2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12892843 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Tek soru: Doria aradigimiz hizli stoppermi?

Bence degil. Lakin, bence pozisyon alma ozelligi hizdan daha onemli, o yuzden benim icin onemli degil.
Bence tamamlayıcı olamaz Kjaer Alves ikilisi gibi olacak araya kaçan atar :)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

Doria-Rhodolfo

Zago-Ronaldo
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Geçen başkana en acil ihtiyaç neresi diye sordular adam ön libero dedi. Söylenenlere göre ön libero hariç her yere adam alındı :D başkan bizimle gerçekten kafa buluyor sanırım, başkan bu taraftar sana ne etti :D

Çevrimdışı brkntcnr

Geçen sene ya da Tolgay sakatlanmadan önce orta saha konuşulmadı ki. Necip gitsin, pektemek gitsin, Tolga gitsin vs konuşuldu ama sadece gitsinde kaldı olay. Sakatlıklar sonrası ozan işi , leiva işi olmayacak şekilde olumsuz sonuçlandı. Diğer isimlerde ise biz bile burada mutabık değiliz . Ben Yönetimin, gs nin dzemaili ve pandev gibi transfer yanlışına düşeceğini sanmıyorum açıkçası.
E onlar gitmeden yenisi istenmezdi ki? Mecburen gitsin de kaldı.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Valla benim bildiğim transfer açıldığından beri orta saha isteniyor ve. Bunu Şenol Güneş belirtti

Sana , bana , bize sorarlarsa hangi bölgelere transfer istediğimiz belli. Ama eldeki paraya ve FFP ye göre konuşuyorum ben. Mbia nın trabzona transferinden 1 ay sonra Tolgay sakatlanmış ve burada yönetime gönderme yapılıyor neden Mbia alınmadı diye. Yoksa takımın hangi bölgelerine ihtiyaç var hepimiz biliyoruz. Bu gün Tolgay ve Veli sakat olmasaydı şu anda artık Ospina mı olur Sirigu mu olur bunu konuşuyorduk . Neyse gereksiz uzadı konu  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağatay

Doria iyidir beyler öyle ağır filan da degildir tandemde rhodolfo ile iyi anlasirlar
Kaleye de portekizcesi olan biri gelirse o 3.lünün birbirleriyle koordine olmasi cok önemli oldugundan bir avantajimiz olur digerlerine göre.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Doria iyidir beyler öyle ağır filan da degildir tandemde rhodolfo ile iyi anlasirlar
Kaleye de portekizcesi olan biri gelirse o 3.lünün birbirleriyle koordine olmasi cok önemli oldugundan bir avantajimiz olur digerlerine göre.
İspanyol geliyor ya yabancılık çekmez :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı worns

Doria, Rhodolfo ile iyi uyum yakalarsa lig standartlarının üzerinde bir tandem oluşturmuş oluruz. Doria çabukluğuyla öne çıkan bir oyuncu değil ancak Rhodolfo kadar ağır da değil. Sezgisi, soğukkanlılığı oldukça dikkat çekiyordu Marsilya döneminden önce. Ayrıca kendisi sol stoperdir, ritmini bulduğunda Ersan'dan kötü olan hiç bir özelliği olacağını sanmıyorum.

Tek endişem gelişiminin bir sene kesintiye uğramış olması. Mental açıdan ne durumda olduğunu bilmiyoruz.

Bir sıkıntımız da bu transferi geç gerçekleşmiş olması hususunda olacak. Stoper ikilisinin uyumu epey zaman alan bir konu çünkü. Beck ve Rhodolfo'nun bile epeydir takımla çalışmalarına rağmen uyum sorunu yaşadıklarını görüyoruz, yeni yeni atlatıyorlar. Yani Doria gelirse zaman vermemiz gerekiyor. 3-4 hafta yine Ersan oynayabilir.

Hoca Milosevic'e neden hiç şans vermiyor onu anlayamadım. Hazırlık maçlarında bile oynamadı. Avrupa'nın potansiyelli stoperlerinden biri gözüyle bakılıyor hala. Umarım erkenden kaybetmeyiz onu da.

Çevrimdışı BavyeraKartali

Daha Besiktasima adi basinin boyle bir haber yaptigini gormedim...Gorende okuyanda SL den iyiki elendi daha iyisini buldu algisi uyandiriyor...!  :akuma: :akuma: :akuma:

Yunanistan’ın Atromitos takımını iki maçta da mağlup ederek, adını Avrupa Ligi gruplarına yazdıran Fenerbahçe, bunun karşılığında 1.3 milyon Euro’su gruplara katılım hakkı, 400 bini iki galibiyet karşılığı olmak üzere 1.7 milyon Euro’yu kasasına koydu. Sarı-Lacivertliler, bundan sonra elde edecekleri her galibiyet için 200, beraberlik karşılığında ise 100 bin Euro elde edecek.

Gruptan lider çıkan takımlara 400, ikinci çıkanlara 200 bin Euro verilecek. Çeyrek finale yükselen ekipler 350, yarı finale kalanlar ise 1 milyon Euro kazanç elde edecek. Finalde kaybeden takım 2.5 milyon Euro’nun sahibi olurken, şampiyon ekip, 5 milyon Euro alacak. Şampiyonlar Ligi kapısından döndükten sonra hedefi Avrupa Ligi’nde final olarak belirleyen Fenerbahçe, bu hedefine ulaşırsa, şampiyon olamasa bile, yaklaşık 5.5 milyon Euro’yu kasasına koyacak.

