2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893930 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

bizde daha iyisini isteriz elbetteki ancak şurda transferin kapanmasına 3-4 gün kaldı.
Kaleci,stoper,ön libero bakıyoruz. Lucas'ı hocası bırakmıyor.Lawal'ı hem beğenmiyoruz hem eskişehir çok para istiyor.Ramao o olmaz diyoruz ee kim olcak başka :) O yüzden kucka'yı kötü görmüyorum.Atiba,kucka bizi idare edicektir.

Kucka'dan iyi alabileceğimiz anında 4-5 isim yazabilirim. İyi araştıran 10 tane de yazar. Hem de 3-4 günde bitebilecek transferler.

Kucka menajer transferi olarak saplanmak üzere.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

EssiLor

• Ziyaretçi

Allah izin Verirse
Güzel de bir kaleci alalım
Birde Rhodofloyla beraber etten duvar örecek hızlı bir stoper
Tamamdır Sezona hazırız
Vodafone Arenada geliyor kimse tutamaz bizi.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu sene sanırım yavaş yavaş gözden çıkarılıyor.

Asıl sıkıntı böyle adamlar bonservisle gelirse seneye bunları göndermeye çalışarak Demirören 2 dönemine girmeye başlarız.

Böyle yarım oyuncular kiralık dışında bonservisiyle asla kapıdan içeri girememeli.
Taktikleri şimdiden hazır Çağrı. Kaybedilen her puandan sonra Şenol Güneş'i suçlayıp , yönetimi aradan çıkarmaya çabalayacaklar. Şu anki görüntü 1-2 göstermelik transfer daha  yapıp bunun altyapısını iyice oluşturacakları yönünde.Forumda son birkaç gündür bunun işaretlerini de gördük birkaç kişi tarafından Trabzon maçının kaybedilmesinde en büyük sorumlu olan yönetime kalkan olarak Şenol Güneş'in ortaya atılmasında. Yönetimin icraatlarının sonuçları 2. haftadan itibaren kendini göstermeye başladı. Defansında Motta,Ersan, kalende Tolga , orta sahanda Necip sırıtıyor .Orta sahan hem nitelik hem nicelik bakımından eksik. Sen gitmişsin Mario Gomez'i almışsın ne fark eder? Transfer yapılacaksa, takım kurulacaksa bu iş düzgün yapılır. Yapamıyor, eline yüzüne bulaştırıyorsan gider bu işin yöntemini,sistemini bilen alt yapısını kuracak profesyonellere bırakırsın . Fikret Orman keşke herşeyi en iyi ben bilirim diye her işin içine girmeseydi , onun yerine Vodafone Arena'ya , mali işlere daha çok odaklanıp sportif faaliyetleri işi bilen profesyonellere bıraksaydı şu an herşey daha düzgün işliyor olurdu.
Fikret Orman'ın son zamanlarda tv'lere fazla çıkması da hiç hayra alamet değil bu arada . Tipik taraftarın gazını alma operasyonu gibi duruyor. 

Çevrimdışı Ersoy

Berisha-Doria-Kucka ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı enemy1903

jurac ile Leiva kıyaslanamaz aynı tip oyuncular değil.jurac bizde iş yapmaz,bir arkadaşın yazdığı gibi fink 2 olur.

Çevrimdışı brkntcnr

Delgado da ortasaha değildi. Çakma 10 numaragillerdendi Fernandes gibi.

Ersnt ve Cisse dışında maalesef ortasaha göremedik.
Abi delgadonun frikikleri yeter be. En azından hareketliydi hırslıydı yani gole çok iyi gidiyodu. Ama arkasındakiler taş gibiydi. Ernst ve Cisse. Abi peki bişey sorucam. Ernst le Cisse ikisi de 6 tipi oyuncular değilmiydi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum. Yani ikisi de çok ileri çıkan adamlar değillerdi. Ama o orta saha çok iyiydi.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Zafer55

Benim ölçüm Necip değil Tolgay'ın 2 boy üstü.

Necip'in 2 boy üstü bizi yine şampiyon yapamaz. Kötüyle kıyaslayarak transfer yapamayız, kadroyu güçlendiremeyiz.

Transfer tamamlanırsa kötü günler bekliyor bizi ortasahada.

