2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12898001 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

EssiLor

• Ziyaretçi

Şu uçak biletini bir daha kontrol edin. İngiliz gazetelerine göre Lucas yarın LFC antrenmanına katılıyormuş  :alala:
Valla abi bu işte yılan hikayesine döndü
Biri diyor Lucasta pürüzler çıktı
Diğeri diyor yarın gelecek her kafadan bir ses çıkıyor bir an önce olumlu sonuçlansada rahatlasak artık.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Durdun durdun yunus emre dökmecinin online olduğu anda attın fotoyu.
Oldu mu hiç kardeşim şimdi :evillol: :evillol:
:bandit: :bandit: :bandit:
Online olmasamda sikinti yok , online olmadigim zaman Geriden okuyarak geliyorum cunku :bandit:
@Deniz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Bizim bir sıkıntımız var ve maalesef 10 yıldır bununla uğraşıyoruz.

Hiçbir zaman fark yaratacak oyuncu almıyoruz. Hep idare eden kötü oynamayan genelde iyi ama hep stabil performans veren oyuncu alıyoruz.

10 üzerinden genelde 6-7 oynayan 5 oynamayan ama 8-9 da oynamayan oyunculardan kurulu takımımız.

Elbet bunun parayla ilgisi var ama anlatmaya çalıştığım şey bu olduğu sürece kötü oynayarak maç kazanamayız hep iyi oynamak zorundayız.

Rhodolfo yerine Dede, Beck yerine Mayke, Beto yerine Handanovic, Atiba yerine Fer gibi oyuncuları alabildiğimizde biz de her sene  ilk ikiye ambargo koyarız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

bu lucas'ta yine mi pürüz çıktı ¿¿

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar öğlen @Necmi abi bir uyarı yaptı değil mi.

Transfer dışında Quaresma konusunu burada açmayın diye. Uzuyor insanlar daha da sıkılıp geriliyor diye.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Erhan

http://www.transfermarkt.com.tr/louis-schaub/profil/spieler/147485

Ajaxsı yıkan adamın hedefi şimdi shaktar  :biggrinking:

Var mı bu çocukta ışık beyler @Çağrı @atalay

EssiLor

• Ziyaretçi

Liverpool teknik direktörünün Lucasın gitmemesi için Yönetime baskı yaptığı duyumları felan geliyor
İnşallah doğru değildir.

Çevrimdışı Anıl

Şu uçak biletini bir daha kontrol edin. İngiliz gazetelerine göre Lucas yarın LFC antrenmanına katılıyormuş  :alala:
Bilet rezervasyon zaten abi henüz basılmamış durumda :)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih_

Aslinda tum bunlarin otesinde hersey takim olabilmekden geciyor

Hiçbir zaman fark yaratacak oyuncu almıyoruz. Hep idare eden kötü oynamayan genelde iyi ama hep stabil performans veren oyuncu alıyoruz.

10 üzerinden genelde 6-7 oynayan 5 oynamayan ama 8-9 da oynamayan oyunculardan kurulu takımımız.

Elbet bunun parayla ilgisi var ama anlatmaya çalıştığım şey bu olduğu sürece kötü oynayarak maç kazanamayız hep iyi oynamak zorundayız.

Rhodolfo yerine Dede, Beck yerine Mayke, Beto yerine Handanovic, Atiba yerine Fer gibi oyuncuları alabildiğimizde biz de her sene  ilk ikiye ambargo koyarız.
Aslinda tum bunlarin otesinde hersey takim olabilmekten geciyor.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2015, 22:16:05 Fatih_ ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Lucas geldi mi? Gelmedi mi? Noldu? Arkadaş bir rahat uyku yok

Çevrimdışı Çağatay

Her transferde oldugu gibi lucasta da baya bir bilgi kirliligi oldu her kafadan bir ses çıkıyor...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Easthanbool

Rezervasyon gözükmüyor henüz Leiva adına ben kontrol ettirdim eğer bir son dakika olmaz ise
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Kadir G.

7 sene sonra bir ihtimal veririm buna. O 7 içinde 3 şampiyonluk 2 ikincilik dolaylı cl katılımı lazım yoksa ne borç ödenir ne de algıdan dolayı bu isimlerin gelecekteki muadilleri bizi tercih etmez.

Ben bu kulüpten real, chelsea olmasını istemem, isteyemem. Zaten hiçbir zaman gerçekleşmeyecek mevzu bu.

