2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12889182 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

Ooo Modric toprağım hoşgeldin.

Toni Kroos'tur o iyi bak.

Çevrimdışı Çağatay

Neyse artık yarın Pogba açıklanır heralde  :bandit:
iyi geceler
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Türkay

Xabi Alonso olmasın   :evillol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı can1903

Film çekilse Beşiktaş camiasına gişe rekorları kırar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

https://twitter.com/serdarsaridag/status/636264699374473216

Matic hayırlı olsun

Ya yeterr artık ama ya gerçekten yeter. Bıkmadılar ya taraftarı oyuncak ettiler çok ağır küfür edeceğim sonunda bir hesap açıp bunlara.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Yeter artık bu takimin taraftarının duygularıyla oynadıkları

Size burda lucasi alamazlar lawal gelecek dediğimde , oyuncunun menajeri misin diyenler çıkmıştı , alın burdan yakın şimdi

Hem lawali öyle bir alacaz ki 2. Tabata vakası olacak iddaa ediyorum kaydedin bir yere , en büyük duyumcu da benim.

Ömer sezer 1.5 m euroyu da reddetti es es , çünkü akıllı biliyor bu yönetimin son dakika kapısına gidecegini fahiş fiyattanda bize kakalayacaklar.

Bunun kamuflesinide söyleyeyim size cenk gs ye bizede Valdes gelecek , beto gelmeyecek çünkü sokaktaki adam hedef , yönetim Barcelona'nın kalecisini aldık diyecek .Herkesi kendi futbol bilginizde düşünmeyin .

Final = Ömer + 3.5 m euro = Lawal

Cenk = Gs     

Victor Valdes  = Bjk

Buda duyumlarin duyumudur , iddaa ediyorum.

Çevrimdışı okansosa

çok ısınmıştık be lucasa  :bawling:
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Ersoy

Toni Kroos'tur o iyi bak.

Bana Rakiticin de ismi verildi üst düzey yöneticilerden.Yanında da Veratti.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Bertug

Onu bunu bırakın da UEFA'da 3. torbadayın kesin olarak. Önliberoda Atiba-Neciple gruptan falan çıkılmaz.

Çevrimdışı Tugay

2 orta saha lazım 1 tane bile alamıyoruz yazık şu taraftara.

Çevrimdışı Kemal

Film çekilse Beşiktaş camiasına gişe rekorları kırar.

Film aktoruylede geçen resim çekildi başkan , onuda aramıza salar.

Çevrimdışı Hasan Akten

Bana Rakiticin de ismi verildi üst düzey yöneticilerden.Yanında da Veratti.

Çevrimdışı Tolga

Merak ettiğim tek şey şu.

Kim başkana Veli'nin 2-3 haftaya döneceğini söyledi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yeter artık bu takimin taraftarının duygularıyla oynadıkları

Size burda lucasi alamazlar lawal gelecek dediğimde , oyuncunun menajeri misin diyenler çıkmıştı , alın burdan yakın şimdi

Hem lawali öyle bir alacaz ki 2. Tabata vakası olacak iddaa ediyorum kaydedin bir yere , en büyük duyumcu da benim.

Ömer sezer 1.5 m euroyu da reddetti es es , çünkü akıllı biliyor bu yönetimin son dakika kapısına gidecegini fahiş fiyattanda bize kakalayacaklar.

Bunun kamuflesinide söyleyeyim size cenk gs ye bizede Valdes gelecek , beto gelmeyecek çünkü sokaktaki adam hedef , yönetim Barcelona'nın kalecisini aldık diyecek .Herkesi kendi futbol bilginizde düşünmeyin .

Final = Ömer + 3.5 m euro = Lawal

Cenk = Gs     

Victor Valdes  = Bjk

Buda duyumlarin duyumudur , iddaa ediyorum.
Gunlerdir Valdes gelmesin diye yazıyorum burada kendisini begenmem ama Valdesi Betoya tercih ederim abi :)
Ayrica Betp sevillada kalacagim demis bide o var..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kartal43

Net olarak bazı spor yazarları yönetimle ortak hareket ediyor. Hemen algı operasyonu başlıyor. Fikret ormanın en kolay ve en iyi transfer dönemi olacaktı mbia , dzsudzsak gibi free adamları alıp takviyelerde taş gibi takım olacaktık. Ama kendisi kolayı zor yaptı rezil etti transfer dönemini

Çevrimdışı Kemal

Siz hayatınızda anlaşılmış heryere duyumu söylenmiş adamin ilk 11 de lig maçına çıktığına şahit oldunuz mu ? Birde Bu adamın td si bırakmam deyip duruyor . Neymiş 17 sinin haberiymis,  sanki 2014 haberi

Çevrimdışı atalay

Lucas Silva zu Marsilya.

Çevrimdışı Hasan Akten

Lucas Silva zu Marsilya.

Yahu Atalay bi dur zaten ortalık karışık :D

Çevrimdışı Kemal

Gunlerdir Valdes gelmesin diye yazıyorum burada kendisini begenmem ama Valdesi Betoya tercih ederim abi :)
Ayrica Betp sevillada kalacagim demis bide o var..

Kardesim sen ben edelim etmeyelim fark etmez , lawali kapatmak için Barcelona'nın kalecisini aldık diye baslayacaklar,  şimdiden adamları twitterda başladı zaten algı ya .

Bu senede başarı gelmezse 1 değil 10 stad yapmış olsada good bye Fikret orman denilmesi lazım. Yeter Be arkadaş her sene aynı film.

Çevrimdışı Ersoy

Lucas Silva zu Marsilya.

Leiva sandım gözümden bir damla yaş süzülecekti. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Türkay

Bu arada haber1903 Lucas haberini kaldırmış hadi geçmiş olsun  :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Ben Rodgers'a küfür edecem  :akuma:  :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Tugay

Neyse iyi tarafından bakmak lazım.Bu sene başarısız olursak yönetim kesin olarak değişir.

Çevrimdışı Türkay

Neyse iyi tarafından bakmak lazım.Bu sene başarısız olursak yönetim kesin olarak değişir.

Bu sağlıklı kongreler için geçerli  :)