2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894988 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Hadi bakalım bir gelsin beraber izleriz benden önce sen söversin :) Opare'de de aynılarını çok okudum önyargılı olmayın vs. diye sonuç çok vahim oldu.

Hata yapmayacak, fazla bir şey de yapmayacak Fink gibi ne olduğunu anlamadan göndeririz seneye.
Opareyi ben beğeniyordum oynadığı maçlarda gayet iyiydi  :bandit:
bilicin gazabına uğradı liverpool maçını alan oyunculardan biriydi @Çağrı
sağ bek aldık ama sol bek olarak daha iyi oynuyordu :D

Çevrimdışı can1903

Burdan Porto'ya scout bile çıkar valla  :icool:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı brkntcnr

Hadi bakalım bir gelsin beraber izleriz benden önce sen söversin :) Opare'de de aynılarını çok okudum önyargılı olmayın vs. diye sonuç çok vahim oldu.

Hata yapmayacak, fazla bir şey de yapmayacak Fink gibi ne olduğunu anlamadan göndeririz seneye.
Abi fink dedin de fink in fenere attığı efsane vole geldi aklıma :) Bu Kucka da onları yapsın yeter

Çevrimdışı Ersoy

ya şakamısınız arkadasım yonetimden ne çıkarınız var destekleyip duruyorsunuz sonra boyle transferler gelir işte liverpool ne dedi leivayı kiralamıyoruz isterseniz 7 verin alın demedi mi gidip 7 ye leivayı ala o zaman orta saha bulamadıysan 3 milyon euroya dandik bir adam alıyoruz.
Yönetimi mi destekliyorum ? Destekleseydim lawala da okey derdim. Zaten çoğu transferimiz iyi orta saha ve kaleci sıkıntı onları da izlemeden yargılamayalım.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Ne kucka sı arkadaş. Lucas'ın alternatifi kucka mı olur? Bir kulübün bu kadar plansız transfer stratejisi olur mu? Konuşmaya gelince başkan maşallah 10 numara ama iş icraat yapmaya gelince tık yok.

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar önemli bir duyuru mutlaka başından sonuna okuyun lütfen.

Artık yönetici onaylı üyeliğe geçtik. Burası Beşiktaş taraftarının forumu ve burada sadece Beşiktaşlılar barınacak demiştik başından beri.

Son aylarda hayli büyüdük ve kontrolü zor olan trolleme türü üyelikler başladı. Bundan sonra yönetici onayı olmadan üye kaydını tamamlayamayacak.

Yazdıklarına ve kurallarımıza dikkat etmeniz eski üyeler için de şu açıdan çok önemli. Artık ip ban vermiyoruz doğrudan sunucu kökünden ban veriyoruz.

Yani bir kez ban yiyen kullanıcı, aynı bilgisayardan bir daha siteye giriş dahi yapamayacak. Böylece sadece buranın seviyesini koruyan gerçek Beşiktaşlılarla birlikte olmayı ümit ediyoruz.

Okuduğunuz için teşekkürler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

valla necip'e bile sövmüyoruz kaldı ki kucka'ya mı sövücez :) Necip'ten sonra kucka yaya toure gibi gelir hep birlikte izleyip görücez :)

Çevrimdışı eski inönü

Atiba - Kucka ligde götürür bizi. Bu saatte daha iyisi zor.

Çevrimdışı kaanzor

Ben Atiba effect bekliyorum bu adamdan onun hakkındada 10 bin laf söylenmişti

Ayrıca necip gireceğine bu çocuk girsin oyuna en azından yeni heyecan olur çözene kadar
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı talha

Atiba - Kucka ligde götürür bizi. Bu saatte daha iyisi zor.
Bu saate bırakanlar artık gitse diyorum bunlarla başarı imkansız

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

EssiLor

• Ziyaretçi

kucka iyidir arkadaşlar bazı arkadaşlarımız oyuncuyu izlememiş :) İtalya ligini takip ederim beğendiğim bir oyuncu kucka.Kucka şut çekmez kaleye gitmez bunlar hikaye :)

Lucas Leiva : 285 maç 6 gol 17 assist.Toplam 20.568' dk.
Juraj Kucka : 233 maç 31 gol 11 assist.Toplam 17.667' dk.
Arkadaşım
Leiva yı bende çok isterim fakat Rodgers denen garip kişilik son dakikada yaptığı açıklamayla hepimizi üzdü
Leivayla Kucka kıyaslanmaz bile Lucasın kalitesi tartışılmaz
Yönetim herşeyi yaptı ellerinden geleni yaptılar birde kaleci aldık mı tamamdır stoper de olsa iyi olur ondan sonra iş şenol hoca ve futbolculara düşüyor
Fikret Ormanın 1 veya 2 orta saha oyuncusu alacaz açıklamasını da göz önünde bulundurursak Lucas + Kucka ikisi birden gelebilir.

Çevrimdışı brkntcnr

Ya şu takıma Delgado dan Ernst ten sonra orta saha gelmedi adam akıllı. Bi Tolgay ımız vardı o da üzdü. Umarım bu Kucka da iş yapar çünkü sempatik bi tipi var bizim taraftar için.

Çevrimdışı Çağrı

valla necip'e bile sövmüyoruz kaldı ki kucka'ya mı sövücez :) Necip'ten sonra kucka yaya toure gibi gelir hep birlikte izleyip görücez :)

Benim ölçüm Necip değil Tolgay'ın 2 boy üstü.

Necip'in 2 boy üstü bizi yine şampiyon yapamaz. Kötüyle kıyaslayarak transfer yapamayız, kadroyu güçlendiremeyiz.