Senin ölçü birimine göre 2 boy kaç tık a karşılık geliyor.
2 boy üst 1 tık ileri 1 boy alt falan anlayamıyorum.

Çevrimdışı Çağrı

Taktikleri şimdiden hazır Çağrı. Kaybedilen her puandan sonra Şenol Güneş'i suçlayıp , yönetimi aradan çıkarmaya çabalayacaklar. Şu anki görüntü 1-2 göstermelik transfer daha  yapıp bunun altyapısını iyice oluşturacakları yönünde.Forumda son birkaç gündür bunun işaretlerini de gördük birkaç kişi tarafından Trabzon maçının kaybedilmesinde en büyük sorumlu olan yönetime kalkan olarak Şenol Güneş'in ortaya atılmasında. Yönetimin icraatlarının sonuçları 2. haftadan itibaren kendini göstermeye başladı. Defansında Motta,Ersan, kalende Tolga , orta sahanda Necip sırıtıyor .Orta sahan hem nitelik hem nicelik bakımından eksik. Sen gitmişsin Mario Gomez'i almışsın ne fark eder? Transfer yapılacaksa, takım kurulacaksa bu iş düzgün yapılır. Yapamıyor, eline yüzüne bulaştırıyorsan gider bu işin yöntemini,sistemini bilen alt yapısını kuracak profesyonellere bırakırsın . Fikret Orman keşke herşeyi en iyi ben bilirim diye her işin içine girmeseydi , onun yerine Vodafone Arena'ya , mali işlere daha çok odaklanıp sportif faaliyetleri işi bilen profesyonellere bıraksaydı şu an herşey daha düzgün işliyor olurdu.
Fikret Orman'ın son zamanlarda tv'lere fazla çıkması da hiç hayra alamet değil bu arada . Tipik taraftarın gazını alma operasyonu gibi duruyor. 

Maalesef durum bu.

Şenol Güneş hatalıydı kadro seçiminde ve geciken hamlelerde ama biz burada 2 aydır yırtınırken çok geç kalındı diye hiçbir şey yapılmadı.

Perşembenin gelişi çarşambadan belli etti kendini. Dün dedim bu dakikadan sonra iyi transfer beklemiyorum. Yapılabilir ama öyle bir oyuncu portföylerinin olduğunu sanmıyorum.

Ertan ve Ahmet bey önlerine ne sunarsa seçecekler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Maalesef Opare alındığı gün ile aynı yorumlar bunlar.

Umarım siz haklı çıkarsınız ben  yanılırım iyi bir ortasaha kazanmış oluruz.

Vallahi ben de yoruldum artik bu kafadan. Milosevic gelirken de benzer yorumlar vardi, sonuc kadro sisti ama hala defansa dogrudan koyacak stoperimiz yok.

Yahu arkadaslar bu oyunculari biz BESIKTAS'a aliyoruz, Genclerbirligi'ne degil, ona gore yapin yorumunuzu. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı aa1903

Abi delgadonun frikikleri yeter be. En azından hareketliydi hırslıydı yani gole çok iyi gidiyodu. Ama arkasındakiler taş gibiydi. Ernst ve Cisse. Abi peki bişey sorucam. Ernst le Cisse ikisi de 6 tipi oyuncular değilmiydi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum. Yani ikisi de çok ileri çıkan adamlar değillerdi. Ama o orta saha çok iyiydi.

ernst-cisse-delgado üçlüsüyle maça çıktığımızı hatırlamıyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Her cümlesine katılıyorum. Azıcık yapbozun parçalarını birleştirmeyi becerebilenler bunu görebilir ama biz halen her türlü bahanenin arkasına sığınıp 2 tane doğru yapılan transferi görüp diğerlerini görmeyip herşeyi muhteşem göstermeyi çok seviyoruz. Burada yazdık defalarca Forvetine istersen Ronaldo ile Messi'yi al kalen defanasın orta sahan sağlam olmadıktan sonra bunun hiçbir önemi yok. Geçen sene de Demba ba vardı elimizde Sosa vardı ama bir sağ bekimiz yoktu defansımız yoktu aldığımız sonuç ortada. Bunu göremeyecek kadar kör olmak ayrı bir meziyet bence.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı canU

Kuckayı alacağımıza hiç almayalım. İki durumda da birşey değişmeyecek şampiyonluk şansımız ne artacak ne azalacak. Ekstra katkı sağlayacak biri olmadıktan sonra eslem de oynar orda. En azından boşu boşuna 3.1 milyon € + 4 yıllık sözleşme parasını geçirmezler.

