2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12890758 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı okansosa

Kaldık mı ortada  :s20:
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Necmi

Check in yapmasını bekliyorlardı söylemek için ben bozdum ondan kudurdu @Anıl çünkü ilk o yumurtlayacaktı  :kop:
bilet iptal olmasaydı açıklayan herkes en az bir hafta ban yiyecekti dua et bilet iptal oldu :bandit: @Çağrı

Çevrimdışı Doğukan E.

Merak etmeyin Lucas in alternatifi hazırdır. Romao ya da lawal gelir. İş bitirici olmak çok önemli. Bakın komplo teorisi olabilir ama ben dün akşamdan beri bu işin olmayacağını bildiklerini düşünmeye başladım. Pat diye yarın a sporda ekrana çıkıyor başkan. Bunun aynısı Diego ve rvp transferlerinde oldu. Başkan artık kendi tarafarı ile oynamayı bıraksın. Hatta herseyi bıraksın. Kabak tadı veriyor artık.
Abi yarın Başkan kaçta aspor da biliyor musun?

Çevrimdışı talha

Sen dün adamı oynatırsan maçta böyle patlarsın işte.

Yaptığın her iş saçmalıktan öteye gitmiyor.

Neyi bekledin şimdiye kadar?

Acilen istifalarını sunsunlar. Çünkü 3 adam 3'ünü de bitiremeyen adamdan yönetici mönetici olmaz olmamalı. Beşiktaş taraftarı böyle kişleri haketmiyor.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Sadece kaleci de değil abi orta saha transferinde de hatası var kim ne dersin.

Var orada da var da Bursa bize her türlü vermeyecekti o oyuncuyu ben de böyle tahmin ediyorum ondan fazla yüklenmiyorum o konuda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

bilet iptal olmasaydı açıklayan herkes en az bir hafta ban yiyecekti dua et bilet iptal oldu :bandit: @Çağrı

:outtahere:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tugay

Bunu aylar öncede yazmıştım; kesin bir şekilde söylüyorum.

Sambade, 3 kaleciyi de takımda görmek istemiyor.

6 ay önceki raporu bu. Düşünün durumun akıbetini.

Yönetim yetmezmiş gibi Şenol hoca çıktı şimdi.Sanki Tolga'dan Buffon çıkaracak.Adamın degajı ceza sahası önüne düşüyor,topa açılamıyor,çizgi önünden top alıyor ve biz bu adamdan performans bekliyoruz.Çok açık bir şekilde her zaman olduğu gibi ligi ellerimizle rakiplere sunduk.ts bile bu sene bizi geçer.

Çevrimdışı fatihbjk

Lawal gelirse eneramo 2 olur. Aman diyim.

Abi yarın Başkan kaçta aspor da biliyor musun?
12.00 de kardeşim

Çevrimdışı JoseDemba

Lawal olmaz  zannetmiyorum öyle bir hata yapacaklarını lawal tek başına olmaz  :akuma:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Çağrı

Acilen istifalarını sunsunlar. Çünkü 3 adam 3'ünü de bitiremeyen adamdan yönetici mönetici olmaz olmamalı. Beşiktaş taraftarı böyle kişleri haketmiyor.

Hepsi tamam, ancak Beşiktaş taraftarı tam olarak böyle kişileri hakediyor şuan o kısmın doğrusu bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Easthanbool

Joey bir yere gitmiş miydi?  :bawling:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sambade'nin işi değil bu @Yunus Emre Dökmeci o eğitmen. Olmayan scout ekibinin işi.
Tamamda Kendisi Ispanyada calismis , Ust duzey Takimlardan Teklof almis , Cok ust duzey kalecilerin Takip ettigi bir Antrenor , Hep menajerler scuttlar mi onerecek ?
Sambadeye de sorulabilir aklinda biri var mi diye , Yada Sambade diyebilir su kaleci alinirsa cok iyi olur diye :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Doğukan E.

Çevrimdışı Kemal

Seba dönemindeki gibi işte vereceksin tesislerden sorumlu olacak inşaat a.ş yi vereceksin ama aman diyeceksin sen transfer futbol işine Karışma o seni aşıyor uzak dur

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Türkay

Joey bir yere gitmiş miydi?  :bawling:

Bari o gelse de sahada falan birilerini döver, en azından bi değişiklik olur  :ebebe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Gidin şu Sandro'yu kiralayın veya Huddlestone'u alın duyun sesimi yeter. Lawal falan olmaz ikinci Enaramo vakası olur. :akuma:

Çevrimdışı can1903

Diyecek bişey yok..

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kemal

Hepsi tamam, ancak Beşiktaş taraftarı tam olarak böyle kişileri hakediyor şuan o kısmın doğrusu bu.

Birde lawali alalım ömer + 3.5 m euroya da bakalım neler yazacan @Çağrı

Çevrimdışı Tolga

@Çağrı sen bir kez daha Fer'i söyle belki çaresizlikten teklif falan yaparlar :D