Transfer tamamlanırsa kötü günler bekliyor bizi ortasahada.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Son bir umut Sebastian Rode diyorum. Yetkililere sesleniyorum, bir Rode kac para?

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Ersoy

Ayrıca necip gireceğine bu çocuk girsin oyuna en azından yeni heyecan olur çözene kadar
+1903 abi. Sanki daha iyisiyle ilgileniyoruz da Kucka alınıyor gibi konuşuluyor. Doğrudur yönetimin hatasıdır orta sahayı geç almak ama bu saatten sonra en iyisi bu.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

Ya şu takıma Delgado dan Ernst ten sonra orta saha gelmedi adam akıllı. Bi Tolgay ımız vardı o da üzdü. Umarım bu Kucka da iş yapar çünkü sempatik bi tipi var bizim taraftar için.

Delgado da ortasaha değildi. Çakma 10 numaragillerdendi Fernandes gibi.

Ersnt ve Cisse dışında maalesef ortasaha göremedik.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Atiba bile yetersiz iken ikincisi kaldırmaz. Üçüncü olunca da hakem diyoruz

Çevrimdışı Besiktasincocugu

kucka iyidir arkadaşlar bazı arkadaşlarımız oyuncuyu izlememiş :) İtalya ligini takip ederim beğendiğim bir oyuncu kucka.Kucka şut çekmez kaleye gitmez bunlar hikaye :)

Lucas Leiva : 285 maç 6 gol 17 assist.Toplam 20.568' dk.
Juraj Kucka : 233 maç 31 gol 11 assist.Toplam 17.667' dk.
Katiliyorum kuckayi izlemeden sallamayin beyler. Adam uzun boylu, fizik guclu savasci kimligi olan bir oyuncu. Bence veliden daha kaliteli, atibayla iyi ikili olurlar. Lucas liverpoolda oynuyor diye herkez onu istiyor, ama bu oyuncu lucastan daha verimli olur.
Besiktask!

Çevrimdışı aa1903

orta saha adaylarımız: ozan, gökhan, leiva, lawal, kucka.

bunlar aynı tipte, aynı transfer stratejisinin ürünü olan oyuncular mıdır? insanı depresyona sokacak kadar plansız hareket ediliyor. çok kötü bir transfer dönemi geçirdik, artık kapansın şu dönem de rahatlayalım.

Çevrimdışı Çağrı

Maalesef Opare alındığı gün ile aynı yorumlar bunlar.

Umarım siz haklı çıkarsınız ben  yanılırım iyi bir ortasaha kazanmış oluruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

ya şakamısınız arkadasım yonetimden ne çıkarınız var destekleyip duruyorsunuz sonra boyle transferler gelir işte liverpool ne dedi leivayı kiralamıyoruz isterseniz 7 verin alın demedi mi gidip 7 ye leivayı ala o zaman orta saha bulamadıysan 3 milyon euroya dandik bir adam alıyoruz.
bu kelimeyi bir daha tekrarlarsan seni bu forumdan atarım.
Patagonya yönetiminden bahsetmiyoruz Beşiktaş yönetimi neden desteklenmeyecek
bunun için bir çıkar mı olması lazım bundan sonra yönetime sallayan ilk mesajında gidersin
eleştirinin bir seviyesi olur Sen beğenmiyebilirsin bir başkasının beğenmesinden sana ne
nasıl bir terbiyesizlik bu Beşiktaş forumunda bir insanın Beşiktaş yönetimini desteklemesi
eleştirilecek ne sanıyorsun sen burayı @Batuhan1903

Çevrimdışı cursedofdragon

Benim ölçüm Necip değil Tolgay'ın 2 boy üstü.

Necip'in 2 boy üstü bizi yine şampiyon yapamaz. Kötüyle kıyaslayarak transfer yapamayız, kadroyu güçlendiremeyiz.

Transfer tamamlanırsa kötü günler bekliyor bizi ortasahada.

bizde daha iyisini isteriz elbetteki ancak şurda transferin kapanmasına 3-4 gün kaldı.
Kaleci,stoper,ön libero bakıyoruz. Lucas'ı hocası bırakmıyor.Lawal'ı hem beğenmiyoruz hem eskişehir çok para istiyor.Ramao o olmaz diyoruz ee kim olcak başka :) O yüzden kucka'yı kötü görmüyorum.Atiba,kucka bizi idare edicektir.

Çevrimdışı Ersoy

Maalesef Opare alındığı gün ile aynı yorumlar bunlar.

Umarım siz haklı çıkarsınız ben  yanılırım iyi bir ortasaha kazanmış oluruz.
Umarım hepimiz yanıliriz da Lucas gelir ?'

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

Opareyi ben beğeniyordum oynadığı maçlarda gayet iyiydi  :bandit:
bilicin gazabına uğradı liverpool maçını alan oyunculardan biriydi @Çağrı
sağ bek aldık ama sol bek olarak daha iyi oynuyordu :D

Beyni dışında gayet iyi bir fiziği vardı katılıyorum @Necmi abi ::D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

bizde daha iyisini isteriz elbetteki ancak şurda transferin kapanmasına 3-4 gün kaldı.
Kaleci,stoper,ön libero bakıyoruz. Lucas'ı hocası bırakmıyor.Lawal'ı hem beğenmiyoruz hem eskişehir çok para istiyor.Ramao o olmaz diyoruz ee kim olcak başka :) O yüzden kucka'yı kötü görmüyorum.Atiba,kucka bizi idare edicektir.
İyisini alamıyorsan ayrıl oradan ve alma kimseyi

Sonra çöpe atacak paramız yok diye dolaşıyorlar böyle böyle milyonlara euro yu çöpe attık