2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896251 defa] 2015/16 Transfer Sezonu
Bu saatten sonra kimseyi getiremezsin gelmeyecekse adam da getirmesinler kulübün parası değerli diye ortalıkta dolaşıyorlar sa o parayı düzgün harcayacaklar yoksa samimiyet leri sıfıra iner

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seni bilmem ama bende zaten çoktan sıfıra inmiş durumda. Ama eminim ki konuşulan tüm kaleciler tolga'dan iyi olur. Doria ile ersan zaten bence karşılaştırılmaz. Orta saha için evet mikel formda değil ama lawal'dan iyidir.

Çevrimdışı canU

Azıcık konu dışı belki de.
Transfer planlaması örnek:

Son zu tottenham
Kampl zu leverkusen

Leverkusen sattı aynı gün yerini doldurdu.
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2015, 12:31:26 canU ]

Çevrimdışı brkntcnr

Manunun yedek kalecisi de kesmiyor bizi. Sirigu diyorlar abartmayın o gelir mi? Lindegaard kim manunun yedeği. Valdes zaten kovaydı. Ya beyler biz daha Tottenham seviyesinde değiliz şu beğenmediğimiz adamlara bakın.  Hayır sanki sergio ramos, pogba ve neuer gelmek istiyorda biz yok illede valdes illede mikel diyor. Kendi haddimizi bilmeliyiz bence. Eğer buna Beşiktaş ımızı küçük görüyor diyorsanız artık zaten daha başka birşey diyemem ama biraz da kendi takımımıza ve ligimize bakmalıyız. Milan kadar popülaritemiz olsa ve o kadar paramız olsa hala bu adamlar konuşuluyor olsa tamam. Ama lawal gelecek siz mikel beğenmiyorsunuz. Genel futbolunu beğenmezsiniz ama türkiyede futbol oynanmıyor ki .

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet K

Orta saha ihtiyacımız olduğu bariz gözüktüğü halde De Jong ve Mbia ikilisinden birini veya ikisini birden boşta iken getirmemek cidden akıl alacak iş değil. Tebrik etmek lazım yönetimi.

Çevrimdışı brkntcnr

Orta saha ihtiyacımız olduğu bariz gözüktüğü halde De Jong ve Mbia ikilisinden birini veya ikisini birden getirmemek cidden akıl alacak iş değil. Tebrik etmek lazım yönetimi.
+1903 özellikle mbia.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Mbia çok büyük kayıp o gelse kafamız rahattı zaten Doria'da geliyor diyorlar.Bir tek kaleci için çabalardık.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Doria ve Mikel kiralık olacaksa kaleciye verilecek yüklü bir para kalmıyor mu ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Akil Emre

İşallah stopere Doria yı alırız. Ben artık orta saha transferini geçtim, hiç değilse defanstan ileri düzgün top çıksın, fazla açık verilmesin.

Çevrimdışı Jukebox

Dortmund-Monaco-Partizan  :kop:
önce bunlar gelecek  :D
sonra kura durumuna göre transfer yapılır
bence yönetim kesin bunu bekliyor
Bence Athletic bilbao,st.etienne,asteras gelecek.Asteras yerine molde'de olabilir.
En zor kura bile gelse ben transfer politikasının değişeceğini sanmam son iki günde ne yapabiliriz :D

Yakında düşer haber olarak doria'da pürüz çıktı diye. Onu da komşusu bırakmaz bu sefer o yüzden gelemez.

Çevrimdışı Tolga

Yakında düşer haber olarak doria'da pürüz çıktı diye. Onu da komşusu bırakmaz bu sefer o yüzden gelemez.
:kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

EssiLor

• Ziyaretçi

Bu Akşam Gomeze adam gibi paslar atılırsa Gomez kolaylıkla fileleri havalandırır
Doria nın bitmesi iyi oldu stoper şarttı
Kaleci ve Ön Libero kaldı şimdi
Ön Libero işini bir türlü halledemedik her seferinde bir aksilik bıktım artık aksiliklerden
son 4 gün kaldı transfer sezonunun bitimine.

Çevrimdışı Akil Emre

Abi sen 2-3 gündür bunaldın bence çık biraz hava al da gel cidden üzülüyorum :lol:  :lol:

Çevrimdışı Ersoy

Bugün kaleci ve stoper KAP'ı gelebilir+İkisi de Fransa'dan olsa keşke. :deal:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sinan Vardar'ı dinlediniz mi A Spor'da :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Sinan Vardar'ı dinlediniz mi A Spor'da :)
Dinledim de yine içi boş konuştu :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Herşey oluştu Doria gelmez tamam  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

EssiLor

• Ziyaretçi

Kucka ile anlaşıldı denildiğinde çok tepki geldi Kucka kötü felan denildi
Doğru Milan da Kucka yı kötü bi oyuncu olduğu için aldı.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

anlaşılan kaleci valdes sanırım.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Orta saha ihtiyacımız olduğu bariz gözüktüğü halde De Jong ve Mbia ikilisinden birini veya ikisini birden boşta iken getirmemek cidden akıl alacak iş değil. Tebrik etmek lazım yönetimi.

Mbia Trabzona'a 18 haziranda gelmiş, Tolgay ise 15 Temmuzda sakatlanmış. Ayrıca Veli'nin 2. kampa katılması bekleniyor zira alman doktorlar ameliyat etmiş ve iyileşmesi bekleniyor. Bunları da hatırlayalım derim  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ersoy

Doria'nın eşi falan var mı ? O da bir pürüz çıkarır.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı canU

Cenk satıldığına göre kaleci kesin gelecek bugün açıklarlar herhalde. Stoper gerekli ama orta saha daha elzem stoperi devre arasına bile bırakabilirler ses çıkartmam orta saha şart

Abi sen 2-3 gündür bunaldın bence çık biraz hava al da gel cidden üzülüyorum :lol:  :lol:
Bende kayış koptu bu saatten sonra iflah olmam ben. Beni bırakın siz devam edin :D

Çevrimdışı Ensar

Su transfer dönemi bitsin de bi rahatla abi valla kendimden çok sana üzülüyorum çok yıprattı bu dönem seni :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !