2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891179 defa] 2015/16 Transfer Sezonu
tolganın bir tık üzeri benim yalnız  :evillol: :evillol: halı sahada bana panter derler
:D Menajerin kim hemen konuşalım :D

Çevrimdışı Ensar

Fikret Orman yarın 12.00 da vodafone arenadan canlı yayın ile aspor da olacakmış
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı brkntcnr

:D Menajerin kim hemen konuşalım :D
Ahmet Bulut'tur :D O adamın menajeri olmadığı Türk topçu yok valla :D

Fikret Orman yarın 12.00 da vodafone arenadan canlı yayın ile aspor da olacakmış
Lucas tanıtımı olabilir o zaman  yayin oncesi , esnasinda , sonrasında ? :D

Ahmet Bulut'tur :D O adamın menajeri olmadığı Türk topçu yok valla :D
Ahmet Bulut'a menajer payı olarak 2 kilo kaju. Arkadaşa'da kaju+bir miktar para versek nasıl olur acaba :D bence çok cazip bir teklif :D

Çevrimdışı kaanzor

Ahmet Bulut'a menajer payı olarak 2 kilo kaju. Arkadaşa'da kaju+bir miktar para versek nasıl olur acaba :D bence çok cazip bir teklif :D

1 kilo kajuya kuzenide getirim iyi stoperdir kendisi  :lol: :lol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Ensar

paraya ne gerek var kaju+antep fıstığı neyine yetmiyor :D

Çevrimdışı Savaş

Son hafta kıyamet kopacak gibi. Doria, Sirigu isimleri geçiyor ama zor. Ha gelirlerse efsane olur be. Gelsinler be valla gelsinler :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 kilo kajuya kuzenide getirim iyi stoperdir kendisi  :lol: :lol:
:kop: takımın ismi de kuruyemiş spor olsun :D

Çevrimdışı Kemal

Yarın Başkan çıkıp Leiva transferiyle transfer sezonunu kapattık diyecek

Olası (Allah korusun ) aksaklıkta ;

Görüştüğümüz başka isimler var deyip , Lawalı alacaklar.

Çevrimdışı indie

Aman kimi alırsak alalım heyecansız, munis, hırssız, efendi, ensesine vur lokmasını al tipte etliye sütlüye karışmayan biri olsun. Hatta topa bile vurmasın.  :ebebe:

Dün Sneijder'in çift dalışını, durup dururken rakibe dirsek atmasını, hakeme defalarca el kol yapmasını ve kart görmemiş olmasını ibretle izledim. Melo ayrı bir olay zaten. 2 kez atılmalıydı ama o kadar normalleşti ki bu durum insanlar üzerinde durmuyorlar bile.

paraya ne gerek var kaju+antep fıstığı neyine yetmiyor :D
olsun belki fındık fıstık almak ister para lazım olur :D sürekli antep fıstığı kaju yenmez :D yalnız gerçekten bu seneki transfer sezonu beni çıldırttı. Yazdığım şeylere bak kayışı kopardım sanırım :D :busted_cop: :sombrero:

EssiLor

• Ziyaretçi

Güzel şeyler oluyor levia yı aldık kaleci ve stoper de almaya çalışıyoruz bunlar iyi şeyler
Fb ve Gs ninde puan kaybetmesi bize resmen ilaç oldu önümüzü açtı
Bu fırsatı iyi değerlendirmek lazım.

Çevrimdışı Ensar

olsun belki fındık fıstık almak ister para lazım olur :D sürekli antep fıstığı kaju yenmez :D yalnız gerçekten bu seneki transfer sezonu beni çıldırttı. Yazdığım şeylere bak kayışı kopardım sanırım :D :busted_cop: :sombrero:
gerçekten çok acayip bi transfer sezonu oldu :D

EssiLor

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Mehmet57

Leiva'nin yani sira Lawal'in gelmesi bize ayri bir farklilik katar.

Leiva'nin oyun zekasi cok yuksek. Dikine oynayan, EPL'in hizli temposuna alisik bir orta saha.
Uclu orta sahada; Lawal bize farkli ozellikler katar. Boy, fizik guc, topla hizli cikabilen seri ayak.

Bunun onune oyunu kurmalari Oguzhan'i, sol kanata Sosa'yi koyarsan gercekten komple bir orta sahaya sahip oluruz.

Çevrimdışı brkntcnr

Leiva'nin yani sira Lawal'in gelmesi bize ayri bir farklilik katar.

Leiva'nin oyun zekasi cok yuksek. Dikine oynayan, EPL'in hizli temposuna alisik bir orta saha.
Uclu orta sahada; Lawal bize farkli ozellikler katar. Boy, fizik guc, topla hizli cikabilen seri ayak.

Bunun onune oyunu kurmalari Oguzhan'i, sol kanata Sosa'yi koyarsan gercekten komple bir orta sahaya sahip oluruz.
Valla bahsedilen pedro + 4m paraları lawal a çok. Gereksiz olur.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ozan E.

Beto sevillada kalacagini aciklamis o fotografta ligtvde yaziyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu transferler zamanında olsa bide..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Beto sevillada kalacagini aciklamis o fotografta ligtvde yaziyor

instagram hesabından yazmış.

Çevrimdışı Mehmet57

Valla bahsedilen pedro + 4m paraları lawal a çok. Gereksiz olur.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabii, cok ucuk miktar. Ama Pedro kiralik + 1,5 milyon olsa ben isterim sahsen.

Çevrimdışı yedic

Baska transfer olacaksa beni umutlandiran tek sey baskan artik "haftaya netlesir" diyemeyecek, cunku haftaya transfer sezonu kapaniyor.

Çevrimdışı Tolga

Baska transfer olacaksa beni umutlandiran tek sey baskan artik "haftaya netlesir" diyemeyecek, cunku haftaya transfer sezonu kapaniyor.
:D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Leiva ne oldu ? Gelirse artık son güne anca.Başka da transfer olmaz.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Leiva ne oldu ? Gelirse artık son güne anca.Başka da transfer olmaz.
Bugün de ses seda yok.

Yarını bekleyeceğiz  :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...