2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895693 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

o degil de..  Victor Valdez BJK da  soylentisi var  ..2+1 yillik  analsmayvarilmis  deniyor nette  bazi  haberlerde ...
 bilgisi olan  ?
Yorgo

Çevrimdışı Kadir G.

Bizim torba olayı ne drurumda şimdi.

Ekstrem bir durum olmazsa 2. torba olacak. Dortmund, biz ve 3. 4. torbadan iki takım.

Çevrimdışı ALI RIZA

Valdez ne ya deli valdezi çok aradılar mı  :s20: :s20:

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı anilsevim

Ya bişeyden bahsedicem de yanlışsa yanlış diyin.
Ochoa ile alakalı
Bu adam malaga kadrosunda biliyosunuz. Cuma günkü sevilla macında ochoa yedekti. Kameni oynadı.
Antronorü diyoki ochoa ya benim 1. kalecim Kameni.
Git yapış şimdi ya Ochoa ya. Piyasa değeri 5. Ver al gel. Uzatma, zaten zmanda yok uzatmaya :)Yorma bizi valdesmiş betoymuş.
Haksızmıyım
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Ensar

Bence de hatali transfer, Cenk'ten iyi kac kaleci var zaten ligde? Boylece GS'nin kalesi saglama alinmis oldu. Tek umudum Cenk'e guvenip Muslera'yi satmalari ve Cenk'in sacma sapan bir performans gostermesi. Fakat gercekci konusursak rakibimizi guclendirmis olduk. Muslera sakatlanirsa ya da cezali olursa yok yere mac kaybettirecek bir kaleci degil Cenk. Tabii bizim taraftara kalsa begenmedikleri adami bedavaya bile yollamakta sakinca yok. Ucun besin hesabini yapmadan ligin zayif ekiplerinden birine daha az bir ucrete satilabilir ya da kiralanabilirdi Cenk.
Sen satiyorsun da cenk gidiyor mu bakalım ligin zayıf takımlarından birine , tövbe estağfurullah ya
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

facebookta "Besiktasa  Adanmis Hayatlar" grubunda  "Durmusali Akca" diye  biri  paylasmis .. ne kadar  dogru bilemiyourm .. Troll  de  olabilir...
Yorgo

Çevrimdışı can1903

facebookta "Besiktasa  Adanmis Hayatlar" grubunda  "Durmusali Akca" diye  biri  paylasmis .. ne kadar  dogru bilemiyourm .. Troll  de  olabilir...
ne paylaşmış
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

Ochoa ile alakalı
Bu adam malaga kadrosunda biliyosunuz. Cuma günkü sevilla macında ochoa yedekti. Kameni oynadı.
Git yapış şimdi ya Ochoa ya. Piyasa değeri 5. Ver al gel. Uzatma, zaten zmanda yok uzatmaya :)Yorma bizi valdesmiş betoymuş.
Haksızmıyım

Ochoa bizde oynayacak kaleci değil. Aradığımız kişi de değil. Yarı kalecilik yarı şovmenlik yapıyor.

Valdes ve Beto daha tercih edilesi isimler.

son olarak 5 milyonun yarısı etmez.

faceteki  paylasimin altindaki yorumlara  gore  yalan habermis.. Anlasmisiz  ancak  Senol Gunes  dususte oldugu icin  istememis... falan  filan   :alala:
Yorgo

Çevrimdışı Erhan

Bizim torba olayı ne drurumda şimdi.

2.torba garanti bizim
fenerin bizim torbaya çıkma ihtimali var

Çevrimdışı brkntcnr

Ochoa ile alakalı
Haksızmıyım
Bence haksızsın hocam. Ochoa çok şovmen bi kaleci. Ve bizim gibi maçta 3-4 atak yiyen takımlarda da oynamadı. Konsantrasyonu zayıf ve sadece refleksleri çok iyi. Bence pek bizlik biri değil.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı anilsevim

Ochoa bizde oynayacak kaleci değil. Aradığımız kişi de değil. Yarı kalecilik yarı şovmenlik yapıyor.

Valdes ve Beto daha tercih edilesi isimler.

son olarak 5 milyonun yarısı etmez.

Eyw, ikimiz farklı spor izliyoruz demekki
2 yıldır ayagına top değmeyen34 lük valdes i tercih ediyorsan bişey diyemem.
Son dunya kupasını falan da izlemedin herhalde
Neyse. Hayırlısı bakalım
Valdes geleceğine günay geçsin oynasın
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Tolga

2.torba garanti bizim
fenerin bizim torbaya çıkma ihtimali var
Hem Basel hem Celtic Ş.Ligi gruplarına kalamaz UEFA'da devam ederlerse 3. torbaya düşüyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Tolga

bi durummu var gençler @Çağrı @Anıl @Tolga @Abdullah  :bandit: :bandit:
Lucas yarın gelecek deniyor.

Bir de Beto ön plana çıktı :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Türkay

hooaaayda Lucas'a ne oldu şimdi yaa
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

Bu ne ya. Her işi mi aynı olur bir yönetimin.

Valla sıkıldım artık. Leiva işi bu saatten sonra yatarsa ciddiyim kıyamet kopar.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serkan7738

Lucas yarın gelecek deniyor.

Bir de Beto ön plana çıktı :icool:

Lucas gelmez abi nerden çıkarıyosunuz  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Ozan E.

Valla sıkıldım artık. Leiva işi bu saatten sonra yatarsa ciddiyim kıyamet kopar.
Hic de birsey olmaz :)

Çevrimdışı Türkay

Lawal is coming  :iwantattention:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler