2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894237 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

doria konusunda herkes neden bu kadar umutsuz kiralayabiliriz geçen senede kiralamışlar

Çevrimiçi Samet Ç

Beto, Sevilla'dan ayrılıyormuş belki onu alırız :D
Beto alınabilir de Sirigu nedir arkadaş? Sirigu'yu getirebiliyorsak sol beke Psg'den Digne'yi alalım ön liberoya da Verrati'yi.  :D

Çevrimiçi Samet Ç

doria konusunda herkes neden bu kadar umutsuz kiralayabiliriz geçen senede kiralamışlar
Bielsa istemediği için kiralıyorlardı Doria'yı bu sene kiralayacakları sanmıyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beto alınabilir de Sirigu nedir arkadaş? Sirigu'yu getirebiliyorsak sol beke Psg'den Digne'yi alalım ön liberoya da Verrati'yi.  :D
:D digneyi ben çok isterdim ama roma kapmış sağ bek tamam artık seneyede sol bek tamam olur :D verratti zor olur ama matuidiyi alalım  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Aynen işin gerçeği Sirigu hayal hele hele transfer döneminin bitimine 6 gün kala alma şansımız hiç yok :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Sezonun başlaması ile birlikte oynanan iki karşılaşmanın ardından Beşiktaş Kulübü Yöneticileri transfer çalışmalarına devam ediyor.

Liverpool'un tecrübeli orta saha oyuncusu Lucas Leiva'yı kiralık olarak kadrosuna katan Beşiktaş, stoper mevkii için Marsilya'nın Brezilyalı 20 yaşındaki genç futbolcusu Doria'yı da kiralık olarak transfer etmek için çalışmalara başladı.

Marsilya ile yapılacak görüşmelerin ardından bu transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı gelen bilgiler arasında.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Sezonun başlaması ile birlikte oynanan iki karşılaşmanın ardından Beşiktaş Kulübü Yöneticileri transfer çalışmalarına devam ediyor.

Liverpool'un tecrübeli orta saha oyuncusu Lucas Leiva'yı kiralık olarak kadrosuna katan Beşiktaş, stoper mevkii için Marsilya'nın Brezilyalı 20 yaşındaki genç futbolcusu Doria'yı da kiralık olarak transfer etmek için çalışmalara başladı.

Marsilya ile yapılacak görüşmelerin ardından bu transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı gelen bilgiler arasında.

Yok artık. Olurda bu adamı alırak bir de iyi bir kaleci alırsak varya aman diyorum.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Milleti olmayacak transfer için umutlandırıyorlar
İki tane gazeteci oturduğu yerden sallıyor işte

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Ensar

doria nasıl bir oyuncu ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı brkntcnr

Sirigu neden gelsin ki? Psg'de birinci kaleci degil mi
Değil. Bu sene Kevin Trapp in arkasında kalacak

Bu adam en gec 2 sene icinde Brezilya milli takimina girer , yetenekli , ust duzey bir defans yetenegi ortada

Çevrimdışı Hasan Akten

Bu adam en gec 2 sene icinde Brezilya milli takimina girer , yetenekli , ust duzey bir defans yetenegi ortada

Pedro da en geç 2 sene içinde Kolombiya'nın değişmez stoperi olacaktı

Çevrimdışı Ensar

bi de pedro 2 sene içinde lugano olacaktı :D

Çevrimdışı brkntcnr

Valla ben Leiva' ya bitti gözüyle bakıyorum. Şimdi Doria' nın gelmesi şart. Sirigu olmasa da Beto da gelse gayet iyi olur. 6 gün kaldı şurada bu haftaiçi şu 2 transferde biterse Beşiktaş Fenerbahçe derbisine mükemmel bir kadroyla çıkacaktır.

Çevrimdışı Hasan Akten

bi de pedro 2 sene içinde lugano olacaktı :D

Önder Özen demişti onu değil mi? :D Onun olması için adamın genleriyle oynamamız gerekiyordu :evillol:

Lucas+doria ve tolga'nın bir tık üzeri bir kaleci bizi bu sene çok rahat şampiyon yapar. Sirigu'yu vs değil, tolga'nın bir tık üzeri olsun yeter.

Çevrimdışı scape_bjk

bU kadar oyuncuyu alıp 11'e koymak sizce mantıklı mı uyum sorunu yaşamaz mıyız. Ben şahsen Fenerbahçe'nin o kadar transfer yapmasına rağmen başarısız olacağını düşünüyorum belki seneye başarılı olur ama bu sene değil

Çevrimdışı Ensar

Önder Özen demişti onu değil mi? :D Onun olması için adamın genleriyle oynamamız gerekiyordu :evillol:
ama çok afilli konusuyor insan inanıyor :D

Çevrimiçi Samet Ç

Doria'yı kiralayabilme ihtimali bence %1. İnşallah olur.

Çevrimdışı kaanzor

Lucas+doria ve tolga'nın bir tık üzeri bir kaleci bizi bu sene çok rahat şampiyon yapar. Sirigu'yu vs değil, tolga'nın bir tık üzeri olsun yeter.

tolganın bir tık üzeri benim yalnız  :evillol: :evillol: halı sahada bana panter derler
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Valla abi ben izledigim videolara gore soyledim , pedro konusunda da haklisin gelisimi durdu ne yazik ki :)

Çevrimdışı Gastro

Gökmen Özcan ‏@gokmenozcan  2 sa.2 saat önce
Leiva'nın temsilcisi Ahmet Bulut'la konuştuk. Müjdeyi verdi: Leiva, Liverpool'la son maçına çıktı. Anlaşma tamam. Yarın İstanbul'a gelecek.

Çevrimdışı Easthanbool

tolganın bir tık üzeri benim yalnız  :evillol: :evillol: halı sahada bana panter derler

Ohoo abi o zaman bize niye kaleci aratıyorsun yürü lisansını çıkartalım :evillol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı keremd

alın size kalecinin kralı

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

herkes tolgaya takılmış ama asıl sorunlardan biri motta tosicin olmadığı her maç parça pinçik ederler bizi ts maçında görüldüğü gibi