2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12892303 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

arkadaslar az once gelen iki sms sizlerlede paylasayim umarim gerceklik payi vardir

"....doria buyuk oranda bitti abi... sirada obi var..kalecide bugun olmazsa yarina biter...."
"....Obininde bitigi yonunde bilgiler geliyor ama emin degilim...."

Lawal gelecekse Obi Mikel gelsin bence  :tabe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı indie

Gönül ister daha iyilerini ama ben şu an Doria-Kucka-Valdes'e de fitim. Gerçekçi olalım, senin takımında Tolga, Olcay, Veli, Ersan falan banko adamlar. Bunların hangisini Serie A'da veya EPL'de oynatırlar? Severiz kendilerini tamam ama her biri bizim kalibremizin altında, ancak ilk 18'e girmesi gereken oyuncular. Belki Olcay için tepki gösterecek olanlar olacak ama her bakımdan daha iyisi Tuncay'dı, gördük düştüğü durumları İngiltere'de.

Bizim kalibremiz şu an Kucka seviyesidir. Lucas, Obi Mikel vs ise bana göre üstümüzde oyuncular. Keşke bunlar gelse ama Kucka'ya da burun kıvırmaya gerek yok. Elimizdekiler içerisinde Tolgay ile beraber en iyi seçenek olur.
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2015, 14:02:35 indie ]

Çevrimdışı Tolga

arkadaslar az once gelen iki sms sizlerlede paylasayim umarim gerceklik payi vardir

"....doria buyuk oranda bitti abi... sirada obi var..kalecide bugun olmazsa yarina biter...."
"....Obininde bitigi yonunde bilgiler geliyor ama emin degilim...."
@ZEKI abi yazdığın arada kaynamış :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ayberk

geçelim bunları. Ozana 7 milyon lawala 3 milyon teklif edilsin alamayınca geleceği kurtarıyoruz. Kim kurtarıyor ya?

İnşaat cvsi olan bir insan futbolu menajerlerle yönetiyor gelecek önemli deniyor. Ya arkadaş kaç sene geçecek o geleceğin gelip profesyonelleşme için? Adını anmayacağım eski başk gibi 8 sene mi bekleyeceğiz gene? Her seçim dönemi gene profesyonelleşme sözü verilip sonra ben fıtboldan çok anlarım mı duyacağız?

Bu kadar da körü körüne savunmayı anlamıyorum diyeceğim de hertha berlinin 11 milyonluk teklifi noldu?
11 olur 5 olur 3 olur . haberi çıkar paylaşılır. şartlar uyar alırsın almazsın. alacaksın diye bir kaide mi var.
sen eline geçen her fırsatta yeriyorsun biz söyleyince niye bu kadar rahatsız oluyorsunuz. bir kere benim demek istediğimi anlamak istemiyorsun. 7 milyon verilmişse bunu her futbolcuya verirsin anlamı mı çıkıyor burdan. sorumlu kişiler sizin gibi düşünmediği için bu parayı her futbolcuya vermiyorlar. ozandan kar etme planları varken gerekirse 8 de verilir ama bu para her türlü harcanır anlamına gelmez
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı talha

Kimseyi almadılar demek başka birsey alamadılar başka birşey. Boş hikaye falan degil. Bu adamların hepsiyle ikişer üçer hafta uğraşıldı toplamda bakıldığında yaklasık 2 ay kaybedildi. Adamlar uğraştı olmadı başka birşey uğraşmadı yapmadı başka birsey. Bence bu sezon çok iyi bi transfer dönemi geçirdik orta saha hariç. Orta sahada geç kalındı onun dışında laf söylenecek tek yer yok.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alamadılar çünkü o kadar uğraşıp bir adamı alamamak çok büyük beceri 2 ay bir tane bile adamı Alamadılar kimse burada öyle böyle demesin çok büyük yönetim beceriksizliği var

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Liverpool un hocası markoviç in Fenerbahçe ye gidişine nasıl onay verdi inanılır gibi değil

Çevrimdışı Ayberk

Alamadılar çünkü o kadar uğraşıp bir adamı alamamak çok büyük beceri 2 ay bir tane bile adamı Alamadılar kimse burada öyle böyle demesin çok büyük yönetim beceriksizliği var

trasferlerin parayla yapıldığına dair algı sorunu var herhalde

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

arkadşım kusra bakma ama az önceki sayfada da BECERİKSİZ ifadesini kullandın bu mesajında da kullanıyorsun eleştir ama hakaret etme yoldan geçen biri yüzüne beceriksiz dese kavga çıkarırsınız.
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kura çekimini izliycem ama BJK TV internet yayını açılmıyor abiler :alala: :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

Kura çekimini izliycem ama BJK TV internet yayını açılmıyor abiler :alala: :alala:
Trtspor aç o zaman
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı brkntcnr

Ya hocam leiva yöneticiyi follow ladı hocası bırakmadı kaç hafta uğraştılar adamlar ne yapsın. Bak bi tane adamla uğraşıyorlar alternatif bulamıyorlar desen eyvallah ama hocası son dakka yamuk yaptıysa adamların günahı ne? Bursa başkanı kaypaklık yaptıysa adamların günahı ne? İnlere biz 3 te anlaşmaya çalışıyorken leicester 7 veriyorsa adamların günahı ne?

