2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12892562 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Bugün de ses seda yok.

Yarını bekleyeceğiz  :icool:

Salı,Salı dediler daha KAP yok.Demek ki Türk basınından bir halt olmazmış. :akuma:
Bundan sonra her sene!

Lucas ile anlaştıysanız sakın kap'a bildirmeyin daha. Henüz gerginliğimiz hat safhaya ulaşmadı, lucas'ta sorun haberleri çıkmadı, sinir sistemimiz allak bullak olmadı, demek ki biz kap bildirimine hazır değiliz :D

Çevrimdışı Batuhan1903

Beyler ben sirigu leiva doria gelsin pektemek tolga neciple 10 yıllık sözleşmelerede razıyım hatta eneramoda gelsin :evillol:

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı idil

mesajı buraya yazmam adına uyarıldım, mesajım boşuna gitmesin buraya da atıyorum:

KONU DIŞI ama yazmak sorundayım tepki gösterirsiniz sizde umarım. Haberi olmayan var mı ya da bu konu hakında siz ne düşünüyosunuz bilmiyorum ama töre nin dün tt arenada olmasından kıllandım açıkçası. ilk gördüğümde sustum ama şimdi de abuk subuk resimlerini gördüm instagramda. başka birisi töre nin tt arena da fotografını paylaşmış tribünleri izlerken, altına da GALATASARAY, POLDİ tribünler harikaydı.... gibi yazılar yazmış..neymiş poldi yle kankalarmış?? yahu madem bu kadar kankalar neden sadece gökhan gidiyo poldiyi izlemeye? bir kere geldi mi poldi? üstelik geçen seneden beri oluyor bu. ezeli rakibin stada elini kolunu sallayarak bu kadar rahat gidilir mi? hiç mi uyarmıyor kimse, taraftar tepkisinden çekinilmiyo mu? poldi tişörtü giymiş, poldi şapkası takmış bir de resimde!! oldu olucak gs forması giyseymiş??? rezalet ya valla ne hale geldik...acilen uyarılmalı töre!!!!!!!!!!!
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Pascal

mesajı buraya yazmam adına uyarıldım, mesajım boşuna gitmesin buraya da atıyorum:

KONU DIŞI ama yazmak sorundayım tepki gösterirsiniz sizde umarım. Haberi olmayan var mı ya da bu konu hakında siz ne düşünüyosunuz bilmiyorum ama töre nin dün tt arenada olmasından kıllandım açıkçası. ilk gördüğümde sustum ama şimdi de abuk subuk resimlerini gördüm instagramda. başka birisi töre nin tt arena da fotografını paylaşmış tribünleri izlerken, altına da GALATASARAY, POLDİ tribünler harikaydı.... gibi yazılar yazmış..neymiş poldi yle kankalarmış?? yahu madem bu kadar kankalar neden sadece gökhan gidiyo poldiyi izlemeye? bir kere geldi mi poldi? üstelik geçen seneden beri oluyor bu. ezeli rakibin stada elini kolunu sallayarak bu kadar rahat gidilir mi? hiç mi uyarmıyor kimse, taraftar tepkisinden çekinilmiyo mu? poldi tişörtü giymiş, poldi şapkası takmış bir de resimde!! oldu olucak gs forması giyseymiş??? rezalet ya valla ne hale geldik...acilen uyarılmalı töre!!!!!!!!!!!

Herkes dilediği maça giderek seyretme hak ve özgürlüğüne sahiptir, kimsenin de buna müdahele etmeye hakkı yoktur.
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı aksitt

Sezonun başlaması ile birlikte oynanan iki karşılaşmanın ardından Beşiktaş Kulübü Yöneticileri transfer çalışmalarına devam ediyor.

Liverpool'un tecrübeli orta saha oyuncusu Lucas Leiva'yı kiralık olarak kadrosuna katan Beşiktaş, stoper mevkii için Marsilya'nın Brezilyalı 20 yaşındaki genç futbolcusu Doria'yı da kiralık olarak transfer etmek için çalışmalara başladı.

Marsilya ile yapılacak görüşmelerin ardından bu transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı gelen bilgiler arasında.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

kusura bakmayın da adamlar resmen bu forumları okuyup haber yapıyor. Twitter'da aynı şekilde olmayan ya da olmayacak şeyler yazılıyor. Sonra olmayınca sh yönetim vah yönetim bunu da alamadı beceriksizler diye özellikle genç arkadaşlar yüklenip bir de üzülüyor. Şu yazılan şeye özel haber yazmışlar bir de. Bu haber değil ki özel olsun  :)

Çevrimdışı AsiRuh86

İçinde bulunduğumuz duruma hala espiri yapabilenler var.1 hafta kalmış 2 ay önce bitmesi gereken transferler ortada yok.Sonra da şampiyonluktan konuşmak ayrı bir ironi

