2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12901960 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Futbol arena nin twitter adresini yöneten arkadasa en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum!!! :akuma:

Çevrimdışı Mehmet K

https://twitter.com/ibrahimseten/status/635927793369522177

Ben de Ahmet Nur Çebi olduğunu düşünüyorum ama bu haberci müsvettelerinin üslubu yanlış!

Çevrimdışı legendmaster

bu haberin orijinalini bulabilen varsa paylaşsın arkadaşlar futbol arenaya itibar etmeyelim

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boyko lucas flamini douglas olduğunu düşünsene  :evillol:
:o_o: :o_o: :nerd:
Huni takar gezerim valla..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı canU

Fıtbol arenayı takip etmeyin arkadaşlar. Ben de ediyordum bize karşı çok saygısızca işler yapıyor. Bırakın takibi bence. Yazın birşeyler dedi bizimle ilgili ben bıraktım takibi.

Buarada lucas gelcek herhalde de planlama ve programa bak: ozan-inler-lucas 3 ü de birbirinden farklı tarz:)

Türk basini kadar lakayit bir basın camiası yoktur heralde. Adam kafasına göre haber yazıp son dakika yazıyor. Bence bir karar alalım futbol arenanin haberlerini burada paylasmayalim. Kiskancliktan oluyor adamlar

Çevrimdışı Yankee

Daily Mirror'da ise Lucas'ın yerine giren Jordan Rossiter'ın etkisinin çok olmadığı ama gelecek günlerde Lucas'ın ayrılmasıyla daha fazla göz önünde olacağından bahsetmişler ama kimse Brandon Rodgers'ın Lucas'ın kalmasını istediğini söylememiş.

Basin Anc ile Baskanin arasinin acik oldugunun farkinda oradan vurmaya calisiyorlar ben inanmıyorum oyuzden ismarlama haber bence :tabe:

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Super. Siz burada sizlanmaya devam edin yariyor transfere.  :lol: Bitik adamlari isteyip durdunuz Gomez geldi, Ozan Ozan dediniz kazik Fener'e girdi bize Leiva geldi, ha gayret simdiki hedefimiz icin Volkan'i kaleye istiyorsunuz yerine yabanci milli bir kaleci geliyor.  :iwink:

Çevrimdışı Mehmet K

https://twitter.com/ErayEAydemir/status/635932078304030720

Petr Cech'i övmüş ayıp olmasın diye kendi kalecilerine de iyi demiş.  :evillol: Bir de iyi oynadık 3 puanı kazanamadığımız için hayal kırıklığına uğradım demiş onun dışında somut bişey dememiş.

Çevrimdışı laoban

Maç sonu goy goy yapılan gökhan gsnin maçını izlemeye gitmiş , bu ne pehriz bu ne lahana turşusu.

Futbol arena olan var olmayan var koçum. Kapat twitter adresini sütünü iç yat uyu adamı hasta etme gece gece  :D

Çevrimdışı canU

Şu futbol arenayı takip etmeyin arkadaşlar hatta protesto bile edelim trollüyor resmen ayıptır. 12-13 yaşında tipler yönetiyor belli ki.

Çevrimdışı AsiRuh86

@IanDoyleSport: BR: "Lucas is our best defensive midfield player we have. He came in and did a great job, and is very much part of what we want to do."

Çevrimdışı Mehmet K

Maç sonu goy goy yapılan gökhan gsnin maçını izlemeye gitmiş , bu ne pehriz bu ne lahana turşusu.

Podolski arkadaşı onu izlemeye gitmiştir abartmaya gerek yok.

Çevrimdışı Yankee

Liverpool Family twitter hesabı(42.7b takipçili) yarın veya Çarşamba Sabiha Gökçen'den karşılayabilirler Çarşı taraftarı Lucas'ı demiş.

Düşük cümle için pardon :D :D

Çevrimdışı legendmaster

futbol arena reyting peşinde reklamın iyi kötüsü olmaz anlayışıyla ses getirecek ne varsa yazıyorlar

Çevrimdışı AsiRuh86

@IanDoyleSport: Asked if he expects Lucas to be Liverpool player next Tuesday, BR says: Yes, he's a big part of what we want to do here.

Liverpool muhabirinin söyledikleri bunlar.Eğer doğruysa gelmez Lucas

@IanDoyleSport: BR: "Lucas is our best defensive midfield player we have. He came in and did a great job, and is very much part of what we want to do."
:alala: :alala:
Yahu Allah askina su twetleri kopyalarken Turkceye cevirinde ne yazdigini analyalim :bandit:

Çevrimdışı Yankee

İçine Fikret Orman mı kaçmış bu Rodgers'ın :akuma: :akuma: :s20:

Arkadaş haber doğrumu değil mi şimdi allak bullak oldum

Podolski davet etmis Gokhani..
Iyi arkadaslar , Sow - Ba , Rvp - Ozi nasil arkadassa Tore - Podolskide oyle..