2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12890796 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

gs'den kaçan denayer marsilya ile anlaşmak üzeri imiş.Neden bu oyuncuya biz çökmüyoruz.
O adam buralarda durmaz. GS ile anlaşamadılarsa bizimle hiç anlaşamazlar.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

@alifuatduatepe: Salvatore Sirigu 3 milyon euro yıllık pahalı görünüyor şu haliyle!

Çevrimdışı Çağrı

@alifuatduatepe: Salvatore Sirigu 3 milyon euro yıllık pahalı görünüyor şu haliyle!

Ya :D

Sirigu gibi adamı almak için tek kıstas 3 milyon euroysa bizimkiler onun üstüne Kiev karambolü gibi çökerdi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

gs'den kaçan denayer marsilya ile anlaşmak üzeri imiş.Neden bu oyuncuya biz çökmüyoruz.

Madem denayer marsilya ya gidiyor bizde doria yi opsiyonlu kiralayalim. Şimdi 3 ver seneye de 5 ver al tapusunu.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu adam kadar sallayıcı birisi görmedim. Bu sezon iyi salladı da 1 tane bile tutmadı. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

Bu adam kadar sallayıcı birisi görmedim. Bu sezon iyi salladı da 1 tane bile tutmadı. :D

Ben tam tersi biliyorum.

Çevrimdışı brkntcnr

Ali Fuat Duatepe benim de güvendiğim sayılı adamlardan.

Çevrimdışı LuceGel

Ben tam tersi biliyorum.
Bencede tam tersi siz hala bizim yönetime güvenmeye devam edin  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı brkntcnr

Denayer zu marsilya yaparsa bizde Doria yı alırız. Her türlü win-win durumu :)

Çevrimdışı ilhan mansız

Transfer konusunda gs çok zor durumda, ANLAŞILAN geçen yıl hediye edilen şampiyonluk mali duruma ilaç olmamış, transfer yapamıyorlar. Bu durumdayken onlara Cenk i vermek büyük hata olur. Bırakalım batsınlar, iyice Köşeye sıkıştılar. Belki de oyuncu satmak zorunda kalacaklar. Ben olsam Cenk i asla bunlara vermezdim. GS net 1,3 milyar borcu olan bir takım,

Çevrimdışı can1903

Ali Fuat Duatepeye laf etmeyin yav

Adam Gomez"in ne zaman KAP olacağını bildirdi herşeyi biliyor adam

Yalan söylemezzz
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Bence 700 bin € çok çok çok iyi rakam Cenk için. Normalde ben Tolga Cenk ve Günay ın üçüne toplam 500 bin € vermem.

Çevrimdışı atalay

Kabore zu Krasnodar.

Lucas'tan sonra ismi geçenler arasında en iyisiydi.

Çevrimdışı Black|Eagle

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım  :)

Çevrimdışı Berkay35

Cenk ve tolga ben olsam ikisini birden yollarım hiç düşünmeden nedeni ise ikisininde kredisi yok bu taraftarda barutları bitti en ufak hatalarında stadı başlarına yıkarlar kez pektemek tede aynı durum var.bu arkadaşlarla olmadı,olamayacakta.o yüzden gönderilmelidirler.Valdes konusuna gelirsek ben farklı düşünüyorum biraz daha örneğin volkan,hakeme ve takıma etkisinin farklı olduğunu düşünüyorum,valdesdede bu olacAktır.inşallah gelir cenkten tolgadan sonra cordoba gibi gelecektir bu taraftara kendisi.son olArak bence bu takıma kesinlikle stoper gerekliydi,almadılar en büyük yanılgıya burda düşüyorlar bence kesinlikle rhodolfo tarzı biri daha gelmeliydi.hakkımızda hayırlısı olsun

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım  :)
:hosgeldin @Black|Eagle
Profiline yasinida eklersen daha iyi olur ona gore davranilir :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

EssiLor

• Ziyaretçi

SON DAKİKA
TFF'den yapılan açıklamada;

''BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün 22.08.2015 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.'' denildi.

Haber Kaynağı: HABER1903

Al işte buyur burdan yak.

Çevrimdışı Black|Eagle

Çevrimdışı Ensar

SON DAKİKA

''BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün 22.08.2015 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.'' denildi.

Ne oldu allah aşkına  , nedir saha olayı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Hasandyz

Cenk yıllardır o kadar şans verilmesine rağmen gelişemeyen bir kalecidir, yabancı sınırlamasının kalktığı bu dönemde yüksek bonservisle satılamaz. Cenk in yıllık ücretini gs dışında başka bir kulüp ödemeyi kabul etmez, Tolga nın kini gs bile kabul ermez. Cenk in menajeri Ahmet Bulut olduğu için oyalama falan da olmaz. Ayrıca alt yapımızdan çok yetenekli kaleciler geliyor. Oynadığı zaman Veysel de Cenk den aşağı performans göstermeyecektir, alttan gelenlere de yer açılmalı ki onlar da şansını denesin.

Çevrimdışı Çağrı

SON DAKİKA

Ulan yine ne yaptık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

SON DAKİKA

Saha olayı derken? Hangi saha olayı?

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ulan yine ne yaptık.
Bi Bilsek :akuma:
Ota B.ka Ceza veriyorlar konu biz olunca :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık