2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904692 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Batuhan1903

Beyle bize 3 oyuncu daha lazım ama kaleci alınmıcak heralde günaya güvenirim ben yedeğide cenk olur bir tane stoper alalım douglas diji   lescott dahi olabilir serbest bırakcaklarmış diyordu evren manchester stoperin yanınada lawalı alırız sonra gelsin şampiyonluk :bandit:

Çevrimdışı aksitt

2 haftadır Muslera'nın yediği gollerden birini Tolga veya Cenk yeseydi yerlebir edilirdi diye düşünüyorum. Umarım kaleci alırız ama bu kalecinin çok kaliteli ve oynayan bir kaleci olmalı. Aksi halde oynamamış bir lindegaard,valdes vb almamızın bize hiçbir yararı olmayacaktır

Çevrimdışı LuceGel

İlk ismi çıktığında herkes burun kiviriyordu leivaya bilip bilmeden sallıyordu ama bi iki bilirkişi yorumundan sonra herkes döndü.
 Şimdi herkes zamanin daraldigindan bahsedecek ama bence gec ama temiz iş oldu
İstediğimiz oyuncu tipi değil 2 yönlü Atibanın yanına adam istemiştik bu yerine daha iyisi gibi oldu bu yönetimle bunada olur  :tabe:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Evet abi oyundan cikarken Taraftarlari selamladi taraftarda alkisladi , Forumlarda ates puskuruyorlar Yonetimlerine :D
Teşekkür ederim kardeşim :) acayip mutluyum. Yıllar sonra üst düzey bir orta saha oyuncusu alıyoruz. Harbiden heyecanlıyım. Bir set daha soracağım sana yunus. Brandon ragers handerson sakatlandı diye bırakmayacak demiş diye haberler vardı ne oldu birden bize döndü adam ?

Çevrimdışı Easthanbool

Herhalde yarın sabah KAP gelir artık  :nargile:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Doğuhan

antep maçını bu kadro oynar

tolga
beck-rodolfo-ersan-tosic
       atiba-oğuzhan
     töre-sosa-olcay
           cenk

gomez antep maçında 11 de denenecektir sosayla

töreye en çok ben kızsam da sosayla iyi anlaşıyorlar sosa düzeltir töreyi bi ayar çeker

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Teşekkür ederim kardeşim :) acayip mutluyum. Yıllar sonra üst düzey bir orta saha oyuncusu alıyoruz. Harbiden heyecanlıyım. Bir set daha soracağım sana yunus. Brandon ragers handerson sakatlandı diye bırakmayacak demiş diye haberler vardı ne oldu birden bize döndü adam ?
Cikar abi boyle haberler her haber gervek2 doye bisey yokki..
Mac esnasinda spikerlerde oyle demis ama Leiva cikarken leiva liverpool taraftarına veda ediyor demisler..
Erdal torunpgullari Ingilterede zaten almadan gelirmi hic :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı fatih e.

lucas yılın transferidir gözümde. orta saha için en son fernandes e bu kadar çok sevinmiştim   :D

nokta atışı diye buna denir. ilk maçında da klasını çok net gösterir. :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Mehmet K

Kaldı geriye 1 orta saha 1 kaleci 1 stoper.

Çevrimdışı Ersoy

Osmanlı daki Ndiaye nin lafi geçmişti... Ah be alacaktık çok iyi yedek olurdu.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

lucas ın gelmesiyle işler değişti artık
olcay-q17-töre-sosa-oğuzhan-kerim  den 3 ü oynayacak
2 3 hafta sonraki 11 bu olur .
           tolga
beck-rodolfo-ersan-tosic
       atiba-lucas
    töre-sosa-olcay
          gomez

antep maçını bu kadro oynar

tolga
beck-rodolfo-ersan-tosic
       atiba-oğuzhan
     töre-sosa-olcay
           cenk

bence gökhan ile quaresma hem takım yapısı oturana kadar hemde fizik güçlerini toplayana kadar bir arada oynamamalılar. heleki atiba-oğuzhan ortasahası ile oynadığımızda hiç birlikte başlamamalılar.
şuan için o bölgede basit ama etkili oynayan SOSA ya ihtiyaç var .
Gomez bu hafta ilk 11 de baslar :tabe:

Çevrimdışı legendmaster

Lucas arsenale karşı oyundan çıkp gaziantepe karşı oyuna mı girecek şimdi  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

:kop: :kop: :kop:

Cikar abi boyle haberler her haber gervek2 doye bisey yokki..
Mac esnasinda spikerlerde oyle demis ama Leiva cikarken leiva liverpool taraftarına veda ediyor demisler..
Erdal torunpgullari Ingilterede zaten almadan gelirmi hic :bandit:
Valla okuyunca harbi harbi uzulmustum. Neyse aldiysak sorun yok :) teşekkür ederim cevaplar için kardeşim ;)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eee noldum demiycen işte.. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet K

Bugün Arsenal - Liverpool maçında bakıyorum sahada 5 tane 21 yaş altı oyuncu var hem de çatır çatır oynuyorlar. Bi örnek alamadık şu adamlardan şu sistemi!

Biz Muslerayi cok ovduk burada Nazar degdi boraz daha ovelim bence :tabe:
Sivas macinda hatali gol yemişti , Bugünde yedigi 2 Golde de hatali , Ins böyle devam eder :bandit:

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ONUR KOLCU

FutbolArena.com adlı sayfayi 13 15 yaşında birisi yönetiyor herhalde sürekli birileri rt ediyor saçma sapan haberler

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Paolo Maldini

Lucas kesin mi sonra üzülmeyelim

Çevrimdışı TALAT

Abi aynı zamanda ayni siteden bahsetmisiz

aynen ben de aynı düşüncedeyim ama başka sitelerde de aynı haber çıkmaya başladı
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Easthanbool

SON DAKİKA: Brendan Rodgers: "Lucas, bugün iyi oynadı. Onun takımda kalmasını istiyorum."
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Arkadaş transfer bile bizi kanser ediyor anlamak mümkün değil