2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891267 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı idil

yahu şakamısınız.... ne kadar safız ya gelen duyumlara mı inanıyosunuz yoksa renkli basına mı? brendon rodgers adamı hala istiyorsa gelebilir mi sizce?? biraz gerçekçi olun
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı idil

bu acıdan benim de kafamı karıştırıyor ,poldi'den önce de gitmişti gökhan , sanki özel bi sempatisi var, canımı sıkıyor

kesinlikle var bunu görmemek için kör olmak lazım....umarım sorun yaratmaz bu durum. uyarılmazsa bigün elimizden kayıp gider biz de bakarız, olmayan şeyler değil

Çevrimdışı Efe

Salı,Salı dediler daha KAP yok.Demek ki Türk basınından bir halt olmazmış. :akuma:
şimdide yan çiziyorlar transfer yattı diyorlar o zaman o kadar kesin konuşulmayacak yinede leiva bugün bildirilebilir ama parasal açıdan dünkü maçtan sonra dahada yukarı çıkmştır hatta liverpool kiralama bedelide isteyebilir transferin gerçekleşme oranı baya düştü ne olurdu dün oynamasaydı :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı OrhanAker

yahu şakamısınız.... ne kadar safız ya gelen duyumlara mı inanıyosunuz yoksa renkli basına mı? brendon rodgers adamı hala istiyorsa gelebilir mi sizce?? biraz gerçekçi olun

rodgers bir recep dönekbaşı değildir diye tahmin ediyorum.ayrıca henderson ölmedi tekrar dönecek sahalara :lol:

Çevrimdışı Efe

kesinlikle var bunu görmemek için kör olmak lazım....umarım sorun yaratmaz bu durum. uyarılmazsa bigün elimizden kayıp gider biz de bakarız, olmayan şeyler değil
ilk önce para gs versin 20 milyonu alsın seneye  :D öyle kolaydeğil elimizden kayıp gitmesi hele fikret başkan ordayken seneye büyük külüplerden birine iyi bir rakama gidecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dlcs

Hüsnü kuruntu olmuş bu yazdıkların. Gökhan Beşiktaşlı bir oyuncu. İsteseydi 2 yıl önce gayet gidebilirdi g.saray'a.

Ayrıca geçen yıl takımın yarısı g.saray'ın maçını izlemeye gitti. Bunlar avrupa'da sorun olmuyor ama bizim gibi ülkelerde sorun ediliyor ne yazık ki. Yıl olmuş 2015 ..

Çevrimdışı Efe

rodgers bir recep dönekbaşı değildir diye tahmin ediyorum.ayrıca henderson ölmedi tekrar dönecek sahalara :lol:
aslında işi rogers değil yönetim sıkıntıya sokuyor olabilir para alabilmek için
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı anilsevim

Lucas için KAP açıklamasını bu akşam üzeri 4-5 gibi bekliyorum.
Spor ana haberler başlamadan önce yapılır bence. Klüpler genelde bu tür açıklamaları akşam üzeri yapıyorlar ve son dakika olarak bültenlerin 1 numaralı gündem maddesi oluyor.
Bakalım ne olacak 3-4 saat içinde :)
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

EssiLor

• Ziyaretçi

Ortada çok büyük bir komplo var bir işler dönüyor
Beşiktaşa Şampiyonluk yolunda bir takım darbeler vurulmaya çalışıyor
Quaresma iddialarının ortaya atılması felan bunlar takımı yıpratmaya yönelik şeyler
Beşiktaşın dikkatini dağatmaya çalışıyorlar
Gökhan Töreye gelirsek düzelecek zamanla daha iyi olacak Quaresma ve Gökhan Töre harika bir ikili ilerleyen zamanlarda herkese o lafları yutturacaklar.

Çevrimdışı kartal43

Alsınlar madem lawalı kapasınlar transferi. Adamın menajeri kalmasını istiyorum demiş. Şu saatten sonra piyasada adam kalmadı zaten. Kaleci dedikodularına yönetim bile gülüyordur. Adamların derdi orta sahaya adam alıp transferi kapatmak. Eskişehir kabul ederse Lawal gelir transfer kapanır. Ne kadar az beklenti okadar iyi. Bu yönetimin anlayamadığı şey söz değil imza konuşur.imza olmadan almış havalarına giriyoruz her seferinde.lucasta sonuncusu oldu

Çevrimdışı brkntcnr

Leiva hayırlı olsun.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı genki1914

Londrada sozlesme detaylari gorusuluyormus yetişirse bu gece yetismezse yarin istanbuldaymis hayirli olsun...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı OrhanAker

aslında işi rogers değil yönetim sıkıntıya sokuyor olabilir para alabilmek için

Hiç zannetmiyorum ama 3 sezondur transfer süreçlerimiz sıkıntılı malum pazarlık (ölücülük) vs  :lol:
Bizlerde de fazla sabır olmayınca birde üstüne medyada çıkan yalan haberler gelince o iş yattı felan..
normal yani ilk önce moral olarak dibi görmemiz lazım..  :lol:

Çevrimdışı idil

ilk önce para gs versin 20 milyonu alsın seneye  :D öyle kolaydeğil elimizden kayıp gitmesi hele fikret başkan ordayken seneye büyük külüplerden birine iyi bir rakama gidecek

30m 'a satarım valla o raddeye gelcem yakında  :s20:

Çevrimdışı Tolga

Lucas bence gelecek ama kaleci ve stoper için çok fazla beklentim yok. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı idil

Hüsnü kuruntu olmuş bu yazdıkların. Gökhan Beşiktaşlı bir oyuncu. İsteseydi 2 yıl önce gayet gidebilirdi g.saray'a.

