2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12892263 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet K

Başkan saat kaçta hangi kanalda?

EssiLor

• Ziyaretçi

Rahat bırakın şampiyon olalım

İşte o açıklama;

"Beşiktaş Kulübü üzerine oynanan amacı herkesçe malum olan politik, medyatik ve çıkar amaçlı oyunlar henüz ligin başındayken sahnelenmeye başlamıştır. Senaryoları hazırlanan, daima bir B planı bulunan bu oyunlar karşısında Beşiktaş taraftarının da hazırlıklı olduğunu bu şer odakları bilmelidirler.

Beşiktaşlı olarak bilinen ancak şahsi çıkarları doğrultusunda hareket eden, Kulübümüzün ismi ile bir yerlere gelen kişiler yine aynı amaçlarla Beşiktaş’ı kullanmaktadır. Sahada ve masa başında oynanan oyunlar, basında daima kaos ortamı yaratmaya çalışan yayın kuruluşları, Kulübümüzün içinde konuşulan konuların dışarıya abartılı yansıtanlar, taraftarı galeyana getirmeye çalışan sosyal medya sanki Beşiktaş’ı daha başında yarıştan koparma çalışmaktadır. Yönetimi birbirine düşüren, futbolcuları kavgalı gösteren asılsız haber ve yayın yapan basın yayın organlarına karşı dikkatli olunması gerekmektedir.

Yönetim içinde karışıklık olduğunun medyatik hareketlerle pompalanması, transferlerde yazdıkları yazılar bile durumu açıklamaktadır. Belaltı vurmalara alçakça Kulübümüze saldırılara karşı Beşiktaş taraftarının uyanık olması, bir bütün içinde hareket etmesi ve bu nifak tohumlarının büyümesine izin vermemesi en büyük dileğimizdir.

Beşiktaş’ın futbol branşı yanında basketbol, voleybol, hentbol branşlarında da iyi kadroları vardır. Başarıya ulaşılabilmesi için taraftarımızın da her zamankinden çok takımlarımıza destek olması gerekmektedir. Yönetiminde kendi iç bütünlüğünü düzgün şekilde koruması şarttır.

Başarıların ancak bir bütün içinde olunduğu takdirde geleceğini belirterek Beşiktaş düşmanlarına taviz verilmemesini siz Büyük Beşiktaş camiasına önemle hatırlatırız.

Saygılarımızla,

1903 CEMİYETİ"

1903 Cemiyeti

Çevrimdışı Batuhan1903

evet çok iyi kaleci gelmesi imkansız kafa yormaya gerek yok gelirse uçarız o ayrı  :evillol:
Anlatmak işstedğim şey imkansız değil adam 2.5 e gelirim diyormuş psg kiralamak istiyor Asıl sorun bizim yönetimin siriguyu tanımadığından sirigu ya 2.5 i fazla bulması Ali fuat duatepe bu haberi ilk kez paylaşmıştı bu raskolnikovda menajer büyük ihtimalle.haber doğru yönetim 2.5 u fazla buluyor çok yazık.

Çevrimdışı Ensar

Başkan saat kaçta hangi kanalda?
12.00 aspor ,aksam da candas tolganin programinda
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Hasan Akten

Anlatmak işstedğim şey imkansız değil adam 2.5 e gelirim diyormuş psg kiralamak istiyor Asıl sorun bizim yönetimin siriguyu tanımadığından sirigu ya 2.5 i fazla bulması Ali fuat duatepe bu haberi ilk kez paylaşmıştı bu raskolnikovda menajer büyük ihtimalle.haber doğru yönetim 2.5 u fazla buluyor çok yazık.

--- Hasan Şaş mode on ---

Pektemek 1.7 alınca bir şey yok, Sirigu 2.5 alınca ooouuuvvvv. Ne ouuvvv!

--- Hasan Şaş mode off ---

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

--- Hasan Şaş mode on ---

Pektemek 1.7 alınca bir şey yok, Sirigu 2.5 alınca ooouuuvvvv. Ne ouuvvv!

--- Hasan Şaş mode off ---
ooo bugün çok formdayiz :D

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Rahat bırakın şampiyon olalım

İşte o açıklama;

"Beşiktaş Kulübü üzerine oynanan amacı herkesçe malum olan politik, medyatik ve çıkar amaçlı oyunlar henüz ligin başındayken sahnelenmeye başlamıştır. Senaryoları hazırlanan, daima bir B planı bulunan bu oyunlar karşısında Beşiktaş taraftarının da hazırlıklı olduğunu bu şer odakları bilmelidirler.

Beşiktaşlı olarak bilinen ancak şahsi çıkarları doğrultusunda hareket eden, Kulübümüzün ismi ile bir yerlere gelen kişiler yine aynı amaçlarla Beşiktaş’ı kullanmaktadır. Sahada ve masa başında oynanan oyunlar, basında daima kaos ortamı yaratmaya çalışan yayın kuruluşları, Kulübümüzün içinde konuşulan konuların dışarıya abartılı yansıtanlar, taraftarı galeyana getirmeye çalışan sosyal medya sanki Beşiktaş’ı daha başında yarıştan koparma çalışmaktadır. Yönetimi birbirine düşüren, futbolcuları kavgalı gösteren asılsız haber ve yayın yapan basın yayın organlarına karşı dikkatli olunması gerekmektedir.

Yönetim içinde karışıklık olduğunun medyatik hareketlerle pompalanması, transferlerde yazdıkları yazılar bile durumu açıklamaktadır. Belaltı vurmalara alçakça Kulübümüze saldırılara karşı Beşiktaş taraftarının uyanık olması, bir bütün içinde hareket etmesi ve bu nifak tohumlarının büyümesine izin vermemesi en büyük dileğimizdir.

Beşiktaş’ın futbol branşı yanında basketbol, voleybol, hentbol branşlarında da iyi kadroları vardır. Başarıya ulaşılabilmesi için taraftarımızın da her zamankinden çok takımlarımıza destek olması gerekmektedir. Yönetiminde kendi iç bütünlüğünü düzgün şekilde koruması şarttır.

Başarıların ancak bir bütün içinde olunduğu takdirde geleceğini belirterek Beşiktaş düşmanlarına taviz verilmemesini siz Büyük Beşiktaş camiasına önemle hatırlatırız.

Saygılarımızla,

1903 CEMİYETİ"

1903 Cemiyeti

:claps:
Böyle açıklamaların ara ara yapılması gerekiyor. Panzehir gibi açıklama.

Çevrimdışı brkntcnr

Kaleci o üçlüden biri bir de + doria olur gibi de leiva olmazsa çok kötü olur.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Akten

ooo bugün çok formdayiz :D

Yeni huni aldım onunlar yazıyorum :D

Çevrimdışı GÖRKEM

Leiva Transferi suya düsmüs.

Çevrimdışı Kemal

birileri cevapmı vermek zorunda anlamadım kim dedi 200 000 euroya kiraladığını
ne zaman fiyat açıkladılar yada neyi kanıtlamaya çalışıyorsun görüşmenin olmadığınımı :alala:
kim bilsin liverpool yöneticilerinin niyetinin ne olduğunu nerden biliyorsun belki 8 yıllık oyuncuları ahde vefa yapacaklardı
sonuçta satmıyorlar kiraya veriyorlar oyuncu ister  bunca yıllık hizmetine karşılık kira bedeli almazlar.
kim bilebilir gomez nasıl kiralandı kiralama bedeli olmadan demekki oluyor böyle şeyler

vermek zorunda değil, veremez . Çünkü mantıklı açıklaması yok , şu var oyuncu fazla - kesin para almak için ister kulübüne söyler neticede de kulübü bu şekilde bırakmaz.

Tüm duyuımcular- Gazeteciler- Kulübe yakın kişilerin dediği Liverpoola kiralama ücreti cüzzi bir meblağ 150-200k civarında bir paranın ödeneceğiydi. Buda burdan çıktı abi.

Ahde vefa değil bu @Necmi abi, adam onun yıllık ücretinde değil zaten , elimde kalsın istatistikleri ortada dedi son anda, bu işten maddi kazancıda yok , satış kiralama bedeli gibi.

Bu şekilde transfer politikası güdersen işte bu sonuçlada elinde patlar , neticede bu.

Çevrimdışı Ensar

oh be en azından stadi göreceğiz :D ya ne olursa olsun bu adamı görünce gülüyorum başkanım ya diyorum :D aaaah ah düzelt su yönetimi

Çevrimdışı Ensar

Yeni huni aldım onunlar yazıyorum :D
bende istiyorum bi tane :D

Çevrimdışı Kemal

Elimizi ateşe soktuk
Dünyanın en işlek yerinde stat yapıyoruzKendimiz stat yapıyoruz
Scout ekibi 365 gün çalışıyor
Seneye bile yapılacak transferler planlı
Orta saha alacağız
Kaleci almayı düşünmüyoruz
Fulyada çok hakkımız yendi
Merak etmesinler Beşiktaşımız doğru yolda
Beşiktaşın 1 kuruşunu boşa harcatmam
Kartal Yuvaları yükselişte

ben size söyleyeceklerini yazdım Başkanın , farklıları eklersiniz :)

