cok cok iyi bunu bugunde gorduk boyuna ragmen Yan toplarda Tolga ve Valdesten daha iyi.
Ben bunlari yazdim bana verilen Cevaplar :
Vasat kaleci
Buyuk takimla kucuk takimda oynamak arasinda cok fark var
Antepte surekli pozisyon yiyor oyizden cok konsantre olmak zorunda sicak kaliyor , nuyuk takimda fazla pozisyon yemeyecegi icin konsantrasyon bozuklugu yasar ve ilk golde Gol yer ! Verilen cevaplara bak yahu cok sacma bu cevaplar !
Adami 3 senedir izliyorum Bu ligin en iyi 2.ci kalacisi Cok Net !
Ne Onur ne Tolga ne Valdes bunlarin hepsinden daha iyi.
Maliyetide bu 3 kalecinin 5/1 i hem yillik icret olarak hemde bonservis olarak..
Ligide biliyor ve taniyor daha ne olsum..
Ne gerek var Valdese lindegarta falan gercekten anlamiyorum...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

Tolga'dan daha kotu olacak kadar geriledigini dusunmuyorum.

Su sekilde bak;

Su an ya Valdes, ya da kimse gelmeyecek gibi.

500.000tl alma ihtimalin varken; 1tl'ye kalirmisin?

Sende o sekilde bak.

Valla eğer işin ucunda 2.5M varsa kalırım. En azından orta devreye kadar alınmayacaksa alınmasın napalm
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

https://twitter.com/HaberKartali/status/637398780661366788

geçmiş olsun. inş tutar demekten başka bir şey diyemiyorum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

Evet ben bunu defalarca soyledim
O adam G.Antepe fazla , Adam her mac 4-5 net pozisyon cikariyor , 2 Gol yedigi macta bile Macin adami seciliyor cunku takimi okadar kotuki Her mac 4-5 golu onluyor..
2 yildir ligin en vasat takimini ligde tutuyor adam
Uzaktan sutlarda iyi ,Refleksi iyi , Cizgi uzerinde cok cok iyi bunu bugunde gorduk boyuna ragmen Yan toplarda Tolga ve Valdesten daha iyi.
Ben bunlari yazdim bana verilen Cevaplar :
Vasat kaleci
Buyuk takimla kucuk takimda oynamak arasinda cok fark var
Antepte surekli pozisyon yiyor oyizden cok konsantre olmak zorunda sicak kaliyor , nuyuk takimda fazla pozisyon yemeyecegi icin konsantrasyon bozuklugu yasar ve ilk golde Gol yer ! Verilen cevaplara bak yahu cok sacma bu cevaplar !
Adami 3 senedir izliyorum Bu ligin en iyi 2.ci kalacisi Cok Net !
Ne Onur ne Tolga ne Valdes bunlarin hepsinden daha iyi.
Maliyetide bu 3 kalecinin 5/1 i hem yillik icret olarak hemde bonservis olarak..
Ligide biliyor ve taniyor daha ne olsum..
Ne gerek var Valdese lindegarta falan gercekten anlamiyorum...

:tabe: :tabe: Karce ve Aziz iyi kaleciler.

Çevrimdışı talha

Tutacağından pek umudum yok ama hayırlısı.

Çevrimiçi Mehmet57

41 saniyenizi alarak su video'yu yeniden hatirlayalim.

Ne yazik ki reis bu sezon gruplarda renklilere bunu tekrarlamayacak.

Çevrimdışı TALAT

Yağız Çelikyüz ün LL dediği lucas leiva mı  :alala:

Eğer oysa ,yok artık .bulduk bunuyoz derim ki ,hiç inandırıcı değil bu adamın bizi beklemesi.

bence ters yazdı. bizim ondan haber beklediğimiz söyleniyordu. muhtemelen öyle söylemek istedi
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Aynen oyle ya tutarsa diyecegiz ama Tolgadan da iyidir ne yapalim
O kadarda Gommeyelim bu lige gore iyi kaleci , Barcadaki gibi Rakibe asist yapmadigi surece iyi performans verir...
Ben Hep Karceyi istedim ama nasip degilmis demekki
Birde Valdes isim tabi...
Karce isim ve imajdan kaybediyor oynadigi takim Antep oldugu icin.
Yoksa Karce cok daha faydali olurdu...