Yayın hakkından gelecek parayla birlikte bu rakam 9 milyon Euro’yu bulacak. Şampiyonluk halinde ise rakam 12-13 milyon Euro’ya ulaşacak. Bu arada gruplarda 3, son 16 turu, çeyrek final, yarı finalde 1’er olmak üzere sahasında 6 maç oynama olasılığı bulunan Kanarya, her karşılaşmada biletlerden en az 1 milyon lira kazanacak. Ayrıca maç günlerinde Fenerium’a olan müthiş ilgi sonucu elde edilecek önemli kazançlar da söz konusu.

Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimiçi Samet Ç

Doria oldu da burun kıvırması kaldı.

Çevrimdışı Bertug

Pektemek dururken Şişmanoğlu'nu yollamak bir yönetim başarısıdır. Emeği geçenleri tebrik etmek lazım. Hayır bir de oy verecekler mayısta bu adama.

Çevrimdışı talha

Sana , bana , bize sorarlarsa hangi bölgelere transfer istediğimiz belli. Ama eldeki paraya ve FFP ye göre konuşuyorum ben. Mbia nın trabzona transferinden 1 ay sonra Tolgay sakatlanmış ve burada yönetime gönderme yapılıyor neden Mbia alınmadı diye. Yoksa takımın hangi bölgelerine ihtiyaç var hepimiz biliyoruz. Bu gün Tolgay ve Veli sakat olmasaydı şu anda artık Ospina mı olur Sirigu mu olur bunu konuşuyorduk . Neyse gereksiz uzadı konu  :icool:
Ben hiç eldeki para falan diye girmeyecem daha geçen 7m veriyorduk noldu biranda veremez olduk hepsi hikaye beceremediler bu krizi her zaman ki gibi

Ayrıca Mbia sana gelse 2.2m alacakken Lucas a 3.5m e verebiliyorsanız kimse gelip FFP demesin

Çevrimdışı can1903

Mbia ne kadar imza parası aldı bile nvarmı :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Veli sakatlanalı ve dönemeyeceği ne zamandan belliydi o yalanın altına saklanmasınlar kendileri de bal gibi biliyordu bu çocuk dönmeyecek ona rağmen almadılar

Büyük takım reaksiyon û böyle olmaz bir pozisyon dönmesi riskli ise transfer yapılır

Çevrimdışı brkntcnr

Pektemek dururken Şişmanoğlu'nu yollamak bir yönetim başarısıdır. Emeği geçenleri tebrik etmek lazım. Hayır bir de oy verecekler mayısta bu adama.
Sanki pekto yu onlarca takım istiyor da adam gidip illede ömer diyip ömeri veriyor. Abartmayın yahu.

Çevrimdışı BavyeraKartali

Bu arada insallah Besiktasima Augsburg cikar kuradan....Insallah..................... :biggrinking:
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben hiç eldeki para falan diye girmeyecem daha geçen 7m veriyorduk noldu biranda veremez olduk hepsi hikaye beceremediler bu krizi her zaman ki gibi

Ayrıca Mbia sana gelse 2.2m alacakken Lucas a 3.5m e verebiliyorsanız kimse gelip FFP demesin

imza parası falanda var 3 ten aşagı gelmedi yani lucas >mbia

Çevrimdışı denilanz

Bir futbolcuyu göndermek için onun da bunu istemesi ve yeni takımının şartlarını kabul etmesi gerekiyor, bunu bilerek mi yazıyorsunuz bu yorumları?
Yönetim yabancı sınırlaması kalktığı halde Mustafa'yla sözleşme yaparak hata yapmıştır, bu doğru ama neden Mustafa'yı değil de Ömer'i gönderiyorlar demek de anlamsızdır. Vazgeçin artık bu fikirden. Düşündüğünüz gibi kolay değil bu işler.

Çevrimdışı brkntcnr

Mbia 2.2 mi alacaktı. Yapma allah aşkına suan 1 denfazla imza parası aldı + 3 den fazla da yıllığı var.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Çok uzun aralardan sonra Beşiktaş yönetimin ilk defa transfer döneminde çok doğru adamların peşinden koştuğunu gördüm. Tebrik ediyorum bu açıdan gelişme var ama 3 aydır bunlarla bir türlü kadroyu tamamlayamadık anlaştığımız topçuları alamadık bu da bir yönetimin çok büyük eksiğidir.Gelecek transfer dönemlerine kısmet  :bandit:

Çevrimdışı talha

Mbia 2.2 mi alacaktı. Yapma allah aşkına suan 1 denfazla imza parası aldı + 3 den fazla da yıllığı var.

Doğru haklısınız o zaman sonuna kadar Lawal

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı talha

imza parası falanda var 3 ten aşagı gelmedi yani lucas >mbia
Lucas sanırım oyuncumuz oldu da bu yorumlar geliyor ne Lucas ne Mbia var piyasada

Çevrimdışı talha

https://twitter.com/arkadirekcom/status/637209491570823168
Bu adamları niye göremiyoruz mesela?  Ne işe yarıyor çık övündükleri scout ekibi para yemekten başka??