Seneye yollamaya yer arayacağız gelirse.
Şenol hoca da aman buldunuz bir tane sizin obi mikel i alamayacağınız belli bari zaman kaybetmeyelim beklemeyin alternatifleri alın gelin demiş. Anlamış o da kapasiteyi.

Çevrimdışı Çağrı

Senin ölçü birimine göre 2 boy kaç tık a karşılık geliyor.
2 boy üst 1 tık ileri 1 boy alt falan anlayamıyorum.

Tolgay'ın 2 boy üstü demek Tolgay'ın eksik olduğu en az 2-3 şeyi yapması demek.

Örnek olarak hava hakimiyeti, sertlik, box to box oyun, kutuya girme ve dayanıklılığın 80 dakika+ olması gibi.

Necip'in 1 boy üstü sadece biraz dikine gidebilen, biraz daha hızlı ve fizik gücü yüksek oyuncu demek. Asla yetmez, hele ki şu durumda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Kucka opareden farkli bir oyuncu.opare konusunda o gun senle ayni yorumlari yapmistik :)

Ama kucka o kadar da yetersiz bir oyuncu degil.rotasyonda isimizi gorebilecek seviyede is ahlaki yuksek bir oyuncu.

Yani oyuna bir necipin girmesi ile bir kuckanin girmesi bir degil necipten ve lawaldan cok daha iyi.

Lawal alinacagina,necip oyuna gireceğine kucka gelsin.bir lucas degil ama katkisi olacaktir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı indie

orta saha adaylarımız: ozan, gökhan, leiva, lawal, kucka.

bunlar aynı tipte, aynı transfer stratejisinin ürünü olan oyuncular mıdır? insanı depresyona sokacak kadar plansız hareket ediliyor. çok kötü bir transfer dönemi geçirdik, artık kapansın şu dönem de rahatlayalım.

Geçen sezonun büyük bölümü Veli-Atiba-Necip'ten ikisi yanyana oynadı. Bu sene de orada pasör oyunkurucu özelliği olan oyuncu oynatmayacağız. Kucka da bu üç isimden her konuda iyidir. (Atiba formda olsa bence yakın seviyedir). Ha gönül ister oradaki adamımız Veli gibi koşsun Oğuzhan gibi pas atsın ama öyle bir adam yok işte alabildiğimiz. Tolgay'ı bekleyeceğiz ve Oğuzhan'ın güçlenip stabil bir form tutturmasını umacağız. Kolay maçlarda Oğuzhan-Kucka/Atiba oynar yine. Sosa yoksa üçü birden oynar. Yedekleri de Necip olur.  :evillol:

Yalnız Lucas olsa yanına Lawal da alınabilirdi, şu durumda Kucka gelecekse Lawal'a gerek yok.

EssiLor

• Ziyaretçi

Kucka için bence hiç ön yargılı olmayalım değerli renktaşlarım
Atiba ve Kucka Her Türlü Tokatlar.
Gönlümüz Leiva dan yana fakat Kucka için yarın Sabah KAP Bombası Gelir.

Çevrimdışı Çağrı

Kardeşim Delgado 10 defa dener 1 tane spektaküler gol atıp kral olurdu. Ne devamlılığı vardı, ne mücadele gücü, ne liderliği.

İyi niyetli ama son derece yetersizdi. Ersnt modern 6 numaraydı. Elinden geldiği kadar destek verirdi, asla pozisyon hatası yapmazdı set oynamayı bilirdi.

Cisse ise Ernst'e göre daha yumuşak ama agresyon yeteneği olan  dikine oyunu sürükleyebilen tempoyu ayarlayabilen modern ortasahaydı sadece kariyer sonuna doğru aldığımz için temposu düşüktü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Kucka opareden farkli bir oyuncu.opare konusunda o gun senle ayni yorumlari yapmistik :)

Ama kucka o kadar da yetersiz bir oyuncu degil.rotasyonda isimizi gorebilecek seviyede is ahlaki yuksek bir oyuncu.

