2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893874 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı enemy1903

tam olarak onu söylemek istedim alsında.atibanın aynısı.
eğer bir libero alma seçeneceğimiz varsa neden atiba tarzı adamdan kullanıyoruz demek istedim.
deli gibi pres yapan,her topa basan adam ancak kendisinden kimse şut veya ara pas beklemesin.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bjk tv de Lpool maçı var 2007 deki lucas transferine gönderme mi yapıyorlar acep :D

Evet 19 yaşındayken bize karşı oynamış 8 sene sonra bize gelecek diye gönderme yapıyor olabilirler :)

Çevrimdışı Ensar

Lucas Atiba ikilisi çok zor maçlar hariç oynayamaz hele kolay rakiplere karşı zaten kapalı bir defans varken savunma yönü ön planda olan 2 oyuncuyla oyunu açmakta büyük sıkıntı çekersin

Lucas Tolgay ve önlerinde Ozi veya Sosa en ideali ama

Lucas Ozi Sosa şuan için en verimli orta saha olur Lucas Atibanın iyisi ama sakın bu adamdan çılgınlar gibi dikine driblingler her maç 3 5 tane öldürüçü ara pas felan beklemeyin üzülürsünüz kesici ve basit oynamayı seven adamdır Lucas ve ben acayip severim kendisini.

:ok: :ok:
kimse lucastan ofansif olarak birşey beklemesin , bu adam bizim defansif sorunlarımıza ilaç olacak insallah , velinin ayağı düzgün iyi pas yapabilen tipi bile diyebiliriz , ben lucas=vatiba diyorum dayı gibi :P
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Yapılan haberde Quaresma'nın kendisine verilen arabayı istemeyerek anahtarları yere attığı belirtildi. Yaşanan olayları sizler için araştırdık.

Beşiktaş futbol şubesi sorumluluları yabancı futbolculara kullanmaları için sponsorlardan Audi A4 marka arabalar tahsis etti. Ancak Quaresma, transferi sırasında Başkan tarafından kendisine Q7 marka jeep söz verildiğini söyleyerek kendisine verilen arabayı almadan tesislerden taksi ile ayrıldı.

Bu verilen sözden haberi olmayan futbol şubesi yetkilileri, Başkan ile irtibata geçerek bahse konu sözü doğrulattı. Başkan Fikret Orman, kendilerine Quaresma'ya böyle bir söz verdiğini doğruladı. Bunun üzerine Quaresma'ya Audi Q7 marka jeep verilmesi için işlemler başlatıldı."

Bambıllayın iyice bambıllayın..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kaanzor

tam olarak onu söylemek istedim alsında.atibanın aynısı.
eğer bir libero alma seçeneceğimiz varsa neden atiba tarzı adamdan kullanıyoruz demek istedim.
deli gibi pres yapan,her topa basan adam ancak kendisinden kimse şut veya ara pas beklemesin.

Lucasa Atibanın aynısı demek ağır hakarettir  :D

Atiba iyi topçu ama çok dağınık geçen maç bile bir pozisyonda poposunun üzerine oturup topu kaybetti oynadığı mevkinin çok riskli olduğunun farkında değilmiş gibi oynuyor. Lucas öyle değil topu kapar yada pas alırsa takımdaki herkes gönül rahatlığıyla ileri çıkabilir çünkü bilirlerki o top kaybedilmez.

Bu arada oyun yönünü değiştirme işide süperdir lucasın sol taç çizgisini oradan alır bir bakmışsın top sağ kanattaki bomboş kalmış adamının kucağında. Bence güzel transfer koy önüne sosa ozi yi  her türlü bu ligde şampiyon yapar bu orta saha seni hele bide tolgay gelirse ikinci yarıya felan seyreyle alemi
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Kemal

Beyler Yabancı basında Lucas için Liverpool'da kaldı deniyor, son dakika golü yersek artık benim bünyem bunu 2. ye kaldırmaz, 3. şokda Lawal olur ve tam muhalefet durumuna geçerim bu yönetim gidene kadar.

