2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877724 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yarın akşam Lucas açıklandığında bu yönetimi itin gö.üne sokup çıkartıp ardından ayak altına alıp çiğneyip, ardından ciğerini ve kalbini söküp kargalara yediren, ardından cesedini 7 parçaya ayırıp 7 tepeye götürüp yakan arkadaşlar ne diyecek merak ediyorum :)
Beşiktaş'ın müthiş bir scout ekibi var. Transfer planlaması , süreci ancak bu kadar mükemmel yönetilebilir diyeceğiz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

nasıl düştük maçlar oynandı kimlerin tur atladığı belli oldumu :alala:
Evet abi Basel ve Celtic elendi 3.cu torbaya dustuk ama yarin Steua bukres Rosenborga 4 atamazsa tekrar 2.ci torbaya yükseliyormusuz..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı eski inönü

Geçen sezonun ilk devresi de merkez orta saha rotasyonumuz berbattı ( Atiba-Veli-Necip ) ama Bilic'in oturmuş iyi bir sistemi vardı kurtarıyorduk. Bu sene pert oluruz.

Çevrimdışı TØLGA

şunuda söylemeden duramıcam güya biz gelecek sezonun transferlerine başlamıştık birileri öyle diyordu hani

heee canım heeeee derler adama daha bu sezonunkini bitiremedin
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş yönetimi hakkında konuşurken kelimelerinizi iyi seçin
küçük düşürücü alaycı üslup bile bu forumdan silinme nedenidir.
Eleştirinizi medeni bir şekilde yapın.

Çevrimdışı Tugay

Çevrimdışı ahmetemre

Asporda son dakika yazıyor.
Lucas defteri kapandı hoca bana lazım demiş yönetimde bırakmama kararı almış...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi 38life

Gerçekten bu olayın sadece Lucas olayı olduğunu mu düşünüyorsun :)

Hayır. Benim söylediğim şey; Lucas gelse "bu yıl taş gibi takım oldu çok iyiyiz" diyecek olan insanların da 'daimi yönetim eleştiricileri'ne ayak uydurup yönetimi taşlamaya başlaması...

Zaten en başından beri eleştirenlere hitaben söylemiyorum yani bunu.

Çevrimdışı talha

tosic oynadıkça daha çok sevcez. özellikle gomezin olduğu maçlarda

Valla anadolu için yeterli olabilir. Ama sen üst düzey vir takımsan hiçbir zaman yeterli olmaz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Koa_lAA

dostlar benim hoşuma giden en azından ilgilendiğimiz topcular genellikle iyi topcular bu sene. hele bizim maddi durumu gözönüne alınca.. mesela bi dniprolu konop olaydı tarihin transferi olacaktı. mesela ne fb ne gs ilgilenmedi bile bu adamla inanılır gibi deil. fener şimdi kamyon yüküyle para verip kanat oyuncusu alcek... eskiden böyle oyuncuların esamesi okunmazdı bu kulüpte. nerde kovalak boş topcu var kesin alırdık. özelliklede fener ve gs eskileri. o yüzden bunada şükür. elbet biri tutar :) kaleci şart :P

Çevrimdışı fatihbjk

daha bugün kaydoldum siteye.. korkutmayın insanı hemen... hertaraf isyan :D enseler kararmış hemen.. bu transferde böyleyse buralar heralde o.tufan transferi sonrası abovvv katliam olmuştur sanırım buralarda. kötü takım yok rahat olun. tek önlibero daha iyidir tr liginde. almasalarda olur. atanla tutan iyi olsun yeter bu ligde. kaleci alsınlar yeter.

Ben sahsen veli ve tolgaydan bu sene hic bir katki beklemiyorum. Sakatliklari cok ciddi. O sebepden atiba ve necip var defansin onu oynayacak baskada kimse yok. Gorduk ts macinda oguzhani orda oynatinca. Ciddi maclarda her oyuncu kendi alisik oldugu yerde oynamali bence. Yani sonuc olarak elimizde bi atiba bide necib var baskada kimse yok. Onumuzdede en asa 45 civari mac var.

Çevrimdışı Erhan

Celtic ve basel elenince bugünlük 3.torbaya düştük

Perşembe gecesi steau bükreşin elenmesiyle geri çıkacaz 2.torbaya öle ümit ediyorum

Çevrimdışı Kutay

abi ntv sporda yazıyordu http://www.ntvspor.net/haber/futbol/137272/besiktasa-kotu-haber
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Çağrı

6 Haziran 2015

http://haber.besiktasarena.com/ne-olacak-simdi.html

Sezon başlamadan birçok şeye şimdiden geç kalındığını görsek de kendimizce bir liste verip biraz olsun ışık tutmak istiyoruz. Zira eleştiri okumaktan insanların da artık sıtkının sıyrıldığını hissedebiliyorum. Bu takımın bayrak oyunculara ihtiyacı var sayın Çebi ve Orman! Beşiktaş’a gelebilecek antrenör zaten üst düzey olacaktır önemli olan her zaman kadro istikrarı ve bayrak oyunculardır. Transfer yapmamız gereken 4+1 bölge var. Sağ bek, stoper, ortasaha ve sol kanat ve almayacağınızı bildiğimiz kaleci pozisyonu. Tolga iyi çocuk çünkü, Pektemek ve Necip gibi. Umarım İsmail biraz kötü çocuk olur da sözleşme alamaz. Yeter artık.

Stoper hala yok.

Ortasaha hala yok.

Kaleci hala yok.

Yazalı tam 2.5 ay olmuş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi 38life

Hayallerde yaşıyor bazı arkadaşlar  :kop: :kop:

küfür iması serbest sanırım bu forumda...

Çevrimdışı fatih e.

Beşiktaş kaçıncı torbada yer alıyor?

Beşiktaş katsayı olarak önünde yer alan şu 9 takımdan sadece 1’inin bile elenmesi halinde 2. Torbada yer alacak.

Dortmund, Ajax, Rubin Kazan, A.Bilbao, Alkmaar Paok, Salzburg, Plzen, Steaua Bükreş

İlk maçlarda evinde Rosenborg’a 3-0 kaybeden Steaua Bükreş’in elenmesi yüksek ihtimal. Ayrıca Salzburg, Alkmaar ve A.Bilbao da ilk maçları kaybetti.

Millet nereden cikardi 3. Torbadayiz diye?

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cl elemelerinden elenenler de geliyor yalnız.

Çevrimdışı Easthanbool

Nene'nin Karısı, R10'un abisi, Ozan'ın başkanı Lucas'ın Teknik Direktörü falanda filan uzar gider en iyisi uyumak  :evillol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı talha

Ha 2 olmuş ha 3 olmuş. Bu orta saha ve stoper tandemi ile zaten ham yapacak adamlar bizi.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı aa1903

gomez dışındaki hangi transferlerimiz başarılı gerçekten gerçekten merak ediyorum? tosic mi transfer başarısı yoksa 4 milyon euro verip oynatmadığın quaresma'yı bonservis ödeyip almak mı? veya rhodolfo ve beck on milyon euroluk futbolcular da mı ucuza getirdik diye seviniyoruz?

benim fikrim, gomez transfer başarısıdır. rhodolfo ve beck ederleri neyse verilip alınmış normal transferlerdir. quaresma'nın alınması skandaldır. tosic'i transferden saymıyorum.

Çevrimdışı Easthanbool

[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2015, 01:23:07 Easthanbool ]
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimiçi 38life

Yarın burada ol çok güzel cevap vereceğim. Hala hayaller hayaller :)

Arkadaşlar hala çok yüzeysel bakıyosunuz. Lucas geldiğinde, gelseydi, gelse, geleyazsa... mesele bu kelime değil mesele bu kelimeden sonrası. yani bazı insanların fikirlerinin ne kadar pamuk ipliğinde sallandığından bahsediyorum. Ve bu pamuk ipliğinde insanların idam edilmesinden bahsediyorum. Siz nedense Lucas'ın gelmeyeceğinin kesinleşmesine takıldınız kaldınız.

Çevrimdışı asi_kartal

Yazık cok yazık bir alevere dönüyor ama çözemedim resmen alay ediliyor taraftarla yada başka şeyler var.. Ne yani hocası durdu durdu bu gece mi karar verdi hadi cnm yedik bizde  :bandit:

Kaleci yok stoperin eksik ortasaha yok lig başladı daha takım olamadık gerçekten yazık..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Savaş

Lucas olmuyosa ve sacma transfer yapılacaksa Olcay oynasın orda daha iyi.

En azından ofansif olarak napabileceğini biliyoruz. Defansif işini Atiba halleder.

Ciddiyim. :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6 Haziran 2015

http://haber.besiktasarena.com/ne-olacak-simdi.html

Sezon başlamadan birçok şeye şimdiden geç kalındığını görsek de kendimizce bir liste verip biraz olsun ışık tutmak istiyoruz. Zira eleştiri okumaktan insanların da artık sıtkının sıyrıldığını hissedebiliyorum. Bu takımın bayrak oyunculara ihtiyacı var sayın Çebi ve Orman! Beşiktaş’a gelebilecek antrenör zaten üst düzey olacaktır önemli olan her zaman kadro istikrarı ve bayrak oyunculardır. Transfer yapmamız gereken 4+1 bölge var. Sağ bek, stoper, ortasaha ve sol kanat ve almayacağınızı bildiğimiz kaleci pozisyonu. Tolga iyi çocuk çünkü, Pektemek ve Necip gibi. Umarım İsmail biraz kötü çocuk olur da sözleşme alamaz. Yeter artık.

Stoper hala yok.

Ortasaha hala yok.

Kaleci hala yok.

Yazalı tam 2.5 ay olmuş.
Yazsan ne olur be kardeşim adam yarın saat 12 de çıkacak yine pişkin pişkin gülüp masal anlatacak. Bizim düşündüğümuzun 10 da 1 i kadar düşünmüyor bu adamlar besiktasi