2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12868644 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

O paraları biz veremeyiz zaten.

Gelirse; umarım...

Ne verdiler sanki 5.5m vermişler. niye veremiyoruz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

hala oynuyorum diğerleri sarmadı.
toledo :D
Joao Pinto der susarım :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

kap görmeyi özledik yeminle :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

kap görmeyi özledik yeminle :D
O şakayı yapmayacağım :kop: :kop:

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Mikel'in en iyi yaptığı şey top kesmek ve markaj yapmak. Bunu kaybetmedi zaten. Temaslı oynar, bolca kapar Atiba gibi sağlam oynar.

Ama sende Atiba varken Mikel'i almak sana ne katar? Sana top taşıyacak oyuncu lazım, kapacak değil.

Sunu katar, kanat ve cift forvetle oynarken zaten defansif yonun eksik kalabilir. Mikel geriden uzun paslar atabilir kaptigi toplarla. Bu acik oynayan takimlara karsi gecerli. Kapali oynayan takimlara karsiysa kaptirilan toplar kesip tekrar ileri uca aktarabilir. Bizim illa ki Tolgay gibi bir oyuncuya ihtiyacimiz oldugu konusunda yaniliyorsunuz. Cunku kanat adamlarimiz zaten ust duzey, ayrica 2 forvet oynarsak ki Senol Hoca deniyor, 2 DMF oynatmak kadar normal bir sey yok.

Çevrimiçi Mehmet57

Atiba'yı tarif ettiğinin farkında mısın?

Önemsiz Detay : 5 sene önce 1. , 4 sene önce 2. , 3 sene önce 3., 2 sene önce 8. , Geçen sene 10. Hakikaten sürünmüyor Milan süper ilerliyor.

Belirli ozellikleri benzer olsada, Mikel fizik acidan Atiba'dan cok daha guclu ve hava toplarinda daha etkili. Bunun yani sira pas terciherini daha hizli yapabilen, daha cok dikine gonderen bir oyuncu.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Ne verdiler sanki 5.5m vermişler. niye veremiyoruz.

5,5 milyon £ yani 7,5 milyon €; bizimkiler bu parayı verir mi?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmet türker

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLAMAZ

bizler  cenk gönen ide   pedro franco yuda  harcadık resmen.    liverpool maçını  totneham maçını düşünüyorum oynadığı diğer maçlarıda.

franco denen vatandaş türkiyede en iyi top kesen en hamleli stoperdir. biraz ağırdır ama duracağı ve basacağı yeri iyi bilir. ayağı çok güzel uzanır topa ama ersan gibi  -10 yetenekteki bir nopost  yüzünden harcanıp gitmiştir. hızlı ve yetenekli bir stoperle beraber avrupanın elit liglerinde elit takımlarında rahatlıkla oynayabilir.  ersanın yanında  mascerano oynasa rezil olur.  hem kendi adamını kaçıran  hemde yandaki stoperin üstüne binip karmaşa yaratan bir şahısı ısrarla oynatan hocalara karşı zerre kadar sempatim yok olamazda.

cenk hiçbirzaman yeteri kadar şans görmedi.  mcgregor vasatının bile arkasından yedek bekledi sorun yapmadı. şu tolga bile şans buluyorsa bu takımda ısrarla daha nedenebilirki. gitmesi gereken şahıs gitmedi en iyi çağında takımın en refklesli kalecisini gönderdik maalesef 

şimdi bazı arkadaşlar seviniyor  hayretle izliyorum .. cenk gitti diye kına yakacaklar neredeyse.  galatasarayda bir sene sonra 1. kaleci olacak ve göreceksiniz potansiyelinin ne alemde oldugunu.  sizler taffarel adam etti derken ben burada çıldırıyor olacagım.  adam zaten iyiydi ama kör gözleriniz görmek istemedi. adam nasıl motive olsun ki arkadaş. en iyi oynadıgı maçtan sonra bile tolga vasatı iyileşince yedek kaldı.  Allah bana ve benim gibi görmeyi bilen beşiktaşlılara sabır versin