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/liverpool-fc-transfers-lucas-leiva-9921623  bu haberde gelmeyeceği yazıyor sanırım :by2:
Bu konuda son kez yazıyorum :D haberin tarihi 17 ağustos. Yani adama 17 ağustos ta lucas ile ilgili sorular sorulmuş. Hatta haberde liverpool'un teklifi reddettiği yazıyor ama 17 ağustos tarihli haber bu. ilginç olan yanı şu haberin; dün akşamki arsenal maçından sonraki ropörtajı da bu habere ekleyip iki haberi dün akşamın yeni haberi olarak vermişler. Eski ve yeni açıklamaların karışımı olmuş bu haber. Bu kadar herkes yazmışken, dün akşam adam resmen maçtan çıkarken veda etmişken artık yatmaz bu iş. Gerçi biz Beşiktaş'ız her şey olabilir tabi işin o tarafı da var :D :D

Çevrimdışı Easthanbool

Leiva liverpoolda kaldı deniyor trt sporda
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Ersoy

lawala kaldık geçmiş olsun.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kutay

Bu konuda son kez yazıyorum :D haberin tarihi 17 ağustos. Yani adama 17 ağustos ta lucas ile ilgili sorular sorulmuş. Hatta haberde liverpool'un teklifi reddettiği yazıyor ama 17 ağustos tarihli haber bu. ilginç olan yanı şu haberin; dün akşamki arsenal maçından sonraki ropörtajı da bu habere ekleyip iki haberi dün akşamın yeni haberi olarak vermişler. Eski ve yeni açıklamaların karışımı olmuş bu haber. Bu kadar herkes yazmışken, dün akşam adam resmen maçtan çıkarken veda etmişken artık yatmaz bu iş. Gerçi biz Beşiktaş'ız her şey olabilir tabi işin o tarafı da var :D :D
sağolun içim rahatladı ama yine de emin değilim leivanın tam olarak geleceğinden
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Tolga

Yarın son gün oldu oldu olmadı zaten geçmiş olsun.

O yüzden yarını bir beklemek lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

lawala kaldık geçmiş olsun.

Nerden çıkardın bu sonucu

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Ersoy

Nerden çıkardın bu sonucu

Öyle olacak büyük ihtimal. Hendo sakat Lucas'ı vermez.

Bundan sonra her sene!

Arkadaşlar bakın dün akşam ragers'ın lucas'ın kalmasını istiyorum diye bir açıklaması yok. Burada röportajın linkini verdiler dinleyen arkadaşlarımız da söyledi öyle bir ifadesi yok diye. Bu haber eski ve yeni haber karışımının dün gece aynı haber içinde sunularak sanki açıklamalar yeniymiş gibi algılanmasından oldu. İlk önce futbol arenada çıktı haber, bugün fanatikte de var ama hepsinin kaynağı aynı 17 ağustos tarihli haber. Maalesef basınımız bu kadar aciz işte onu bile göremiyorlar. Üstelik maçtan sonra skysports taki röportajını da baktık lucas kalıyor diye bir beyanatı yok ragers'ın. Biraz sakin olalım bence oldu iş ;)

Çevrimdışı Çağrı

Yahu utanmadan Sirigu yazıyorla ya. Bu kadar da olmaz ama artık Lukaku, Dzeko şimdi de bu alenen alay ediyorlar milletin aklıyla.

Neymiş kaleci almışmış ulan elindeki Dünya'nın en iyi 5 kalecisinden biri adam bedava sana kiralayacak kadar salak mı!

Pes artık yani pes.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ben hala bu transferin olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum. :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Öyle olacak büyük ihtimal. Hendo sakat Lucas'ı vermez.

Şimdiye kadar neden görüştuler  o zaman dün gece yarısı sakatlanmadiya  adam saat 16 ile 17 arası kap gelir sanirim

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Ensar

lucas işi bitti lucas beşiktaşta rahat olun biraz ya
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

Normal bir şey bu İdil duygsal bakmışsın biraz. Podolski en yakın arkadaşı maç izlemesinde de sorun yok Demba da izledi birkaç kez Galatasaray'ın maçını.

Töre Podolski'nin ilk maçı içeride diye gitmiştir. Bir stadımız olsa Podolski de izlemeye gelir ama maalesef hala maç izlenecek bir stadımız yok :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Paolo Maldini

Sirigu yedeğe düşmüş.Artık trapp oynuyor ama yinede çok zor transfer maaşı yülsek deniyor ama onu karşılığa biliriz.Fransada vergi yüzde 50 olmalı.
De gea  giderse manu kapar hemen bizi tercih etmesi zor ama inşallah yönetim sonuna kadar ısrar eder

Çevrimdışı Tolga

Yahu utanmadan Sirigu yazıyorla ya. Bu kadar da olmaz ama artık Lukaku, Dzeko şimdi de bu alenen alay ediyorlar milletin aklıyla.

Neymiş kaleci almışmış ulan elindeki Dünya'nın en iyi 5 kalecisinden biri adam bedava sana kiralayacak kadar salak mı!

Pes artık yani pes.
@Çağrı sonunda patladı :kop: