2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891986 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Zaten Lucas'ın yaptığı işi Necip de yapıyor  :icool:

Kuzenim yazmış   :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı OrhanAker

uzun zamandır bu kadar hızlı r görmemiştim :D

ikinici ozan olurmu acaba  :lol: bide gelirse varya  :kop:

uzun zamandır bu kadar hızlı r görmemiştim :D
direkt satış yaptım  :kop:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ne çok biliyorsunuz her şeyi

1-) 1.cisi FFP yüzünden ilk önce bonservisi elinde olan oyunculara yoğunlaşıldı  transferde knop,dede gibi futbolculara ama Beşiktaş'a gelmek istemediler.(Hoş size göre dünyadaki bütün futbolcular Beşiktaş'a gelmek için can atıyor demi)
2-) Demba'ba neyse de kimse Atınca 5 milyon euro verileceğini tahmin etmemiştir her haliyle para gelince de yönetimin planları değişti daha büyük düşünmeye başladılar.Demek istediğim yönetimi değerlendirirken'de dembaba ve atıncın transferinden sonra değerlendirmek lazım çünkü düşünün dembaba son anda ben çinde oynamak istemiyorum dedi ne yapacaksınız yani anca kontrat imzalandıktan sonra önlerini görebildiler.
3-) Şimdi düşünün elinizde bir miktar para var forvetiniz gitmiş,defansa takviye yapmak istiyorsunuz bir de orta saha ihtiyacınız var.Yönetim tabiki öncelikle daha çok ihtiyaç duyduğu forvet ve defans futbolcusuna yöneldi büyük bir mesaisini bu bölgelere harcadı gelen futbolcuları biliyorsunuz Q7,Gomez,Rodolfo
4-) Bu transferler bitince önlerini daha rahat göre bildikleri için (ellerinde kalan parayı) orta saha transferine yöneldiler.
Burada en çok istenen futbolcular antrenör dahil Ozan ve İnler'di.Ne yazık ki 2 futbolcuyla anlaşılmış olmasına rağmen kulüpleri ile anlaşılamadı.Ne yazık ki bursa başkanı bizi çok oyaladı hatta Başkanlar anlaştı kupa maçından sonra bizdeydi ama başkanı renkli dönek çıktı yapacak bir şey yok.
5-) Tabiki kulüplerin her transfer döneminde bir pozisyon için düşündükleri 5-6 futbolcu olur.Ama sen hepsi ile aynı anda pazarlık yapıp anlaşamazsın kardeşim önce listenin en başındaki ile anlaşmayı denersin olmuyorsa 2 ci 3 cü diye gidersin.Ha bu arada 2 ve 3 ten nabız yoklarsın pazarlık yapmazsın. Niyemi kardeşim diyelim listenin 1 -2 -3 futbolcusu ile anlaşmaya çalışıyorsun.Listenin birincisi ile anlaşma ihtimalin var olumlu sonuçlar geliyor.İkincisinde de az da olsa bir umudun var, listenin üçüncü futbolcusu ve kulübü ile de anlaştın ne olacak simdi Kulüp demez mi  siz bizimle bu futbolcu için pazarlık yaptınız sizin şartlarınızı kabul ettik 4 ten bonservisini 2 ye düşürdük eeeee birinciyi alma ihtimalin de var denir mi kulübe tamam sizle bu kadar pazarlık yaptık anlaştık ama biz başka bir futbolcuya da bakıyoruz 2-3 hafta daha süre verin denir mi? Nere de kaldı bu kulübün itibarı Adam 2 hafta sonra gittiğinde ha o zaman kardeşim şimdi 4 oldu demez mi veya bizle pazarlık yaptılar anlaştık gitti başkasını aldılar bizle dalga geçer gibi bir daha bu kulübe gelirlerse onlarla hiç bir futbolcu için görüşmem demez mi güzel kardeşim?.Öyle herkese söz verip sözünde durmazsan güvenirliliğin kaybolur.Demem oki 5 futbolcu ile evet görüşüle bilir nabız yoklama şartları öğrenmek mahiyetinde ama anlaşmaya listendeki birinci futbolcudan başlarsın olmuyorsa 2.3. e geçersin. Öyle 5 futbolcu ile anlaşır bekletirim anca bizim gibi hayal dünyasında yaşayan taraftarda olur.
6-) Genede başkanı seversiniz sevmezsiniz ona bir şey diyemem ama benim içim rahat çünkü bu sene basında bizle anılan(yani anlaşmak üzere geçen yönetimin görüşüyoruz dediği)hiç bir futbolcu kötü değil ve bu sene yapılan transferler  gideniyle gelenin kabul etseniz de etmeseniz de  bence çok başarılı.
Bonservisi elinde olmayan adamların kulüplerinden önce kendileriyle anlaşmanın neresi mantıklı bana bunu açıklar mısın? İnler başka takıma verildi Ozan başka takıma verildi Lucas kendi takımında kalacak. Bizim yönetim suçsuz elin başkanı dönek çıktı ne güzel bahane. Bunun adı başarısızlıktır kim ne derse desin. Bahsettiğin adamlar Rhodolfo ve Gomez kağıt üstünde çok iyi transferler ama sene sonundaki katkılarına göre yorum yapmak daha mantıklı olacak, sen orta saha transferi yapmadıktan sonra ne Gomez'den ne de Rhodolfo'dan istediğin verimi tam olarak alamazsın. Balık hafızalı olduğunuz için unutuyorsunuz sağ beksiz başladığımız geçen senede bu sebepten puan kayıpları yaşarken Demba Ba gibi Sosa gibi çok başarılı transferler vardı, bunları hatırlatmak isterim. Hep günlük düşündüğünüz olayı tüm yönleriyle irdelemediğiniz için size göre Gomez başarı bana göre ise orta sahası eksik bir takımda Messi'yi bile transfer etsen o sezon ki tüm transferlerin başarısızdır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

