2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12892190 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Doğru haklısınız o zaman sonuna kadar Lawal

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi bununla onun ne alakası var ya? Mbia dan örnek vermişsin ama rakamları ufaltmışsın. Örnek veriyosan tam dogru vermen lazım. Bende onu düzelttim lawal ı alalım mı dedim?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

İspanyol geliyor ya yabancılık çekmez :kop:

o ispanyol kalede saçmalarsa eğer bu ikili fena döver yalnız orası kesin  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ayberk

İnler
Leiva
Ozan
Kucka
Mikel
Lawalı es geçtim.
Bazıları ile imza atılma aşamasına gelindi, son anda döndü. ister şansızlık ister kısmet ister kader deyin. ama 2 aydır ne yapıyorlar son 4 güne bıraktılar demek fazlaca haksız kaçıyor. maalesef 2 sakat verdik. birileri gibi bol kese harcama lüksümüz yok. ha daha iyisi yapılabilir miydi olabilirdi tabiki ama bazıları gibi sürekli yerin dibine sokanlar zaten ne yapılsa kolay kolay memnun olmayacaklar!
Bir sezonda kaç transfer yapılması gerekiyor? komple takım kurmuyoruz. herkes sorumlulugunun farkında. gs 4 üncü kez şampiyonlar ligine katılıyor üst üste tek başına, 3 şampiyonluk var ama finansal durumları bizden kötü. yani sadece şampiyonluk yetmiyor mali yapını düzeltmek için. taraftar iyi düşünmeli; gelecek mi önemli yoksa günü kurtarmak mı...
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı talha

Şimdi bununla onun ne alakası var ya? Mbia dan örnek vermişsin ama rakamları ufaltmışsın. Örnek veriyosan tam dogru vermen lazım. Bende onu düzelttim lawal ı alalım mı dedim?

2.5a imza atmış adam sana 2.2m e çok rahat gelirdi şimdi Trabzon ile aramızda çok çok büyük avantajlar var olay ı değil 3.5m maaş verebilecek gücün varsa kimse gelip FFP demesin

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı pascal26

Şuan tepkiler azalsın diye klüp dolaştırıtorlar sabah Milan bile istemiş diyorlardı algı çık güzel birşey :)

?

Çevrimdışı talha

İnler
Leiva
Ozan
Kucka
Mikel
Lawalı es geçtim.
Bazıları ile imza atılma aşamasına gelindi, son anda döndü. ister şansızlık ister kısmet ister kader deyin. ama 2 aydır ne yapıyorlar son 4 güne bıraktılar demek fazlaca haksız kaçıyor. maalesef 2 sakat verdik. birileri gibi bol kese harcama lüksümüz yok. ha daha iyisi yapılabilir miydi olabilirdi tabiki ama bazıları gibi sürekli yerin dibine sokanlar zaten ne yapılsa kolay kolay memnun olmayacaklar!
Bir sezonda kaç transfer yapılması gerekiyor? komple takım kurmuyoruz. herkes sorumlulugunun farkında. gs 4 üncü kez şampiyonlar ligine katılıyor üst üste tek başına, 3 şampiyonluk var ama finansal durumları bizden kötü. yani sadece şampiyonluk yetmiyor mali yapını düzeltmek için. taraftar iyi düşünmeli; gelecek mi önemli yoksa günü kurtarmak mı...
Boş hikaye var mı imza?  Gerisi yalan dolan yok onla anlaşmış lar ama o gelmemiş bunla anlaşmışlar şu izin vermemiş falan

Var mı gelen giden yok o zaman başarısız ve becerisizlik

Çevrimdışı talha

?
Açıkcası sevindim gelmediğine

Çevrimdışı pascal26

Bir anda gelince kıymetli olmaz biraz Milan'a biraz Roma'ya sürtecek menajer ki kıymet bilelim tanıyorlar Türkleri :D

?

Çevrimdışı pascal26

Ya arkadaşlar çok seviyorum forumu. Satır satır okuyum istiyorum sonradan girip ama daha olmamış şeyler için bile bi anda çok insafsız doğruyosunuz yaw.

Bi arada Şamil yüzünden fenalık geçirdim böyle.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Lucas sanırım oyuncumuz oldu da bu yorumlar geliyor ne Lucas ne Mbia var piyasada

kıyas açısından söyledim kimse yok piyasada

Çevrimdışı Ayberk

Boş hikaye var mı imza?  Gerisi yalan dolan yok onla anlaşmış lar ama o gelmemiş bunla anlaşmışlar şu izin vermemiş falan

onlar da bilir bol keseden para vermeyi bazıları gibi aldım gitti misali. o zaman seni onu memnun ederler ama kulüp ne olacak diye düşünmek lazım biraz da. kendi paralarını harcamıyorlar beşiktaşın parası kullanılıyor

Çevrimdışı talha

kıyas açısından söyledim kimse yok piyasada
İşte kimse gelip demesin paramız yok diye yazıyorum bunları halen daha insaflı olun paramız yok diyorlar yeter daraldım valla

Yöneticilerden burayı takip eden ya da burayı takip edip onlara bilgi veren birileri varsa rica ediyorum yönetime iletin eğer transferi kapattılarsa açıklama yapsınlar. En azından boş yere beklemez bu kadar insan.

