2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12906666 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

Bu sene büyük takımlar gelsin istiyorum kurada. Dortmund, Monaco, Schalke falan.  :tabe:

Çevrimdışı TALAT

transfer sezonunun başında da söylemiştim. transfer sezonu sonları çok güzel oluyor akşam pazarı gibi. daha önce alamayız diyebileceğimiz adamlar bir anda olma ihtimaline dönüyor. bizim de aradığımız bir kaç adam olduğuna göre bu pazardan bize de güzel adamlar çıkar mı acaba ?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ne alaka senin italyadaki oyuncunu alemde diye haber yapanların
senin çıkardığın maç kadrosuyla ne ilgisi var Benim hocam hata yapar cezasını ben çekerim
ama basının uydurma haberlerinden neden ceza çekeyim ne yapalım bu haberleri yaptıkları için alkışlayalım o zaman
Ben medya haber yaptığı için olumsuz etkilenip 3 puan kaybediyorsam o zaman medyayı sorgularım ama orta sahama gerekli transfer yapılmadığı , kadroda Tolga, Ersan, Necip,Motta gibi yetenekleri kısıtlı , sürekli hata yapıp takımı zor durumlara sokan , gol yediren futbolcular bulundurduğum zaman medyadan önce bunun sorumlularını sorgularım. Medyayı,federasyonu,hakemleri savunmuyorum ama sorunun özü bunlar değil.

Çevrimdışı Çağrı

transfer sezonunun başında da söylemiştim. transfer sezonu sonları çok güzel oluyor akşam pazarı gibi. daha önce alamayız diyebileceğimiz adamlar bir anda olma ihtimaline dönüyor. bizim de aradığımız bir kaç adam olduğuna göre bu pazardan bize de güzel adamlar çıkar mı acaba ?

Zor be. Yüksek kalite oyuncu kalmadı piyasada.

Bu dakikadan sonra yüksek kalite oyuncuyu sen alsan veren kimden ne alacak. Çok geç kaldık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

lawal'e hazırla kendini.  :lol: :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı 38life

Ben medya haber yaptığı için olumsuz etkilenip 3 puan kaybediyorsam o zaman medyayı sorgularım ama orta sahama gerekli transfer yapılmadığı , kadroda Tolga, Ersan, Necip,Motta gibi yetenekleri kısıtlı , sürekli hata yapıp takımı zor durumlara sokan , gol yediren futbolcular bulundurduğum zaman medyadan önce bunun sorumlularını sorgularım. Medyayı,federasyonu,hakemleri savunmuyorum ama sorunun özü bunlar değil.
Beşiktaşta 1.ci sorun bunlar değildir evet haklısın. Beşiktaşta 1.ci sorun kendi taraftarıdır. 2.ci Sorun medya ve hakemlerdir. 3.cü sorun senin bahsettiğin mevzulardır.

Çevrimdışı TALAT

Zor be. Yüksek kalite oyuncu kalmadı piyasada.

Bu dakikadan sonra yüksek kalite oyuncuyu sen alsan veren kimden ne alacak. Çok geç kaldık.

isim olarak bilmiyorum benim ki sadece tahmin ama chelsea, man utd, city, arsenal, liverpool, gibi takımların çoğu transferi kapatmadı pahalı transferler yapmaları olası. oralardan düşer belki. umut biraz da tabi

Çevrimdışı Çağrı

isim olarak bilmiyorum benim ki sadece tahmin ama chelsea, man utd, city, arsenal, liverpool, gibi takımların çoğu transferi kapatmadı pahalı transferler yapmaları olası. oralardan düşer belki. umut biraz da tabi

Hala bir ihtimal Fer diyorum ben de benzeriz :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

lawal'e hazırla kendini.  :lol: :lol:

ben her zaman kötüye göre hazırlarım kendimi. o yüzden hiç transfer olmamasına bile yavaştan alıştırdım ama olursa da ne mutlu bana

Çevrimdışı TALAT

Hala bir ihtimal Fer diyorum ben de benzeriz :D

ben de mikelden para alcam. ondan mikel diyip duruyom :D

Çevrimdışı talha

ben her zaman kötüye göre hazırlarım kendimi. o yüzden hiç transfer olmamasına bile yavaştan alıştırdım ama olursa da ne mutlu bana

lawal bana göre transfer yapmamakla eşit düzeyde.  :evillol:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Diyorsun ki medyanın yemeye çalıştığı adamları biz de yiyelim. hmmm. Güzel.
Takım hakkında manipülasyon yapıldığında sen de ilgili makamlara gerekli şikayetlerde bulunur , o kuruluşlar hakkında yaptırımlarda bulunursun . Taraftar, camia bu konularda uyanık , bilinçli olursa o haberlerin değeri olmaz . Sorunun özü medya değil.

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı legendmaster

Atılır tamam gerçekten atılır ama anca bu kadar atılır  :kop: :kop: :kop:
bu adam beyaz tvde çalışıyor normal değil mi

Çevrimdışı Çağrı

Takım hakkında manipülasyon yapıldığında sen de ilgili makamlara gerekli şikayetlerde bulunur , o kuruluşlar hakkında yaptırımlarda bulunursun . Taraftar, camia bu konularda uyanık , bilinçli olursa o haberlerin değeri olmaz . Sorunun özü medya değil.

Kaçıncı saati devirdiniz birlikte açıkçası hayran kaldım tartışmanıza :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Çevrimdışı Çağrı

bu adam beyaz tvde çalışıyor normal değil mi

Kanal baştan aşağı şaklaban oldu şaşırmamak gerek haklısın ben bilmiyordum orada çalıştığını :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Okurken kanım dondu, filmini de çevirmek lazım. Ülkede ne senaristler var arkadaş.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

@Mustafacevik10 seni takibe yeni başlamıştım. Telefon üfürmesinden sonra bırakıyorum.

:biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Ahhhhh keşke öyle olsa. Malesef öyle değil. Dünyanın hiçbiyerinde hiçbir kuruluş, kişi medyanın gücüne karşı koyamaz. Senin birşeyleri yalanlaman hiçbirşeyi değiştiremez. Oluşturulan algı beyinlere çoktan girmiş, akıllara leke çoktan düşmüştür.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Ya o twitler ne öyle ya
Bursa Milan ' ı devreye sokmuş :evillol: Vay anasını