Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu sağlıklı kongreler için geçerli
Ben Rodgers'a küfür edecem
Bu Monaconun Stoperi Raggi baya iyiymis , Rakibi karsilamasi , Ayakta kalmasi ve Yuksek toplardaki basarisi baya iyi @atalay @Çağrı sizce nasil bu adam bem cok begendim.. Birde Piyasasi ne bu Arkadaşın
Bu arada bi kötü haber de ben veriyim bari 2. torbadan Liverpool Monaco Fiorentina gibi takımlar gelebilirmiş.
Öyle demeyin çok iyi transfer sezonu geçiriyoruz. Ligin 3. haftasına geldik, 4 tane pozisyon açıkta...1 ay öncede aynısı yazdık; değişen bir şey yok.
Neyse iyi tarafından bakmak lazım.Bu sene başarısız olursak yönetim kesin olarak değişir.
@atalay seni yakalamışken bi degerlendirme alabilirmiyim
Gidip görüşüp görüşüp geliyorlar ben anlamadım bu işi TS artık getirdiklerini sallamayıp sağlık ocağında sıraya sokuyor bizimkiler orda sıraya giriyorlar , hurma ya laf söyledikte adam is bitiriyor .
İyi stoper, iş yapar.
Veli 5 aydır yok; Tolgay 5,5 haftadır.Halen o pozisyona 2 tane transfer yapılmayışının izahı olamaz.
Acil kaju takviyesi lazım ingiltereye.Herkes elinden geldiği kadar kaju alıp takımla iletişime geçsin.
https://twitter.com/Muratozen1903/status/636282434548404224