Çevrimdışı Hasan Akten

Beyler Yabancı basında Lucas için Liverpool'da kaldı deniyor, son dakika golü yersek artık benim bünyem bunu 2. ye kaldırmaz, 3. şokda Lawal olur ve tam muhalefet durumuna geçerim bu yönetim gidene kadar.

Dur abi celallenme hemen. Daha transfer döneminin bitmesine 6 koca gün var. Kısa zaman içinde başkandan "Leiva olmazsa olmazımız değil, ondan daha iyileriyle de görüşüyoruz" açıklaması bekliyorum.

Çevrimdışı Easthanbool

Gökmen Özcan ‏@gokmenozcan  17 dk.17 dakika önce
Ahmet Bulut: Leiva, Liverpool'la son maçına çıktı. Anlaşma tamam. Yarın İstanbul'a gelecek. Ve Beşiktaş formasını giyecek.

https://twitter.com/gokmenozcan/status/636074762964500480
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Eğer kaynakları dün haber yapılan kaynak ise o haberin tarihine iyi bakın 17 ağustos. Arsenal maçının sonundaki yorumlar ile 17 ağustosta ki haberi birleştirip vermişler. Onu yapanı zaten allah bildiği yapsın da bu sabah yeni haberler varsa ona bir şey diyemem.

Çevrimdışı Ensar

https://twitter.com/serdarsaridag/status/636075387798331392
ya hevelenmeyeyim diyorum diyorum zorluyorsunuz arkadaş bak bosuna umutlandirmayin kaldiracak halimiz kalmadi

Çevrimdışı Ensar

ya hevelenmeyeyim diyorum diyorum zorluyorsunuz arkadaş bak bosuna umutlandirmayin kaldiracak halimiz kalmadi

Çevrimdışı serdart

Beşiktaşa kesinlikle bi stoper lazım onun da özellikleri chedju (nası yazılıyor bilemedim anladınız işte gs nin stoperi) adam hızlı. bizde mevcut kadroda stoperler hep yavaş. dün gs maçında chedju kaç kere adamın arkasından gelip yakaladı.

Çevrimdışı Kemal

Eylül gelsinde kurtulalım artık şu panik ataklardan .

Çevrimdışı Tolga

alternatifi değil kardeşim ikisini birden almak istiyorlar
lawal için Pedro artı 1.5 vermişiz
onlar pedro artı 3,5 istiyorlar zorlanır olursa olur olmazsa olmaz leiva gelirse pazarlık şansımız artar tok alıcı oluruz
doğrusuda bu bizde orta sahada yeterli derinlik yok
3 oyuncu diyorlar demekki iki orta saha bir kaleci olacak
@Necmi abi Pedro giderse oraya da transfer yapılması gerekecek.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Necmi abi Pedro giderse oraya da transfer yapılması gerekecek.

pedroyu keşke satabilsek tolga çok iyiyken birden adam inanılmaz düşüşe geçti toparlaması zor bu saatten sonra

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

siriguyu almamız çok zor ama düşünsenize doira,sirigu ve lucasın geldiğini buralar yanar :super: :super: :super: :super: :super: :super:

Sirigu soylentisinin en guzel yani hemen belli olacak olmasi 1 haftadan az kaldi :)

Çevrimdışı Tolga

pedroyu keşke satabilsek tolga çok iyiyken birden adam inanılmaz düşüşe geçti toparlaması zor bu saatten sonra
Maalesef baya geriye gitti.

Çevrimiçi Samet Ç

Milleti olmayacak transfer için umutlandırıyorlar

Çevrimdışı Ozan E.

Sirigu neden gelsin ki? Psg'de birinci kaleci degil mi

Çevrimdışı canU

Quaresma konusunun linkini atabilecek var mı göremedim? Paşamızın q7 zevkini eleştirelim biraz.

Keşke daha gerçekçi hedeflere yönelsek.

Çevrimdışı Tolga

Milleti olmayacak transfer için umutlandırıyorlar
Beto, Sevilla'dan ayrılıyormuş belki onu alırız :D