2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894864 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yine Mirror gazetesinden haberin devamı

The transfer can only go ahead with their say so there is nothing we can do right now.”

Besiktas are desperate for midfield reinforcements after losing Tolgay Arslan and Veli Kavlak to injury.

Lucas, who has two years to run on his existing contract, travelled back to Merseyside with the Liverpool squad following Monday’s game in London and has trained at Melwood as preparations begin for Saturday’s game against West Ham at Anfield.
Tek Büyük Beşiktaş

15 gün önce 2 tane orta saha transferi yapacağız diyen acaba Fikret Orman'ın evil ikizi miydi?
Başkan 15-16 gün önce bırakmış transfer işlerini :D

Çevrimdışı Abdullah

15 gün önce 2 tane orta saha transferi yapacağız diyen acaba Fikret Orman'ın evil ikizi miydi?
faik onlar abi  :evillol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Lucas sadece yan pas yapan dikine oynayamayan bir adam üstelik o parayı etmez Türkiye'de onun gibi 19 tane adam var. İyi ki gelmedi bize.
Istatistikler ve son izledigim mac öyle demiyor hiç gayet dikine oynayan bi oyuncu

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Gol atınca Aay levia Lucas Aay levia lucas diye mi bağıracaktık? A'yı uzatınca Bursaspor tezahüratı gibi olurdu iyiki almadık.

Çevrimdışı Abdullah

Necip pırlanta gibi çocuk Şenol hocamız onu ligin en iyi oyuncusu yapmaaaa çalışıyor.  :kop:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

nereye istifa ediyo. adam kariyerinin en üst noktasına gelmiş bir tane transeferi de kendi engellemiş. bırakın artık şenol hocayı takımdan üstün görmeyi. şenol hoca nerde olduğunun farkında öyle istifa falan etmez. bunun için istifa edecekse de şimdiden etsin hiç beklemesin onun da yeri dolar

geçen sene defansı yok diye bursadan istifa etmedi de beşiktaştan edip boy ölçüsü versinmiş
Herkese göre hersey ne kadar basit insan gercekten hayret ediyor

Aslında neresinden bakarsan bak iyi oldu almadığımız Lucas'ı. Olimpiyatta zaten oyuncuları göremiyoruz :D göremediğimiz adama yıllık 3 milyon civarı para verilir mi? görsek belki verilirdi :D :D

Çevrimdışı Anıl

Lucas olmazsa olmazımız değil :icool:

Lucas olmazsa olmazımız değil :icool:
Ben korkmaya başladım bu açıklamadan artık. Düşünsenize başkanın 'vodafone arena olmazsa olmazımız değil' dediğini  :lol:

Necip pırlanta gibi çocuk Şenol hocamız onu ligin en iyi oyuncusu yapmaaaa çalışıyor.  :kop:

Necip veli toplantısı günlerinde okulda şeker kolonya tutan çocuk gibi parlak ama kullanışsız, kongrelerde şeker kolonya tutsa çok sempatik dururdu malzemeci süreyya gibi severdik ön libero pek yakışmıyor :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Lawal Türkiye ligini bilen bir topçu. Çok daha fayda sağlayacaktır Lucas'a göre..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Türkay

Dünyanın en kolay işidir transfer yapmak verirsin parayı alırsın  :icool:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Yokluktan duygusal evrim geçirip transfersizliğe adapte oluyoruz :D

Çevrimdışı Tolga

Bugün siyah beyazlı yöneticilerle yaptığımız görüşme sonrası ümitlerin sönmediği bilgisine ulaştık.

Yöneticiler, "Liverpool hocası son dakika bu oyuncunun kalmasını istiyor. Biz Lucas Leiva ile her konuda anlaştık. Oyuncu da bize gelmek istiyor, kendisi bizden 1-2 gün süre istedi. Hocasıyla konuşup ikna etmeye çalışacak, sonucu görecegiz" dediler.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

:D :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı OrhanAker

haber1903
Yöneticiler, "Liverpool hocası son dakika bu oyuncunun kalmasını istiyor. Biz Lucas Leiva ile her konuda anlaştık.
Oyuncu da bize gelmek istiyor, kendisi bizden 1-2 gün süre istedi. Hocasıyla konuşup ikna etmeye çalışacak, sonucu görecegiz" dediler.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Care serdar kurtulusoglu

Bugün siyah beyazlı yöneticilerle yaptığımız görüşme sonrası ümitlerin sönmediği bilgisine ulaştık.

Yöneticiler, "Liverpool hocası son dakika bu oyuncunun kalmasını istiyor. Biz Lucas Leiva ile her konuda anlaştık. Oyuncu da bize gelmek istiyor, kendisi bizden 1-2 gün süre istedi. Hocasıyla konuşup ikna etmeye çalışacak, sonucu görecegiz" dediler.

Yukarıda yazdıklarımda hiç samimi değildim :D :D bence bu adamı almalıyız  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı LORDBJK

Eksik ya da yarım yapılan her şey eleştirilir, eleştirilmelide zaten. Ozan tufana 7 milyon verirken kur 1.00 tl değildi. Orta sahada eksik olduğunu sağır sultan duydu, hepimiz izliyoruz, görüyoruz. Bir oyuncu almak, üstelik 2 ay boyunca oraya 1 oyuncu almak bu kadar zor ise başkan için yapamıyorum desin. Çözüm üretemiyorsa başkan çıkıp açık açık söylesin, transfer işini yapamıyorum desin. Dürüst olsun bize karşı artık.

Ne çok biliyorsunuz her şeyi

1-) 1.cisi FFP yüzünden ilk önce bonservisi elinde olan oyunculara yoğunlaşıldı  transferde knop,dede gibi futbolculara ama Beşiktaş'a gelmek istemediler.(Hoş size göre dünyadaki bütün futbolcular Beşiktaş'a gelmek için can atıyor demi)
2-) Demba'ba neyse de kimse Atınca 5 milyon euro verileceğini tahmin etmemiştir her haliyle para gelince de yönetimin planları değişti daha büyük düşünmeye başladılar.Demek istediğim yönetimi değerlendirirken'de dembaba ve atıncın transferinden sonra değerlendirmek lazım çünkü düşünün dembaba son anda ben çinde oynamak istemiyorum dedi ne yapacaksınız yani anca kontrat imzalandıktan sonra önlerini görebildiler.
3-) Şimdi düşünün elinizde bir miktar para var forvetiniz gitmiş,defansa takviye yapmak istiyorsunuz bir de orta saha ihtiyacınız var.Yönetim tabiki öncelikle daha çok ihtiyaç duyduğu forvet ve defans futbolcusuna yöneldi büyük bir mesaisini bu bölgelere harcadı gelen futbolcuları biliyorsunuz Q7,Gomez,Rodolfo
4-) Bu transferler bitince önlerini daha rahat göre bildikleri için (ellerinde kalan parayı) orta saha transferine yöneldiler.
Burada en çok istenen futbolcular antrenör dahil Ozan ve İnler'di.Ne yazık ki 2 futbolcuyla anlaşılmış olmasına rağmen kulüpleri ile anlaşılamadı.Ne yazık ki bursa başkanı bizi çok oyaladı hatta Başkanlar anlaştı kupa maçından sonra bizdeydi ama başkanı renkli dönek çıktı yapacak bir şey yok.
5-) Tabiki kulüplerin her transfer döneminde bir pozisyon için düşündükleri 5-6 futbolcu olur.Ama sen hepsi ile aynı anda pazarlık yapıp anlaşamazsın kardeşim önce listenin en başındaki ile anlaşmayı denersin olmuyorsa 2 ci 3 cü diye gidersin.Ha bu arada 2 ve 3 ten nabız yoklarsın pazarlık yapmazsın. Niyemi kardeşim diyelim listenin 1 -2 -3 futbolcusu ile anlaşmaya çalışıyorsun.Listenin birincisi ile anlaşma ihtimalin var olumlu sonuçlar geliyor.İkincisinde de az da olsa bir umudun var, listenin üçüncü futbolcusu ve kulübü ile de anlaştın ne olacak simdi Kulüp demez mi  siz bizimle bu futbolcu için pazarlık yaptınız sizin şartlarınızı kabul ettik 4 ten bonservisini 2 ye düşürdük eeeee birinciyi alma ihtimalin de var denir mi kulübe tamam sizle bu kadar pazarlık yaptık anlaştık ama biz başka bir futbolcuya da bakıyoruz 2-3 hafta daha süre verin denir mi? Nere de kaldı bu kulübün itibarı Adam demez mi o zaman niçin bizle bu kadar pazarlık yaptınız önce onla görüşseydiniz diye ve   2 hafta sonra gittiğinde ha o zaman kardeşim şimdi 4 oldu demez mi veya bizle pazarlık yaptılar anlaştık gitti başkasını aldılar bizle dalga geçer gibi bir daha bu kulübe gelirlerse onlarla hiç bir futbolcu için görüşmem demez mi güzel kardeşim?.Öyle herkese söz verip sözünde durmazsan güvenirliliğin kaybolur.Demem oki 5 futbolcu ile evet görüşüle bilir nabız yoklama şartları öğrenmek mahiyetinde ama anlaşmaya listendeki birinci futbolcudan başlarsın olmuyorsa 2.3. e geçersin. Öyle 5 futbolcu ile anlaşır bekletirim anca bizim gibi hayal dünyasında yaşayan taraftarda olur.
6-) Genede başkanı seversiniz sevmezsiniz ona bir şey diyemem ama benim içim rahat çünkü bu sene basında bizle anılan(yani anlaşmak üzere geçen yönetimin görüşüyoruz dediği)hiç bir futbolcu kötü değil ve bu sene yapılan transferler  gideniyle gelenin kabul etseniz de etmeseniz de  bence çok başarılı.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2015, 17:36:41 LORDBJK ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

1-2 gün sonra transfer sezonu kapanıyor diye kimse söylemedi mi bizim yöneticilere acaba?  :D :D
İşin komik tarafı adamın bonservisi Liverpool'da biz neden gidip adamla anlaşıyoruz önce? Takımın bırakacağı varsa da bırakmaz. İllaremendi eski takımına geri dönüyor o umutta söndü. Hala neyin kafasını yaşıyoruz biz 1-2 milyon euro kiralama bedeli vermeyeceğiz diye anlamıyorum.
Korku akıl katilidir.

Acayip top kesiyor demiş miydim ?   :icool:

Çevrimdışı Ensar

Yukarıda yazdıklarımda hiç samimi değildim :D :D bence bu adamı almalıyız  :biggrinking: :biggrinking:
uzun zamandır bu kadar hızlı r görmemiştim :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Kaan Türker Bölükbaşı :D

Ne çok biliyorsunuz her şeyi

1-) 1.cisi FFP yüzünden ilk önce bonservisi elinde olan oyunculara yoğunlaşıldı  transferde knop,dede gibi futbolculara ama Beşiktaş'a gelmek istemediler.(Hoş size göre dünyadaki bütün futbolcular Beşiktaş'a gelmek için can atıyor demi)
2-) Demba'ba neyse de kimse Atınca 5 milyon euro verileceğini tahmin etmemiştir her haliyle para gelince de yönetimin planları değişti daha büyük düşünmeye başladılar.Demek istediğim yönetimi değerlendirirken'de dembaba ve atıncın transferinden sonra değerlendirmek lazım çünkü düşünün dembaba son anda ben çinde oynamak istemiyorum dedi ne yapacaksınız yani anca kontrat imzalandıktan sonra önlerini görebildiler.
3-) Şimdi düşünün elinizde bir miktar para var forvetiniz gitmiş,defansa takviye yapmak istiyorsunuz bir de orta saha ihtiyacınız var.Yönetim tabiki öncelikle daha çok ihtiyaç duyduğu forvet ve defans futbolcusuna yöneldi büyük bir mesaisini bu bölgelere harcadı gelen futbolcuları biliyorsunuz Q7,Gomez,Rodolfo
4-) Bu transferler bitince önlerini daha rahat göre bildikleri için (ellerinde kalan parayı) orta saha transferine yöneldiler.
Burada en çok istenen futbolcular antrenör dahil Ozan ve İnler'di.Ne yazık ki 2 futbolcuyla anlaşılmış olmasına rağmen kulüpleri ile anlaşılamadı.Ne yazık ki bursa başkanı bizi çok oyaladı hatta Başkanlar anlaştı kupa maçından sonra bizdeydi ama başkanı renkli dönek çıktı yapacak bir şey yok.
5-) Tabiki kulüplerin her transfer döneminde bir pozisyon için düşündükleri 5-6 futbolcu olur.Ama sen hepsi ile aynı anda pazarlık yapıp anlaşamazsın kardeşim önce listenin en başındaki ile anlaşmayı denersin olmuyorsa 2 ci 3 cü diye gidersin.Ha bu arada 2 ve 3 ten nabız yoklarsın pazarlık yapmazsın. Niyemi kardeşim diyelim listenin 1 -2 -3 futbolcusu ile anlaşmaya çalışıyorsun.Listenin birincisi ile anlaşma ihtimalin var olumlu sonuçlar geliyor.İkincisinde de az da olsa bir umudun var, listenin üçüncü futbolcusu ve kulübü ile de anlaştın ne olacak simdi Kulüp demez mi  siz bizimle bu futbolcu için pazarlık yaptınız sizin şartlarınızı kabul ettik 4 ten bonservisini 2 ye düşürdük eeeee birinciyi alma ihtimalin de var denir mi kulübe tamam sizle bu kadar pazarlık yaptık anlaştık ama biz başka bir futbolcuya da bakıyoruz 2-3 hafta daha süre verin denir mi? Nere de kaldı bu kulübün itibarı Adam 2 hafta sonra gittiğinde ha o zaman kardeşim şimdi 4 oldu demez mi veya bizle pazarlık yaptılar anlaştık gitti başkasını aldılar bizle dalga geçer gibi bir daha bu kulübe gelirlerse onlarla hiç bir futbolcu için görüşmem demez mi güzel kardeşim?.Öyle herkese söz verip sözünde durmazsan güvenirliliğin kaybolur.Demem oki 5 futbolcu ile evet görüşüle bilir nabız yoklama şartları öğrenmek mahiyetinde ama anlaşmaya listendeki birinci futbolcudan başlarsın olmuyorsa 2.3. e geçersin. Öyle 5 futbolcu ile anlaşır bekletirim anca bizim gibi hayal dünyasında yaşayan taraftarda olur.
6-) Genede başkanı seversiniz sevmezsiniz ona bir şey diyemem ama benim içim rahat çünkü bu sene basında bizle anılan(yani anlaşmak üzere geçen yönetimin görüşüyoruz dediği)hiç bir futbolcu kötü değil ve bu sene yapılan transferler  gideniyle gelenin kabul etseniz de etmeseniz de  bence çok başarılı.
Şu üslubunu düzelt sonra ne yazacaksan yaz. Yazdıklarını okumadım bile. Karşıt görüşe cevap verirken cevap verme adabını öğren önce.