2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12886029 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erhan

Perşembe 2.torbada oluruz bükreş rosenborgu eleyemez

Çevrimdışı Hasan Akten

Yahu şimdi de Brendan Rodgers'a sallıyorsunuz :D Senin yöneticin İngiltere'ye kadar gitti, oyuncuyu alamadan tıpış tıpış geri dönecek bütün olay bu işte. Daha hala yönetime değil de Liverpool menajerine mi kızıyorsunuz? Sen oyuncuya imza attırdıktan sonra neden maça çıkmasına izin veriyorsun? Kulübüne imza attırmadığın sürece transfer bitmiş sayılmaz. Hoca fikir değiştirir böyle apışıp kalırsın işte.

Çevrimdışı f_madida

Bu saatten sonra transfer olmaz...Lawal'i flan alip da kufur ettirmesinler.

Cenk Gonen'i de gondermesinler.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ve Lucas kesin olarak bitti. Kaldı oyuncu Liverpool'da.
:steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :akuma: :akuma: :akuma: :akuma: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :duman: :duman: :pissed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Aykutt

Merak ettiğim tek şey şu.

Kim başkana Veli'nin 2-3 haftaya döneceğini söyledi.
öyle bir şey varsa doktor demiştir. :ebebe:

Çevrimdışı Türkay

2 ayda 5 tane transfer yaptık şimdi 5 günde 3 transfer yapılması gerekiyor. Korku filmi senaryosu gibi  :duman:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı indie

Bu saatten sonra büyük paralar harcamadıkça geçtim iyiyi vasat transfer bile zor. Ortasahayı geçtim, kaleci alınmadığı ya da kovanın teki gereksiz paralara alındığı zaman Cenk gitti diye sevinenlere çifte yıkım olacak.  :s20:

Çevrimdışı Kadir G.

Bu orta sahaya sahipken rakipler şampiyon olamaz belki ama biz ellerinizle sunduk. Yeniden.

Çevrimdışı atalay

Bunu aylar öncede yazmıştım; kesin bir şekilde söylüyorum.

Sambade, 3 kaleciyi de takımda görmek istemiyor.

6 ay önceki raporu bu. Düşünün durumun akıbetini.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Birisi bana şunun açıklamasını yapsın . Madem takımın her pozisyonuna uygun transfer yapamayacaksın o zaman neden 6 tane transfer yapıp yarım yamalak bir takım kurarsın? Ya bu işi düzgün yaparsın ya da işi düzgün yapacaklara devredersin. Böyle saçma transfer politikası olmaz.

Yakın zamanda yönetici onaylı üyelik gelebilir. Biz iyice araştırıp onaylamadan üye okuyabilir ama mesaj yazamaz gibi bir opsiyon olabilir düşünüyoruz.
:ok:

Çevrimdışı Tolga

O raporu Şenol Hoca'ya da sunmuş ama hoca ısrarla iki kamp döneminin bitmesini bekledi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Elimizde 20 milyon para vardı sağ bek stoper sol açık forvet sol beke benzer bir şey  aldık kaldı 14 milyon bu paraya neler neler yapılır ama işi bilene. Hala daha stoper kaleci ve iki orta saha eksikliğimiz var çıkıp da hiç kimse demesin başarılı bir transfer dönemi geçirdik planlı çalıştık fasa fiso.

Çevrimdışı Hasan Akten

Birisi bana şunun açıklamasını yapsın . Madem takımın her pozisyonuna uygun transfer yapamayacaksın o zaman neden 6 tane transfer yapıp yarım yamalak bir takım kurarsın? Ya bu işi düzgün yaparsın ya da işi düzgün yapacaklara devredersin. Böyle saçma transfer politikası olmaz.

Türk gibi başla Alman gibi bitir demişler. Biz Türk gibi başlayıp Türk gibi bitiriyoruz. Yani, bize Alman yönetici lazım. Şaka yapmıyorum bak cidden Alman yönetici lazım.

Merak etmeyin Lucas in alternatifi hazırdır. Romao ya da lawal gelir. İş bitirici olmak çok önemli. Bakın komplo teorisi olabilir ama ben dün akşamdan beri bu işin olmayacağını bildiklerini düşünmeye başladım. Pat diye yarın a sporda ekrana çıkıyor başkan. Bunun aynısı Diego ve rvp transferlerinde oldu. Başkan artık kendi tarafarı ile oynamayı bıraksın. Hatta herseyi bıraksın. Kabak tadı veriyor artık.

Peki Sambade Bir kaleci onermismi kulube ??
Birde sezon basi istifa etmisti sanirim bu yuzden istifa etmis ozaman..

Çevrimdışı Kemal

Allahım cildiracam aklıma mukayet ol , 2 aydır onlibero eksik takımda elimizde kalan tek isim fahiş fiyatlı lawal . Sonra adam pişkin pişkin Alaçatı da resim cektiriyor . Aynı olayı sagbekte de yaptılar . Aynı linnes oldu yine.

Çevrimdışı Çağrı

O raporu Şenol Hoca'ya da sunmuş ama hoca ısrarla iki kamp döneminin bitmesini bekledi.

Evet kaleci de Şenol Güneş'in büyük hatası var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Spartacus Konya'ya gidiyormuş
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı musacn1903

Bu tamamen liverpool yonetiminin hatası mı diyim amatorlugu mu diyim bilemedim. Sizin zaten orta sahada sayısal olarak fazlalık yoksa veya oyuncunuz selcuk sahin gibi degilse zaten neden satmaya calışırsınız ki

Çevrimdışı f_madida

Yahu unutun artik transferi, bu saatten sonra transfer olmaz!

Degerinin 2-3 kati para isterler, ellerinde kalmis ise yaramaz adamlari vermeye kalkarlar. Artik Veli'yi bekleyecegiz mecburen.

Tek istegim su Cenk Gonen'i vermesinler gsye...Bu Ahmet Bulut yuzunden 2 transfere 25 gun vakit harcadik, sonucta biri fbye gitti digeri klubunde kaliyor...Simdi bu menejer gelecek bir de bizden Cenk'i gsye mi goturecek? Buna olur diyen yonetim kendi istifa dilekcesini imzalar.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

Peki Sambade Bir kaleci onermismi kulube ??
Birde sezon basi istifa etmisti sanirim bu yuzden istifa etmis ozaman..

Sambade'nin işi değil bu @Yunus Emre Dökmeci o eğitmen. Olmayan scout ekibinin işi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Sadece kaleci de değil abi orta saha transferinde de hatası var kim ne derse desin.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2015, 00:19:33 Samet Ç ]

Çevrimdışı Tolga

Kaleci konusunda en hatalı kişi Şenol Hoca'dır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Akten

Spartacus Konya'ya gidiyormuş

Ali Çamdalı hayırlı olsun