2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896979 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

beyler bizim yönetim bilerek mi yapıyor anlamıyorum leivayla ilgileniliyor alternatifi lawal attan inip eşşeğe binmek gibi aynı şekilde sirigu diyorlar alternatifi lindegaard yonetim bilerek gündemimi değiştiriyor?
alternatifi değil kardeşim ikisini birden almak istiyorlar
lawal için Pedro artı 1.5 vermişiz
onlar pedro artı 3,5 istiyorlar zorlanır olursa olur olmazsa olmaz leiva gelirse pazarlık şansımız artar tok alıcı oluruz
doğrusuda bu bizde orta sahada yeterli derinlik yok
3 oyuncu diyorlar demekki iki orta saha bir kaleci olacak

Çevrimdışı canU

Bu yayın bir tek bende mi açılmıyor ya?? :alala:

http://www.bjk.com.tr/markalarimiz/index/bjk_tv

Bende açılıyor şuanda inönüdeki liverpool maçının tekrarı var şu saatte bile izlenir statta olduğum efsane maçlardan biriydi unutamam. 16-17 yaşındaydım ama unutulmaz bir maçtı

Çevrimdışı legendmaster

senin ne düşündüğün beni ilgilendirmez ama burda yazamazsın
buraya zorla gelmediler biz istedik ve aldık burda en son laf söylenecek olan oyunculardır
ne olursa olsun sırtına Beşiktaş forması giymiş bir oyuncuya küfür hakaret edemeyiz ve
aşağılayıcı üslupla konuşamayız. burda bunun karşılığı forumdan silinmektir. Eleştireceğiz
elbette ama bunu Beşiktaş taraftarına yakışır şekilde yapacağız.
kimseye hakaret yok da aynı fikirde değilim

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

onlar pedro artı 3,5 istiyorlar zorlanır olursa olur olmazsa olmaz leiva gelirse pazarlık şansımız artar tok alıcı oluruz
Nugun aynisini soyledim bende @Necmi abi
Lucasin yanina Lawali da almaliyiz , 3 kulvarda oynuyoruz hicbir futbolcu 50 maci kaldiramaz , Bu isin Sakatligi var , kart cezasi var , Rotasyonu var vs vs
O bolgede kadro derinligine ihtiyacimiz var , En basit örneği Fb nin o bolgede 4 tane ust duzey oyuncusu var..
Gecen sezon bu kadro darligi yuzunden login son haftalrinda patir patir dokulduk fizik kondisyon olarak..
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2015, 02:49:05 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Bende açılıyor şuanda inönüdeki liverpool maçının tekrarı var şu saatte bile izlenir statta olduğum efsane maçlardan biriydi unutamam. 16-17 yaşındaydım ama unutulmaz bir maçtı

söylediğin iyi oldu kardeşim. Nostalji yapalım biraz :)

Çevrimdışı okansosa

Bjk tv de Lpool maçı var 2007 deki lucas transferine gönderme mi yapıyorlar acep :D

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı aa1903

ya sirigu'yu alma ihtimalimiz olacak onu da şenol güneş'e soracaklar öyle mi? bir de şenol güneş itiraz edecek buna! :kop: :kop:

eğer öyle bir şey olursa ben olsam şenol güneş'i kovarım sirigu'yu getiririm. hatta sirigu'yu alamasam bile şenol güneş'i kovarım.

ama böyle bir saçmalık beşiktaş'ta bile yaşanmaz.

Çevrimiçi Necmi

kimseye hakaret yok da aynı fikirde değilim
aşağılama var :bandit:

Çevrimdışı 38life

Bjk tv de Lpool maçı var 2007 deki lucas transferine gönderme mi yapıyorlar acep :D

76'da Lucas giriyor oyuna :)

Çevrimdışı Batuhan1903

Abi pedro giderse bi stoper alırlar gibime geliyor yani şöyle yaparlar büyük ihtimalle leiva kaleci stoper bencede 2 orta saha lazım çunku elinde suanda 3 kişilik yer için sosa ozyakup atiba leiva necip var buraya kesin 1 adam daha lazım

Çevrimdışı aspireless

Pedro yu porto istiyor haberleri vardi. O olmadı galiba hocada begenmiyor anlaşılan pedroyu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:alala:
Stoper....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı okansosa

Serdar özkann 1-0 :D

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı legendmaster

b
aşağılama var :bandit:
kulübü kendi çiftliği gibi görüp hareket edenler mi kulübü aşağılıyor ben yapılan davranışı dile getirince mi aşağılamış oluyorum

Çevrimiçi Necmi

bkulübü kendi çiftliği gibi görüp hareket edenler mi kulübü aşağılıyor ben yapılan davranışı dile getirince mi aşağılamış oluyorum
uzatma kardeşim bu konu tartışmaya açık bir konu değil
bugün sen biri için dersin yarın bir başkası gomez için der bir diğeri quaresma için der
burda konu açık ve net sırtında Beşiktaş forması olan hiç bir oyuncuyu aşağılayamazsınız.
eleştirecekseniz doğru üslupta yapın biz burda renkli oyuncular için bile aşağılayıcı kelimeleri
kabul etmiyoruz

Çevrimdışı Deniz

Getir lucasi,Yolla cenki ver 7 milyonu ospinaya sene sonu kaldir sampiyonluk kupasini.

Hayaller ospina hayatlar topa cikmayan tolga :D

İyi geceler..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bkulübü kendi çiftliği gibi görüp hareket edenler mi kulübü aşağılıyor ben yapılan davranışı dile getirince mi aşağılamış oluyorum
Şu transfer dönemi hayırlısıyla kapansın giden gitsin gelen gelsin ondan sonra oyuncular hakkında yorumlara devam ederiz . Bazı futbolcuların geçen sezonlarda takımda işini yeterince ciddiye almadıkları , kendilerini takıma adamadıkları konusunda aklı başında olan her Beşiktaşlı hemfikirdir. Takımda disiplin sorunu yaratma potansiyeli olan oyunculara sorun çıkmadan gerekli müdahaleyi yapmak bizden çok teknik ekibin işi. Biz taraftarlığımızı yapalım ; teknik ekip,yönetim de kendi işini yapsın . Güzel bir sezon geçirip güzel tamamlayalım.

Çevrimdışı 38life

Kardeşim bu senin söylediğin bir itham, bir iddia. Gözle görülür, elle tutulur bir gerçek değil. Sen böyle söylüyorsun ben de aksini söyler savunurum. Gereksiz ve ziyan bir tartışma doğar. Tolga Beşiktaşın futbolcusu. Ona bu asılsız ithamları yöneltirken Biz de burda sessiz kalsak da kırılıyoruz. Ben Tolga'nın samimiyetine sonuna kadar inanıyorum. Berbat kaleciliğini savunmam, kimse de savunmaz zaten. Ama karakteri hakkında söylediklerin bir iddia'dan ibaret ve bana göre de tamamen haksız.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Durum buysa yine ucusa gecen bir Anadolu kulubu var karsimizda. Pedro + 1.5 opup baslarina koymalari lazim. Pedro eskisehirde olsa yine Lawal kadar sivrilirdi, artik birilerinin bunlara kucuk takimda sivrilen her oyuncunun iyi oyuncu olmadigini anlatmasi lazim. Israr edilirse Pedro + 3.5 diye kesinlikle alinmamali. Satmak istersek Pedro'nun Avrupa'da piyasasi var 3.5 civari bir paraya rahat okutulur. Yani bir baska deyisle Lawal icin 7 milyon euro istiyorlar. Eksik olsun. Lucas gelir Veli 2-3 aya donuyor, o zamana kadar Atiba, Lucas, Necip, S. Kurtulus o mevkiye yeter de artar.

Çevrimdışı 38life

Getir lucasi,Yolla cenki ver 7 milyonu ospinaya sene sonu kaldir sampiyonluk kupasini.

Hayaller ospina hayatlar topa cikmayan tolga :D

İyi geceler..

Ospina'yı 2 sene önce kaçırdığımızda nerdeyse ağlayacaktım.  :s20:

Ilgilendigimiz kaleci Sirigu falan degil bu arada, baska bir milli kaleci alacagiz, Cenk isi tamamlanirsa.

Ospina'yı 2 sene önce kaçırdığımızda nerdeyse ağlayacaktım.  :s20:

Diego Costa da tam bize gelmek uzereyken sakatlanacagi tutunca transferinden vazgecilmisti her sey tamamdi yoksa.

Kaleye Gomez ya da Lucas ayarinda/capinda bir kaleci beklemeyin. Ucuzculuk yapabilecegimiz kaleci yok su anda piyasada. Kale bastan beri cok ciddiye alinmadi, 3 idare eder denen kaleci olmasi yuzunden. GS'de Muslera'nin alternatifsiz olmasi gibi Tolga da alternatifsiz olsa simdiye coktan alinmis olacakti kaleci. Birbirine yakin seviyede vasat oyunculari bir mevkide toplamanin bir kotu yani da bu.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Mehmet K