Çevrimdışı talha

Şimdi bunu yazınca inanılmaz bir tepki dalgası üstüme çökecek. Yazmasam içimde.

Valdes hamlesi çok büyük bir koltuğu kurtarma hamlesidir. Ama koltuktan edecek büyük ihtimalle. İnşallah öyle olmaz.

Bu arkadasta bir ara yoktu simdi sahalara hizli donmenin gayreti icinde sanirim...

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yağız forzadan tanıdığım bir kardeşim ve bilgi aldığını biliyorum. Seni bekliyoruz demiş bir şey dememiş oyüzden geldi gözüyle bakmak yanlış olur ;)

Çevrimdışı can1903

Valdes, utandıracak.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Ve bu suç %50-%50 yönetim-şenol hocanın suçudur. Kendisine herkes hatırlattı raporlarını sundu olmaz dendi. Ama o inat etti.  Transfer için gerekli hamle zamanında yapılmadı.

Ama bu demek değil ki yönetimin suçu yok. Bildiğim kadarıyla 2-3 haftadır arayış içindeyiz ve bulabildiğimiz tek isi Valdes. Bu bambaşka bir dramdır.

Şimdi bunu yazınca inanılmaz bir tepki dalgası üstüme çökecek. Yazmasam içimde.

Valdes hamlesi çok büyük bir koltuğu kurtarma hamlesidir. Ama koltuktan edecek büyük ihtimalle. İnşallah öyle olmaz.
Sonuna kadar haklısın. Fikret orman sadece tesislesme ve mali konularda iyidir. İyidir derken neyse. Bir orta saha lazım doria iyidir Waldes iyidir transfer yapmak kolaydır vs. Umarım Lucas gelir ben bekliyorum ;)

Onur Küçük

• Ziyaretçi

farlı bir yazı ve farklı bir düşünce yazının pek çok yerine katılıyorum değerli kardeşim . bir de yazına katkı yapmaya çalışayım. bir takıma maliyetinden dolayı , yetersiz  olan bölgelere almadığınız iki oyuncu size belki de 100 milyon dolar kaybettirir ,nasıl mı . uefa şampiyonluğu ve lig şampiyonluğu .bu iki şampiyonluk domino etkisi ile size bu parayı kazandırabilir (buraya dikkat kazandırır demiyorum ) her şey parayı sıkı bir denetimle kullanılarak halledilemez , en rasyonel şekilde kullanılarak halledilir . ben artık sayın başkan fikret ormanı dün olduğu kadar destekleyemiyorum , konuşmaları saatli bombaya dönmüş durumda ,sürekli ,insanların şüphe ile baktığı konuşmalar yapan bir başkan konumunu giderek güçlendirmektedir . malesef ,değerli büyüğüm rahmetle andığım babam gibi gördüğüm sayın süleyman abimin çok önemli ve ders olacak bir deyişini anımsıyorum .'' insanları bir kere kandırırsınız bazı insanları her zaman kandırırsınız ,ama herkesi her zaman kandıramazsınız'' .. daha önceki yazılarımdan birinde , ben sayın fikret ormanı çok seviyorum ve destekliyorum ,hatta fikret ormancı diyecekseniz de deyin ,ben eskiden de süleyman sebacıydım demiştim . malesef, yavaş yavaş, sadece ikinci cümlemdeki eskiden de süleyman sebacıydım yazısı yanlız kalacak ,ilk cümlemin arkasında duramayacak hale gelebileceğimi düşünmeye başlamış durumdayım . artık sayın başkan tutarlı olmalı, eğolarından arınmalıdır . tıpkı günümüzde kendi platformlarında kendinden başkasının, biraz popüler olmasından rahatsız olup ,burasının yıldızı benim davranışlarını, elinden geldikçe azdırmasındaki sonuçların ne kadar kötü sonuçlar doğurduğunu görmelidir , sonuçta her insan hata yapar, ben hata yapmam diyenler kendi yazılarındaki ve eylemlerindeki muazzam çelişkileri ve her türlü yola başvurmalarını elbette anlıyoruz ama insanların suratlarına vurmak gibi bir duruma düşmemek için susuyoruz , bu yazı biraz  genel oldu ,kusurum varsa da affola .
Teknik direktör Fikret Orman hangi mevkilerde eksik bulunup bulunmadığı hakkında görüş bildirecek. Sportif direktör Fikret Orman oyuncuların form durumlarını , özel sorunlarını takip edecek , Cenk Gönen örneğinde oduğu gibi kimin gidip kimin kalacağına karar verecek . Daha sonra sportif direktör Fikret Orman , menajer Fikret Orman'a , teknik direktör Fikret Orman'ın talepleri doğrultusunda , oyuncu havuzunda bulunan isimleri sunarak bu isimlerin transferi için kendisine yetki verecek.Üç buçuk yılda varılan nokta orta sahaya Lawal'ın , kaleye Valdes'in her yıl olduğu gibi  transferin son günlerinde  takıma katılıp katılmayacakları şeklinde.  İşte bu herşeyin merkezinde olma isteği daha çok hataya neden olarak hem Fikret Orman'a hem de takıma zarar veriyor. Fikret Orman'ın yaptığı önemli işleri inkar edemeyiz ama bazı yanlışlardan artık dönmek zorunda.