Çevrimdışı Ersin1903

Iyı forumlar,

Haftalardır kahroluyoruz transferdeki rezaletten dolayı dün akşam ki olaydan sonra sabrı kalmadı taraftarın.Hala yönetime sabredeninden varsa helal olsun diyecek bir şey yok.Ben her türlü platformdan yönetimin istifaya zorlanması gerektiğini düşünüyorum.Fikret Orman YD kadar arsız değildir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Bertug

Lucas kesin olarak yatti mi

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Necmi

vermek zorunda değil, veremez . Çünkü mantıklı açıklaması yok , şu var oyuncu fazla - kesin para almak için ister kulübüne söyler neticede de kulübü bu şekilde bırakmaz.

Tüm duyuımcular- Gazeteciler- Kulübe yakın kişilerin dediği Liverpoola kiralama ücreti cüzzi bir meblağ 150-200k civarında bir paranın ödeneceğiydi. Buda burdan çıktı abi.

Ahde vefa değil bu @Necmi abi, adam onun yıllık ücretinde değil zaten , elimde kalsın istatistikleri ortada dedi son anda, bu işten maddi kazancıda yok , satış kiralama bedeli gibi.

Bu şekilde transfer politikası güdersen işte bu sonuçlada elinde patlar , neticede bu.
çok saçma bir fikir Gomezede ödemedik kiralama bedeli tutki anlaştık aldık
o zaman ne diyeceksin benimde duyduğum kiralama bedeli yok 8 M satın alma opsiyonuyla
kiralanıyordu.

Çevrimdışı Çağatay

aha başkan fıtrat dedi  :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ersoy

Lucas kesin olarak yatti mi

Büyük ihtimal.Başkanın röportajı var.Sorarlar illa şuan stad,basının uydurma haberleri vs. konuşuluyor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kemal

çok saçma bir fikir Gomezede ödemedik kiralama bedeli tutki anlaştık aldık
o zaman ne diyeceksin benimde duyduğum kiralama bedeli yok 8 M satın alma opsiyonuyla
kiralanıyordu.

Gomezi aldığın yerle , aldığın ülkenin yayın ve havuz gelirleriyle , İngiltere Premier Ligin gelirlerini kıyasla abi sebebi çıkar ortaya . Liverpooldaki bütçe Fiorentinada olsa inan Gomezide alamazdın .  EPL nin dandik takımları bile kimlere ne paralar harcıyorlar bugün sen daha iyi biliyorsundur, onların ekonomik gücüyle Fiorentinayı bir tutamazsın, onlar tabiiki Gomezin yüksek maaşını hesaplarlar.

Çevrimdışı Necmi

Iyı forumlar,

Haftalardır kahroluyoruz transferdeki rezaletten dolayı dün akşam ki olaydan sonra sabrı kalmadı taraftarın.Hala yönetime sabredeninden varsa helal olsun diyecek bir şey yok.Ben her türlü platformdan yönetimin istifaya zorlanması gerektiğini düşünüyorum.Fikret Orman YD kadar arsız değildir diye düşünüyorum.
Hoş geldin kardeşim ama burda yapamazsın senin kişisel fikirlerini eyleme dökme yeri değil burası
burda ne olursa olsun önce Beşiktaşa saygı felsefesi yürür istifa talep edeceğin yer burası değil kongredir.

Çevrimdışı Kemal

Iyı forumlar,

Bekle Lawalı alsınlar ben her maç gidip yüzlerine Yönetim gitsin﹗ diye bağıracam , sende gelirsin .

Çevrimdışı Necmi

Gomezi aldığın yerle , aldığın ülkenin yayın ve havuz gelirleriyle , İngiltere Premier Ligin gelirlerini kıyasla abi sebebi çıkar ortaya . Liverpooldaki bütçe Fiorentinada olsa inan Gomezide alamazdın .  EPL nin dandik takımları bile kimlere ne paralar harcıyorlar bugün sen daha iyi biliyorsundur, onların ekonomik gücüyle Fiorentinayı bir tutamazsın, onlar tabiiki Gomezin yüksek maaşını hesaplarlar.
iyide neyi kanıtlamaya çalıştığını hala anlamış değilim :alala:
burda liverpoolün ne düşündüğünü bilemeyiz müneccim değiliz. FFP
çıktığından beri dünyada yapılan transferler bir garip zaten.