2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12892573 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hocası bırakmıyor işte daha uzatmanın bir anlamı yok değil mi :)
Uzatalım belki gelir İsteğenin bir yüzü  vermeyenin iki yüzü

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

Pektemek elimizde kaldı yine. Transfer dedikoduları vardı sevinmiştik halbuki  :evillol:
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Uzatalım belki gelir İsteğenin bir yüzü  vermeyenin iki yüzü
:icool: :icool:

Çevrimdışı Ersoy

Pektemek elimizde kaldı yine. Transfer dedikoduları vardı sevinmiştik halbuki  :evillol:

:hosgeldin
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı LORDBJK

Bonservisi elinde olmayan adamların kulüplerinden önce kendileriyle anlaşmanın neresi mantıklı bana bunu açıklar mısın? İnler başka takıma verildi Ozan başka takıma verildi Lucas kendi takımında kalacak. Bizim yönetim suçsuz elin başkanı dönek çıktı ne güzel bahane. Bunun adı başarısızlıktır kim ne derse desin. Bahsettiğin adamlar Rhodolfo ve Gomez kağıt üstünde çok iyi transferler ama sene sonundaki katkılarına göre yorum yapmak daha mantıklı olacak, sen orta saha transferi yapmadıktan sonra ne Gomez'den ne de Rhodolfo'dan istediğin verimi tam olarak alamazsın. Balık hafızalı olduğunuz için unutuyorsunuz sağ beksiz başladığımız geçen senede bu sebepten puan kayıpları yaşarken Demba Ba gibi Sosa gibi çok başarılı transferler vardı, bunları hatırlatmak isterim. Hep günlük düşündüğünüz olayı tüm yönleriyle irdelemediğiniz için size göre Gomez başarı bana göre ise orta sahası eksik bir takımda Messi'yi bile transfer etsen o sezon ki tüm transferlerin başarısızdır.

Arkadaşım ben yönetim suçsuz demedim yiğidi öldür hakkını ver dedim. Tabiki orta saha transferi geçikti her kez eksikleri görüyor sence şuan yönetim nereye transfer için çalışıyor.Ben sadece transfer sürecini irdeledim.Burada her kez atıp tutuyor ama transferlerin o kadar kolay olmadığını  ve yönetimin transfer politikasını beğendiğimi söylüyorum.Örneğin ozana geleceğe yatırım diye  7 milyon verile bilirdi ama inlere o para çok allahtan yönetim gaza gelip  o hatayı yapmadı.Futbolcu ile anlaştıktan sonra niye mi beklediler çünkü kulübünün futbolcu gitmek istiyor diye bonservisinde kolaylık göstermelerini beklediler.

Son olarak messiyi bile getirseler evet senin için başarısız olurlar çünkü sen her şeyin bir anda mükemmel olmasını istiyorsun sabırsızsın.Ama ben 3 yıllık süreçte bu takım nereden nereye gel diğini göre biliyorum ve evet bence transferlerde çok ama çok başarılılar inşallahta böyle devam ederler.

En son cümlem'de bu takım transfer olmasa da bu sene şampiyon olur istersen senle iddaasına girerim.

Çevrimdışı brkntcnr

Valla fikret ormanın ilk zamanlarında sol bekimizde emre özkan vardı. Zaten süzen de ondan alındı bi tık daha iyisi diye. Ondan sonra hasan türk vardı sonra veli oraya evrildi falan baya da güzel evrildi. Sportif anlamda başarısız, ama diğer konularda gayet başarılı bir yönetim var. Stad bittikten sonra da bu sene başarı gelmezse daha da aday olmazlar zaten. Yeni gelecek aday da ekibine biraz profesyonel alsın biraz da paralı iş adamı bi tane de albayrak tipi fenomen olacak birisi zaten başarı gelir. Umarız bu sene şampiyon olur yeni stadda ambargo koyarız.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Pektemek'in menajeri yaptiriyor o haberleri. Sozlesmesi biterken de Fener ilgileniyor GS ilgileniyor diye BJK'yi keklemisti, yonetimde ben olsam bas git nereye gidiyorsan der yeni sizlesme bile onermezdim.

Çevrimdışı talha

Valla fikret ormanın ilk zamanlarında sol bekimizde emre özkan vardı. Zaten süzen de ondan alındı bi tık daha iyisi diye. Ondan sonra hasan türk vardı sonra veli oraya evrildi falan baya da güzel evrildi. Sportif anlamda başarısız, ama diğer konularda gayet başarılı bir yönetim var. Stad bittikten sonra da bu sene başarı gelmezse daha da aday olmazlar zaten. Yeni gelecek aday da ekibine biraz profesyonel alsın biraz da paralı iş adamı bi tane de albayrak tipi fenomen olacak birisi zaten başarı gelir. Umarız bu sene şampiyon olur yeni stadda ambargo koyarız.

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı brkntcnr

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Neye güldün abi :)

Çevrimdışı Tolga

:D

Çevrimdışı talha

Neye güldün abi :)

Çok aşırı fazla iyimsersin adam sırf tahtı kaybetmemek adına Quaresma'yı getirdi bu takıma %100 zararı olacağını bile bile. Bu adam 8 yılı görmeden oradan kalkmazlar.

Çevrimdışı frkndgnr

Başkanın röportajını izledim, üzdü.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

@atalay Quaresma'yı getirdiği gün söylemitim. Şu takımın şampiyon olacağına %100 inanmıyorlar. Son hamleler ve söylemler bu tahminimi %100 kesinleştirdi.

Çevrimdışı brkntcnr

Çok aşırı fazla iyimsersin adam sırf tahtı kaybetmemek adına Quaresma'yı getirdi bu takıma %100 zararı olacağını bile bile. Bu adam 8 yılı görmeden oradan kalkmazlar.
Karamsar bakıyoruz da noluyo be abi boşa kafayı yiyoruz :) Biraz olumlu bakayım bari :)

Çevrimdışı Çağatay

olum şaka gibi resmen,
 tolgay ve veli sakat değilken bile bize orta saha lazım diye çırpınıyoduk
adamların ikisi de sakatlandı ve biz orta saha alamadan transfer sezonunu kapatıyoruz ya la... :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Aykutt

Etrit Berisha deniliyor 3.alternatif listede ne diyorsunuz bu işe ?
http://www.transfermarkt.com.tr/etrit-berisha/profil/spieler/77825
1.Alternatif Victor Valdes 2.Alternatif Boyko 2 ya da 3.alternatifler gerçekleşir umarım.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2015, 18:32:45 Aykutt ]

Çevrimdışı Ensar

Etrit Berisha deniliyor 3.alternatif listede ne diyorsunuz bu işe ?
http://www.transfermarkt.com.tr/etrit-berisha/profil/spieler/77825
1.Alternatif Victor Valdes 2.Alternatif Boyko 2 ya da 3.alternatifler gerçekleşir umarım.
@Çağrı abi kos :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı can1903

Şu an kulübe önerilen isimler;

Flamini-Fer-Obi Mikel-De Jong - Sandro - Casemiro -Romao

diyolar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Batuhan1903

Şu an kulübe önerilen isimler;

Flamini-Fer-Obi Mikel-De Jong - Sandro - Casemiro -Romao

diyolar.
Flamini fer ve romao dışında hepsi mükemmel olur.

Çevrimdışı can1903

Fer ve Flamini kötü mü  :bawling:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Batuhan1903

Fer ve Flamini kötü mü  :bawling:
Mükemmel değiller ne topal seviyesindeler nede melo.

Çevrimdışı Çağatay

O yazdığın Fer'i Çağrı görmesin ıslak sopayla kovalar seni :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

EssiLor

• Ziyaretçi

Beşiktaş'ın ısrarla transfer etmek istediği Lucas Leiva için dün hocasından gelen olumsuz haber işleri bozmuştu.
Beşiktaş, Lucas Leiva'dan umudunu kesmedi
Bugün siyah beyazlı yöneticilerle yaptığımız görüşme sonrası ümitlerin sönmediği bilgisine ulaştık.

Yöneticiler, "Liverpool hocası son dakika bu oyuncunun kalmasını istiyor. Biz Lucas Leiva ile her konuda anlaştık. Oyuncu da bize gelmek istiyor, kendisi bizden 1-2 gün süre istedi. Hocasıyla konuşup ikna etmeye çalışacak, sonucu görecegiz" dediler.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı Batuhan1903

O yazdığın Fer'i Çağrı görmesin ıslak sopayla kovalar seni :D
Adamın komisyoonunu baltalamayalım durduk yere dimi  :evillol:

Çevrimdışı can1903

Transferin son gününe kadar kaliteli isimler kovalanır olmazsa

Ucuz diye Romao alınır.