anlaşılan o ki lucas bize gelmek istiyor , kulüpte başta bu ise olumlu bakarken antrenör bozdu işi, beklemekte fayda var lucasin tavrı sonucu bu is olabilir bence
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

anlaşılan o ki lucas bize gelmek istiyor , kulüpte başta bu ise olumlu bakarken antrenör bozdu işi, beklemekte fayda var lucasin tavrı sonucu bu is olabilir bence
Ozan için İnler için birebir aynı cümleleri kuruyorduk burada zamanında  :money: :money:
Korku akıl katilidir.

Ben daha hiçbir oyuncunun bu konuda sonuna kadar dayanabildiğini görmedim. Umarım gelir çünkü hakikaten o bölge çok kritik ve çok eksiğiz orada.

Çevrimdışı Tolga

Lucas hocasını ikna edene kadar transfer dönemi sona erer. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

Ozan için İnler için birebir aynı cümleleri kuruyorduk burada zamanında  :money: :money:
umut fakirin ekmeği ne yapcan bea :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

En son diren Gökhan İnler dedikten 2 gün sonra adam sırıtarak yeni takımın formasıyla poz verdi :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Ben daha hiçbir oyuncunun bu konuda sonuna kadar dayanabildiğini görmedim. Umarım gelir çünkü hakikaten o bölge çok kritik ve çok eksiğiz orada.
lucas orda kendini değersiz görüyor gibi bir durum var , adam kafa da bitirdiyse liverpool işini neden olmasın

Çevrimdışı TALAT

ozan istediğini aldı. takımdan ayrılmak istiyordu ayrıldı. beşiktaş olmadı fener oldu. lucas da aynı. yedek kalacağını bildiği için belli ki ayrılmak istiyor. ama olur mu olmaz mı orasını bilemem.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bize bu konuşmalardan inatlardan olumlu sonuç çıktığı pek görülmedi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

lucas gelirse adamın dibidir  :D gelmezse ondan hiçbir halt olmaz  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

lucas gelirse adamın dibidir  :D gelmezse ondan hiçbir halt olmaz  :evillol:
Gelirse bizimdir gelmezse hiç bizim olmamıştır

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Herkes futbol profesör ü maşallah nazar degmesin..

ozan istediğini aldı. takımdan ayrılmak istiyordu ayrıldı. beşiktaş olmadı fener oldu. lucas da aynı. yedek kalacağını bildiği için belli ki ayrılmak istiyor. ama olur mu olmaz mı orasını bilemem.
Liverpool bir tane transfer yapabilseydi o alana gelirdi bence ama bu saatten sonra nasıl olacak bilemiyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herkes futbol profesör ü maşallah nazar degmesin..
Herkes düşüncesini paylaşıyor Kimsenin profesörlük tasladığı yok emin olabilirsin

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Ensar

günay çok teknik bir oyuncu ortasahada da düşünülemez mi :D

Çevrimdışı Tolga

Bize bu konuşmalardan inatlardan olumlu sonuç çıktığı pek görülmedi
Hocası bırakmıyor işte daha uzatmanın bir anlamı yok değil mi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Qarabag Neciple ilgileniyormuş :alala:

Çevrimdışı Ensar

Qarabag Neciple ilgileniyormuş :alala:
olmaz necip bizim en değerli oyuncumuz su an :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Herkes düşüncesini paylaşıyor Kimsenin profesörlük tasladığı yok emin olabilirsin
Bende düşüncemi paylaştım.

Çevrimdışı sefayksl

Pektemek elimizde kaldı yine. Transfer dedikoduları vardı sevinmiştik halbuki  :evillol:
öyle bir gülüşü var ki, sanarsın Beşiktaş sahaya çıkıyor...