açık ve net olarak söylüyorum BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLAMAZ.  hayaller aleminden uyanın.  stoperi  ersan , kalecisi tolga olan takım şampiyon falan olamaz. yıllardır kalemize ilk gelen top gol oluyor.  10 milyon euroluk  orta saha alalım diyorsunuz da  kalecimiz 10 milyonluk kalecimi ? takımın kase sini emanet edeceğimiz adamın cibiliyeti  tolga seviyesindeyse  ne işe yarar q7 ler gt7 ler..  zaten gelen top gol olacak. ersan illaki kaçıracak tolgada efendi efendi yiyecek.  trabzon maçında baskılı olan bizdik ersan kaçırdı tolga yedi.   mersin maçındada ersan 2 kere kaçırdı zenciyi..   bu maçta da kaçıracak...

ben iddia ediyorum barcelonaya koyun ersan ve tolgayı  sonra gözlerinizi kapatıp hayal edin...  barcelona ilk 5 e giremez.. yazık artık bu taraftara. geçen seneki GALATASARAY dan muslerayı çıkarın  ilk 5 e girebilirmiydi ? mümkünmüydü..  o LEŞ takım bir muslera ile 3 kupa aldı. artık yazık kardeşim..  hepimiz kanser olmadan bir stoper birde kaleci alın

orta saha olmasada olur. bu takım illaki pozisyona girer ve atar.  ama pimi çekilmiş ersan  ve  yeteneksizler yeteneksizi tolga ile bu  lokomotif bu vagonları çekmez..
farlı bir yazı ve farklı bir düşünce yazının pek çok yerine katılıyorum değerli kardeşim . bir de yazına katkı yapmaya çalışayım. bir takıma maliyetinden dolayı , yetersiz  olan bölgelere almadığınız iki oyuncu size belki de 100 milyon dolar kaybettirir ,nasıl mı . uefa şampiyonluğu ve lig şampiyonluğu .bu iki şampiyonluk domino etkisi ile size bu parayı kazandırabilir (buraya dikkat kazandırır demiyorum ) her şey parayı sıkı bir denetimle kullanılarak halledilemez , en rasyonel şekilde kullanılarak halledilir . ben artık sayın başkan fikret ormanı dün olduğu kadar destekleyemiyorum , konuşmaları saatli bombaya dönmüş durumda ,sürekli ,insanların şüphe ile baktığı konuşmalar yapan bir başkan konumunu giderek güçlendirmektedir . malesef ,değerli büyüğüm rahmetle andığım babam gibi gördüğüm sayın süleyman abimin çok önemli ve ders olacak bir deyişini anımsıyorum .'' insanları bir kere kandırırsınız bazı insanları her zaman kandırırsınız ,ama herkesi her zaman kandıramazsınız'' .. daha önceki yazılarımdan birinde , ben sayın fikret ormanı çok seviyorum ve destekliyorum ,hatta fikret ormancı diyecekseniz de deyin ,ben eskiden de süleyman sebacıydım demiştim . malesef, yavaş yavaş, sadece ikinci cümlemdeki eskiden de süleyman sebacıydım yazısı yanlız kalacak ,ilk cümlemin arkasında duramayacak hale gelebileceğimi düşünmeye başlamış durumdayım . artık sayın başkan tutarlı olmalı, eğolarından arınmalıdır . tıpkı günümüzde kendi platformlarında kendinden başkasının, biraz popüler olmasından rahatsız olup ,burasının yıldızı benim davranışlarını, elinden geldikçe azdırmasındaki sonuçların ne kadar kötü sonuçlar doğurduğunu görmelidir , sonuçta her insan hata yapar, ben hata yapmam diyenler kendi yazılarındaki ve eylemlerindeki muazzam çelişkileri ve her türlü yola başvurmalarını elbette anlıyoruz ama insanların suratlarına vurmak gibi bir duruma düşmemek için susuyoruz , bu yazı biraz  genel oldu ,kusurum varsa da affola .   

Çevrimdışı Çağrı

Belirli ozellikleri benzer olsada, Mikel fizik acidan Atiba'dan cok daha guclu ve hava toplarinda daha etkili. Bunun yani sira pas terciherini daha hizli yapabilen, daha cok dikine gonderen bir oyuncu.

Aynen öyle Atiba'nın 1-2 tık üstü şuan ama Atiba tipi bir oyuncu.

Bize Atiba'dan daha iyisi lazım. Ama asıl olarak Atiba'nın yanına oyuncu lazım. 2 tane alacaklarsa seve seve kucak açarım Mikel'e.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

5,5 milyon £ yani 7, milyon €; bizimkiler bu parayı verir mi?

Verelim nolacak Ertan'a gelince 3.5m'den maaş anlaşması yapıyorlarda.  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

3 gün kalmış transferin bitmesine  :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

3 gün kalmış transferin bitmesine  :money:
Sen yenisin galiba :upto:

Çevrimdışı Çağrı

Sunu katar, kanat ve cift forvetle oynarken zaten defansif yonun eksik kalabilir. Mikel geriden uzun paslar atabilir kaptigi toplarla. Bu acik oynayan takimlara karsi gecerli. Kapali oynayan takimlara karsiysa kaptirilan toplar kesip tekrar ileri uca aktarabilir. Bizim illa ki Tolgay gibi bir oyuncuya ihtiyacimiz oldugu konusunda yaniliyorsunuz. Cunku kanat adamlarimiz zaten ust duzey, ayrica 2 forvet oynarsak ki Senol Hoca deniyor, 2 DMF oynatmak kadar normal bir sey yok.

Dediğin şeyi yapıp 4-4-2'yi 2 defansif ortasaha ile oynamak için çok etkili iki bekin olması gerekiyor. Aksi taktirde rakibin 7 savunucusuna 4 tane hücumcunu teslim edersin.

Bugün uzun bir süre izlediğimiz gibi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Atiba'yı tarif ettiğinin farkında mısın?

Önemsiz Detay : 5 sene önce 1. , 4 sene önce 2. , 3 sene önce 3., 2 sene önce 8. , Geçen sene 10. Hakikaten sürünmüyor Milan süper ilerliyor.

Tamam, 2 senedir basarisiz olmus yani 5 senedir basarisizlik gibi bir durum yok. Neticede orasi Serie A.

Ayrica evet Atiba'yi tarif ettigimin farkindayim. Mikel Atiba'dan daha faydali olacaktir. Onun kadar faydali olsa da yeterli. Yukaridaki iletimde acikladim. Ozellikle 2 forvet oynayacaksak Mikel gibi bir adam lazim. Siz 4-5-1 oynadigimizi var sayip top tasiyan adam diyorsunuz. Mikel olursa yer yer 4-2-4'e bile donebiliriz. Yahut Mikel ve Atiba arkada onlerinde Oguzhan/Sosa kanatlarda Q7/Olcay ve Gokhan Tore oynar. 4-3-3.

Çevrimdışı Türkay

Tolgay hem bize hem kendisine çok şey katacaktı bu sezon :busted_cop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

farlı bir yazı ve farklı bir düşünce yazının pek çok yerine katılıyorum değerli kardeşim . bir de yazına katkı yapmaya çalışayım. bir takıma maliyetinden dolayı , yetersiz  olan bölgelere almadığınız iki oyuncu size belki de 100 milyon dolar kaybettirir ,nasıl mı . uefa şampiyonluğu ve lig şampiyonluğu .bu iki şampiyonluk domino etkisi ile size bu parayı kazandırabilir (buraya dikkat kazandırır demiyorum ) her şey parayı sıkı bir denetimle kullanılarak halledilemez , en rasyonel şekilde kullanılarak halledilir . ben artık sayın başkan fikret ormanı dün olduğu kadar destekleyemiyorum , konuşmaları saatli bombaya dönmüş durumda ,sürekli ,insanların şüphe ile baktığı konuşmalar yapan bir başkan konumunu giderek güçlendirmektedir . malesef ,değerli büyüğüm rahmetle andığım babam gibi gördüğüm sayın süleyman abimin çok önemli ve ders olacak bir deyişini anımsıyorum .'' insanları bir kere kandırırsınız bazı insanları her zaman kandırırsınız ,ama herkesi her zaman kandıramazsınız'' .. daha önceki yazılarımdan birinde , ben sayın fikret ormanı çok seviyorum ve destekliyorum ,hatta fikret ormancı diyecekseniz de deyin ,ben eskiden de süleyman sebacıydım demiştim . malesef, yavaş yavaş, sadece ikinci cümlemdeki eskiden de süleyman sebacıydım yazısı yanlız kalacak ,ilk cümlemin arkasında duramayacak hale gelebileceğimi düşünmeye başlamış durumdayım . artık sayın başkan tutarlı olmalı, eğolarından arınmalıdır . tıpkı günümüzde kendi platformlarında kendinden başkasının, biraz popüler olmasından rahatsız olup ,burasının yıldızı benim davranışlarını, elinden geldikçe azdırmasındaki sonuçların ne kadar kötü sonuçlar doğurduğunu görmelidir , sonuçta her insan hata yapar, ben hata yapmam diyenler kendi yazılarındaki ve eylemlerindeki muazzam çelişkileri ve her türlü yola başvurmalarını elbette anlıyoruz ama insanların suratlarına vurmak gibi bir duruma düşmemek için susuyoruz , bu yazı biraz  genel oldu ,kusurum varsa da affola .

Bu yazıyı 6 ay önce yazdım. Çok doğru; özellikle ego konusu.

Birde şu söz Abraham Lincoln'a ait herkes Süleyman Seba diye biliyor.

Çevrimdışı Sedat_BJK

O şakayı yapmayacağım :kop: :kop:
gelişine yapıştırsaydın keşke :D
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Deniz

Mikel kilit açabilecek bir oyuncu ancak bu özelliğini chelseade çok az kullandı.

Genelde savunma ağırlıklı oyunu benimseyen bir yapısı var.

Bugün mikel 2. devreye başlasaydı 50. dkda skoru değiştirebilir miydi onu düşünmeliyiz?

Bence bir Tolgay,lucas ,ozan tufan kadar hucumda oyunun kaderine etki edebilecek bir oyuncu değil.İstese olur ,olabilir ama olur mu bilemem..

Çevrimiçi Mehmet57

Aynen öyle Atiba'nın 1-2 tık üstü şuan ama Atiba tipi bir oyuncu.

Bize Atiba'dan daha iyisi lazım. Ama asıl olarak Atiba'nın yanına oyuncu lazım. 2 tane alacaklarsa seve seve kucak açarım Mikel'e.

Bence Mikel tek on liberolu sistemde oynamak icin yeterli. Lakin, Tolgay'in sakatlanmasiyla o diger iki oyuncuyu secmekte zor.

Ama dedigine katiliyorum. Bencede 2 gelmeliydi ama bu saatten sonra imkansiz.

Gelecek futbolcu dikine giden, topla iyi olan, fizikli futbolcu olmali. Diame ilac olurdu Atiba ile birlikte oynayarak, ama o da agir sakatlandi.

Surpriz supriz diyorlar ya, umarim Alex Song kiraliktir  :lol:

Çevrimdışı talha

Bu arada @atalay  aradığımız kan jetro willems midir?  :D :D :D

Çevrimdışı Tolga

gelişine yapıştırsaydın keşke :D
Yapıyordum da son anda vazgeçtim :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Beşiktaş'ın kanatları Quaresma ve Töre olursa 4-4-2 filan unutun zaten baştan. Olcay şart.

Olcay oynarsa ceza sahasında 3 kişi olabilirsin anca. Yeter mi? Yetmez. İki bek de hücumda olmak zorunda.

Özetle bu takımın 4-4-2 oynama şansı yok. Tolgay ve Tolgay'dan daha iyisi gelirse o zaman konuşabiliriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bence Mikel tek on liberolu sistemde oynamak icin yeterli. Lakin, Tolgay'in sakatlanmasiyla o diger iki oyuncuyu secmekte zor.

Ama dedigine katiliyorum. Bencede 2 gelmeliydi ama bu saatten sonra imkansiz.

Gelecek futbolcu dikine giden, topla iyi olan, fizikli futbolcu olmali. Diame ilac olurdu Atiba ile birlikte oynayarak, ama o da agir sakatlandi.

Surpriz supriz diyorlar ya, umarim Alex Song kiraliktir  :lol:

O olur işte ona sesimi çıkarmam çok da iyi olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli