2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12909258 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Yaprak kimildamiyor arkadaş bu nasıl is boyle
Pazartesi gecesi bu stresten kurtuluyoruz. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Pazartesi kurtuluyoruz ama umarım 1 sene boyunca stres yasamayiz :)

Çevrimdışı Mehmet57

Fernandaonun patlayacagini mi dusunuyorsun ??
Dogru patladı ama POZITIF anlamda ! Adamlain Gol yukunu cekiyor adam...
Görünüşe gore Patalayacak Adam Rvp gibi duruyor :tabe:

Hic sevmem boyle demeyi, ama soyledim.

Demistim; Van Persie'den daha etkili olursa kimse sasirmasin. Bu adami kanattan besledigin surece atardi. Bu yuzden istemistim, ama Gomez ondan da iyi. Bizim tek eksigimiz sol kanatta Olcay oynadigi surece dogru durust orta gelmemesi.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yalnız olur da bir Tabata transferi yaparlarsa o zaman başka bir strese doğru yol alırız . Umarım Beck gibi derinden, nokta atışı bir transfer yaparlar.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

arkadas yokmu ortasahaya şöyle 1.90 - 95 arası güçlü bi adam  türkiyede o tip adam iş yapıyor.

Çevrimdışı Tolga

Bizimkiler hafta sonu KAP bildirimi yapmıyorlar.

Kaleci-stoper-orta saha arayışları var ve bu 3 transfer ya da 2 transfer için yarın ve Pazartesi günü birşeyler olursa olur.

Bu kadar kısa süre de birşeyler olur mu pek sanmıyorum.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Ben hala lucası beklediklerini düşünüyorum, öyle umuyorum, öyle istiyorum, öyle diliyorum. İste öyle birşey oturup aglayacagim şimdi  :bawling:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aha Necmi abi geldi ben kaçtım :outtahere: :outtahere: :aaa: :bye: :bye:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

Ben hala lucası beklediklerini düşünüyorum, öyle umuyorum, öyle istiyorum, öyle diliyorum. İste öyle birşey oturup aglayacagim şimdi  :bawling:

Lucas şuan sadece oyalama amaçlı kullanılıyor. Bence çoktan kapandı konu.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

Lucas süre istiyomuş sürekli.

Obi Mikel ile bizzat Başkan ilgilenicek diyolar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı fatihsahin

abi bende senin gibi düşünüyorum son anda belki 1-2 milyona anlaşırlar diye umut ediyorum
siyah beyaz

Lucas süre istiyomuş sürekli.

Obi Mikel ile bizzat Başkan ilgilenicek diyolar.
Lucas neyin süresini istiyormuş cin takvimine göre mi yaşıyor bu adam

Çevrimdışı Doğuhan

uzun zamandır şu golü arıyordum 40. sn deki gole dikkat  :zuhaha:

bakıyorum cordoba dan sonra kaleci gelmemiş bize bi rüştünün ölüsü geldi şamp olduk o yüzden valdesin ölüsüne de fitim ben :D

Çevrimdışı Sedat.Y

Taraftarda bir ümitsizlik bir solgunluk bir hayal kırıklığı görüyorum.Arkadaş kendine gellllll.Beşiktaşımızın kadrosunu ve potansiyelini aklı başında tüm yorumcular ligi forse eden baştaki takım olarak görürken sizdeki bu umutsuzluk nedir  ?  Kendinize gelin.Bu takım eksiklerine ve Biliç efendinin korkaklığıyla geçen sezon son 4 haftada şampiyonluktan oldu.Bu sene takımın başında Şenol hoca var.Onun eğitmen meziyetleriyle Oğuzhan-Kerim-Cenk-Töre hatta ve hatta takımın şımarık çocuğu Q17 bile level atlayacak.Buna inanın........
Trabzon maçında takımımız kötümüydü?   bence asla.Töre o kazma sağ ayağıyla topu dürtmeyi denese gol olsa şimdi burada çok farklı konuşacaktınız.Sonuca göre değil potansiyeli olup takımın yapabileceklerine göre umutlarınızı yeşertin ki bu pozitif düşünceleriniz takımada yansısın.Bırakın o futbolcuyu alamadık bunu getiremedik serzenişlerinide elimizdeki bu pırlanta çocuklara destek vererek şevklendirin.Maçlık taraftar olmayın sezonluk taraftar olun.
Neden kimse Kerimden Cenkten bahsetmiyor?  bu çocuklar bizim oyuncularımız ve patlamaya müsait bir bombalar.Bizim görevimiz takımımıza oyuncularımıza destek olmak.Varsın Kuçka Leiva Ozan gelmesin.Sen önce yenilsede yensede takımına sahip çıkacaksın.Bakınız DORTMUND taraftarı........Kimse bana Çarşıymış murşuymuş demesin.Dortmund taraftarı batmış takımını her hafta 80.000 kişiyle destekleyerek ayağa kaldırdı.Hadi ordan. Hadi ordan.Sizin gibi zamane taraftarı..........................

Çevrimdışı mehmetthedum

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Taraftarda bir ümitsizlik bir solgunluk bir hayal kırıklığı görüyorum.Arkadaş kendine gellllll.Beşiktaşımızın kadrosunu ve potansiyelini aklı başında tüm yorumcular ligi forse eden baştaki takım olarak görürken sizdeki bu umutsuzluk nedir  ?  Kendinize gelin.Bu takım eksiklerine ve Biliç efendinin korkaklığıyla geçen sezon son 4 haftada şampiyonluktan oldu.Bu sene takımın başında Şenol hoca var.Onun eğitmen meziyetleriyle Oğuzhan-Kerim-Cenk-Töre hatta ve hatta takımın şımarık çocuğu Q17 bile level atlayacak.Buna inanın........
Trabzon maçında takımımız kötümüydü?   bence asla.Töre o kazma sağ ayağıyla topu dürtmeyi denese gol olsa şimdi burada çok farklı konuşacaktınız.Sonuca göre değil potansiyeli olup takımın yapabileceklerine göre umutlarınızı yeşertin ki bu pozitif düşünceleriniz takımada yansısın.Bırakın o futbolcuyu alamadık bunu getiremedik serzenişlerinide elimizdeki bu pırlanta çocuklara destek vererek şevklendirin.Maçlık taraftar olmayın sezonluk taraftar olun.
Neden kimse Kerimden Cenkten bahsetmiyor?  bu çocuklar bizim oyuncularımız ve patlamaya müsait bir bombalar.Bizim görevimiz takımımıza oyuncularımıza destek olmak.Varsın Kuçka Leiva Ozan gelmesin.Sen önce yenilsede yensede takımına sahip çıkacaksın.Bakınız DORTMUND taraftarı........Kimse bana Çarşıymış murşuymuş demesin.Dortmund taraftarı batmış takımını her hafta 80.000 kişiyle destekleyerek ayağa kaldırdı.Hadi ordan. Hadi ordan.Sizin gibi zamane taraftarı..........................

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı can1903

TS MAÇINDA 80.000 Yapsaydık Maçı alırdık

Üstüne trnasferlerde biterdi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Allahın cezası Brandon niye buna da karşı çıkmamış  :akuma:

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2015, 00:17:55 atalay ]

Çevrimdışı Deniz

TS MAÇINDA 80.000 Yapsaydık Maçı alırdık

Üstüne trnasferlerde biterdi
Messi de gelir miydi ? :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat_BJK

Allahın cezası Brandon niye buna da karşı çıkmamış  :akuma:
10 miyonun ucunu göster bakalım. Lucas Levia yı bırak rodgersı bile satar liverpool. biz adamı beleşe kiralıyoduk sözde..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı can1903

Brendana acayip sövesim var

Çevrimdışı 38life

Hislerimin tercümesi...

Çevrimdışı kartal43

Oyuncu iyidir kötüdür. Ama transfer böyle sessiz yapılır. Bizde önce duyumcular sonra muhabirler sonra yönetici açıklamaları en sonda transferin bir sebepten gerçekleşmemesi. Şu süreç 20 günü buluyor bir transfer için. Sonrada işte böyle 4 gün kala orta saha defans kaleci bekleriz.