2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893104 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı laoban

ya bu lawal'i gecen seneden beri izlerim benim goremedigim bilmedigim ne varki bu adamda besiktas bu kadar ilgileniyor? birde bu pedro konusu neden bu hale geldi? cocuk cokta kotu bir oyuncu degil rodolfonun yaninda gayette iyi oynayabilir diye dusunuyorum. enteresan gercekten

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

ya bu lawal'i gecen seneden beri izlerim benim goremedigim bilmedigim ne varki bu adamda besiktas bu kadar ilgileniyor? birde bu pedro konusu neden bu hale geldi? cocuk cokta kotu bir oyuncu degil rodolfonun yaninda gayette iyi oynayabilir diye dusunuyorum. enteresan gercekten

Pedro'nun neye gore kotu ilan edildigini ben de bilmiyorum. Bizim taraftara kalsa Pedro + Kerim ustune para falan veriyorlardi Ozan'a. Pedro ligdeki her takimin defansinda oynar formunu yakalarsa.

Çevrimdışı tayfunyasar

A.Sporu açın
Quaresma : Ben böyle birşey yapmak istemiyordum
O Kartı bilerek görmedim
Taraftarımızdan özür dilerim Dedi
Gomezin Gaziantep maçında ilk 11 de olması bekleniyor
Şuan antremanda Gomez gelen ortaya Vole vurup harika bir gola attı ve Muhteşem bir kafa golü attı
Hakan Gündoğan : Alman Oyuncu Mario Gomez Yavaş yavaş geliyorum sinyallerini veriyor Yıldız golcü ben hazırım sinyalleri veriyor Performansı Muhteşem Formayı istediğini çok belli ediyor Çok istekli Üst Üste Roveşatalar atıyor.

Kapak da takıyor muymuş Gomez? Hakan Gündoğan kapak yoksa yazmaz.
Seni düşündüm dün akşam yine!

EssiLor

• Ziyaretçi

Lucas geliyor mu ya neler olmuş öyle  :alala:
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2015, 08:00:51 EssiLor ]

Çevrimdışı brkntcnr

Günaydın arkadaşlar. Rakiplerimizi izledikten sonra acayip mutlu oluyorum. Adamlar berbat oynadı bu hafta. Biz ise 10 kişi kaldıktan sonra rakiplerimize nazaran zor bir trabzona maç kaybettik. Ki 10 kişi kalmasak rahat yenerdik. Olsun nazar boncugu olsun o da.
Ancak yönetimde artık şunun farkına varmalı. Elinde tüm ligi avucunun içi gibi bilen bir hoca var. Kadroda da rakiplerinden aşağı kalır bir yanı yok. Sadece 3 tane eksiğin var. Stoper,Kaleci ve Orta saha. Şu rakipleri izledikten sonra acilen bu 3 transferi yapmamız gerektiğini anlamalı yönetim. Yapın şu 3 transferi güle oynaya şampiyon olalım be. Ayrıca bu sezon şampiyon olursak stadda bittikten sonra rakiplerimiz bizim önümüzü kesemez 3-5 sene ambargo koyar sonrasında da rakiplerimize yetişiriz. Kıyın paraya yapmayın cimrilik.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EssiLor

• Ziyaretçi

Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve menajeri Sinan Engin, Sİyah-Beyazlılar'ın Lawal ile anlaştığını duyurdu.

Transferde hareketli günler yaşayan Beşiktaş için eski menajerinden ilginç bir iddia geldi.

Bir televizyon kanalında yorum yapan Beşiktaş eski futbolcusu ve menajeri Sinan Engin, Siyah-Beyazlılar'ın Eskişehirspor'da forma giyen Lawal ile anlaştığını açıkladı

Lucas geliyor mu ya neler olmuş öyle  :alala:
Bir şey olduğu yok kardeşim. 17 ağustos tarihli bir haber var. Liverpool'un bizim teklifimizi reddettiğini içeren ragers'ın lucas'ı takımda tutmak istiyoruz dediği bir haber. Dün akşamki arsenal maçından sonraki açıklamaları ile bu iki haber birleştirilip sanki 17 ağustosta ki açıklamaları yeni yapmış gibi servis edildi. Ortalık o yüzden karıştı ama bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum artık.

Sirigu kronik sakatmış :D Yalnız bu adam 28 yaşında daha çok zor transfer :)
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2015, 08:17:32 Ömer ]

Çevrimdışı frkndgnr

[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2015, 08:31:13 frkndgnr ]

Çevrimdışı brkntcnr

Sirigu için menajerler kiralık getirebiliriz demişler. Getirebilseler efsane olur, ligde en iyi kaleciye sahip olmuş oluruz.

Çevrimdışı brkntcnr

O boşluklara Doria ve Sirigu nun geldiğini hayal ediyorum. Sonra gözümde Uefa Kupası canlanıyor  :evillol: :evillol:

EssiLor

• Ziyaretçi

Bir şey olduğu yok kardeşim. 17 ağustos tarihli bir haber var. Liverpool'un bizim teklifimizi reddettiğini içeren ragers'ın lucas'ı takımda tutmak istiyoruz dediği bir haber. Dün akşamki arsenal maçından sonraki açıklamaları ile bu iki haber birleştirilip sanki 17 ağustosta ki açıklamaları yeni yapmış gibi servis edildi. Ortalık o yüzden karıştı ama bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum artık.
Tabiki
Bir sıkıntı Olmuş Olsa Ahmet Ateş Öyle bir Tweet Atmazdı Bu adam Neden Boş Yere Taraftarı Umutlandırsın Ki ?
Bugün İmzalar Atılacak Lucas Beşiktaşlı OLacak Umarım Satın Alma Opsiyonu Da Vardır.

Çevrimdışı brkntcnr

Umutlanıyoruz ama Allah sonumuzu hayır etsin  :lol: :lol:

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada Sirigu Fransa da yıllık 4 - 4,5 m € civarı para alıyormuş. Fransa da %50 vergi oranı var yani 2- 2,5 m civarı eline geçiyor. Yıllık 3-3,5 milyona gelir de olay adamın buraya getirilmesi :)

Çevrimdışı enemy1903

Lucas transferini hiç istemiyorum bize basit oynayacak libero yerine tolgay tarzı adam geçecek,adam eksiltecek libero lazım.atiba ile lucas aynı tarz oyuncular.lucas geride beklese atibanın ara pas filan atacağını düşünen yok herhalde,hele ki gomeze bomboş veremediği pastan sonra.fenerin yaptığı hataya düşüyoruz malesef,her bölgeye aynı tarz adam alıyoruz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arkadaşlar işin ilginç yani ne biliyormusunuz lucas leiva yı almak lawal 'dan daha kolay bu es es tarzı kuluplerin baslarindaki sömürücü tiplerin bırakması lazim bu işleri.

Çevrimdışı Kemal

Lucas transferini hiç istemiyorum bize basit oynayacak libero yerine tolgay tarzı adam geçecek,adam eksiltecek libero lazım.atiba ile lucas aynı tarz oyuncular.lucas geride beklese atibanın ara pas filan atacağını düşünen yok herhalde,hele ki gomeze bomboş veremediği pastan sonra.fenerin yaptığı hataya düşüyoruz malesef,her bölgeye aynı tarz adam alıyoruz.

sen şaşırmışsın gerçekten , yorum bile yapmayacam şu yazına .

Çevrimdışı frkndgnr

4-5 gün kaldı ve bence transfersiz kapatacaklar lucasdan sonra

EssiLor

• Ziyaretçi

Bahsedilen Kalecinin geleceğini sanmıyorum
Gelirse Lindegaard gelebilir oda % 50 % 50
Stoper almak gerekiyor transfer sezonu kapanmadan
Ersanla Sezona girmek mi ? Allah Muhafaza Çok gol yeriz onun yüzünden
Adam gibi bir stoper lazım Hızlı Çevik bir Stoper
Umarım Alırız.

