2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876797 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

zaman bizim için ozan transferinde büküldü. ozanı alabilseydik çok çok rahatlayacaktık. tabi olsaydı etseydi demenin bir faydası yok. onun için kalan bu zamanda ne gibi hamleler olacak bakalım.

çok rica ederim yorumun altına ne olacak lawalı alır gelirler falan demeyin. çünkü yüzlerce kez aynı şeyi okudum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolga

Orta sahada Pektemek oynayacak bu gidişte :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Koa_lAA

Ben sahsen veli ve tolgaydan bu sene hic bir katki beklemiyorum. Sakatliklari cok ciddi. O sebepden atiba ve necip var defansin onu oynayacak baskada kimse yok. Gorduk ts macinda oguzhani orda oynatinca. Ciddi maclarda her oyuncu kendi alisik oldugu yerde oynamali bence. Yani sonuc olarak elimizde bi atiba bide necib var baskada kimse yok. Onumuzdede en asa 45 civari mac var.

bende onu diyorum. tek ön libero yeter atiba. biz anadolu takımına niye 2 ön libero oynıcaz beşiktaş burası. 3 yiyosan 4 atacaksın. uefa dan umarım eleniriz. ligde puan kaybetmemizden başka bi işe yaramaz biyer orası. ligde 4 maç var üst düzey 2 fb 2 gs. ondada bi zahmet geri gelsin bizim amc ler..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yazsan ne olur be kardeşim adam yarın saat 12 de çıkacak yine pişkin pişkin gülüp masal anlatacak. Bizim düşündüğümuzun 10 da 1 i kadar düşünmüyor bu adamlar besiktasi
Besiktasin B sini buyuk yazarmisin abi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

zaman bizim için ozan transferinde büküldü. ozanı alabilseydik çok çok rahatlayacaktık. tabi olsaydı etseydi demenin bir faydası yok. onun için kalan bu zamanda ne gibi hamleler olacak bakalım.

çok rica ederim yorumun altına ne olacak lawalı alır gelirler falan demeyin. çünkü yüzlerce kez aynı şeyi okudum

lawa...

:kop: :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Sedat_BJK

cl elemelerinden elenenler de geliyor yalnız.
Önemli Not : Şampiyonlar Ligi’nde Çarşamba maçları temsilcilerimizin durumunu etkilemiyor. Leverkusen – Lazio, Club Brugge – Manchester Utd, CSKA Moskova – Sporting Lizbon eşleşmelerinde hangi takım elenirse elensin 2 temsilcimizin de üstünde yer alacak. Astana – Apoel ve Bate – Partizan eşleşmelerinden gelecek takımların puanları da hem Fenerbahçe’den hem Beşiktaş’tan düşük.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TALAT

Çevrimiçi Samet Ç

Sene sonu bunlarla kendimizi avutmaya devam.

Çevrimdışı talha

:money: :steamed:

Sana demiştim bunların ikinci alternatifi yoktur Rode falan sadece aldatmaca. Bugün bildiğin şapa oturduk.  :kop:

Çevrimdışı fatih e.

gomez dışındaki hangi transferlerimiz başarılı gerçekten gerçekten merak ediyorum? tosic mi transfer başarısı yoksa 4 milyon euro verip oynatmadığın quaresma'yı bonservis ödeyip almak mı? veya rhodolfo ve beck on milyon euroluk futbolcular da mı ucuza getirdik diye seviniyoruz?

benim fikrim, gomez transfer başarısıdır. rhodolfo ve beck ederleri neyse verilip alınmış normal transferlerdir. quaresma'nın alınması skandaldır. tosic'i transferden saymıyorum.

beck hilbertten çok daha iyi bir kademe anlayışına sahip. trabzon maçını izleme imkanınız varsa sadece beck i izleyin fark edeceksiniz. tosiç ise önceki yıl gb takımında en beğendiğim futbolcuydu. daha iyisi olabilirdi elbet ama mottadan iyidir  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Antremanlarda Mistafa Pektemek ruzgari esiyor , Mustafa Pektemek Bugun antremanda Muhtesem performans sergiledi bugunku Antrenmanda 7 Gol atip 3 Asisy yapti
Dunyanin sonu Geliyor Beyler Sığınaklara kacin :busted_cop: :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Antremanlarda Mistafa Pektemek ruzgari esiyor , Mustafa Pektemek Bugun antremanda Muhtesem performans sergiledi bugunku Antrenmanda 7 Gol atip 3 Asisy yapti
İşte yeni çift yönlü orta sahamız :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

Sana demiştim bunların ikinci alternatifi yoktur Rode falan sadece aldatmaca. Bugün bildiğin şapa oturduk.  :kop:

zaman gösterecek olup olmadığını

Çevrimdışı ahmetemre

Birileri bizim transfer yapmamızı engelliyor diye düşünmeye başladım.belki camia içinden belki futbol mafyası tarafından.fenere yıldızı takacaklar anlaşıldı...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adı üstünde işte antrenman.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Her neyse Veli 2 hafta sonra dönecek 2 hafta Necip ile idare ederiz  :lol:

Çevrimdışı Kutay

IĞDIR BEŞİKTAŞ ‏@bjkigdir  2 dk.2 dakika önce
Beşiktaş Yönetimi en az 1 orta saha 1 Kaleci alacak... almazlarsa işler yaş, farkındalar....
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Sedat_BJK

lawal (tersten yazinca da ayniymis. Her yol bu adama cikiyor biz ne yapalim.)

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı talha

zaman gösterecek olup olmadığını

Hacı artık pazartesi kalmadı.  :D

Çevrimdışı Batuhan1903

obi mikel,doria ve sirigu bu 3ü olmadan biz şampiyon falan olamayız boşuna maçları izlemeye bile gerek yok...

Çevrimdışı fatihbjk

bende onu diyorum. tek ön libero yeter atiba. biz anadolu takımına niye 2 ön libero oynıcaz beşiktaş burası. 3 yiyosan 4 atacaksın. uefa dan umarım eleniriz. ligde puan kaybetmemizden başka bi işe yaramaz biyer orası. ligde 4 maç var üst düzey 2 fb 2 gs. ondada bi zahmet geri gelsin bizim amc ler..

Malesef bu soylediginede katilmiyorum dostum. Avrupa da cl ve avrupa ligi icin torba yukseltmemiz yerekiyor. Yani dusun yarin cl ye kaldik diyelim 4. Torbadan girersen adamin anasini aglatirlar. Tek galibiyet alamadan elenme ihtimalin olur. Diyecegim uefa dada en azindan gruptan cikmamiz lazim en azindan bir 3 4 sene ust uste.

Çevrimdışı talha

Birileri bizim transfer yapmamızı engelliyor diye düşünmeye başladım.belki camia içinden belki futbol mafyası tarafından.fenere yıldızı takacaklar anlaşıldı...

Bizimkilierin iş bitiremezliği bunlar . Kimsenin birşey yaptığı yok.

Çevrimdışı fatih e.

Önemli Not : Şampiyonlar Ligi’nde Çarşamba maçları temsilcilerimizin durumunu etkilemiyor. Leverkusen – Lazio, Club Brugge – Manchester Utd, CSKA Moskova – Sporting Lizbon eşleşmelerinde hangi takım elenirse elensin 2 temsilcimizin de üstünde yer alacak. Astana – Apoel ve Bate – Partizan eşleşmelerinden gelecek takımların puanları da hem Fenerbahçe’den hem Beşiktaş’tan düşük.

haklısın.

bu yılki puanlara bakarak yazmışım.

Çevrimdışı can1903

Bu transfer konusunda bi şeyler var..

Hep son anda yatıyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kılıçdaroğlu'nun ekşi ye girip soruları cevapladığı gibi buraya da Fikret Orman'ı alsak ya. :bandit: :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."