Çevrimdışı ZEKI

arkadaslar az once gelen iki sms sizlerlede paylasayim umarim gerceklik payi vardir

"....doria buyuk oranda bitti abi... sirada obi var..kalecide bugun olmazsa yarina biter...."
"....Obininde bitigi yonunde bilgiler geliyor ama emin degilim...."

Çevrimdışı talha

onlar da bilir bol keseden para vermeyi bazıları gibi aldım gitti misali. o zaman seni onu memnun ederler ama kulüp ne olacak diye düşünmek lazım biraz da. kendi paralarını harcamıyorlar beşiktaşın parası kullanılıyor
Beşiktaşın parasıyla gidip Quaresma yı almayı biliyorlar

Her türlü lafı ederim kusura bakmasınlar öyle yok Beşiktaşın parası falan kendileri koltuk sevdası için harcayacaklar ise ben de şampiyonluk için para harcansın isterim

Çevrimdışı BavyeraKartali

yazik yahu gercekten yazik becerilerini ovdugunuz cumlelerle beceriksizliklerini elestiridiginiz cumle saysiini karsilastirin sonra renkli basinla aranizda ki 7 farki bulun  :money: :money:

Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı brkntcnr

2.5a imza atmış adam sana 2.2m e çok rahat gelirdi şimdi Trabzon ile aramızda çok çok büyük avantajlar var olay ı değil 3.5m maaş verebilecek gücün varsa kimse gelip FFP demesin

Zaten ffp demiyoruz hocam ama mbia ts den rahat imza parası dahil 5 m den fazla para alacaktır. Sen desen ki mbia ya bu para verilir paramız mı yok ayrı. Ama sen yanlış bilgi verdin bende düzelttim. Sonra lawal dedin anlayamadım :)

Çevrimdışı Ayberk

Bak boş hikaye diyorum var mı gelen kimse?  O zaman yazdıklarının hepsi boş

ortada uğraş var emek var harcanan zaman var ne demek boş. herşey paraya bakar. ingilizlerin verdiklerini görüyorsunuz. paradan haber ver sen

Çevrimdışı canU

İnler
Leiva
Ozan
Kucka
Mikel
Lawalı es geçtim.

geçelim bunları. Ozana 7 milyon lawala 3 milyon teklif edilsin alamayınca geleceği kurtarıyoruz. Kim kurtarıyor ya?

İnşaat cvsi olan bir insan futbolu menajerlerle yönetiyor gelecek önemli deniyor. Ya arkadaş kaç sene geçecek o geleceğin gelip profesyonelleşme için? Adını anmayacağım eski başk gibi 8 sene mi bekleyeceğiz gene? Her seçim dönemi gene profesyonelleşme sözü verilip sonra ben fıtboldan çok anlarım mı duyacağız?

Bu kadar da körü körüne savunmayı anlamıyorum diyeceğim de hertha berlinin 11 milyonluk teklifi noldu?

Çevrimdışı Ayberk

Beşiktaşın parasıyla gidip Quaresma yı almayı biliyorlar

Her türlü lafı ederim kusura bakmasınlar öyle yok Beşiktaşın parası falan kendileri koltuk sevdası için harcayacaklar ise ben de şampiyonluk için para harcansın isterim

quaresma herkese göre kötü degilse konu kapanmıştır. tribünlere daha fazla kitle çekmek için düşünülmüş bir hamle

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İşte kimse gelip demesin paramız yok diye yazıyorum bunları halen daha insaflı olun paramız yok diyorlar yeter daraldım valla

kardeşim ne alakası var parayla yönetimsel hatalar alternatif yok kısacası plan program hiçbir şey yok maalesef ondan kaybediyoruz zaten.

Çevrimdışı brkntcnr

Bak boş hikaye diyorum var mı gelen kimse?  O zaman yazdıklarının hepsi boş

Kimseyi almadılar demek başka birsey alamadılar başka birşey. Boş hikaye falan degil. Bu adamların hepsiyle ikişer üçer hafta uğraşıldı toplamda bakıldığında yaklasık 2 ay kaybedildi. Adamlar uğraştı olmadı başka birşey uğraşmadı yapmadı başka birsey. Bence bu sezon çok iyi bi transfer dönemi geçirdik orta saha hariç. Orta sahada geç kalındı onun dışında laf söylenecek tek yer yok.

Çevrimdışı brkntcnr

Kimseyi almadılar demek başka birsey alamadılar başka birşey. Boş hikaye falan degil. Bu adamların hepsiyle ikişer üçer hafta uğraşıldı toplamda bakıldığında yaklasık 2 ay kaybedildi. Adamlar uğraştı olmadı başka birşey uğraşmadı yapmadı başka birsey. Bence bu sezon çok iyi bi transfer dönemi geçirdik orta saha hariç. Orta sahada geç kalındı onun dışında laf söylenecek tek yer yok.

He bi de quaresma var yazayım eksik kalmasın.

Çevrimdışı can1903

Ali Naibi Twitterda foto paylaştı yüklenin :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Beyler biraz sakin olun ya
Şu an sağlıklı değerlendirme yapmak için uygun bir zaman değil
Zaman çok daraldı.Haliyle sinir ve telaş tavan yapmış durumda
İyisiyle kötüsüyle 1 Eylül ' de notumuzu veririz