2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12873886 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı f_madida

IĞDIR BEŞİKTAŞ ‏@bjkigdir  2 dk.2 dakika önce
Beşiktaş Yönetimi en az 1 orta saha 1 Kaleci alacak... almazlarsa işler yaş, farkındalar....

Rode gelsin, dertler bitsin o zaman.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Easthanbool

Bu transfer konusunda bi şeyler var..

Hep son anda yatıyor.

İğne deliği kalmayacak şekilde alınmıyorsa demek ki  :ebebe:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı TALAT

İğne deliği kalmayacak şekilde alınmıyorsa demek ki  :ebebe:

:kop: :kop: :kop:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

Mbia'yı zamanında daha efektif bir isim lazım diye istememiştim. Belki bulur getirirler diye. Adamlar bildiğin şu lafıma pişman ettiler beni.

Deniz Türüç oynadı geçen Kayseri maçını izledim. Bunlar bu çocuğu 2 sene içerisinde Galata'ya iyi kötü okuturlar.

Okay 2M'e gitti mesela. Ben birşey beklemiyordum ama bence TS'nin orta sahasını kaldırabilen bir adam.

Biz ise...
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı f_madida

Bu transfer konusunda bi şeyler var..

Hep son anda yatıyor.

Transferi bitirecek yonetici dunya nufusunun 95%'i transferden haberdar olduktan sonra hareket ettigi icin olabilir.

Çevrimdışı aa1903

beck hilbertten çok daha iyi bir kademe anlayışına sahip. trabzon maçını izleme imkanınız varsa sadece beck i izleyin fark edeceksiniz. tosiç ise önceki yıl gb takımında en beğendiğim futbolcuydu. daha iyisi olabilirdi elbet ama mottadan iyidir  :D

abi beck hilbert'ten daha iyi kademe anlayışına sahip doğrudur ama hilbert'te hücumda daha etkiliydi. ben zaten kötü futbolcu olduğunu söylemiyorum ama öyle bir imaj yaratılıyor ki adam sağ bekte uçacakmış gibi. mesela trabzon maçına bakarak, hiç kimsenin istemediği cavanda'dan çok daha iyi olduğunu iddia edebilir miyiz beck'in?

tosic motta'dan iyidir. atiba'nın sol bek performansı da motta'dan iyidir. tosic'i almak transfer başarısı mıdır? ben bunu soruyorum.

Çevrimdışı can1903

Lawal alınmayacak bence.

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Arkadaşlar Lawal olmuyacak gibi.

Bi abimiz adam gurup s.. manyağı diye söylemiş Fikret Ormana.
Aglasam mi Gülsem mi bilemedim. Sırf bu yüzden olmayacaksa bu transfer kapatalım Kulubu. Adamın futbolundan önce özel hayatına mi bakılır. Nikahimiza almayacağız adamı

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı canU

Ya hani transfer yapmak en kolay işti noluyor başkan? Bu kadar iş bitiriciliği olmayan adamlar nasıl zengin işadamı olmuşlar anlamak mümkün değil. Her sene banko sakız gibi uzayan transferler var.

Sözde transfer haberleri sızmayacak sızınca fiyatı artıyor. Bi beckte oldu bu geri kalanların hepsinde 80 gün pazarlığın dibine vurduk cümle alem duydu öyle getirdik.

Koltuk koruma derdine düşen bir başkan rahat olun sadece lawalla geçiştirmez orta sahayı. Ya da lawalı alırsa başka mevkiye popülist birini bulur. Kaleye valdesi alır mesela. Beşiktaşta zihniyet 4 sene önceye dönmüştür net olarak. Popülist transferler, transferde sıfır plan program , menajer önerileriyle oyuncu bulmalar. Ahmet bulut olmasa bu sene transfer yapamazdık menajerlere de kızamıyorum artık.yarın da belki ahmet bulut çözer lucas işini.

Çevrimdışı Tolga

Lawal alınmayacak bence.

Yama transfer olacaksa kimse gelmesin zaten. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı f_madida

Ciddi ciddi madem bu noktaya geldi, opsiyon flan istemeden yuklensinler de Sebastian Rode'yi getirsinler getirebiliyorlarsa.

Çevrimdışı talha

abi beck hilbert'ten daha iyi kademe anlayışına sahip doğrudur ama hilbert'te hücumda daha etkiliydi. ben zaten kötü futbolcu olduğunu söylemiyorum ama öyle bir imaj yaratılıyor ki adam sağ bekte uçacakmış gibi. mesela trabzon maçına bakarak, hiç kimsenin istemediği cavanda'dan çok daha iyi olduğunu iddia edebilir miyiz beck'in?

tosic motta'dan iyidir. atiba'nın sol bek performansı da motta'dan iyidir. tosic'i almak transfer başarısı mıdır? ben bunu soruyorum.

cavanda'nın iyi gözükmesi bizim o kanadın tamamen çökmesinden kaynaklanıyor.

Çevrimdışı Tugay

Bu sezon transfere ne kadar harcadık ?

Çevrimiçi Samet Ç

6.25 milyon Euro

Çevrimdışı talha

Çevrimiçi Koa_lAA

Malesef bu soylediginede katilmiyorum dostum. Avrupa da cl ve avrupa ligi icin torba yukseltmemiz yerekiyor. Yani dusun yarin cl ye kaldik diyelim 4. Torbadan girersen adamin anasini aglatirlar. Tek galibiyet alamadan elenme ihtimalin olur. Diyecegim uefa dada en azindan gruptan cikmamiz lazim en azindan bir 3 4 sene ust uste.

biz hele bi ligde şampiyon olalım orasını sonra düşünürüz. liverpulu elicez diye balıkesire falan puan vermeyip ligi alalım şu paraları gs ye bırakmayalım ondan sonra bakarız kaçıncı torbadayız diye. liverpulu eledik ligde eskişehir balkes e puan verdik de noldu. lig gitti. uefa dan elenelim erkenden hiç üzülmem ben şahsen bizzat kendimce sanırsam galiba.

Çevrimdışı Çağrı

https://twitter.com/alifuatduatepe/status/636303264338833409

Yahu :)

Sıkıntı bu ya. Onlarla çoktan görüşülüp anlaşılması gerekirdi 2-3 yönetici aynı anda yapamaz mı şu işi.

Artık gerçekten eleştirmekten sıkıldım ben. Yine geldik Ağustos sonuna konuşa konuşa. Hep aynı terane. Gerçekten sıkıldım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Gerçekten Leiva'nın sözleşmesi bile varmış.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Aykutt

[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2015, 01:33:07 Aykutt ]

Çevrimdışı talha

Sıkıntı bu ya. Onlarla çoktan görüşülüp anlaşılması gerekirdi 2-3 yönetici aynı anda yapamaz mı şu işi.

Artık gerçekten eleştirmekten sıkıldım ben. Yine geldik Ağustos sonuna konuşa konuşa. Hep aynı terane. Gerçekten sıkıldım.

Ozan işi yattığı gün Lucas getirilmeliydi. Ozan'a 2 hafta Lucas'a ayrı 2hafta. Sonra enseyi karartmayın.

Çevrimiçi Samet Ç

Çare Rüzgar Sağnak abi   :lol:

Bir Fikret orman filmi:
Transfer yapmak dünyanın en kolay işi.
Bu saatten sonra alınabilecek tek adam bence mikeldir onuda alamayacaklari için bence bir arkadasin söylediği gibi Olcay ortada oynasın. Hem para vermeyiz hemde kar etmiş oluruz!

Çevrimdışı Tolga

Tosic bedelsiz.

Quaresma 1.2 m euro.

Beck 1.7 m euro.

Rhodolfo 3.3 m euro

Gomez bedelsiz kiralama.

Yani totalde 6.2 m euro harcamışız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...