2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894185 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Valdes Kucka tepkisini unutturur.Ben bu forum dışında Valdese sövüp sayan görmedim herkes çok seviniyor nedense.Kucka'ya da sövüyorlar...
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

Valdes Kucka tepkisini unutturur.Ben bu forum dışında Valdese sövüp sayan görmedim herkes çok seviniyor nedense.Kucka'ya da sövüyorlar...

Valdes kimsee birşei unutturmaz İSteyen de Beşiktaş'In maçından başka maç izlemeyen tipler işte.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Sovup sayan derken?

Bu forumda hicbir oyuncuya sovup sayilmaz gordugun mesaj varsa rapor et geregini yapalim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kutay

valdes-kucka-doria üçlüsü gelecek sanırım, valdes yerine beto gelse beto-kucka-doria fena paket sayılmaz aslında
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Ersoy

Valdes kimsee birşei unutturmaz İSteyen de Beşiktaş'In maçından başka maç izlemeyen tipler işte.

Bizim forum genel olarak bilinçli zaten çoğu kişi memnun olmasa da mevcut kalecilerden iyi diye istiyor.Ama işte sosyal medya taraftarına unutturur oyuncun da psikolojisi bozulmaz.Daha geldiği gibi yuhalanırsa tabi verim alınmaz.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Sovup sayan derken?

Bu forumda hicbir oyuncuya sovup sayilmaz gordugun mesaj varsa rapor et geregini yapalim.

Twitter abi.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

TROLL Kokusu aliyorum :busted_cop: :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

Lucas ın ofansif yönünü de göremedim ben yalnız.
Geçen Arsenal maçını izledik
Maçın zorluğunun etkisi olsa da adam tam bir defansif orta saha.En net özelliği kesicilik, top kapma bence
Geçmişe dönük istatistiklerine bakarsak onun da çok üretken olduğunu söylemek zor.Çünkü o meziyetleri yok

Yıllardır ligimizi takip ediyoruz.Burada iş disiplini olan tecrübeli oyuncular çoğunlukla tutuyor.Bknz: Atiba
Onun için bana lucas da olur mikel de

ön liberonun ofansifi nasıl olur bence işi biraz karıştırıyorsunuz
ofansif orta saha 8 numaradır bizim aradığımız velinin yerine yani 6 numara
kaldıki leiva 40 metreden milemetrik pas verebilen bir oyuncu hücumcu bir ön libero
bence atak başlatabilen oyuncu demek topu dikine gönderebilen adam yoksa ondan
asist yapmasını gol atmasını beklemek yanlış olur. bu iş için on numaralar var
gelecek olan ön libero yerinde hatasız oynasın ve topu oyuna iyi sokabilsin yeter
Atiba altı numara değil zaten o nedenle yerini sürekli kaybediyor biz iyi bir altı alalım yerine tolgay
gelene kadar Atiba 8 olarak idare eder benim çift yönlü olarak düşündüğüm genelde 8 numaradır
gerektiğinde 6 numarayı gerektiğindede 10 numarayı ikilemeli ilerde pres yapabilmeli bu işi atiba
eh işte yapar yani bize obi mikel olur Leiva cuk oturur.

Çevrimdışı Necmi

ama lawal olmaz onu alsak mükemmel olsa bile gene 6 numara lazım

Çevrimdışı can1903

Bizim taraftarın karşılamadığı ve de sevmediği topçu başarılı olur..

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ferhat Türk

Valdes gelirse tolgaya rahmet okutur o kadar söylüyorum.  isim üzerine odaklanmış ergen taraftar profili burada olmadığı için kimse istemiyor haklı olarak
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Deniz

Sali gunune kadar kendimi izole etmek istiyorum :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ersoy

Birazda Fbnin transferlerine aldanma var.sanki her gelen oyuncunun ismi duyulmuş,yıldız olacak.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Necmi

:nerd:
sövüp sayıpta burda hala yazabilen biri varsa rapor et mesajı hemen silelim kaydını

Çevrimdışı brkntcnr

Valdes gelirse tolgaya rahmet okutur o kadar söylüyorum.  isim üzerine odaklanmış ergen taraftar profili burada olmadığı için kimse istemiyor haklı olarak
Valdes isteyen herkes ergen mi hocam yapma allah aşkına. Ben de fanı değilim ama tolga dan iyidir.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

:nerd:
sövüp sayıpta burda hala yazabilen biri varsa rapor et mesajı hemen silelim kaydını

Yok abi yazdım yukarıya twitterda gördüm de hep. :tabe:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı brkntcnr

Benim yıldız üçlüm boyko - doria - arteta ydı :) valla ilk ikisi gelsin üçüncüsü kim olursa olsun tavım :)

Çevrimdışı Ferhat Türk

Valdes isteyen herkes ergen mi hocam yapma allah aşkına. Ben de fanı değilim ama tolga dan iyidir.

Yok haşa onu kastetmedim yanlış anlaşılmasın,demek istediğim şu; futbolda ofsaytin ne olduğunu bilmeyen adamlar haber programlarında Valdes geliyor cvsinde barcelona manu var deyince çok büyük topçu zannedip goygoy yapmaya başlıyorlar sonra ufak bi aksama olduğunda başkana sövüp sayıyorlar onu kastediyorum

Çevrimdışı kaanzor

Tomris ‏@cihantomris   6 dk.6 dakika önce
Az daha sabır, Salı 00:00'da herşey netleşir :)

kesin bilgiymiş yayalım
 :evillol: :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Hasan Akten

Benim yıldız üçlüm boyko - doria - arteta ydı :) valla ilk ikisi gelsin üçüncüsü kim olursa olsun tavım :)

Kötü haber şu ki hiçbiri gelmeyecek :D

Çevrimdışı kaanzor

Cenk Pedro ve Ömer antep maçı için götürülmemiş 3 üde yolcu galiba
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ferhat Türk

Cenk alınmamış ilk 11e 2.3m tlye okuttuk demek ki cincona

Çevrimdışı Ozan E.

Cenk Pedro ve Ömer antep maçı için götürülmemiş 3 üde yolcu galiba
Omer konyaspor
Cenk gs
Pedro icin de osmanlispor deniliyordu