2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897035 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Abi benim sponsorlardan hiç umudum yok eğer olsaydı sponsor durumu rvp yi getirirdi sirigu sponsor açısından reklam değildir de gea yada neuer olsa sponsor gelir fakat sirigu için sponsor bulamayız anca kiralama olabilirç
öyle deme kimin sponsor olduğuna bakar bu
şimdi Rahmi Bey sponsor olsa takımın ihtiyacına bakar
reklam peşinde koşmaz bu güne kadar Beşiktaş için neyin reklamını yaptı
ben hatırlamıyorum

Çevrimiçi Necmi

Onlara Su bile vermem baskan olsam , Osmanliya veririm onlara vermem :akuma:
neden birazda onlar uğraşsın :D
gerçi bu gün musleranın yediklerini yemez ama :evillol:

Çevrimiçi Necmi

ne kadar bonservis alıcaz abi
Bilmiyorum kardeşim
bilgi yüzde yüz de değil
doğruda çıkmayabilir.

Çevrimdışı Batuhan1903

ben hatırlamıyorum
Orası öyle tabi Rahmi Bey'in reklama zaten ihtiyacı olmaz.Vodafone olmaz yalnız sirigu'ya. çok pahalı falan ama Hulk gibi birine olurlar vodafone olursa.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ben hatırlamıyorum
Rahmi Bey :upto: :upto:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Flamengo kalecisi Paulo Victor Vidotti deniyor...

Sirigu Gelse bu takıma Van Persie falan gölgede kalır... Güzel bir hayal.

Çevrimiçi Necmi

neyse transfer başlığı nihayet transfer başlığına benzedi :bandit:

neden birazda onlar uğraşsın :D
gerçi bu gün musleranın yediklerini yemez ama :evillol:
Ove ove nazar degdirdik @Necmi abi
Ins boyle devam eder..
Ne biliyim abi Ben Gs ye su bile vermem , Paf takima gonderirim , Kulubede oturturum ama onlara adam vermem :akuma:
Gecen sene 2.ci kalecileri Sinan Bolatti , Cenk Sinandan 1 Gomlek daha ustun bi kaleci bana gore..
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2015, 02:24:59 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Batuhan1903

Bilmiyorum kardeşim
bilgi yüzde yüz de değil
doğruda çıkmayabilir.
İnşallah doğrudur abi gitsin artık Cenk miladını doldurdu bizde hem gs 1-2 bişey verir kazıklarız adamları adamların türk kaleciye ihtiyaçları var su anda

Çevrimiçi COB

Rafael Toloi Atalanta'ya transfer olmuş.

Çevrimdışı legendmaster

tolga ayrılsa keşke sirigu gelmese de olur

Çevrimdışı aspireless

Onlara Su bile vermem baskan olsam , Osmanliya veririm onlara vermem :akuma:

Bonservis 1 ustuyse cok iyi olur. Gidip orda birden icinden buffon çıkacağını düşünmüyoruz heralde.:D öyle birşey olursa çok üzülürüz o ayrı.

Bonservis 1 ustuyse cok iyi olur. Gidip orda birden icinden buffon çıkacağını düşünmüyoruz heralde.:D öyle birşey olursa çok üzülürüz o ayrı.
Cenk kotu kaleci degil bence tamam Ne Gs de nede Bizde 1.ci kaleci olamaz ama cok iyi bir yedek kaleci :ok:
Diger taraftan bakinca ben Senol Hocanin yerinde olsam Tolgayi oynatacagima Cenki oynatirim..

Çevrimdışı okansosa

Cenk kotu kaleci degil bence tamam Ne Gs de nede Bizde 1.ci kaleci olamaz ama cok iyi bir yedek kaleci :ok:
Diger taraftan bakinca ben Senol Hocanin yerinde olsam Tolgayi oynatacagima Cenki oynatirim..
ben olsam çaprazlamasına kereste çakarım kaleye daha faydalı :D

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Mehmet K

Sirigu mu? Eğer gelirse Tolga'yı Trabzon'a kadar sırtımda taşırım. :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2015, 02:34:27 Mehmet K ]

Çevrimiçi Necmi

Ove ove nazar degdirdik @Necmi abi
Ins boyle devam eder..
Ne biliyim abi Ben Gs ye su bile vermem , Paf takima gonderirim , Kulubede oturturum ama onlara adam vermem :akuma:
Gecen sene 2.ci kalecileri Sinan Bolatti , Cenk Sinandan 1 Gomlek daha ustun bi kaleci bana gore..
belki ikinci değilde birinci kalecileri olacak nerden biliyorsun :D

Çevrimiçi Necmi

Beyler oyuncularımızla ilgili üslubunuza dikkat edin
Burası hala Beşiktaş forumu onlarda hala Beşiktaş oyuncusu

Çevrimdışı legendmaster

Beyler oyuncularımızla ilgili üslubunuza dikkat edin
Burası hala Beşiktaş forumu onlarda hala Beşiktaş oyuncusu
benim için bazıları Beşiktaş sömürücüsü

Çevrimdışı aspireless

Bence de tolgadan iyi ama cenke talip var galiba. Banada kalsa gunayi oynatirim bence oda birazcık şansı haketmisti. Ama cenk 5 yıl denendi geldigindede yetenekliydi ama futboluna şunu kattı diyemiyoruz. Simdi onada bizede bir kan degisikligi sart bence. Bu arada benim ikinci kalecim Günay tabii birinciyi alirsak. :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

sirigu haberlerine inanmak istiyorum fakat karar şenol hocada demeleri inanmamaya sevk ediyor hangi hoca hayır diyebilirki kararı şenol güneşe bıraksınlar? keşke gerçek olsa
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Batuhan1903

beyler bizim yönetim bilerek mi yapıyor anlamıyorum leivayla ilgileniliyor alternatifi lawal attan inip eşşeğe binmek gibi aynı şekilde sirigu diyorlar alternatifi lindegaard yonetim bilerek gündemimi değiştiriyor?

Bence de tolgadan iyi ama cenke talip var galiba. Banada kalsa gunayi oynatirim bence oda birazcık şansı haketmisti. Ama cenk 5 yıl denendi geldigindede yetenekliydi ama futboluna şunu kattı diyemiyoruz. Simdi onada bizede bir kan degisikligi sart bence. Bu arada benim ikinci kalecim Günay tabii birinciyi alirsak. :)
Bana kalsa bende Gunayi oynatırim daha oncede soyledim bunu Ben Gunayi beğeniyorum , Ben tolgadansa Cenki oynatirim demek istedim..
Gunayin sezgileri iyi Neuer gibi libero kaleci gecen sezon birkac macta pozisyonlari onceden sezip kaleyi terkedip %100 luk bir kac pozisyonu onlemisti yasi genc Gelisime acik..
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2015, 02:41:09 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi Necmi

benim için bazıları Beşiktaş sömürücüsü
senin ne düşündüğün beni ilgilendirmez ama burda yazamazsın
buraya zorla gelmediler biz istedik ve aldık burda en son laf söylenecek olan oyunculardır
ne olursa olsun sırtına Beşiktaş forması giymiş bir oyuncuya küfür hakaret edemeyiz ve
aşağılayıcı üslupla konuşamayız. burda bunun karşılığı forumdan silinmektir. Eleştireceğiz
elbette ama bunu Beşiktaş taraftarına yakışır şekilde yapacağız.

Çevrimdışı fatihbjk

şenol hocanın tamam demesine bakar diyorlar bende inanmadım ama
gelen bilgi bu yönde :D

Bu adamada he demicekse o halde kendi gecsin oynasin kalede.