Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Doria'nın eşi falan var mı ? O da bir pürüz çıkarır.
Ne dedi ?
Dinledim de yine içi boş konuştu
Su transfer dönemi bitsin de bi rahatla abi valla kendimden çok sana üzülüyorum çok yıprattı bu dönem seni
Mbia Trabzona'a 18 haziranda gelmiş, Tolgay ise 15 Temmuzda sakatlanmış. Ayrıca Veli'nin 2. kampa katılması bekleniyor zira alman doktorlar ameliyat etmiş ve iyileşmesi bekleniyor. Bunları da hatırlayalım derim
Yaşı küçük, onun da manitosu türkiyeyi istemiyormuş
Yav cidden sponsorun yani Vodafone'un bize bir adam akıllı transfer yapması gerekmez mi ? Sirigu'da o kadar ucuzsa kapsınlar işte.Bu saatten sonra bizi ancak o keser.Sirigu'nun geleceğine hiç ihtimal vermiyorum ama yani Fransa'ya gitmişken o kadar da ucuzsa alsınlar be işte.
Önce Mbia'nın trabzonla ne zaman görüşüp imzaladığına sonra Tolgay'ın ne zaman sakatlanıp Veli'nin ikinci kez ameliyat olmasına ne zaman karar verildiğine bakın yine de yapılabilecek en iyi hamlelerden biri yapılıp Leiva ve kulübüyle anlaşıldı son gün hocası fikir değiştirdi eleştirirken azıcık vicdanlı olun.
Yok abi cidden öyle bir haber çıkarsa hiç şaşırmam beklerim yani.
Sponsor desteğiyle olmaz, Fener gibi Ülker'den parayı alıcan kara para aklıcan1 senesi kalmış Sow 17'e gider mi
İyi de hocam tolgay ve veli saglam bile olsa orta saha lazımdı. Nejip giderdi.TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim sağ ve sol bek, stoper önceliğimizdi. Ba satılınca Gomez alındı. Üstüne bir de Quaresma transferi yapıldı. Bu gün biz kaleci isteriz, bir stoper daha isteriz diyebiliyorsak bu yönetimin oyuncu satışı ve bedelsiz takıma kazandırdığı transferler sayesindedir.
Katılıyorum da bunun orta sahayla ilişkisini çözemedim hocamTURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valdes- Doria bitmişResmi açıklama bekleniyor diyolar..
Geçen sene ya da Tolgay sakatlanmadan önce orta saha konuşulmadı ki. Necip gitsin, pektemek gitsin, Tolga gitsin vs konuşuldu ama sadece gitsinde kaldı olay. Sakatlıklar sonrası ozan işi , leiva işi olmayacak şekilde olumsuz sonuçlandı. Diğer isimlerde ise biz bile burada mutabık değiliz . Ben gs nin dzemaili ve pandev gibi transfer yanlışına düşeceğini sanmıyorum açıkçası.
Tek soru: Doria aradigimiz hizli stoppermi?Bence degil. Lakin, bence pozisyon alma ozelligi hizdan daha onemli, o yuzden benim icin onemli degil.