2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893732 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

LUCAS GELMEZSE KESERİZ ANILI  :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

Transfer Merkezi ⚽ ‏@TransferMerkez 9 dk.9 dakika önce

SON DAKİKA: Galatasaray, West Ham United'ın Burak Yılmaz için yaptığı 8,2 Milyon Euroluk teklifi kabul etti. [KUMB]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

Sorma abi ya kafayı benimle bozmuşlar :D Ama o bilet rezerve edildi haberine Lucas'ta pürüz çıkar çıkmaz paylaşan @Çağrı bey yönetimi yıpratma amacına ulaşmış olacak. Lütfen bu tarz kişilere prim vermeyelim :evillol: :evillol:

:D

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

Fırat Günayer ‏@firatgunayer 1 dk.1 dakika önce

5) İşin en ilginç kısmı da Leiva ile Rodgers arasındaki telefon konuşmasının oldukça sert tonda gerçekleşmiş olması..

Telefonları da dinliyor adam gazeteci gibi gazeteci işte!!!

MI6,CIA halt etmiş..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Savaş

Fırat ilk defa kimsenin bilmediği şeyleri anlatıyor hayret :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sedat_BJK

https://twitter.com/firatgunayer/status/636263203543097345
Once kluple sonra futbolcuyla anlasilmiyo mu... Hay ben boyle transfer doneminin...

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Kadir G.

Fırat Günayer ‏@firatgunayer 1 dk.1 dakika önce

5) İşin en ilginç kısmı da Leiva ile Rodgers arasındaki telefon konuşmasının oldukça sert tonda gerçekleşmiş olması..

Telefonları da dinliyor adam gazeteci gibi gazeteci işte!!!

MI6,CIA halt etmiş..

Ben baştaki "5)" maddelerine tavım. :D

Çevrimdışı Deniz

"brendan rodgers ın para sayma görüntüleri var" -Badem

Çevrimdışı Serkan7738

Once kluple sonra futbolcuyla anlasilmiyo mu... Hay ben boyle transfer doneminin...

@Sedat_BJK abi sakin ol otur bi soluklan   :D

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Ersoy

Fırat Günayer kendi yaptığı haberlerde doğrucu zaten.İşin kötü  tarafı çoğu zaman başka duyumcuların twitter sayfasından alıp akşam servis ediyor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Rodgersın acısı geçen seneden. :icool:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Easthanbool

Rodgersın acısı geçen seneden. :icool:
.

Tolgay'ın golünün acısı halen çıkmamış belli ki  :D
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı brkntcnr

Ben baştaki "5)" maddelerine tavım. :D
Fuatavni 2 :D

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Easthanbool

Çevrimdışı ilhan mansız

Transfer Merkezi ⚽ ‏@TransferMerkez 9 dk.9 dakika önce

SON DAKİKA: Galatasaray, West Ham United'ın Burak Yılmaz için yaptığı 8,2 Milyon Euroluk teklifi kabul etti. [KUMB]
bak şu fakirlere  :D

Çevrimdışı Anıl

Yatan yatana :D

La Liga Turkiye ‏@LaligaTurkiyee 46 sn.47 saniye önce

Transfer döneminde adı Beşiktaş ile anılan Portekizli kaleci Beto, Sevilla'da kalacağını açıkladı.

Çevrimdışı Zafer55

https://twitter.com/firatgunayer/status/636265597077225472

Lucas , Rodgers i nasıl ikna etmeye çalışıyor.Hoca sal beni gideyim benden sana yar olmaz .bak benim yerime şunu şunu oynat ne bilim al bunu ortaya çek ..naapcan beni  falan mı diyor

Çevrimdışı kartal43

Imza olmadan herşey gelişebiliyor işte. Önce ozan sonra lucas.

Çevrimdışı Hasan Akten

Benim anladığım Leiva'nın gönlü bizde. Ama zalımın oğlu Brendan Rodgers bize vermiyir

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sen transferi son 5-6 güne bırakırsan başına her iş gelir valla hazırlıklı olmak lazım her ihtimale. :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Ragersin ada başlıcam liverpoolun ada alin tepe tepe kullanın ne Lucas mis arkadaş sanki bana messi. Bir işi de düzgün yapın arkadaş

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ulan utanmadan da hala yaziyorlar ya.

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!