Çevrimdışı Ayberk

kulüp kayyuma gitse misliyle harcanarak yapılmamış transferler kadar hesap sorulmazdı herhalde

Çevrimdışı canU

11 olur 5 olur 3 olur . haberi çıkar paylaşılır. şartlar uyar alırsın almazsın. alacaksın diye bir kaide mi var.
sen eline geçen her fırsatta yeriyorsun biz söyleyince niye bu kadar rahatsız oluyorsunuz. bir kere benim demek istediğimi anlamak istemiyorsun. 7 milyon verilmişse bunu her futbolcuya verirsin anlamı mı çıkıyor burdan. sorumlu kişiler sizin gibi düşünmediği için bu parayı her futbolcuya vermiyorlar. ozandan kar etme planları varken gerekirse 8 de verilir ama bu para her türlü harcanır anlamına gelmez

7 verebilirsal para yok bir bahane değildir diyorum. Bir futbol aklı olsa kulüpte profesyonel bir oyuncu havuzumuz olsa gider belki de ado sanı duyulmamış 20 yaşında oyuncuya 2-3 verip orta sahayı halledebilirdik. En azından ne istediğimize göre bir listez olurdu memajer ne önerirse onun peşinden gitmezdik.

Bana şunun cevabını verirseniz sevinirim. Siz kulüpte profesyonel bir yapılanma olmamasını, menajerlerin önerilerine göre oyuncu bulunmasını ve profesyonel olmayanların karar vermesini doğru mu buluyorsunuz allah aşkına?

Eleştirdiğim nokta en başından beri bu. Profesyonel aklı olan bir kulüp görmek istiyorum ben. Ama düşünce yapısı bu değil. Göreceksiniz seçim öncesi eğer şampiyon olamazsak gene bir futbol direktörü gelecek 6 aya kalmadan ya istifa edecek ya kovulacak. Bunu istemiyorum. Sizin istediğiniz buysa ne diyeyim.

Çevrimdışı OrhanAker

yahu madem doria yı alacaktık milosevic ne güne duruyo Daha doğru düzgün 2 maç üst üste oynatmadan silip atacaksak dorianında aynı muameleyi görmeyeceği ne malum?
oynat işte miloyu nedir yani.

Çevrimdışı BavyeraKartali

bu konuda sana hak veriyorum....daldaki kus eldeki kusdan ii geliyor ....
yahu madem doria yı alacaktık milosevic ne güne duruyo Daha doğru düzgün 2 maç üst üste oynatmadan silip atacaksak dorianında aynı muameleyi görmeyeceği ne malum?
oynat işte miloyu nedir yani.
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Sedat_BJK

Uefa kura tanitiminda tolgayin golu gecti.. tuyler diken diken...

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı talha

arkadşım kusra bakma ama az önceki sayfada da BECERİKSİZ ifadesini kullandın bu mesajında da kullanıyorsun eleştir ama hakaret etme yoldan geçen biri yüzüne beceriksiz dese kavga çıkarırsınız.
Ne diyeyim 2 aydır adam alamayanlara karşı çık iyiler bunlar mı diyeyim plansızlık başı geçmiş bir tane adamdan fazlasına odaklanamayan adamlara bunlar iyi de çevresi kötü mü diyeyim

Çevrimdışı Ayberk

prfesyonelleşmeye kim karşı çıkabilir. ama bir de şöyle bir durum var; tüm futbol birimlerinin kendisine bağlanmasını Şenol hoca istedi

Çevrimdışı atalay

İzlemediğiniz oyuncular hakkında ne güzel atıp; tutuyorsunuz.

Çevrimdışı brkntcnr

Uefa kura tanitiminda tolgayin golu gecti.. tuyler diken diken...

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hele ercan taner in o goool sesi :)

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Ne diyeyim 2 aydır adam alamayanlara karşı çık iyiler bunlar mı diyeyim plansızlık başı geçmiş bir tane adamdan fazlasına odaklanamayan adamlara bunlar iyi de çevresi kötü mü diyeyim

Lafları saptırma lütfen eleştirme demiyorum eleşltirilir herkes eleştirilir, Ama bu gelipte rencide edici söz kullanma hakkını kimseye vermez. İfade etmek istediklerini düzgün cümleler kurara ifade edebilirsin en azından deneyebilirsin
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı talha

Ya hocam leiva yöneticiyi follow ladı hocası bırakmadı kaç hafta uğraştılar adamlar ne yapsın. Bak bi tane adamla uğraşıyorlar alternatif bulamıyorlar desen eyvallah ama hocası son dakka yamuk yaptıysa adamların günahı ne? Bursa başkanı kaypaklık yaptıysa adamların günahı ne? İnlere biz 3 te anlaşmaya çalışıyorken leicester 7 veriyorsa adamların günahı ne?

Bak kendin söylüyorsun kaç hafta uğraştıkları adamı maçta oynamasına engel olmayıp gefiremediler bence şu transfer sürecinde ki en büyük fiyasko leiva nın transfer sürecidir

Çevrimdışı brkntcnr

http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201516-sezonu/20152016-avrupa-ligi-kura-cekimi/

Kura çekimini burada konuşuyoruz arkadaşlar
Bölüm silinmiş veya size sınırlandırılmış yazıyor

Çevrimdışı Tolga

Bölüm silinmiş veya size sınırlandırılmış yazıyor

Ben de bir sorun yok.

İstersen bir de Beşiktaş Futbol Takımı bölümünden başlığa giriş yap.