Ayrıca geçen yıl takımın yarısı g.saray'ın maçını izlemeye gitti. Bunlar avrupa'da sorun olmuyor ama bizim gibi ülkelerde sorun ediliyor ne yazık ki. Yıl olmuş 2015 ..

ama başarılı ama değil ama becerikli ama değil... bu takımda Beşiktaşlı adam Cenk Tosundur. Olcay şahan da kara kartaldır ve yapmazlar böyle şeyler. lütfen ilk mesajımı tekrar okuyun poldi tişörtleri giymiş destekler gibi fotografları atılmış ve gökhan bunları yakın takipte... kimse yapamaz bunu kolay kolay. Ben kabul edemem hele hele şu kaos ortamında!! düzenli olarak hakkımızı yiyip duran,bizi sırtımızdan bıçaklayan, bize stadını şeytani şekilde vermeyen takım söz konusu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

lucas ve doria gelsin benimde başka beklentim yok  :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi yalan söylemez kardeşim. Duyumcular yalan söyler. Kulübün içinden olduğunu söyleyenler yalan söyler. Yöneticiler yalan söyler.

Biraz akıl mantık. 20 milyon euroluk kaleciyi senin sponsorla alma şansın filan da yok senin öyle bir hakkın yok.

Kiralık alacaksan da zaten sponsora ihtiyacın yok. Elinde Trapp dışında kalecisi olmayan adam da sana top class kalecisini bedava vermek için 2 petrol kuyusu daha bulup onun sevinciyle bunu yapması gerekir.
:upto: :upto: :upto:
hakkımda sallıyorsun diyorlar @Çağrı
ben duyum vermedim sosyal medyaya düşmüş bir haber
farklı kaynaklardanda duydum dedim sadece ama inanmadığımıda söyledim
20 M€ Bonservisi olan birinin ücretsiz bırakılması için ya bırakanın aptal olması
lazım tutki öyle bütün devler başına üşüşür. Yada bizim başkanın Eskobar
olması lazımki oyuncunun üstüne çöksün kimsede bulaşamasın :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

gelirse sadece lucas gelir diğerleri 2.yarıya
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

ama başarılı ama değil ama becerikli ama değil... bu takımda Beşiktaşlı adam Cenk Tosundur. Olcay şahan da kara kartaldır ve yapmazlar böyle şeyler. lütfen ilk mesajımı tekrar okuyun poldi tişörtleri giymiş destekler gibi fotografları atılmış ve gökhan bunları yakın takipte... kimse yapamaz bunu kolay kolay. Ben kabul edemem hele hele şu kaos ortamında!! düzenli olarak hakkımızı yiyip duran,bizi sırtımızdan bıçaklayan, bize stadını şeytani şekilde vermeyen takım söz konusu
Kafasında Gs olsaydı geçen sene bize gelmeyip Gs'ye gidebilirdi.

Biz 4.5 m euro'ya G.Töre'yi aldık, onlar da Olcan'ı 4.5 m euro+Salih'i vererek almışlardı.

Yani demem o ki G.Töre biz de oynamak istemeseydi alamazdık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

dip not  zaten çok sağlam bilgi olsa şimdi haber sitesinde okuyor olurdunuz :bandit:

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Ortada çok büyük bir komplo var bir işler dönüyor
Beşiktaşa Şampiyonluk yolunda bir takım darbeler vurulmaya çalışıyor
Quaresma iddialarının ortaya atılması felan bunlar takımı yıpratmaya yönelik şeyler
Beşiktaşın dikkatini dağatmaya çalışıyorlar
Gökhan Töreye gelirsek düzelecek zamanla daha iyi olacak Quaresma ve Gökhan Töre harika bir ikili ilerleyen zamanlarda herkese o lafları yutturacaklar.
Beşiktaş üzerine oynanan oyunlar...
Ya sıkılmadınız mı bu laflardan?

3 takım da hep göz önünde.Tabi ki de her şeyleri haber olacak.İçlerinde art niyetli olanları da bu takımları yıpratmaya çalışacak.Bu yıllardır böyle
Ama biz basını veya diğer odakları değiştiremeyiz

Biz kendimiz doğru işler yapıyor muyuz onu sorgulayalım önce

Çevrimdışı Ozan E.

Gonderilecekler ne zaman gonderilecekler?  :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

Gonderilecekler ne zaman gonderilecekler?  :D
Hakikaten bir de o var. Kimse de demiyor ki arkadas beni kadroda dusunmuyorsaniz yol verin gidem.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!