Çevrimdışı Hasan Akten

Fenerin yaptığı ile bizim yaptığımızın (daha doğrusu yapmaya çalıştığımızın) alakası yok. Atiba şu anda oyunun defansif yönünü oynayabilen, takımın orta sahadaki direncini arttıran tek oyuncumuz. Necip'i saymıyorum bile. O direnç arttırmıyor çünkü, kaos getiriyor. Atiba'nın sakatlık yaşaması, cezalı duruma düşmesi durumunda tam anlamıyla perişan oluruz.

Dediğin gibi Tolgay tarzı bir orta sahaya da ihtiyacımız var. O oyuncu Ozan'dı. Şenol hoca 2 gün daha sinirine hakim olabilse şu anda orta sahada iş tamamdı.

EssiLor

• Ziyaretçi

Yalnız Söz Ettiğiniz Kişi Lucas Hatırlatırım
Lawal Değil
Top Çalma Konusunda Pas Atma Konusunda Çok Becerikli Bir Adam Lucas Leiva
Orta Sahanın Göz Bebeği
Tolgay Döndüğünde Lucas,Tolgay,Atiba Üçlüsünün yaratacağı harikalardan haberin yok sanırım ?
Tolgaysız olarak düşünürsek Lucas,Atiba,Oğuzhan da Muhteşem Olur
Ama emin ol Lucas bize çok faydalı olacak.

Çevrimdışı brkntcnr

Atiba eskiden 8 numara oynuyordu. Zor durumda hala o görevi üstlenebilir. Atiba kadar iyi top saklayan futbolcu mu var? Tamam öyle oğuzhan gibi estetik çalımlar falan yapmıyor fakat topu Sosa ya kadar getirebilir. Gerektiği zaman Leiva' da topu Sosa ya getirebilir ve sürpriz çıkışlar yapabilir. Yani öyle Topal gibi iki stoperin arasına giren bi oyuncu değil. Velinin 3-4 gömlek iyisi ve ayakları daha da iyi olanı. O yüzden Atiba- Lucas ikilisi süper olur.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beto  sevillaya  veda etmiş

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

EssiLor

• Ziyaretçi

IĞDIR BEŞİKTAŞ ‏@bjkigdir  10 dk.10 dakika önce
Beto veda etmiş !!!

Çevrimdışı kaanzor

Yalnız Söz Ettiğiniz Kişi Lucas Hatırlatırım
Lawal Değil
Top Çalma Konusunda Pas Atma Konusunda Çok Becerikli Bir Adam Lucas Leiva
Orta Sahanın Göz Bebeği
Tolgay Döndüğünde Lucas,Tolgay,Atiba Üçlüsünün yaratacağı harikalardan haberin yok sanırım ?
Tolgaysız olarak düşünürsek Lucas,Atiba,Oğuzhan da Muhteşem Olur
Ama emin ol Lucas bize çok faydalı olacak.

Lucas Atiba ikilisi çok zor maçlar hariç oynayamaz hele kolay rakiplere karşı zaten kapalı bir defans varken savunma yönü ön planda olan 2 oyuncuyla oyunu açmakta büyük sıkıntı çekersin

Lucas Tolgay ve önlerinde Ozi veya Sosa en ideali ama

Lucas Ozi Sosa şuan için en verimli orta saha olur Lucas Atibanın iyisi ama sakın bu adamdan çılgınlar gibi dikine driblingler her maç 3 5 tane öldürüçü ara pas felan beklemeyin üzülürsünüz kesici ve basit oynamayı seven adamdır Lucas ve ben acayip severim kendisini.

:ok: :ok:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.