Ek: Herşeyi yapmak isterken hiçbirşeyi düzgün yapamayan Mustafa Pektemek gibi bir örnek çıkıyor bu durumda. Sportif olarak yaşanan da budur.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2015, 02:20:26 Onur Küçük ]

Valdes, utandıracak.
Ins :ok:
Zaten hep diyorum Valdes kotu kaleci degil hele bu lige gire vok cok iyi kaleci
Ama Barca zamaninda hic begenmezdim hep Ulan bu adam nasil yillardir Barcanin kalesini koruyor derdim hep icimden..
Ama bu lig icin fazlasiyla yeterlidir hele hele Tolgayi dusununce.
Hayirli Olsun :ok:

Çevrimdışı Gokhan_1903

Yağız forzadan tanıdığım bir kardeşim ve bilgi aldığını biliyorum. Seni bekliyoruz demiş bir şey dememiş oyüzden geldi gözüyle bakmak yanlış olur ;)
ingilizcem çok iyi değil ama bizi bekliyor demiş galiba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizi bekliyor demiş yalnız. "waiting for us"
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi 38life

Seni bekliyoruz değil "Lucas bizi bekliyor" demiş.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Duyumcularin alayina gicik oldum bu donem..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı can1903

@Yunus Emre Dökmeci Sen adamsın  :ok:

Sana kızmak hataymış senden daha trolleri varmış aga  :eyes

Çevrimdışı talha

Valdes, utandıracak.

Koltuğu Romero'ya kaptırmış. Van Gaal direk gözünden silmiş. Umarım ama hiç sanmıyorum.

Bakın yine yazıyorum koltuğu beğenmediğimiz Romero'ya kaptırdı ve biz bunu getirdik.

Çevrimdışı Deniz

Ve bu suç %50-%50 yönetim-şenol hocanın suçudur. Kendisine herkes hatırlattı raporlarını sundu olmaz dendi. Ama o inat etti.  Transfer için gerekli hamle zamanında yapılmadı.

Ama bu demek değil ki yönetimin suçu yok. Bildiğim kadarıyla 2-3 haftadır arayış içindeyiz ve bulabildiğimiz tek isi Valdes. Bu bambaşka bir dramdır.
İyi de bunun suc Oldugunu oynamadan kimse bilemez.valdes transferi benim de icime sinmemekle birlikte kesin bir yargida bulunamiyorum.

Gelip cok iyi seyler de basarabilir.rezil de olabilir.oynamasini beklemek lazim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba