2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12885997 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

TS bile son hamleleri ile yarışta bizden öndeler.

Süleyman Hurma ile dalga geçiyorduk. Adamın takımına hayran kalıyorum şuan. Cavanda dışında bir tane bile fason transferleri yok.

Bursa bile ne gerekli olduğunu bilip boyuna göre on numara transferler yaptı.

Fener resmen her ne kadar saçma gelsede istedikleri adamları istedikleri mevkilere göre kaliteli adamları yerleştirdi.

Sen ne yaptın? 2 orta saha 1 stoper 1 kaleci lazım iken 4 tane adam ile 2şer hafta görüştün 3ünü de alamadın.

Lawal'i mi getireceksin şimdi?
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı doganay

burda lucas transferi ne oldu dendiginde ozaten bitti. stopper konusalim deniyordu.Ne oldu simdi!! yok kardesim adam gelip imza atmadan inanmyacaksin.

Çevrimdışı f_madida

Liverpool'un yoneticilerinden olsam Brandon Rogers'i kovardim. Zira Besiktas'la gorusmeden once Rogers'a sormuslardir bu oyuncuya ihtiyacin var mi yok mu diye. Yani Henderson sakatlanip da Arsenal macina denk gelmese adami oynatmayi dahi dusunmuyordu simdi ne hikmetse Lucas "indispensable" oldu. Kendi oyuncusunun konumunu/onemini dahi bilmeyen menejerden hayir gelir mi klube.

Liverpool'un derdi bizimkinden buyuk bence, o ise yaramaz adamla biraz zor kupa kaldirirlar.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı talha

Hepsi tamam, ancak Beşiktaş taraftarı tam olarak böyle kişileri hakediyor şuan o kısmın doğrusu bu.

Her halttan anlıyor ya beyfendi.

İki menajerin eline oyuncak olmuş. Etrafında ki tüm düzgün adamları kaybetti. AHmet Bulut adam bulacaz da alacaz.

Rezillik dizden boğaza kadar.

Çevrimdışı Türkay

Her halttan anlıyor ya beyfendi.

İki menajerin eline oyuncak olmuş. Etrafında ki tüm düzgün adamları kaybetti. AHmet Bulut adam bulacaz da alacaz.

Rezillik dizden boğaza kadar.

Ahmet Bulut Ertan Göksudan daha iyidir gene de :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı fatihbjk

TS bile son hamleleri ile yarışta bizden öndeler.

Süleyman Hurma ile dalga geçiyorduk. Adamın takımına hayran kalıyorum şuan. Cavanda dışında bir tane bile fason transferleri yok.

Bursa bile ne gerekli olduğunu bilip boyuna göre on numara transferler yaptı.

Fener resmen her ne kadar saçma gelsede istedikleri adamları istedikleri mevkilere göre kaliteli adamları yerleştirdi.

Sen ne yaptın? 2 orta saha 1 stoper 1 kaleci lazım iken 4 tane adam ile 2şer hafta görüştün 3ünü de alamadın.

Lawal'i mi getireceksin şimdi?

Hurmaya ne kizarsiniz arkadasim. Hurma tr deki en cakal adamlardan biridir. Kayseriye aldirip sattigi rakamlara bakin yeter. Bir ornek vereyim amrabat 500000 euro aldi. 8 m a satti.

Çevrimdışı f_madida

Ahmet Bulut Ertan Göksudan daha iyidir gene de :D

Ben onu bunu bilmem Ahmet Bulut'a kiyak gecip Cenk'i gsye vermesinler  :akuma: :akuma:

Çevrimdışı TALAT

arkadaşlar ne oldu son 2-3 saatte. çok sayfa ve twit var ayıklayamayacağım. biri özet geçebilir mi?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

Quaresma hamlesinden demiştim. Bu adamların Beşiktaş'ın şampiyon olacağından iki gram umutları yok. Kendilerini kurtarmak için adamı aldılar. Burada yok artık o kdar değil diyordunuz.

O kadar işte. Veli'nin dönmesini bekleyen. Bir tane stoper'i fazla gören. İki taneyi geçtim bir tane bile orta sahayı almayacak olan adamlar.

Lucas işi de şimdiden kapanmadı söyleyeyim o konu geçen haftadan kaapandı. Sadece bizi oyaladılar. Çünkü sen oyuncuya imza attırdıysan klüp'e de attırmışsındır. Dün oyuna girmezdi.

Yazıklar olsun.

Çevrimdışı Tugay

burda lucas transferi ne oldu dendiginde ozaten bitti. stopper konusalim deniyordu.Ne oldu simdi!! yok kardesim adam gelip imza atmadan inanmyacaksin.

onlara göre mirror magazin gazetesiymiş  :lol: adamlar öyle duyum sallıyor ki sanki sözleşmeyi bizzat görmüşler.duyum olayına asla inanmam.en basit örneği birisi transfer yattı diyor,diğeri yarın sabah geliyor diyor,bir başkası ahmet bulut uğraşıyor diyor.sallamak bedava.twitter yokken recai vardı şimdi herkes recai oldu.

Çevrimdışı Kemal

arkadaşlar ne oldu son 2-3 saatte. çok sayfa ve twit var ayıklayamayacağım. biri özet geçebilir mi?

Yine bize kapak oldu lucas transferi kesin olarak yattı

Lawali fahiş fiyata bitirmeye çalışıyoruz

Çevrimdışı Tolga

Lucas işi kesin olarak yattı.

Rodgers oyuncunun satışına karşı çıkmış.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı sen bir kez daha Fer'i söyle belki çaresizlikten teklif falan yaparlar :D

Aklımdan geçmiyor değildi ama menajer transferi yapıyorlar kendileri bakmıyorlar o yüzden artık inancım kalmadı başkasına satarım oyuncumu :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat_BJK

Kendimiz calip kendimiz oynuyoruz.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Ersoy

Lucas yattı maalesef lawal.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Doğuhan

şeytan diyo ki

yöneticisine de,menejerine de,duyumcusuna da, kolpa basınına da, isimsiz yöneticisine de, beceriksiz, olmayan scout ekibine de, brendan rogersa da, bursa başkanına da, azize de...

alayına küfret şurda sonra banlan

başka türlü rahatlayamıcam, içim daraldı artık

Çevrimdışı talha

ilk 11'de oynayan adam gelmez dedik gelmedi. o oldu ne olacak. böyle basiretli bir yönetim ekibimiz var.

Çevrimdışı Tolga

Aklımdan geçmiyor değildi ama menajer transferi yapıyorlar kendileri bakmıyorlar o yüzden artık inancım kalmadı başkasına satarım oyuncumu :D
:biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol hoca sene sonu  :by2:

Çevrimdışı Ersoy

ilk 11'de oynayan adam gelmez dedik gelmedi. o oldu ne olacak. böyle basiretli bir yönetim ekibimiz var.
Lawalda 11de oynuyor neyimize yetmiyor ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı f_madida

Yine bize kapak oldu lucas transferi kesin olarak yattı

Lawali fahiş fiyata bitirmeye çalışıyoruz

Su noktada Lawal'i almaya kalkarlarsa, Lawal'i getiren ucagi dusurur bu taraftar  :akuma:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yine başladı hiçbirşeyin düzgün gitmeme sezonu. :duman:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

Acaba baskanin bu kadar tepkiden haberi var mı ?

Çevrimdışı Kadir G.

Beşiktaş'a gerçekten hizmet etmek istiyorlarsa istifa etsinler.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ahanda buraya yaziyorum. Biz lawali cok arariz.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!