İstediğim, görmek istediğim nokta 20 yaşında kendini göstermiş oyuncuya 8-9 milyonu verip en fazla 1 haftada bitirecek araya da ihtiyaç varsa maliyeti "yüksek" oyunculardan bir tane koyabilecek güce ulaşması olur.

Çevrimdışı Çağrı

Rezervasyon gözükmüyor henüz Leiva adına ben kontrol ettirdim eğer bir son dakika olmaz ise

Rezervasyon var bizde görüntüsü de var ama Check in'i bekliyoruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Easthanbool

Rezervasyon var bizde görüntüsü de var ama Check in'i bekliyoruz.

O zaman sıkıntı yok  :evillol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Kadir G.

Bu Olcay neymiş böyle ya. Ben bundan 1 yıl önce Olcayı savunduğum için nerdeyse 10 kişiden dayak yiyecektim kahvede. Ben bile bukadar ilah yapmadım adamı :D

İlah yapmadım söylediklerimi farklı noktalara çekmeyin.

EssiLor

• Ziyaretçi

Lucas transferinde aksilik çıkacağı söyleniliyor teknik direktörleri ve Liverpool taraftarı Lucası bırakmak istemiyormuş lucas kalsın felan diyorlar
Özellikle Liverpool taraftarları çok tepkili Yönetime
Yönetimi Vazgeçirmek için çabalar sarfettikleride gelen duyumlar arasında
Bir an önce şu iş bitsede rahatlasak.

Çevrimdışı Çağrı

7 sene sonra bir ihtimal veririm buna. O 7 içinde 3 şampiyonluk 2 ikincilik dolaylı cl katılımı lazım yoksa ne borç ödenir ne de algıdan dolayı bu isimlerin gelecekteki muadilleri bizi tercih etmez.

Ben bu kulüpten real, chelsea olmasını istemem, isteyemem. Zaten hiçbir zaman gerçekleşmeyecek mevzu bu.

İstediğim, görmek istediğim nokta 20 yaşında kendini göstermiş oyuncuya 8-9 milyonu verip en fazla 1 haftada bitirecek araya da ihtiyaç varsa maliyeti "yüksek" oyunculardan bir tane koyabilecek güce ulaşması olur.

Bir şeyler hızlı değişebiliyor.

Normalde Telles transferi ile Mayke transferi eş değerdir. Galatasaray o dönem Avrupa'da adını duyurduğu için yapabildi iş parada bitiyor.

Dediğin gibi takım o seviyelere çıkamaz çok uzun süre ama en azından bir Benfica, devamında Sevilla olabilmeli.

Bu takım isim, bütçe, tarih olarak AVrupa'nın en iyi 20 kulübünden biri olmalı en azından.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Bir şeyler hızlı değişebiliyor.

Normalde Telles transferi ile Mayke transferi eş değerdir. Galatasaray o dönem Avrupa'da adını duyurduğu için yapabildi iş parada bitiyor.

Dediğin gibi takım o seviyelere çıkamaz çok uzun süre ama en azından bir Benfica, devamında Sevilla olabilmeli.

Bu takım isim, bütçe, tarih olarak AVrupa'nın en iyi 20 kulübünden biri olmalı en azından.

Telles sanırım 6.5 gibi bir paraya geldi şu an ne kadar doğru bilemem güya psg 7+ veriyormuş. Örneğin buna kâr gözüyle bakılmaz, bakmayız.

Finaller anlamında Benfica olmayı ben de isterim yalnız bitirişleri onlara kalsın.

Lanetli o kulüp :D

Çevrimdışı sallapati

bizde oynayıp sonraki dönemde gsye giden oyuncularımız..ilk aklıma gelenler..

saffet sancaklı
sergen yalçın
ayhan akman
serdar özkan
gökhan zan
burak yılmaz

Çevrimdışı Çağrı

Telles sanırım 6.5 gibi bir paraya geldi şu an ne kadar doğru bilemem güya psg 7+ veriyormuş. Örneğin buna kâr gözüyle bakılmaz, bakmayız.

Finaller anlamında Benfica olmayı ben de isterim yalnız bitirişleri onlara kalsın.

Lanetli o kulüp :D

Evet o farklı konu zaten teknik direktörü de lanetten kaçtı büyü yapmış takıma Guttmann  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet K

Şu dediğin kadro her sene en az 7-8 puan farkla şampiyon olur. Şampiyonlar liginde de en az çeyrek final oynar doğru hocayla..

Çevrimdışı talha

Bizim torba olayı ne drurumda şimdi.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

Basın bizle billur geçiyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..