Yani oyuna bir necipin girmesi ile bir kuckanin girmesi bir degil necipten ve lawaldan cok daha iyi.

Lawal alinacagina,necip oyuna gireceğine kucka gelsin.bir lucas degil ama katkisi olacaktir.

Bana şimdikileri kesecek adam lazım oyuna girecek değil. Böyle bir durumda şampiyonluğu geçtim 3.lük için TS ile yarışırsın.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ziver

sen opareye kurban ol abi. ben begeniyordum kendisini sahsen. keske sen kendini banlasanda kurtulsak, ya da en azindan ben kurtulsam  :biggrinking: nasil bir depresiflik, nasil bir karamsarliktir bu.

Çevrimdışı Çağrı

Kucka için bence hiç ön yargılı olmayalım değerli renktaşlarım
Atiba ve Kucka Her Türlü Tokatlar.
Gönlümüz Leiva dan yana fakat Kucka için yarın Sabah KAP Bombası Gelir.

Atiba Kucka'yı Bilic'e verirsen evet dediğini yaparlar çünkü defansif alan daraltmalı oyun yapısı.

Şenol Güneş'in sisteminde Kucka ancak Atiba'nın pozisyonunda oynar. Öne katkısı çok az olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Defalarca yazıldı inatla yine yazacağım. Kaliteli adam almayacaklarsa kimseyi almasınlar. Ha necip oynamış benim için ha o kalitede yabancı bir futbolcu. Yazık verilen paralara yazık. Bir çok şeyin sadece lafta kaldığını umuyorum artık herkes görmeye başlamıştır.

Çevrimdışı LuceGel

Atiba - Kucka ligde götürür bizi. Bu saatte daha iyisi zor.
imza :ok: Lucas Atiba yapacaktık buda tam istediğimiz değildi,güçlü fiziği olan tekniği ortalama üstü şutu var tempolu hırslı bence Ts maçına çıkartabilseydik farkettirirdi  :tabe:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı aa1903

Geçen sezonun büyük bölümü Veli-Atiba-Necip'ten ikisi yanyana oynadı. Bu sene de orada pasör oyunkurucu özelliği olan oyuncu oynatmayacağız. Kucka da bu üç isimden her konuda iyidir. (Atiba formda olsa bence yakın seviyedir). Ha gönül ister oradaki adamımız Veli gibi koşsun Oğuzhan gibi pas atsın ama öyle bir adam yok işte alabildiğimiz. Tolgay'ı bekleyeceğiz ve Oğuzhan'ın güçlenip stabil bir form tutturmasını umacağız. Kolay maçlarda Oğuzhan-Kucka/Atiba oynar yine. Sosa yoksa üçü birden oynar. Yedekleri de Necip olur.  :evillol:

Yalnız Lucas olsa yanına Lawal da alınabilirdi, şu durumda Kucka gelecekse Lawal'a gerek yok.

pasör mü istiyoruz yoksa kesici mi istiyoruz? potansiyelli genç oyuncu mu istiyoruz yoksa tecrübeli oyuncu mu istiyoruz? ben bu detaylara takılıyorum. bu detaylar transferlerin nasıl yapıldığına dair ipuçları veriyor.

Çevrimdışı Çağrı

sen opareye kurban ol abi. ben begeniyordum kendisini sahsen. keske sen kendini banlasanda kurtulsak, ya da en azindan ben kurtulsam  :biggrinking: nasil bir depresiflik, nasil bir karamsarliktir bu.

Kötü uslub olarak değil mizah olarak alıyorum bu yorumu :)

Son derece olumlu bir insanımdır, bir plan olduğuna inanırsam. Karamsar değil aksine fazla umutla bakarım. Bunları yaparken gerçekçiliğini kaybedersen sene sonunda yine 3. olursun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Deniz :)

Fark yaratamayacak. Eldekilerden fazlasını vermeyecek. Sadece eldekilere rotasyon oyuncusu olacak.

Katkısı elbet olur ama sen katkısı olsun diye mi oyuncu alıyorsun?

Bu adam seni şampiyonluk yolunda %20 öne atar mı şuanki halinden? Bu sorunun cevabı evet değilse bu transfer yanlış ve geçiştirme transferi.

Evetse saygı duyarım izleriz birlikte :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli